Találatok a következő kifejezésre: Szlovákiában lakom. Magyarországon szülni. Viszont (1 db)

Magyar allampolgar vagy?
Miért akarsz Magyarországon szülni? Ha csak a gyerek állampolgársága miatt, akkor felesleges, mert csakis a szülõk állampolgárságát kaphatja meg...
Es Mo-on, ha nem fogadott orvosod van, es nem az o korhazaban szulsz, akkor a lakohelyed szerint illetekesbe kell menni, de neked ugy ertem nincs mo-i lakcimed. Ha az ellatas miatt akarsz, mert jobbnak gondolod, . akkot tb nelkul fizetned kell erte.
Sajnos ez nem igazán lehetséges, mert ugye a TB-t nem ide fizeted, így aztán ha itt szülsz, akkor ki kell fizetned a szülés és a kórházi ellátás költségeit, ami 150-200 ezer forint körül lehet. És ha valamiért császároznak, akkor még több.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Az egészségbiztositésom EU-s, tehát e szerint bármely országban kaphatnék egészségügyi ellátást.Az ok pedig, hogy a szlovák lakhelyemtõl a legközelebbi szlovák korház 7o km.A magyar pedig 15 km.Már van egy 4 éves kisfiam, akit igy minden nap láthatnék.Persze 4-5 napot bárhol kibirnék, de még csak a 33.hétben vagyok és elkezdett kinyilni a méhszáj, attol tartok hamarébb befektetnek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Dömötör Margit jó szülésznő, vállal még szüléseket? (SOTE 2)

0

Miért fektetnek be a kórházba 40+4 hetesen ha az orvos azt mondja nincs semmi gond és a méhszáj teljesen zárt?

5

Anyukák akik a Szent Imrében szültetek! Tudnátok ajánlani nagyon jó és tapasztalat orvost?

Aki mondjuk nem is a város másik oldalán rendel, és vállal új kismamákat. Köszönöm!

9

32. hét környékén levő kismamik féltek s züléstől? Gondoltatok már rá?

Én igazából nem félek, de még úgy bele sem gondoltam,hogy milyen lesz. Dokim azt mondta,hogy lehet császár szülés lesz (amit nem szeretnék). Első baba.
31+6hkm

8

Holnapra vagyok kiirva, de semmi jele, lehet ebbol barmi? Volt igy valaki h semmi jele es megis beindult idoben?

11

A debreceni Kenézi kórházban Dr. Kiss Ferenc telefonszámát megtudná adni valaki?

0

Székesfehérvári Kórházban mennyibe kerül a fizetős egy ágyas szoba?

Érdekelne mennyibe kerül székesfehérvári kórházban a fizetős szoba és hogy megy ennek a folyamata?
Mit tartalmaz az ár?

4

Gátseb-ez normális? Többi lent!

Vasárnap szültem vákuummal, szerintem elég nagy sebem van, és még mindig iszonyúan fáj, konkrétan csak feküdni tudok. Kikelni az ágyból kín, menni csoszogva tudok csak,ülni egyáltalán nem. Sajnos a babám kórházban van, nagy nehézség eljutnom hozzá, de szoptatni nagyon szeretném, ezért végigszenvedem, de már kezd elhagyni a maradék erőm is. Visszamenjek ambulanciára megnézetni, vagy normális hogy ennyire fáj?

5

33+1 naposan jóslók?

Sziasztok,napok óta mintha sokkal többet nyilalgatna a hüvelyembe a fájdalom,sokszor a combomba is.Ez jósló?

1

Még beindulhat a szülés a kiírt időpontig?

Kiírás előtt 3 nappal teljesen zárt a méhszáj. Itt sokan írják, hogy már hetekkel előbb picit nyitott a méhszájuk, ezért is aggódom, hogy akkor ez most rossz? Nehezen fogok tágulni? vagy egyik pillanatról a másikra beindulhat a szülés? köszönöm a válaszokat!!

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!