Találatok a következő kifejezésre: Szoliba jarok, nem (56 db)

D vitamint szedhetek ha szoliba járok? Nem csinálok vele bajt a szervezetemben?

Legjobb válasz: D3 vitamint szedjél, az nem okoz bajt. [link]

D3 vitamint szedjél, az nem okoz bajt. [link]

Szoliba jarok, de nem hasznalok semmilyen kremet elotte, hogy lebarnuljak. Akkor is barna leszek nem? Es ha onbarnitot hasznalnak, foltos lennek, ha szolizok mellette?

Legjobb válasz: Nem fontos krémet használni szoli elõtt. Ne használj önbarnítót is a szoli mellett, mert akkor csúnya lesz a bõröd. Meg lehet, hogy csak önmagában a barnítótól foltos lennél. Maradj egy kicsit tovább a szoliban, vagy menj egy-kétszer pluszban még, ha nincs a szolinak eredménye.

Nem fontos krémet használni szoli elõtt. Ne használj önbarnítót is a szoli mellett, mert akkor csúnya lesz a bõröd. Meg lehet, hogy csak önmagában a barnítótól foltos lennél. Maradj egy kicsit tovább a szoliban, vagy menj egy-kétszer pluszban még, ha nincs a szolinak eredménye.
Én a szoli mellett használok olyan testápolót is, amiben önbarnító van, csak a hatásfokozás kedvéért:) Én egyáltalán nem vagyok foltos tõle, az sima önbarnító viszont tényleg gázosabb:)
Én a önbarnítós testápolótól is foltos leszek :S Drogériákban lehet kapni szolizós krémeket/zseléket, amit szoli elött kell használni, és amelett, hogy segít a barnulásban, a böröd sem szárad úgy ki szoli után.
ajanlom a szolikremet! az jo, es kevesebb az esely, hogy foltos legyel

Általánosítás! Az, hogy egy lány nem sminkeli magát, nem jár szoliba, és nem vasalja a haját egyenlő az igénytelenséggel?

Azt olvasom, ha megkérdik itt, hogy miért a sok Facebook sminkes, pózolós csücsörítős lány. És hogy miért nem természetesebbek. Jön a válasz, hogy "mert így szépek!". És egy lány IGENIS adjon magára. Tehát egyetértenek a sminkeléssel, hajvasalással, műkörömmel, szolizással. Ebből következik az, hogy amelyik lány nem sminkeli magát, nem vasalja a haját, nem jár szoliba, nincs műköröm, meg szájfény, az nem ad magára, és igénytelen? Mert lényegében ezt állítják!

Legjobb válasz: sosem votlam szoli smink hajvasalás stb. párti. Én hajlok arra, hogy egy nõ ha akarja akkor huzza ki a szemét ha oylan alkalom van, vagy puderezze az arcát, mert tény, hogy jól áll. De mikor teljesen céltalanul vakolja magát attol én is huzom a számat. Szeritnem is a természetes szépség a legõszintébb. :)

