Találatok a következő kifejezésre: Szokatlan az, ha (16 db)

Nem szokatlan, de nekrofíliát büntetik! Reklám:
én a haverom mamáját dugom. 80 éves
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindazoknak akik válaszoltak és azoknak is akik taknyosnak gondolnak engemet. Hát nekem az összes barátnõm idõsebb volt nálam de nem azért mert én tapasztalatlan vagyok hanem azért mert szeretek olyan nõvel szembenállni aki már mindent tud és nem kell tanitgatni és aki nem rinyál hogy jaj én nem kapom be mert az gusztustalan és etikátlan.
Én úgy vagyok vele, ha valami oknál fogva egy 30-40 éves jó karban lévõ nõ fel akarna szedni, nem tiltakoznék ellene túlzottan. Ilyen gondolatok már egy ideje foglalkoztatnak, de ez még idáig nem fordult elõ, így maradnak a korombeli, vagy kissé fiatalabb csajok :D 22/f
Semmi furcsa nincs ebben, egyik haveromnál is ez van, abszolút az idõsebb nõk jönnek be neki. Nekem ez nem furcsa. :)
Igazad van, nemcsak a fiúkra értettem.
"A taknyos kolykok azért akarnak érettebb novel lenni, mert tapasztalatlanok, és igy akaranak tapaszalatokat gyujteni" A lányk is pont ezt csinálják. Komolynak hiszik magukat a koruknál (érdekes módon mind annak hiszi, micsoda véletlen, akkor minden nõnél kimarad a fejlõdés egy szakasza?:) ) és összejönnek idõsebb pasival.
nem szokatlan én is mindig idõsebekhez vonzodom.. 19/L
Toketelen kisgyerek vagy, aki azt szeretné, ha a no venné át az irányítást az ágyban.
Nem szokatlan.Én is a nálam 5évvel idõsebbekhez vonzódok.
A taknyos kolykok azért akarnak érettebb novel lenni, mert tapasztalatlanok, és igy akaranak tapaszalatokat gyujteni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces mondhatom, attól, hogy valaki idõsebb még nem halott ... -.-
Én 17 vagyok én is szeretem ha egy nö tapasztaltab nekem is a 24-27 évesek jönek be :)
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Komoly kapcsolat esetén mondjuk a 15 év korkülönbség már zavaró lehet, de az is csak akkor ha a korból adódóan már nagyon más dolgokat várnátok az élettõl. Azért annak biztos nem örülnék, ha anyukámmal járnál :)

Nagyon szokatlan jelenség az, ha egy lánynak éjszaka erotikus álom kíséretében hüvelyi váladék távozik testéből? Persze reggelre mosakodás lesz belőle :-S

Legjobb válasz: :-) Nem,ez teljesen normális. Sõt ha orgazmusod van álmodban,az is elõfordulhat. Nem csak a fiuknak vannak erotikus álmaik,hanem minden embernek.. az meg,hogy benedvesedsz az ezzel jár!

:-) Nem, ez teljesen normális. Sõt ha orgazmusod van álmodban, az is elõfordulhat. Nem csak a fiuknak vannak erotikus álmaik, hanem minden embernek.. az meg, hogy benedvesedsz az ezzel jár!
Üdvözöllek a klubban!:) Viccet félretéve engem az ég rengeteg erotikus álommal áldott meg, pedig még szûz vagyok, de így élem ki magam. Hát néha nekem is megjelenik ott reggelre egy kis hüvelyváladék. De annyi baj legyen! Legalább az éjszakám jól telt.
Nyugodj meg, ez teljesen normális! : ) Sõt, van olyan, hogy egy- egyálom során orgazmusod is van. Nem kell félni, nincs semmi baj, ezek természetes dolgok.
A kérdező hozzászólása: Köszike

Kamaszok, mennyire szeretitek azt, ha az iskolátokban valami szokatlan esemény történik, amirõl aztán mindenki beszél?

Mondjuk valakivel történik valami, vagy valakik összeverekednek, ilyenek.

Legjobb válasz: Teszek rá, nem vagyok èn unatkozó pletykafèszek.

