Találatok a következő kifejezésre: Szinte mindig én (147 db)

Hogyan válaszoljak egy olyan haverom érdeklődésére a hogylétem felől, aki után szinte mindig én jártam és alig tartjuk a kapcsolatot és emiatt dühös vagyok rá?

Évek óta tart vele a huzavona, mindig is én jártam utána. Sok gondja van neki egyébként, de azt veszem észre, hogy a baráti körünkből másokra valahogy mindig jut ideje, csak rám nem. Múltkor történt valami, ami miatt úgy érzem, betelt a pohár, elegem lett abból, hogy szarik a fejemre és hiába beszéltük meg már ezt többször, nem látom, hogy érdekelné, mi van velem. Azóta írt, eddig egyik üzenetére sem válaszoltam. Mit tegyek? Tudom, hogy kissé zavarosnak tűnik, de az a lényeg, hogy úgy érzem, egyoldalú a barátságunk (vagy inkább haverságunk), ezt már többször elmondtam neki, amikor kérdezte, többször megígérte, hogy ez változni fog és sohasem változott.

Legjobb válasz: az ilyenek energiavámpírok. én is belefutottam hasonló "barátságokba", mindegyik tovatûnt. lehet, hogy ragaszkodsz hozzá, de el kell fogadni, hogy õ hozzád nem. ha így is akarod, akkor legyen, csak mindig dühös leszel rá... H^^

az ilyenek energiavámpírok. én is belefutottam hasonló "barátságokba", mindegyik tovatûnt. lehet, hogy ragaszkodsz hozzá, de el kell fogadni, hogy õ hozzád nem. ha így is akarod, akkor legyen, csak mindig dühös leszel rá... H^^

1hónapos a kisfiam, és szinte mindíg én ébresztem, hogy egyen, Normális ez?

Nagyon jó kisfiú! kicsit hasfájós de akkor sem ordít,csak addig sírdogál míg ki nem jön a puki,kaki.Nem sír hogy éhes csak nyöszörög egy nagyon picit,ez van napközben.Este viszont 5 órát is aludna egyhuzamban ha nem ébreszteném.Viszont ha felébresztem 100-110ml-t is megeszik.Napközben úgy 50-80ml-között.Másnak is van ilyen babája?Normális hogy nem ébred fel arra hogy éhes? Els? babám!

Legjobb válasz: Ha a hasfájás kivételével jókedvû, gyarapodik ahogy kell, akkor nincs semmi gond. Azt nem írtad, hogy mekkora a babád. Az enyém 4,3 kg-mal született és volt olyan, hogy 1-2-3 hetes korában én ébresztettem fel 5-6 órás alvás után, hogy egyen már. A nagy súllyal született babák lusták általában:)

Ha a hasfájás kivételével jókedvû, gyarapodik ahogy kell, akkor nincs semmi gond. Azt nem írtad, hogy mekkora a babád. Az enyém 4, 3 kg-mal született és volt olyan, hogy 1-2-3 hetes korában én ébresztettem fel 5-6 órás alvás után, hogy egyen már. A nagy súllyal született babák lusták általában:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: 3650dkg-mal született, 3530dkg-mal hotam haza, most 4200dkg.
Szia. Az én fiam is este ritkábban eszik, van hogy hat óra tellik el a két etetés között, mégis szépen gyarapszik. Ha tudod egy-két napig hagyd a saját ritmusában enni, és mérd mennyit eszik. Ha kb. kilónként 150-et megeszik 24 óra alatt, akkor elég mennyiséget eszik, felesleges felébreszteni.
Az én kislányom kicsit sárga volt az elején (emiatt aluszékonyak), ezért kb 4-5 hetes koráig 3 óránként ébresztettem a doki utasítására éjjel-nappal. Õ 35/5 hétre született 2500g-mal.
A kérdező hozzászólása: Az én kisfiam egyántalán nem sárga.Mikor hazahoztam utánna már nem is sárgúlt be.A korházban is csak egy kicsit volt az.
Nekem pár nap múlva lesz 1 hónapos a babám. A védõnõ is azt mondta és a kórházban is azt mondták, hogy 6 órát hagyhatom aludni. Ha szépen gyarapszik a babád, akkor felesleges felébreszteni 5 óránál.
Egy ideig izgalmas de utána idegesítõ.
Nekem egyáltalán nincs ellenemre. Persze, sokszor van, amikor én csomagolom ki spontán a nacijából. MIkor hogy, van amikor viszont jó csak simán egymásnak esni.
Naná ! Nincs is annál jobb és jöhet bármikor !!!

Normális az, hogy a párkapcsolati vitáknál, szinte mindig én engedek? Sokszor kérek bocsánatot, holott tudom, hogy igazam van.

Legjobb válasz: Szia! Néha kell engedni. De ha úgy érzed, hogy biztosan neked van igazad esetleg megbántott, akkor nem kell bocsánatot kérned.