sosem votlam szoli smink hajvasalás stb. párti. Én hajlok arra, hogy egy nõ ha akarja akkor huzza ki a szemét ha oylan alkalom van, vagy puderezze az arcát, mert tény, hogy jól áll. De mikor teljesen céltalanul vakolja magát attol én is huzom a számat. Szeritnem is a természetes szépség a legõszintébb. :)
nekem kimondottan azok a lányok tetszenek, akik nem sminkelik szanaszét magukat, nem szoliznak és nem csücsörítenek a fb-on sztem ha fésülködsz akk nem vagy igénytelen :)
Akkor én igénytelen vagyok, mert soha nem vasaltam a hajam, nem volt mûkörmöm, nem léptem be egy szoliba sem, és sminkelni is nagyon ritkán sminkeltem magam :D Számomra inkább az az igénytelen, aki pl. nem fürdik, nem mos fogat, szakadt és koszos ruhákban jár.
Én pont olyan lányt szeretek, aki természetes, nincs szoli, nincs mûköröm, nincs hajfesték, nincs erõs smink. Sõt, amikor semmi smink nincs rajta, akkor is ugyanolyan szép! Szeretem ha valaki természetes. És hányok pl a szilikontól, a szolitól, a mûköröm még elmegy, de csak ha nem lehet vele embert ölni :) 26F
szerintem az igényes = ápolt, és talán kissé "divatos" is, mármint olyan értelemben, hogy nem melegítõnaciban jár bulizni. a szolinak, sminknek, mûkörömnek semmi köze hozzá. jól is néznénk ki...
ma 20:38 Jézusmáriaszentjozsef irgalmazz!! O.o Ne legyél buta mert nagyon jo alakod van :D :D
Ez a gyk-s közösség gondolkodásilag nem közelíti meg a valóságot. Szóval szerintem vedd lazábban az ilyen beszólásokat. Az igénytelenség amúgy is a mindennapi higiénia elmaradásánál kezdõdik.
Nem hinném. Én igénytelen alatt olyat értek: zsíros a haja, gyûrött a ruhája szóval ilyenek de az, hogy azért igénytelen valaki mert nem sminkeli magát vagy nem jár szoliba ... ht nem félre ne értsd mert én is sminkelek járok szolizni és igen vasalom a hajam de ha valaki nem teszi meg ezeket a dolgokat én azt nem tartom még ettõl igénytelennek ha ápolt a külseje
Nem azért vasalom a hajam, hogy megfeleljek másnak, illetve az igényességemet mutasam, hanem mert félig göndören sehogy sem áll a hajam. Nem azért sminkelek, mert az igényes, hanem mert feldobja az arcom. Nem azért van mûkörmöm, mert az igényes és divatos, hanem mert, ha megnövesztettem mindig betört, mert fehérje hiányos voltam. Nem járok szoliba, mert kreol bõröm van. Ezeken felül dagadt vagyok és nem öltözködöm hú de csinos csajossan.
Hát én nem vasalom a hajam, csak ha muszáj, mert elaludtam :D a legritkább esetben sminkelek, és hihetetlenül utálom a meleget, és a napot, ráadásul szeretem, hogy fehér a bõröm, szóval szoli barna sem leszek soha.. Mégsem volt eddig problémám a pasik terén....
Nem egyenlõ
18F


A lányok nyomulósak? Vagyis ha járunk vagy 1 éve és ha majd készen áll rá akkor majd szól? Vagy nem fog?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy szól. Idõnként beszélgetni is lehet ám vele! Szája is van, amin hangokat is tud kiadni... Amúgy pedig szépen fokozatosan ha felderíted õt, egy idõ után majd eljuttok odáig, hogy mindketten meztelenek vagytok, jól ismeritek már egymást, és egymáson feküsztök :-) Onnan meg már gyorsan jön :-) Ha pedig valamit még nem enged, nem erõszakoskodni. Majd engedi 1 hét vagy 1 hónap múlva.