Teszek rá, nem vagyok èn unatkozó pletykafèszek.
Szeretem, mert feldobja az iskolai élet unalmas napjait, néha jó úgy érezni magam, mintha egy filmben lennék. :P Idáig egy olyan eset volt, amit lehet botránynak nevezni, akkor tényleg mindenki arról beszélt, mert jó pár ember belekeveredett az ügybe, bár õk csak áldozatok voltak, a balhét 2 ember vitte el. Nagyon hamar lerendezõdött az ügy, ezt kicsit bántam. :/ :D
Volt idõszak, amikor baromira érdekelt(fõleg általános iskolában), mert ott a tanáraink terminátor gyorsaságban tudtak közbeavatkozni, mert akkoriban(2006-2010) között még itt nálunk nem volt megszokott nálunk, hogy egy nagyobb pofonért feljelentsék a tanárt.Szóval voltak pofonok, engem viszont sosem ütöttek meg, meg hát csak ritka gyerek volt, akit ütöttek. Végülis felnõttünk, leérettségiztünk, középiskolában is érettségi elõtt sok érdekes dolog volt, de ott már pár emberrõl volt csak szó mindig, õket sztárolták, és az baromi unalmas volt. 18/L
Ha engem személyesen nem érint, akkor hidegen hagy.
Engem érdekel, mert szeretek képben lenni
Engem viszont (ezek szerint sok emberrel ellentétben) nagyon érdekel az ilyesmi, fõleg, ha aztán még, ahogy már írták, órán is beszélgetünk róla.
szeretem, mert ilyenkor a tanár nálunk is csak errõl beszél órán.mindegyiknek elõadjuk, hogy még nem hallottuk a sztorit.múltkor egy csaj felvágta az erét, begyógyszerezte magát és pszichiátriára került.egy hétig szinte semmilyen óránk nem volt, mert az összes tanár errõl beszélt.
semennyire, mert általában mindig velem történnek ilyen dolgok
Nagyon szeretem, olyankor mindig jó napom van. Legtöbb tanár rászán órából 10-15 percet, sõt volt aki végigbeszélgette velünk.
az a helyzet hogy nálunk nem történik semmi
Nem érdekel abszolút.
Szerintem elég gusztustalan az, ha valakinek örömöt jelent az, hogy egy iskolatársa felvágja az ereit és ezért elbeszélgetik az órákat. Gratulálok. Lehet én vagyok a selejt, de inkább hallgatom az órai anyagot, minthogy valakivel ilyen történjen. Nyilván, ha megtörténik akkor beszélni kell róla és nem a szõnyeg alá söpörni, de szeretni az ilyen alkalmakat az enyhén gyomorforgató.


IGEN
Nem. Tudat alatt én is félek. Ezért is taszítok el mindenkit, aki szeret, nekem jobb a felületes kapcsolat.
Nem, én is félek tõle, és remélem, soha nem leszek az. Csak elrontana, jobbak az egyszerû "kapcsolatok".
egyáltalánnem , elég sok emberrel elõfurdol van akinek a szobéjánis és nem csak a házán is riasztóvan és fegyverrel alszik lámpánál
Egyáltalán nem, elég sokan éreznek még így hidd el.
én a csalódástól félek, hogy ismét megszeretek valakit aki megcsal vagy bunkó lesz, és így inkább kerülöm az efféle érzéseket :/ egy ideig..
kicsit se szokatlan. én ismerek ilyet......:/
tõle kéred- bocsi
Nekem már családom van, de ha apukámtól kapunk pénzt, mindig megmondom, neki, mire is költöm. Persze nem fillérre számolunk el, csak mondjuk: a gyereknek vettem ruhákat, vagy hitelt törlesztettem, ilyenek.
Sztem ha tõle kérded, akkor rá is tartozik, hogy mire kell.
Szerintem normalis, hogy tudni szeretne. Bar attol is fugg, hogy mennyire reszletesen, es hogy egyebkent milyen a kapcsolatotok.
Ez bizony így normális. Örülj neki, hogy felnõtt létedre még ad pénzt.
azt is mondhatná mennj el dolgozni. nem akarja hogy szord a pénzét es okos dolgokra költds, gondolom öt sem veti fel a pénz ha meg igen akkor meg azért mert tud sporolni is.
Én nem vagyok olyan nagy, de mégis igaz, hogy ha apukád adja a pénzt, akkor amit te abból a pénzbõl veszel, az részben az övé is lesz.szóval ha mondjuk cigarettára költöd, akkor ha megkérdezi hogymire költötted, akkormeg kell mondanod hogy cigarettára.Úgyhogy ne hazudj, hátha kijátszod, és akkor csezheted, mert nem fog adni pénzt.Gina

Az mennyire jó vagy nem jó, ha egy horgászatot kedvelõ lányt elsõ randira (elég szokatlan helyszínre) horgászni viszem el kettesben?

