Találatok a következő kifejezésre: Szinte mindig én (155 db)

Hogyan válaszoljak egy olyan haverom érdeklődésére a hogylétem felől, aki után szinte mindig én jártam és alig tartjuk a kapcsolatot és emiatt dühös vagyok rá?

Évek óta tart vele a huzavona, mindig is én jártam utána. Sok gondja van neki egyébként, de azt veszem észre, hogy a baráti körünkből másokra valahogy mindig jut ideje, csak rám nem. Múltkor történt valami, ami miatt úgy érzem, betelt a pohár, elegem lett abból, hogy szarik a fejemre és hiába beszéltük meg már ezt többször, nem látom, hogy érdekelné, mi van velem. Azóta írt, eddig egyik üzenetére sem válaszoltam. Mit tegyek? Tudom, hogy kissé zavarosnak tűnik, de az a lényeg, hogy úgy érzem, egyoldalú a barátságunk (vagy inkább haverságunk), ezt már többször elmondtam neki, amikor kérdezte, többször megígérte, hogy ez változni fog és sohasem változott.

Legjobb válasz: az ilyenek energiavámpírok. én is belefutottam hasonló "barátságokba", mindegyik tovatûnt. lehet, hogy ragaszkodsz hozzá, de el kell fogadni, hogy õ hozzád nem. ha így is akarod, akkor legyen, csak mindig dühös leszel rá... H^^

az ilyenek energiavámpírok. én is belefutottam hasonló "barátságokba", mindegyik tovatûnt. lehet, hogy ragaszkodsz hozzá, de el kell fogadni, hogy õ hozzád nem. ha így is akarod, akkor legyen, csak mindig dühös leszel rá... H^^

1hónapos a kisfiam, és szinte mindíg én ébresztem, hogy egyen, Normális ez?

Nagyon jó kisfiú! kicsit hasfájós de akkor sem ordít,csak addig sírdogál míg ki nem jön a puki,kaki.Nem sír hogy éhes csak nyöszörög egy nagyon picit,ez van napközben.Este viszont 5 órát is aludna egyhuzamban ha nem ébreszteném.Viszont ha felébresztem 100-110ml-t is megeszik.Napközben úgy 50-80ml-között.Másnak is van ilyen babája?Normális hogy nem ébred fel arra hogy éhes? Els? babám!

Legjobb válasz: Ha a hasfájás kivételével jókedvû, gyarapodik ahogy kell, akkor nincs semmi gond. Azt nem írtad, hogy mekkora a babád. Az enyém 4,3 kg-mal született és volt olyan, hogy 1-2-3 hetes korában én ébresztettem fel 5-6 órás alvás után, hogy egyen már. A nagy súllyal született babák lusták általában:)

Ha a hasfájás kivételével jókedvû, gyarapodik ahogy kell, akkor nincs semmi gond. Azt nem írtad, hogy mekkora a babád. Az enyém 4, 3 kg-mal született és volt olyan, hogy 1-2-3 hetes korában én ébresztettem fel 5-6 órás alvás után, hogy egyen már. A nagy súllyal született babák lusták általában:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: 3650dkg-mal született, 3530dkg-mal hotam haza, most 4200dkg.
Szia. Az én fiam is este ritkábban eszik, van hogy hat óra tellik el a két etetés között, mégis szépen gyarapszik. Ha tudod egy-két napig hagyd a saját ritmusában enni, és mérd mennyit eszik. Ha kb. kilónként 150-et megeszik 24 óra alatt, akkor elég mennyiséget eszik, felesleges felébreszteni.
Az én kislányom kicsit sárga volt az elején (emiatt aluszékonyak), ezért kb 4-5 hetes koráig 3 óránként ébresztettem a doki utasítására éjjel-nappal. Õ 35/5 hétre született 2500g-mal.
A kérdező hozzászólása: Az én kisfiam egyántalán nem sárga.Mikor hazahoztam utánna már nem is sárgúlt be.A korházban is csak egy kicsit volt az.
Nekem pár nap múlva lesz 1 hónapos a babám. A védõnõ is azt mondta és a kórházban is azt mondták, hogy 6 órát hagyhatom aludni. Ha szépen gyarapszik a babád, akkor felesleges felébreszteni 5 óránál.
Egy ideig izgalmas de utána idegesítõ.
Nekem egyáltalán nincs ellenemre. Persze, sokszor van, amikor én csomagolom ki spontán a nacijából. MIkor hogy, van amikor viszont jó csak simán egymásnak esni.
Naná ! Nincs is annál jobb és jöhet bármikor !!!