Nem biztos, hogy szól. Idõnként beszélgetni is lehet ám vele! Szája is van, amin hangokat is tud kiadni... Amúgy pedig szépen fokozatosan ha felderíted õt, egy idõ után majd eljuttok odáig, hogy mindketten meztelenek vagytok, jól ismeritek már egymást, és egymáson feküsztök :-) Onnan meg már gyorsan jön :-) Ha pedig valamit még nem enged, nem erõszakoskodni. Majd engedi 1 hét vagy 1 hónap múlva.
Ha már minden máson túl vagytok, és eddig jó volt, akkor akár magától is jöhet a helyzet, nem biztos, hogy szól. De furcsa, hogy még nem beszéltetek errõl...
szia Ez a lánytól is függ h egyáltalán gondolkozott-e rajta, szeretné-e.Szerintem beszélgessetek róla meglehetne beszélni h szóljon és akkor mindenkinek könnyebb, de ha Te már nem bírsz magaddal szólhatsz neki bizti nem fog haragudni;)
Szerintem a te esetedben a lány elvárja, hogy Te kezdeményezz. És ha jól megvagytok együtt, látsz rajta azért valami vágyat akkor csapj bele a lecsóba! Ha nem sok jelét látod a vágyódásnak, akkor is térj ki a dolgora egy 'olyan' helyzetben! B.P.
ne add fel, kitartás!
Ez valami borzalmas, már ne is haragudj... A szolit mindenképpen fejezd be!
Szoli? Kozmetikus? Neked inkább pasit kéne keresni mert b...zi vagy.
Én komolyan nem értem a lányokat! Fiú vagyok, de a képen látható sráccasl szerintem semmi baj sincs, tök normálisan néz ki, de a lányoknak valami hülye igényei vannak és nekik valamiért minden fiúba bele kell kötniük. Na látjátok lányok, ezért utálunk titeket! Baj van veletek nem is kicsi, ideje lenne végre észhez térni és adni esélyt a normális fiúknak is nem csak a cigóknak, páwáknak, fekáknak meg izomagyakaknak és milliomosoknak!
14-es szerinted a vonzalom gombnyomásra kapcsolaható valami? Nem tudom te leállnál-e olyan lánnyal aki külsõre cseppet sem vonz vagy taszít. Mindenkinek más az izlése, vagy megbocsáthatatlan bûnnek számítana ha eltér a vélemyénem a tiedtõl és nekem nem szimpatikus a képen lévõ ember külseje?
# 14 Te idióta! Nincs jogunk ahhoz, hogy ne tetsszen? Nem kötök bele mindenkibe, de a kérdezõ taszító. A cigók, páwák, izomagyúkak...stb., szintúgy azok. Jó lenne, ha inkább te kapnál a fejedhez, és fejeznéd be a hõbörgést, mert sötétben tapogatózol. Nekem pl. egy teljesen normális, intelligens fiú a barátom. Nincs saját keresete (egyetemista még), vékony (szóval azzal sem lehet jönni, hogy izmos), normális, ízléses öltözékû (divatmajom, páwa fiúktól hányingert kapok), és természetesen nem cigány, intelligens. Sõt, képzeld, még fiatalabb is nálam 3 évvel, mégis õt választottam. Így vonj le ilyen messzemenõ következtetést abból, hogy ha valakinek nem tetszik a kérdezõ! Ha fegyvert fognának a fejemhez, akkor sem kéne, és nem, nem fogom ezért rosszul érezni magam!
Jah, bocs, kihagytam a fekát: NEM feka. :D
Én a természetességet szeretem. Tehát pl a férjem barnább bõrû mint én. De nem szoláriumozza magát. Az anyjától örökölte ezt a bõrszínt. (nem cigány) Amúgy a rendesebbekkel nincs bajom) szóval nem vagyok rasszista. Lányoknál sem szép a szoláriumbõr pasiknál meg ultra gáz... És had ne mondjam...hogy kozmetikushoz a homokosok, és a nõk egy része jár, de nem egy FÉRFI. Egy férfi gondoskodjon magáról otthon. Egyébként nem vagy csúnya egyáltalán, de ez a szoláriumbõr borzalmas... Csilivili körömlakkot is kenegetnek a körmeidre? És az sem kell hogy valaki kigyúrt legyen. Nekem az mû. Nem természetes hatást kelt. Hiába esetleg igazi izmok, nekem akkor sem jön be. A férjemnek olyan izomzata van ami a fizikai munkától lett. Soha egy súlyzót nem fogott meg, amúgy van karja azért rendesen:) és ez elég az én szememben. Elég magas, 190 centi. Sötétbarna rövid hajú, barna szemû:) imádom a szemeit...olyan Matt Leblanc-os arca van. Pici hasonlít rá. És van egy kicsi pocakja. (Nem sörhas, és nem túlsúlyos) csak egy pici pocak amit én nagyon szeretek. (Kockás hasat nem szeretem) Továbbá egyszerû póló, farmer párti, amit szintén imádok. Nekem ezek a dolgok jönnek be. A hányinger kerülget az olyan pasiktól akik túl erõltetetten akarnak "stílusosak" lenni, márkab..zik, rózsaszín és egyéb lányos felsõket/nadrágokat képesek magukra aggatni, szûk gatyát hordanak, hajat festenek/zseléznek, szõrtelenítenek stb... az ilyenekkel szóba se álltam soha mert taszít, nem tetszik, számomra férfiatlanok.
Kedves kérdezõ. Jó lenne ha nem zaklatnál a privát üzeneteiddel és ne magyarázkodj hogy nem vagy homokos. Ha nem vagy az, ne magyarázkodj mert pont az ellenkezõjét sejteted... A férjemnek nincs összenõtt szemöldöke, és nem mindenütt szõrös, csak ott ahol egy férfinak kell. Szakadj már le rólam.
10-es vagyok, a szemed viszont szép..
Kicsit érdemes lenne fogynod és ne szolizzál.ez már sok..és barátságosabb arcot vágj, lehet jobb lenne valami jó rövid frizura, ez helyett a kopasz helyett.
küldj fényképet..
szoli, kozmetikus? :S
biztos, hogy pasi vagy?
Azért kiváncsi lennék rád!:)
A kérdező hozzászólása: Pasi vagyok. 100% Hetero
A kérdező hozzászólása: [link]
A szolinál kezdõdnek a gondok... Inkább két kozmetikus közt járj el futni, edzegetni, vagy ha ez megvan, próbálj nyíltabb lenni, csak ne teperj, mert az nem használ... Amúgy me egó-kérdés ez, ha úgy teszed fel, "hogyan lehetséges" - nem a külsõségekre kellene most figyelemmel lenned. Nézz magadba.
szoli, kozmetikus? aha kösz nem...
A kérdező hozzászólása: Nem zaklatlak. Csak a kellemetlenségek elkerülése végett irtam privátban. Elég elcseszett egy valami lehetsz. Én sem vagyok egy díszpinty de te..... Á

