Találatok a következő kifejezésre: Szobafestő végzettségemmel egyéni (1 db)

Szobafestő végzettségemmel most egyéni vállalkozó lettem. Hivatalosan végezhetek burkolási munkákat is vagy nem?

Legjobb válasz: Olyan munkáról adhatsz számlát, ami szerepel a vállalkozói igazolványodban szereplõ tevékenységi körök között. A padló és falburkolásnak ez a hivatalos TEÁOR száma: http://www.teaorszamok.hu/4333/Padló-,%20falburkolás/ ha ez benne a vállalkozói igazolványodban, biztosan adhatsz róla számlát is.

Olyan munkáról adhatsz számlát, ami szerepel a vállalkozói igazolványodban szereplõ tevékenységi körök között. A padló és falburkolásnak ez a hivatalos TEÁOR száma: http://www.teaorszamok.hu/4333/Padló-, %20falburkolás/ ha ez benne a vállalkozói igazolványodban, biztosan adhatsz róla számlát is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy cég alapitása menyibe kerül?

8

Nincs munkám, mit találhatnék ki, hogy némi gyors pénzhez jussak?

Vállalkozásba kezdtem, az interneten próbálok mézet és bio-tésztákat árulni: tiszta csőd - alig-alig találok kuncsaftokra. Szinte zéró. A szórólapozásba már belekeseredtem, az ötletekből kifogytam. Egy 1 éves kisfiúnk van, a GYES-ből élünk.

Ha van ötletetek arról, hogyan tehetnék szert alkalom adtán némi plussz pénzre, nagyon szívesen meghallgatnám. Elvállalnék esetleg ezt-azt, de nem tudom mit: menjek füvet nyírni? Pl. piacon is árultam gyümölcsöket, de a minimális árrés miatt nem nyertem semmit.

Nagyon szívesen futárkodnék (futárkodtam is robogón, de nem csináltak munkaszerződést, és a hosszú program, kevés pénz miatt eljöttem) például, de a probléma számomra majdnem mindig ugyanaz: NEM TUDOM, HOGYAN TALÁLHATNÉK KUNCSAFTOKRA. Valahogy, amit én kínálok, sose kell senkinek.

Bocs a hosszú szövegelésért... Ha tudtok, megoszthattok 1-2 tippet, köszi!! :)) :))

2

Miért éri meg áfás vállalkozónak lenni amikor áfamentességgel sokkal jobban járok?

Vagy van olyan tevékenység ahol megéri? Tudnátok példát mondani?

3

Egy vállalkozást menyi pénzböl lehet felhuzni? vagy megvásárolni?

úgy körülbelül

19

Mit kell tennem ahhoz, ha Bio boltot szeretnék nyitni?

Biztosan sok minden kell hozzá, engedélyek, miegymás, de megköszönném, ha valaki segítene ebben!

Köszönöm!

4

Van olyan TEÁOR szám ahová besorolható a cipőtervezés, cipőeldás képesítés nélkül is?

Egyéni vállalkozást szeretnék indítni: cipőtervezés, szabás (szakember elkészíti) majd eladás webshopon, rendezvényeken (nem üzletben). Okmányirodán, kormánykapun azt mondták, hogy kell hozzá képesítés. Igaz ez?

1

Egy vállalkozó menyi fizetést kap havonta?

és egy cégvezető,és az üzletvezető

3

Fakitermelő Vállalkozás?

Mi a menete a fakitermelésnek?Kitől kell engedélyt kérni hogy az erdőben melyik részen vághatsz illetve milyen költségekkel jár hogy vághass!Minden érdekel hogy mi ennek a menete!Köszi a válaszokat!

3

Ha egy magáncég (zrt. ) úgy fizeti csak ki a munkabér egy részét, hogy számlát kell "szereznem" valahonnan, akkor az illegális tevékenység?

Pontositva: bejelent 170.000 Ft-tal, de megallapodunk evi 3.000.000 ft brutto berben es a kulonbozet kifizetese ugy tortenik, hogy egy a cegben dolgozo kollega allit ki szamlat de en kapom meg az osszeget. Miert jo ez a cegnek? Es ez szabalyos igy?

6

Mit lehet kezdeni 300 ezer forinttal?

ankba nem akarom rakni, kamatoztatni, mert a jelenlegi helyzetben semmit sem ér.
Komolyan kérdem, van 300 ezer forintom, de alig tudok vele mit kezdeni mert se kocsit se házat se semmit nem lehet belőle venni( ezt tapasztalatból írtam, nem felvágásból,a felnőtt létemre elkötözni se nagyon tudok, szüleimen kapaszkodni meg nem nagy élvezet)és munkahelyet is szeretnék váltani, ahol magam ura vagyok nem kéne mindenkit a kirúgással zaklatni.

Milyen ötlet lenne, ha pár ember összeállna és mindenki bele dobna egy előre meghatározott összeget, és 1 kisboltot nyitni abból? mekkora siker lenne?megérné-e? van ebben valakinek tapasztalata? és ha igen, akkor részletezné?
válaszokat előre is köszönöm.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!