Normális az, hogy a párkapcsolati vitáknál, szinte mindig én engedek? Sokszor kérek bocsánatot, holott tudom, hogy igazam van.

Legjobb válasz: Szia! Néha kell engedni. De ha úgy érzed, hogy biztosan neked van igazad esetleg megbántott, akkor nem kell bocsánatot kérned.

Szia! Néha kell engedni. De ha úgy érzed, hogy biztosan neked van igazad esetleg megbántott, akkor nem kell bocsánatot kérned.
Szia! Nálunk is mindig ez van!Ha nekem van igazam akkor is én kérek bocsánatot.Bár nekem mindig mindenki mondja hogy hülye vagyok hogy ezt csinálom.Éppen ezért a legutolsó veszekedésünkkor, úgy csináltam mintha nem is érdekelne, nem foglalkoztam a párommal, hogy lássa haragszom és megbántott.Utána õ kért bocsánatot, vett nekem egy csokor virágot, bonbont, és kb 1 órán át könyörgött h ne haragudjak.
Ha engedsz meg ha nem engedsz, azzal sem teszel jót. Ne legyél papucs. Ha neadjisten megcsal, akkor is õ akadjon ki rád, hogy mekkora hímsoviniszta disznó vagy, hogy nem hagyod másokkal szexelni?
Ha neked van igazad, akkor miért Te kérsz bocsánatot? Eszedbe ne jusson! Kövesd a második válaszoló példáját!

Tudtok olyan baba mama üzletet, ahol szinte minden baba mama terméket megkapok egy helyen és viszonylag árba sem drága Bp. -en?

Legjobb válasz: Mi az Elefániban vettünk szinte mindent. Webáruházi felületük is van, és minimális postáért kihoznak mindent egyben. Nekünk nincs autónk, és bár sokmindent néztem pl. vaterán, ha mindhez hozzáadom a postaköltséget is, akkor nem jövünk ki jobban, így emellett döntöttünk. Nagyon meg voltunk elégedve velük. http://elefani.eu/

Mi az Elefániban vettünk szinte mindent. Webáruházi felületük is van, és minimális postáért kihoznak mindent egyben. Nekünk nincs autónk, és bár sokmindent néztem pl. vaterán, ha mindhez hozzáadom a postaköltséget is, akkor nem jövünk ki jobban, így emellett döntöttünk. Nagyon meg voltunk elégedve velük. http://elefani.eu/
A kérdező hozzászólása: köszi szépen megnézem

Mit lehet csinálnom akkor, ha magas a testosteron szintem? Voltatok vagy vagytok esetleg hasonló helyzetben, mint én?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia ! A barátnõmnek is ez a baja. Igaz, neki más betegség váltotta ki. Vele az orvosa abbahagyatta a fog.gátlót, illetven nem engedte h tovább szedje, mert a menszeznek anélkül kell megjönnie. Ha újra szeded a gyógyszert ( a dianét könyörgöm neeeeee) az meghozza a menszezedet, de a problémád meg fog maradni. Pont ezért kell elhagyni a fog. gátlót. A barátnõmnek sem jött meg a vérzése, csak ilyen pecsételõ formában, ezért a doki kiírta neki a gyógyszert/ nem fog gátlót, hanem kimondottan a magas tetsztoszteron szintre. Elég hosszadalmas folyamat, mert egyénileg kell a szintet belõni, szóval sokat szenved tõle. Ha akarod megadom az emailjét, õ már sajnos eléggé profi a témában.