Mit csináljak? A barátnőm, akivel egy éve járok, nem akarja megfogni a műszeremet. Ha szólok neki, hogy kis cumi legyen, akkor a szájába veszi, de amúgy soha nem fogja meg.

Legjobb válasz: Gondolom vagy téged nem szeret igazán, vagy a szexualitás ezen részét. Képzeld, sok lány evésre és csókolózásra akarja csak használni a száját. Bár, ha szorult volna beléd egy kis érzelem, már megkérdezted volna, hogy nagyon zavarja-e ez a dolog, mert akkor nem erõlteted. Szegény lány meg boldoggá akar tenni, de azért ha lehet elkerüli ezt a dolgot.

Gondolom vagy téged nem szeret igazán, vagy a szexualitás ezen részét. Képzeld, sok lány evésre és csókolózásra akarja csak használni a száját. Bár, ha szorult volna beléd egy kis érzelem, már megkérdezted volna, hogy nagyon zavarja-e ez a dolog, mert akkor nem erõlteted. Szegény lány meg boldoggá akar tenni, de azért ha lehet elkerüli ezt a dolgot.
ha sûrûbben járnál ide, tudnád, hogy életkor nem egyenlõ a tapasztalattal. de ennyi idõs fejjel akár meg is kérdezhetnéd tõle, hogy mit tehetnél azért, hogy gyakrabban gyurmázza a gyíkot.
már az is gáz hogy szólsz neki hogy cumi legyen valószínûleg nem vagy túl "szép" lent és zavarja
Kérdezd meg tõle ?!
lehet, hogy tapasztalatlan, és emiatt bátortalan is. vagy ha tényleg az, hogy tetszik neki a lenti fazonod, akkor szintén igaz rá az elõbbi két állítás, ezért nem meri mondani.
A kérdező hozzászólása: nem tapasztalatlan. 30 éves. én 26. lehet h egy kicsit kicsi és azért nem fogja meg..
Vegyél neki gumikesztyût. Esetleg csak késsel és villával kapcsold ki a melltartóját...

Fekvő szoliba járok, és a keresztcsontnál a bőröm egy foltban fehér marad. Barátnőmnek is, és nem értjük miért?

A hátamon fekszem, de hát az egész háton hozzáér a b?r az üveghez, máshol mégsem marad fehér. Ez másnak is így van?

Legjobb válasz: Elvileg fekvõ szoláriumban indig marad 1-2 fehér folt. Ezért használják az állóval felváltva.

Elvileg fekvõ szoláriumban indig marad 1-2 fehér folt. Ezért használják az állóval felváltva.
*mindig
Szia, Tényleg úgy szokták csinálni hogy egyszer álló egyszer fekvõ! Így biztos el tudod kerülni a foltokat! Csak vigyázz az állók hamar megkepják az arcot és dekoltázst!
A kérdező hozzászólása: Igen, váltogatni fogom, voltam már állóban is, csak abban sztem több helyen éri kevésbé a fény a bõrt (pl. comb és a kar belsõ része) míg máshol meg jobban éget (ahogy írtad: arc, dekoltázs). Csak annyira érthetetlen számomra, hogy mindkettõnknek ezen az egy helyen marad így foltba fehér:) Köszi a válaszokat!
Szia. Ezt én is észrevettem már, és igen az is mindenképp hasznos, hogy váltogasd a gépeket, de szerintem az is jó, ha miközben szolizol kb. félidõben átfekszel a hasadra és nem lesz foltod, én is igy szolizom és nekem bejött! :) )
A kérdező hozzászólása: Pont legutóbb próbáltam ki hason:) köszi:)

Szeretnék szoláriumba menni, de azt mondják, hogy ha valaki szoliba jár, akkor az gáz, mert nem természetes stb. Ez tényleg így van?

