Találatok a következő kifejezésre: Szocpolt szeretnénk a férjemmel (4 db)

Építkezni szeretnénk a férjemmel, de mivel a szocpolt eltörölték, így nem tom milyen lehetőségeink vannak most! Májusban szülni fogok! Milyen segélyt kaphatunk esetleg? Amit nem kell vissza fizetni!

Legjobb válasz: Szerintem nem sok. A fészekrakó programnak néztem utána, de az is lakás vásárlásnál segíthet, házépítésben nem. Még ha lenne is valamilyen segély, annyiból nem lehet építkezni, de még az alapot sem kiásatni.

Szerintem nem sok. A fészekrakó programnak néztem utána, de az is lakás vásárlásnál segíthet, házépítésben nem. Még ha lenne is valamilyen segély, annyiból nem lehet építkezni, de még az alapot sem kiásatni.
A Polgár úrhoz... a Jenõhöz. A... Polgár Jenõ hivatalba. Kizárt dolog, mert nem tudom. (Amúgy ez mitõl "Nyelvek" témakör?)
Már nincs szocpol, idejétmúlt a kérdésed.
A kérdező hozzászólása: Válaszotokat elõre is köszönjük! :)
Szerintem a korotok miatt már nem igényelhetitek. http://informaciok.eu/index.php/hitel/869-mi-kell-a-szocpol-..
A kérdező hozzászólása: Most nemtudom, mert olvastam ha már megvan a 2 gyermek akkor meglehet igényelni, mert akkor már nincs korhatár. Viszont ha még nincsennek meg akkor a 40.életévét nemtöltheti be egyik fél sem.
Mire szeretnétek a szocpolt igénybe venni?
A kérdező hozzászólása: Házat szeretnénk venni. (vagy családit, vagy nyaralót) És egyébként újnak kell mindenképp lennie? Használtra nem adják meg?
Csak új építésû lakóingatlanra jár jelenleg szocpol (nyaralóra akkor sem, ha új.)
Használtra nem jár, csak újra még tömbház esetén is csak építésûre lehet.
A kérdező hozzászólása: igen, azt sejtettem. És megkapnánk akkor?
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!