Szia ! A barátnõmnek is ez a baja. Igaz, neki más betegség váltotta ki. Vele az orvosa abbahagyatta a fog.gátlót, illetven nem engedte h tovább szedje, mert a menszeznek anélkül kell megjönnie. Ha újra szeded a gyógyszert ( a dianét könyörgöm neeeeee) az meghozza a menszezedet, de a problémád meg fog maradni. Pont ezért kell elhagyni a fog. gátlót. A barátnõmnek sem jött meg a vérzése, csak ilyen pecsételõ formában, ezért a doki kiírta neki a gyógyszert/ nem fog gátlót, hanem kimondottan a magas tetsztoszteron szintre. Elég hosszadalmas folyamat, mert egyénileg kell a szintet belõni, szóval sokat szenved tõle. Ha akarod megadom az emailjét, õ már sajnos eléggé profi a témában.
2. vagyok. Én is arra kérlek, hogy ha már most ekkora stressz ez neked, mert egyenesbe akarsz lenni, amint babát szeretnétek..., akkor ne szedd a Diane-t, kérlek! A PCOS kezelhetõ! Gyógyítható! DE: vannak, akiknél 1-2 év alatt! Mindezt úgy, hogy az ember babára vágyik közben, de peteérés sincs, stimulálni nem érdemes, az idõ is halad, a vágy meg erõsödik, - nagyon-nagyon rossz!! Metformin származékot szoktak adni a PCOS-re, ami fél-1 év alatt leviszi a plussz kilókat, és beállítja a peteérést! Csak minél hamarabb kezdd el a kezelést, hogy minél hamarabb meggyógyulj! Keress másik orvost! Bp-en laksz? Ott sok doki van, aki meg akarja gyógyítani a PCOS-t, nem pedig csak tünetmentessé tenni! Gondold át, mert nagy a tét, amint babát akarsz!
Fogigátlót semmiképp ne szedj! Nem fog elmúlni a problémád, sõt rosszabb lesz! Nálam 2, 9 volt épp a tesztoszteron, akkor már 10 hónapja nem mensiztem (fogi abbahagyása után). Erre az érrtékre nem mondott semmit a doki, ugyanis ezt az értéket az váltja ki, hogy nincs peteérés. Aminek pedig oka van. Azt kell megtalálni. Innentõl pedig mindenképp másik orvost kéne keresned. Nekem teljes hormonlabort néztek, és kiderült, hogy minden nõi hormon ok, egyedül a TSH-m magasabb egy picivel, tehát alulmûködik a pajzsmirigyem. Közben valahogy sikerült a baba, úgy hogy mensim sem volt..., de elvetéltem épp a pajzsmirigy miatt, 9 hetesen. Viszont azóta újabb hormonlabort néztek, és a baba hatására lement a tesztoszteronom 0.9-re!! :) Tehát minõségi peteérés kell hozzá, és meglátsd, lemegy az érték! Mert azért a tied nem olyan magas, ezen ne aggódj! Lehet, hogy a pajzsmirigyeddel nincs semmi gond, elõször derüljön ki ez, meg nézzenek inzulint is, nem-e PCOS, de ha minden ok, akkor jöhetne egy orvos, aki esetleg stimulációval (Clostilbegyt gyógyszer) felébreszti a petefészkeidet! Mert lehet, hogy csak ennyi a baj! Fel a fejjel, csak elõre! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam tegnap hüvelyi ultrahangon és kiderült, hogy mind a két petefészkem pco-s. Másik doki csinálta az ultrahangot, mint aki a diana 35-öt felírta és õ is azt mondta, hogy szedjem csak nyugodtan ezt, mert ez lecsökkenti a tesztoszteron szintemet és felszívódnak a cisztáim is. Persze nem véglegesen, de késõbbiekben babát szeretnék, akkor ráérünk majd ezen gondolkozni, mert hogy nehezebben tudok majd teherbe esni. Azóta én nagyon rosszul érzem magam. Köszi a válaszokat!
NEm értem a dokidat. A fog. gátlót nem szabadna szedned, mert ennek a problémának a megoldása elég hosszú folyamat és nem akkor kéne hozzáfogni megoldani, mikor már gyereket szeretnétek, hanem jóval elõtte.. nem normális, hogy magas a tesztoszteronod.

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.

Úgy tudtam, 3 hónap után a babák egyre kevesebbet alszanak napközben. Az én babum eddig az evések után fél órát aludt, most a napokban meg szinte minden szopi után 2 órát. És éjjel is többet alszik, mint eddig. Hasonlót tapasztalt valaki?

Legjobb válasz: Gyereke is válogatja. A lányom a nagykönyv szerint aludt, hónaposan már kevesebbet, mint elõtte. A fiam úgy látszik, nem olvasta ezt a könyvet, õ 5 hónapos koráig aludt annyit, mint a csecsemõk, minden evés után legalább 1,5 órát. És még én féltem, hogy hogy leszek el az elsõ idõben a két picivel...