Engem nagyon zavar, hogy fehér a b?röm. Nem az, hogy hófehér, de mondjuk úgy, nincs egészséges színem és ez zavar. A hajam sötét, hosszú, a szemem is sötétbarna, a szemöldököm is barna és így a fehér b?r miatt sápadtnak t?nök. Nyáron sokat voltam a napon, felszedem egy kis színt, de szeretnék barnább lenni. Eddig mindig elvetetem a szolárium ötletét, de most már szeretnék menni, hogy egészséges színem legyen, mert én így nem szeretem magamat. Azt mondják, hogy aki szoliba jár, az gáz. Legalábbis a fiúismer?seim mondják ezt..

Legjobb válasz: Nem gáz, csak figyeéni kell arra, hogy ne vidd túlzásba. Ha már nem barna vagy, hanem sárga, az már gáz. Én biztos elmennk a helyedben, ha nem tetszik neked így a bõrszíned, akkor változtatni kell rajta. Menj el, kérdezz utána a szolistól mindennek, hány perc stb, nem gáz :)

Nem gáz, csak figyeéni kell arra, hogy ne vidd túlzásba. Ha már nem barna vagy, hanem sárga, az már gáz. Én biztos elmennk a helyedben, ha nem tetszik neked így a bõrszíned, akkor változtatni kell rajta. Menj el, kérdezz utána a szolistól mindennek, hány perc stb, nem gáz :)
A kérdező hozzászólása: *elvetettem
Nemcsak attól függ, hogy hányszor megy, hanem attól is, hogy egy alkalommal meddig marad és maga a szolárium mennyire káros (milyen a sugárzás összetétele és erõssége).
ha nem viszi túlzásba, nem fog úgy kinézni, és a heti egy alkalom bõven nem túlzásbavitel!
Nekem a világos színek tetszenek. Láttam már olyat, aki egészségesen lebarnult... mit mondjak: szép, de világosan jobban tetszene. A szoláriumot azért sem ajánlom, mert gondolom nem szeretnél 40 évesen úgy kinézni, mintha 75 lennél, és nem szeretnél 65 évesen rákot.
A kérdező hozzászólása: Az önbarnító nagyon gáz, ha elrontom, hogy fogok kinézni, meg foltos is leszek.
Inkább használj önbarnító krémet! A szolárium rendkívüli sugárdózist nyom a bõrödbe, amely azon túl, hogy káros, öregíti is a bõrt. Ráadásul egy átfogó országos vizsgálat kimutatta, hogy a szoláriumok egy része nem felel meg az elõírásoknak. Amúgy az egészséges bõrszín megõrzésében fontos szerepe van a ß-karotinnak, ami számos gyümölcsben és zöldségben megtalálható. Kifejezetten karotin tablettát is lehet kapni.
Gáz, mert látszik h természetesen vagy szoláriumba barnultál le.
Nem gáz, néha én is járok :$ 19/F
A kérdező hozzászólása: Nem is akarom tönkretenni, nekem fontos, hogy szép legyen a bõröm, szerencsére az, pattanásaim sincsenek, ezért is félek kicsit, nehogy "megcsúnyuljak". Nem vinném túlzásba, csak néhányszor mennék, hogy legyen valami színem.
Az a lényeg, hogy Te mit gondolsz. De a fontos az, hogy nem szabad túlzásba esni. 1 héten max egyszer elég elmenni, vagy 2 hetente. Van aki mindennap jár szinte, és a bõre 24 éves korára olyan lesz, mint egy 40 évesnek. Úgyhogy nem hiába mondják, hogy nem szabad túlzásba vinni;) Nekem is nagyon fehér a bõröm. Napon szinte nem is barnulok semmit :S Csak leégek ... Úgyhogy én is nagyon gondolkodok, hogy elmenjek e szoláriumba.
Szerintem menyj el nyugottan. Énis pontosan emiatt voltam , ami miatt te.Nem vittem túúlzásba és szép, nem természetellenes barna.Ennyi. AKINEK NEM TETSZIK NE NÉZZEN RÁD... ha neked így nemtetszik ahogy vagy akkor mér ne mehetnél? nehogy már más miatt ne tedd meg.. Persze nemszabad tulzásba vinni. Az elsõ alkalomál valószínüleg inkább piros leszel, de pár nap múlva elmúlik(ne aggódj nem rákvörös leszel) Amit ne felejts el, szoliba bemenni szolikrém nélkül NEM SZABAD!!! Fekvõbe nem ajánlatos mesztelenül menni, hiába fertõtlenítik le..nem lehet tudni.Állóba viszont nyugodtan lehet mesztelenül. Remélem segítettem valamit.