Ugye alapból elég szótlan srác vagyok, még soha nem találkoztam a lánnyal, hangunkat sem hallottuk még. Persze volt már több képcsere és sok-sok beszélgetés. De azért mégis. Vízparton nem nagyon vannak olyan lehetõségek, amik a beszédmentes holtpontokon túllendíthetnék a feleket, ezért nem biztos, hogy ez megfelelõ. Õ nagyon szeretne jönni, de õ a beszédesebb, nagyvilágibb típus. Eléggé szeret pecázni, de azért tartok a dologtól. Persze képrõl bejövünk egymásnak, de azért élõben egy-két buktató lehet, és ha esetleg nem lenne jó az elsõ interakció kettõnk között és kb 5-6 ilyen kínosnak tûnõ órát kellene eltöltenünk (55 km re van a lakhelyünktõl, én viszem õt autóval oda), az nem biztos, hogy jót tenne. Bár ki tudja.

Legjobb válasz: Jó ötlet, de ha élõben még nem találkoztatok, akkor nem egybõl oda kéne menni. Szerintem elõször egy másik helyre elmenni, inni valamit, beszélgettek kicsit és ha élõben is szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor utána lehet menni pecázni is.

Jó ötlet, de ha élõben még nem találkoztatok, akkor nem egybõl oda kéne menni. Szerintem elõször egy másik helyre elmenni, inni valamit, beszélgettek kicsit és ha élõben is szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor utána lehet menni pecázni is.
Nem jó ötelet elsõ randira. A horgászat eléggé idõigényes dolog, nem lehet kisétálni rögtön belõle ha valami nem stimmel, ezt csak tetézi hogy a horgászhelyek is eléggé "messze" vannak. Szervezd valami hagyomásnyos helyre inkább. Cukrászda, kávézó, pizzéria stb.

Kamaszok, ha az iskolátokban történik valami szokatlan, jelentõsebb dolog (pl. baleset, nagyobb verekedés) mennyire szokott érdekelni titeket?

Milyen gyorsan informálódtok, tudtok meg róla dolgokat, és mennyire szoktak érdekelni a részletek?

Legjobb válasz: Engem csak akkor érdekel, ha ismerõseim érintettek benne. Különben csak felszínesen az esemény lényegét megtudom nyilván hamar, de egyáltalán nem kérdezgetek utána.

Engem csak akkor érdekel, ha ismerõseim érintettek benne. Különben csak felszínesen az esemény lényegét megtudom nyilván hamar, de egyáltalán nem kérdezgetek utána.
utolsó ebbõl látszik hogy nem vagy népszerû mert aki az az nem hangoztatja :D
Mivel népszerû vagyok, tudok mindenrõl, de nem érdekel .Csak akkor ha a barátomról vagy az osztály társaimról van szó.
Általában megtudom az ilyeneket.
Érdekel, mert ritkán történik ilyesmi. :D Nagyon gyorsan eljut hozzám minden info.
Minden információ eljut. Baleseteket leszarom. De az, hogy ki vert meg kit érdekel.
Hat mivel mindenkit ismerek a suliban es mindenki engem, altalaban erdekelni szokott.Es gyorsan informalodok.Van olyan is, hogy olyanrol tudok, amihez semmi kozom, de nem is erdekel:DD
Általában érdekel kivéve , ha kicsikkel történik. Elég gyorsan.
Szerencsére eddig nem volt rá sok példa, hogy baleset történt volna, de pár percen belül megtudtam, hogy ki meg, hogy mi történt. Erre mióta itt vagyok (6év) három eset volt, abból kettõ érettségi közben. Verekedés se túl sok volt, még ilyan 9-10.-es korunkban fordult elõ. Akkor is pár percen belül hívtak, hogy menjek már , mert xy összeveszett és tépik egymást és csináljak valamit. Azóta nem történt verekedés a suliba. Nem vagyunk túl nagy gimi, szóval. A szomszédos szakközépbe már annál inkább. Onnan viszont csak néha mesélnek, hogy 'képzeld ez meg az történt' meg ott fenyegetik egymást az emberek meg ilyeneket mesélnek, na most, hogy ebbõl mi igaz azt nem tudom. Engem szokott érdekelni bárkirõl is legyen szó, de nem szoktam kérdezgetni, ha elmondják elmondják, ha nem nem.
Amikor én jártam középsuliba, volt hogy minden héten majdnem kint volt nálunk a rendõrség.Lopás, verekedés, drog stb... Aki látta az osztály vigyázz címû filmet, na az passzolt az én sulimra, csak nálunk nem voltak négerek :D

Miért van az, hogy ha megbámul egy srác, mindig rosszul érzem magam, vagyis azt érzem hogy azért bámul mert valami szokatlan van rajtam?