Gyereke is válogatja. A lányom a nagykönyv szerint aludt, hónaposan már kevesebbet, mint elõtte. A fiam úgy látszik, nem olvasta ezt a könyvet, õ 5 hónapos koráig aludt annyit, mint a csecsemõk, minden evés után legalább 1, 5 órát. És még én féltem, hogy hogy leszek el az elsõ idõben a két picivel...
ez normális az én fiam 2 éves koráig minden nap delelt most mar 4 éves és most mar csak néha delel csak arra ugye-ly hogy azért 6-7 óra este mar ne nagyon delejen mert asztan nincs alvás :-) de ilyen pici babáknál ez normális az én fijacskam szinte csak aludt meg evet mar volt akiktõl olyan kommentet kaptam hogy "ez a gyerek meg el?" pff hat jó hogy tele pocival jókat tud csicsikálni :-)

Mit tehetnék, ha a családom szinte semmibe vesz, és szerinteük mindig én vagyok itthon a rossz és minden az én hibám?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Sajnos nem ritka az ilyen eset, mást nem lehet csinálni mint elköltözni amint tudsz és csak látogatóba hazajárni.

Hány éves vagy? Sajnos nem ritka az ilyen eset, mást nem lehet csinálni mint elköltözni amint tudsz és csak látogatóba hazajárni.
Ne bizonyítsd, hanem cselekedj! Egy érett, felnõtt ember cselekszik és nem bizonygat senkinek semmit.
Feltehetõleg nem nagyon látják hogy mi értelme a létezésednek mert nem csinálsz otthon semmit. Szerintem kérdeud meg tudsz-e valamit segíteni. Mindenesetre lássák hogy érdekel mi történik otthon. Foglalkozz a családoddal.
Éld a saját életed, és ne azzal foglalkozz, amit mások mondanak. Függetlenedj, és élj, ahogy te akarsz! Addig meg maradj csendben, gyûjts erõt, pénzt, tudást, hogy úgy élhess, ahogy akarsz!
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Segitek itthon, a kistestvéremre isén vigyázok...És ezek ellenére úgy csinálnak, mintha abszolút nem tennék itthon meg semmit..
Nem te alakitottad így az egésszet? Nézz magadba és változtass a dolgokon.

18 éves vagyok és a barátnõm 17. Én 3 évig "fûveztem" szinte minden nap de az 1. hónapban abba hagytam mert õ fontosabb. Õ 3 éve dohányzik, És úgy érzem hogy fontosabb neki a cigi mint én. Több mint 10 hónapja vagyunk együtt, mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek? Azt mondja mindig hogy a "fûvet" könnyû letenni...! A cigit meg nem.ÉN NEM DOHÁNYZOM és nagyon zavar hogy Õ igen.

Legjobb válasz: Ha szereted, elfogadod úgy, ahogy van. A szenvedély betegségeken nagyon nehéz változtatni, amíg fejben el nem dõl nála, hogy le akar szokni, addig kár is erõltetni. Bnõm édes anyukája a cigi miatt halt meg, mégis úgy szívja azt a sz.rt, mintha kötelezõ lenne. Az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Ha szereted, elfogadod úgy, ahogy van. A szenvedély betegségeken nagyon nehéz változtatni, amíg fejben el nem dõl nála, hogy le akar szokni, addig kár is erõltetni. Bnõm édes anyukája a cigi miatt halt meg, mégis úgy szívja azt a sz.rt, mintha kötelezõ lenne. Az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Elõször tegye le a cigit. Aztán kezdjen el máshogy öltözködni. Aztán fesse be a haját stb. Te örülnél, ha meg akarnának változtatni? Vagy elfogadod, vagy olyat keresel, aki nem dohányzik.
Gratulálok, hogy letudtad tenni a füvet, a cigi semmi a fû mellet :D
Hagyd el vagy fogadd el. Képmutató, mert neki nem teszik a fû, abbahagyod miatta, õ meg nem képes ugyanezt megtenni a cigivel?!
Nekem is volt ilyen párom, alkudozz vele, hogy napi egyet szívhat csak pl.
Volt akkor penzed rendesen :DDDD
A kérdező hozzászólása: Nekem is sok közeli rokonom halt meg a cigi miatt... És nem lehet vele alkudni! Van amikor csak 6 szálat szív egy nap... az alá nem nagyon megy... de van amikor 15 szálat kb... és ha annyira szeret.. nem hiszem el hogy nem bír ki egy napot pl

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!