A szolid lányok nem járnak szórakozni?

Miért van az, hogy akárhányszor szórakozni megyek a haveri társasággal, vhogy mindig csak a "picsogó" plázacicák kerülnek a társaság középpontjába? Oké, hogy egy két havernak bejönnek de nekem egy szolid, kicsit visszafogottabb és csinos lány jobban le tudná kötni a figyelmemet.. de ahogy észrevettem, ?k sokkal kevesebben vannak.. vagy csak nem szeretnek szórakozni járni (és most nem egy falusi diszkóról beszélek hanem egy pécsi 20-30 év közöttiek által látogatott igényes helyr?l)! Szívesen meghívom ?ket egy két italra, de azokon a csajokon látszik h csak a pénz érdekli ?ket és nem az h komolyabban megismerkedjenek velem... Így hamar el is hajtom ?ket:)

Legjobb válasz: Barátnõm és én annyira szolidak vagyunk, hogy nem is tudunk velünk egykorú lányokkal (a 23-24 évesekkel) szórakozni járni, ugyanis csak a diszkó és az ivás érdekli õket. Így már jó pár éve csak fiú barátaink vannak (26-35 évesek), velük szoktunk kijárni szórakozni (billiárd, bowling, csocsó, egy hangulatos sörözõ). Csak itt a te szemszögedbõl az a probléma, ha meglátnál két lányt sörözgetni egy 5-6-7 fõs fiú társaságban nem hiszem, hogy odamernél menni hozzájuk. Másrészrõl, ha meg van a társaság ritkán engednek be újakat. Sajnos ez ilyen.

