Találatok a következő kifejezésre: Szivároghat magzatvíz 15 (3 db)

Szivároghat magzatvíz a 15. héten? Van színe, szaga? Miről ismerem fel, hogy ez az?

Legjobb válasz: A 15. héten??? Túl korai lenne. Mi lenne, ha orvoshoz mennél, hogy minél elõbb megvizsgáljanak. Ne találgass.!

A 15. héten??? Túl korai lenne. Mi lenne, ha orvoshoz mennél, hogy minél elõbb megvizsgáljanak. Ne találgass.!
Színe nincs, épp olyan mint a víz. A szaga inkább kicsit édeskés. És onnan tudod hogy nem pisi, hogy azt vissza tudod tartani, megállítani, ezt meg nem. De 15. héten nem szivároghat baj nélkül. Menj dokihoz vele.
Biztos hogy nem szivároghat 15 hetesen!!! Egyébként olyan mint a tiszta viz és nem tudod visszatartani.

Igaz, hogy lehet venni tesztet, vagy betétet /nem tudom pontosan/, ami kimutatja a magzatvízet? Mennyibe kerül? Egyébként terhesség 15. hetében is szivároghat a víz?

Legjobb válasz: Létezik ilyen betét,de itt sokan írták már,hogy nálunk nem nagyon lehet beszerezni.A patikában kapható lakmuszpapír zöld lesz a magzatvíztõl.

Létezik ilyen betét, de itt sokan írták már, hogy nálunk nem nagyon lehet beszerezni.A patikában kapható lakmuszpapír zöld lesz a magzatvíztõl.

15 hetes vagyok! Mitől lehet vizes folyásom? Hasonló tapasztalatok? A magzatvíz nem szivároghat?

Legjobb válasz: Szia! Pontosan a múlt héten volt ilyen problémám, akkor voltam 17 hetes. Kérdeztem a nõgyógyászomat. Azt mondta, míg nem vizes nincs gond... Mondom szuper nekem a terhesség elõtt is vizes volt... Szóval megvizsgált és minden a legnagyobb rendjén volt. Hol erõsebb, hol gyengébb a folyás. A legokosabb lenne, ha ezt a kérdést az orvosoddal beszélnéd meg. Mert valakinél ez normális,de valakinél nem...

Szia! Pontosan a múlt héten volt ilyen problémám, akkor voltam 17 hetes. Kérdeztem a nõgyógyászomat. Azt mondta, míg nem vizes nincs gond... Mondom szuper nekem a terhesség elõtt is vizes volt... Szóval megvizsgált és minden a legnagyobb rendjén volt. Hol erõsebb, hol gyengébb a folyás. A legokosabb lenne, ha ezt a kérdést az orvosoddal beszélnéd meg. Mert valakinél ez normális, de valakinél nem...
Mit jelent a vizes? Amúgy hígabb és több a folyás, mint amúgy, nem terhesen. De inkább kérdezd majd meg a dokit, megnyugtatásul;) 1hónapos anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!