Találatok a következő kifejezésre: Szivároghat napokig magzatviz (3 db)

A magzatvíz csak a nyákdugó távozása után folyhat el/szivároghat? Napok óta lesem a WC-t magam után, .

, mert azt mondta a doki és a véd?n? is, hogy már bmikor távozhat a nyákdugó. De addig nem folyhat el a magzatvizem? Állandóan azon parázom, hogy vajon amikor b?vebb a folyásom, akkor nem-e azért van, mert szivárog a magzatvizem. Alig várom az UH-okat, hogy megnyugodjak. Sajnos tudok olyanról, akinek minden tünet nélkül egyik napról a másikra "elt?nt" a magzatvize (ikres volt és csak az egyik burokból). 37 hetes km

Legjobb válasz: Nem mindenki észleli a nyákdugót és legtöbb esetben a magzatvízzel együtt távozik.A magzatvíz nem hasonlít a folyáshoz,mivel víztiszta a folyás meg általában nem az.Ha rendszeresen mozog a babád akkor ne izgulj nincs semmi baja. 38 hetes km

Nem mindenki észleli a nyákdugót és legtöbb esetben a magzatvízzel együtt távozik.A magzatvíz nem hasonlít a folyáshoz, mivel víztiszta a folyás meg általában nem az.Ha rendszeresen mozog a babád akkor ne izgulj nincs semmi baja. 38 hetes km
Lehet kapni olyan betétet, ami megmutatja, hogy magzatvíz folyik e. Kérdezz rá gyógyászati segédeszköz- boltban vagy gyógyszertárban.
Nekem is a magzatvízzel együtt távozott, elõtte semmi tünet este leültem az ágyra és pont olyan mintha odapisilnél (bocs a kif.)csak ezt nem tudod visszatartani és állandóan szivárog kisebb megszakadással.Azért ne aggódj, mert biztosan a vizet észre fogod venni ha csak szivárog akkor is, mert folyamatosan szivárog s az feltûnik nem olyan mint a folyás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtatást! A Babó nagyon aktív, eddig minden rendben. Csak ne tapasztaltam volna azt, ami az ikres kismamival történt. Akkor épp kórházban feküdtem, s egyik nap a pici lánynál már kevesebb volt a víz, mint kellett volna, másnap hajnalban meg már semmi. És az NST-n minden rendben volt! Azóta bennem van a félsz. Õ sem vette észre. Azt mondták, valószínûleg a pisivel együtt távozott a víz.

Szivároghat napokig a magzatviz?

Pár napom van még hátra és nem tudom hogy viztiszta min. folyás vagy magzatviz. Naponta 2-3 alkalommal.

Legjobb válasz: Bizony, lehet magzatvíz. Menj el a dokidhoz, nehogy babócád fertõzést kapjon.

Bizony, lehet magzatvíz. Menj el a dokidhoz, nehogy babócád fertõzést kapjon.
Hali! Szivároghat bizony, nekem az elsõ gyereknél 3 héttel a szülés elõtt elkezdett szivárogni, de enm feltûnõen a betlten semmi nyoma nem volt, csak mindig éreztem valami furcsát. Szülésnél kiderült összesen 2 dl. maradt.

Szivároghat a magzatvíz hosszú napokon keresztül, akár hetekig?

Sziasztok! Már három hete vízszer? folyásom van. Az jutott eszembe, hogy nem lehet-e magzatvíz? Ha esetleg magas burokrepedésr?l lenne szó. Vagy az nem szivároghat 3 hétig? 35 hetes vagyok. Köszi

Legjobb válasz: ha ülsz és ömlik ugymond belöled ha felkelsz,és 2-3 oránként betétet kell cserélni akkor lehet, de nem hiszem hogy ezzel 3 hétig kihuznád.én egy napig birtam,este bementem, jol leszurtak hogy miért nem már reggel mentem ahogy megéreztem, kaptam antibiotikumot neheogy baja legyen a babának és hajnalban megszületett a picikém. menj el orvoshoz, az a biztos!

ha ülsz és ömlik ugymond belöled ha felkelsz, és 2-3 oránként betétet kell cserélni akkor lehet, de nem hiszem hogy ezzel 3 hétig kihuznád.én egy napig birtam, este bementem, jol leszurtak hogy miért nem már reggel mentem ahogy megéreztem, kaptam antibiotikumot neheogy baja legyen a babának és hajnalban megszületett a picikém. menj el orvoshoz, az a biztos!
dehogy szivároghat...ne félj, én is paráztam mikor hirtelen erõsebb folyásom lett (vízszerû), de ilyenkor ez normális, fokozottabban tisztul a hüvelyed, hogy védve legyél a fertõzésektõl, mire jön a baba :)
igen az elõttem szólónak igaza van, órákig lehet persze, de napokig hetekig kizárt.
Az nem szivároghat, akkor egybõl be kéne menned a kórházba. Az folyás lesz. A szivárgás olyan, hogy tök hamar átázik a bugyid egymás után.
Szerintem errõl mindenképp a dokidat kérdezd meg! De nekem is volt a végefelé vízszerû folyásom. Nem jelent feltétlenül bajt. De én biztosan elmennék a dokihoz és kikérném a véleményét. Õ vezette végig a terhességed, ismeri a vizsgálati eredményeidet és megbízható választ tud adni a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Voltam vele dokinál, de õ annyit mondott, hogy neki ez csak "nyálkának" tûnik. Nem volt valami meggyõzõ és azért kérdeztem a véleményeteket, mert Nektek már van ebben tapasztalatotok. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!