Barátnõm és én annyira szolidak vagyunk, hogy nem is tudunk velünk egykorú lányokkal (a 23-24 évesekkel) szórakozni járni, ugyanis csak a diszkó és az ivás érdekli õket. Így már jó pár éve csak fiú barátaink vannak (26-35 évesek), velük szoktunk kijárni szórakozni (billiárd, bowling, csocsó, egy hangulatos sörözõ). Csak itt a te szemszögedbõl az a probléma, ha meglátnál két lányt sörözgetni egy 5-6-7 fõs fiú társaságban nem hiszem, hogy odamernél menni hozzájuk. Másrészrõl, ha meg van a társaság ritkán engednek be újakat. Sajnos ez ilyen.
Igen, tudod buliba bulizni szokás járni, nem pedig szende szûzességemet hírdetni. Nem vagyok "picsogó" plázacica, de imádok táncolni, alkohol nélkül is nagyon jól tudom msgamat érezni. HA te olyan lányokat keresel, akik nem merik elengedni magukat, mert "jajistenem, mi lesz" akkor ne discoba, hanem uszodába járj. 21/L
szerintem igen igazábol megvalva nem tudom mert én csak 13 éves vagyok de szerintem õk is tudják hogy ott ugy is csak pláza cicák lesznek nincs értelme el menni. én igy gondolkodnák.
Csak akkor járnék el ilyen helyekre ha meghívna valaki. Amúgy nincs igényem "szórakozásra", nagyobb társaságra. Magányosabb típus vagyok. De így tényleg nehéz ismerkedni. :/ 20/l
Amúgy jó kérdés volt, hogy hová járnak, a szolidabb, visszahúzódóbb fiúk ismerkedni? Elõzõ voltam.
Pont ez a baj, hogy aki nem szereti a diszkókat, az kevesebb olyan programra jár, ahol új embereket ismerhet meg. Valamint általában zárkózottabbak. Hiába jártok házibuliba, meg kirándulni, ott kb mindig ugyanazokkal az emberekkel találkozol, ha az utcán meg neadj Isten leszólít valaki, fogalmad sincs mit mondj, mert akkor meg jön ez a "mit akarhat tõlem" érzés. Próbáltam már én is, itt-is ott is ismerkedni, sajnos baráti társaságban nagyon kevés csaj van, és õk nyilván bõven válogathatnak is, ezért én inkább az új emberek megismerésére szavazok. Az utcán, kissebb kávézókban eléggé zárkózottak az emberek, ha odamész hozzá beszélgetni, elég sokan elzavarnak. Bulikban is lehet látni normálisabb csajokat, mert közöttük is van hasonló gondolkodású, aki nem azért meg, hogy ma lefektessék, hanem, hogy jól érezze magát. Hogy az elõzõ válaszolók kérdésére válaszoljak, én próbálok mindehol ismerkedni, nagyon nyitott vagyok... :) Utcán, parkban, buliban, stb... És én is normális pasinak tartom magam, minden tekintetben :)
ez azért van, mert a party p*csák nem szolidak. máshol keresgélhetnél, de erre kajak nem jöttél rá magadtól?:/
16:42: Valahogy én is úgy vagyok vele, hogy a szórakozóhelyek nem szórakozatnak, és valahogy nem vonz, hogy az arra járkáló partip..ákat megismerjem. Értelmes lányok kellenének... valamerre... :) 24F
Ezen sokat szoktam gondolkodni, hogy pl. Bpn hová járnak azok, akik nem kifejezetten berúgva tudnak szórakozni? Nem úgy értem, hogy telejsen alkoholmentesen, de ahol azért lehet beszélgetni is, inni is, táncolni is, és a társaság sem 12 évesekbõl áll. az a válaszoló aki elõször kérdezte, hol szórakoznak a szolíd fiúk..
21:08 Lenne kedved ismerkedni? Honnan írsz ha szabad tudni? 20/l
Igen, privát ment :)
Szolid lánynak tartom magam, és nem járok buliba. Nem vagyok az a típus aki szeret bulikba járni. Biztos megvan az OKA..:) Egy 16éves lány...
Én is szolid lánynak mondanám magam, de ettõl függetlenül sose volt gondom a pasizással, vagy bárminemû szocializálódással... max. annyi, hogy az én "szintemen" kevesebben vannak, vagy azért mert én csinálom rosszul, vagy mert õk. És ez sose derül ki. :D Én sportolok több helyen, egyetemre járok, házi bulikba is megyek, néha beülünk ide-oda, mozik, de a konkrét disco-k nem vonzanak, mert büdösek, én meg nem dohányzom, csak arra mennek a srácok, hogy meghúzzanak, én meg párkapcsolatban élek, és ha nem így lenne se akarnék egyéjszakásozni, szóval ott nincs olyan társaság, - a sz.ar tucctucc zenérõl nem is beszélve - ami különösebben érdekelne. 20L
Én szolid lány vagyok, és járok discoba. Nagyon ritka, ha iszom, de ha iszom akkor sem seggrészegre, mert akkor már nem érzem jól magam. Szóval nem kell hülyeségeket írni, hogy aki szerény, az nem jár ilyen helyekre. Én imádok táncolni, ezért járok. Meg néha jó összefutni olyan ismerõsökkel, akiket régóta nem láttam.