Legjobb válasz: Én is így érzek. :s Ha bámulnak (végül is akárki), akkor feszélyezve érzem magam, nem viselkedek természetesen, sokszor hülyét is csinálok magamból. És mindig azt gondolom, hogy tuti azért néz, mert valami furcsa vagy csúnya van rajtam... :s

Én is így érzek. :s Ha bámulnak (végül is akárki), akkor feszélyezve érzem magam, nem viselkedek természetesen, sokszor hülyét is csinálok magamból. És mindig azt gondolom, hogy tuti azért néz, mert valami furcsa vagy csúnya van rajtam... :s
meeeert nincs önbizalmad
lehet, hogy tartasz attól, hogy egy perverz alak bámul téged. Nem árt az óvatosság!

Az LCD tv-én és a Plazma tv-én mi ért nyújtottak vagy szélesek az alakok? És ha váltok a képen akkor se tökéletes, és a szemnek szokatlan és nagyon furcsa. Hogyan lehet ki küszöbölni.

Legjobb válasz: Mert szélesvásznú. Jobb ha hozzászoksz, nem érdemes átállítani a képarányt, mert beég. Most erre biztos megmondják az okosok, hogy nem ég be, de igenis beég, mindig hoznak be ilyeneket (szervizben dolgozom).

Mert szélesvásznú. Jobb ha hozzászoksz, nem érdemes átállítani a képarányt, mert beég. Most erre biztos megmondják az okosok, hogy nem ég be, de igenis beég, mindig hoznak be ilyeneket (szervizben dolgozom).
csak a plazma tud beégni
Állítsd az adás méretének megfelelõ formátumra a tévéd. A legegyszerûbb, ha automatára állítod. Esetleg a 4:3-at állítsd 14:9-re.
én elsõ Nem tudom, nekem automatára van állítva az LCD tévém, több mint 3 éve semmi baja.
Igen, én arról beszéltem amikor úgy van beállítva, hogy a két széle fekete.
Most írtam, h nem csak a plazma tud beégni, LCD-ket is hoznak be ilyen hibával..
De hiába dolgozol szervízbeeen, õ akkor is jobban tudjaaaa! :D

14 Éves fiú vagyok kb 1 hónap múlva az iskolával németországba utazunk 5 napra és attól félek hogy a szokatlan kajától pl menni fog a hasam és mondjuk elég ciki lenne ha kirándulás közben befosnék lehet ezellen valamit tenni?

Legjobb válasz: Németországba mentek te, nem Egyiptomba és egyéb afrikai országba. Németországban olyan a víz mint itthon, még közös folyónk is van. A kaja is teljesen ugyan az. Itthon is találsz boltokban német kaját, sõt német boltokat is, ott kint is van néhány magyar termék.

Németországba mentek te, nem Egyiptomba és egyéb afrikai országba. Németországban olyan a víz mint itthon, még közös folyónk is van. A kaja is teljesen ugyan az. Itthon is találsz boltokban német kaját, sõt német boltokat is, ott kint is van néhány magyar termék.
:DDD aranyos kérdés
Németországban semmivel sem szokatlanabb a kaja mint itthon. Azért nem Afrikába mész.. Szóval ne idétlenkedj..
De ha ennyire félsz, vigyél magaddal néhány széntablettát, az megfogja. És a tudat is, hogy van ellenszered.
Miert ostalykirandulason az emberek nem szarnak? Ha fosnod kell farral ratolatsz a budira is kitolod. Nem olyan bonyolult. 14 evesen mar nem kene cikinek tartani a szarast.
Vigyél magaddal probiotikumot, minden reggel betolsz egy adaggal. Ártani nem árthasz vele. Meg vigyél széntabit, ahogy elõttem írták, vagy valami más hasfogót. Mondjuk nem tudom mi bajod lenne az ottani koszttól. A fele kb az mint nálunk. Ha tartasz tõle, a péknél nagyon jó péksütiket, pereceket lehet kapni, egyél azt 5 napig.
Német kaják nagyon finomak, kinnt élek, ha nem kiskorúak lennétek mondanám, hogy pár MO-n árult sörrel is érdemes összehasonlítani az ittenieket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!