Én szolidnak tartom magam és a környezetem is, és nem járok diszkóba, bárokba... nekem a kikapcsolódás séta a párommal, társas, strand, biciklizés, kirándulás ilyenek. Így nem igen tudom milyen lányok járnak szórakozni, de tudom h a barátnõim járnak és én nagyon elütök tõlük. Talán ezért nincs is egy igaz barátnõm se, mert nem vagyok olyan mint õk, s kiközösítenek.
Járnak, csak nem rúgnak be minden szombaton mint a disznó, és esetleg nem a drogközpontba járnak.
* a szolidat úgy értem, hogy nem szeretjük a berúgást, hányást, hangzavart.
A kérdező hozzászólása: Az h szolidan bulizzon az alap:) de külsõre is inkább azok fognak meg...Szolid, visszafogott, csinos:) Amúgy igen.. nem mennénk oda hozzátok ha egy csomó pasival vagytok, mert minek:)
szerintem nem talalsz ilyen csajt diszkoba, legalabbis kicsi az eselye.. Inkabb valami mas helyen keresgelj... pl konyvtar vagy valamilyen kavezo. Sok szerencset a parvalasztasban :)
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi majd péntek este mikor kicsit kiengedném a fáradt gõzt elmegyek könyvtárba:) )) Na, csak viccbõl cinkellek...:) Hétköznap dolgozom, esténként általában kondi, edzés, csak péntek szombat van idõm arra h ismerkedhessek...
bocsi, nem olvastam végig az elõttem lévõket, és így vlaszolok. A szolíd lányok, nem nagyon járnak diszkókba, és nem is szeretik az ilyesmit. Az én barátnõm, is egy ilyen csaj, nagyon szeretem, elmegyünk minden második héten ide-oda, jól érezzük magunat, ha a szexrõl van szó, azzal is lehet ugyan annyit szexelni mint egy dzszkós csajjal, csak azért a szolíd csajok mégis csak jobban, és nem tiszta részegség az élet!!!! És nagyon jól megvagyunk, és megértem azt hogy neki mondjuk most nem jó, mert ez vagy az közbe jött, és tudom hogy nem lép fére, mert szeretjük egymást. 18 F
szolíd lányok, amilyen az én barátnõm is, olyanok nincsenek a diszkóban. õk mondjuk átlagos életet élnek, szerelmükkel, barátjukkal elmennek nyaralni, jól érzik magukat, egyet kettõt szórakoznak, és hazajönnek. Az én barátnõm is egy ilyen kategóriájú lány, egyszer sem voltunk még diszkóban, sem együtt, sem külön. 1 hete volt a szülinapja, elmentünk együtt egy étterembe, utánna egy kis buli otthon, náluk, utánna elmentünk aludni. együtt alszunk, de nem köldöztünk össze. valamikor én nála, valamikor fordítva. ha valamilyen okból fogva nem vagyok otthon, PL nagybani piac éjszaka, akkor a szüleinél van. ÉS SZÉPEN ÉLÜNK! és nem volt szûz sem õ, sem pedig én, amikor megismerkedtünk. 18 F.
Szolíd lányként elmondhatom a következõket: Azért nem járok discoba, mert nekem nem éri meg fáradtságot, hogy készülõdöm 1-2 órát, mert szeretek csinos lenni és ez alap, hogy a legjobbat hozom ki magamból. De ha mindezeket megteszem, akkor nem azért, hogy nézzem, más nemszolíd lányok és fiúk, hogy isszák le magukat, majd hazaérve megundorjodjak a füstszagtól ami az este folyamán a hajamba és rohámba ivódott. Szolíd lányként szívesen járok a barátaimmal pl. házi bulikba, pubszerû helyekre, de nem tudom mivel lehetne rávenni, hogy pl. egy morrisonshoz hasonló helyre menjek szórakozni. Nekem az nem szórakozás, hanem szenvedés. Pedig, szeretek kikapcsolódni, szórakozni. Nem rúgok be, 1-2 pohár pezsgõ, vagy minõségi bor amit megiszom maximim. Ezért nem járok ilyen helyekre. Amúgy a szolíd fiúk hová járnak? 22/L
a szolidabb lánok élbõl nem járnak ilyen helyre, mert tudják, hogy ezeken a helyeken sok az olyan ember, akiktõl homlok egyenest eltérnek, így nem is éreznék jól magukat. próbálj meg máshol ismerkedni
A kérdező hozzászólása: Én is szívesen megismernék "szolidabb" lányokat, ha esetleg itt is van rá lehetõség. :) Egy 28 éves srác...

A párotok mindig fejben tartja az évfordulótokat? Nekünk most volt, de mindig úgy járok, hogy én emlékeztetem rá. Elszomorít. Ha nem szólok, akkor nem is történik semmi.

Legjobb válasz: Nem mindenki lehet ilyen hogy mindent észben tart..évfordulók..szép és jó de ha jól mûködõ kapcsolatról van szó akkor kár ezen rágódnod meg szomorkodnod hogy õ nem foglalkozik ezzel.Szerintem ez legyen a lgenagyobb baj.De ez az én meglátásom.

Nem mindenki lehet ilyen hogy mindent észben tart..évfordulók..szép és jó de ha jól mûködõ kapcsolatról van szó akkor kár ezen rágódnod meg szomorkodnod hogy õ nem foglalkozik ezzel.Szerintem ez legyen a lgenagyobb baj.De ez az én meglátásom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!