Szia! Néha kell engedni. De ha úgy érzed, hogy biztosan neked van igazad esetleg megbántott, akkor nem kell bocsánatot kérned.
Szia! Nálunk is mindig ez van!Ha nekem van igazam akkor is én kérek bocsánatot.Bár nekem mindig mindenki mondja hogy hülye vagyok hogy ezt csinálom.Éppen ezért a legutolsó veszekedésünkkor, úgy csináltam mintha nem is érdekelne, nem foglalkoztam a párommal, hogy lássa haragszom és megbántott.Utána õ kért bocsánatot, vett nekem egy csokor virágot, bonbont, és kb 1 órán át könyörgött h ne haragudjak.
Ha engedsz meg ha nem engedsz, azzal sem teszel jót. Ne legyél papucs. Ha neadjisten megcsal, akkor is õ akadjon ki rád, hogy mekkora hímsoviniszta disznó vagy, hogy nem hagyod másokkal szexelni?
Ha neked van igazad, akkor miért Te kérsz bocsánatot? Eszedbe ne jusson! Kövesd a második válaszoló példáját!

Tudtok olyan baba mama üzletet, ahol szinte minden baba mama terméket megkapok egy helyen és viszonylag árba sem drága Bp. -en?

Legjobb válasz: Mi az Elefániban vettünk szinte mindent. Webáruházi felületük is van, és minimális postáért kihoznak mindent egyben. Nekünk nincs autónk, és bár sokmindent néztem pl. vaterán, ha mindhez hozzáadom a postaköltséget is, akkor nem jövünk ki jobban, így emellett döntöttünk. Nagyon meg voltunk elégedve velük. http://elefani.eu/

Mi az Elefániban vettünk szinte mindent. Webáruházi felületük is van, és minimális postáért kihoznak mindent egyben. Nekünk nincs autónk, és bár sokmindent néztem pl. vaterán, ha mindhez hozzáadom a postaköltséget is, akkor nem jövünk ki jobban, így emellett döntöttünk. Nagyon meg voltunk elégedve velük. http://elefani.eu/
A kérdező hozzászólása: köszi szépen megnézem

Mit lehet csinálnom akkor, ha magas a testosteron szintem? Voltatok vagy vagytok esetleg hasonló helyzetben, mint én?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia ! A barátnõmnek is ez a baja. Igaz, neki más betegség váltotta ki. Vele az orvosa abbahagyatta a fog.gátlót, illetven nem engedte h tovább szedje, mert a menszeznek anélkül kell megjönnie. Ha újra szeded a gyógyszert ( a dianét könyörgöm neeeeee) az meghozza a menszezedet, de a problémád meg fog maradni. Pont ezért kell elhagyni a fog. gátlót. A barátnõmnek sem jött meg a vérzése, csak ilyen pecsételõ formában, ezért a doki kiírta neki a gyógyszert/ nem fog gátlót, hanem kimondottan a magas tetsztoszteron szintre. Elég hosszadalmas folyamat, mert egyénileg kell a szintet belõni, szóval sokat szenved tõle. Ha akarod megadom az emailjét, õ már sajnos eléggé profi a témában.

Szia ! A barátnõmnek is ez a baja. Igaz, neki más betegség váltotta ki. Vele az orvosa abbahagyatta a fog.gátlót, illetven nem engedte h tovább szedje, mert a menszeznek anélkül kell megjönnie. Ha újra szeded a gyógyszert ( a dianét könyörgöm neeeeee) az meghozza a menszezedet, de a problémád meg fog maradni. Pont ezért kell elhagyni a fog. gátlót. A barátnõmnek sem jött meg a vérzése, csak ilyen pecsételõ formában, ezért a doki kiírta neki a gyógyszert/ nem fog gátlót, hanem kimondottan a magas tetsztoszteron szintre. Elég hosszadalmas folyamat, mert egyénileg kell a szintet belõni, szóval sokat szenved tõle. Ha akarod megadom az emailjét, õ már sajnos eléggé profi a témában.
2. vagyok. Én is arra kérlek, hogy ha már most ekkora stressz ez neked, mert egyenesbe akarsz lenni, amint babát szeretnétek..., akkor ne szedd a Diane-t, kérlek! A PCOS kezelhetõ! Gyógyítható! DE: vannak, akiknél 1-2 év alatt! Mindezt úgy, hogy az ember babára vágyik közben, de peteérés sincs, stimulálni nem érdemes, az idõ is halad, a vágy meg erõsödik, - nagyon-nagyon rossz!! Metformin származékot szoktak adni a PCOS-re, ami fél-1 év alatt leviszi a plussz kilókat, és beállítja a peteérést! Csak minél hamarabb kezdd el a kezelést, hogy minél hamarabb meggyógyulj! Keress másik orvost! Bp-en laksz? Ott sok doki van, aki meg akarja gyógyítani a PCOS-t, nem pedig csak tünetmentessé tenni! Gondold át, mert nagy a tét, amint babát akarsz!
Fogigátlót semmiképp ne szedj! Nem fog elmúlni a problémád, sõt rosszabb lesz! Nálam 2, 9 volt épp a tesztoszteron, akkor már 10 hónapja nem mensiztem (fogi abbahagyása után). Erre az érrtékre nem mondott semmit a doki, ugyanis ezt az értéket az váltja ki, hogy nincs peteérés. Aminek pedig oka van. Azt kell megtalálni. Innentõl pedig mindenképp másik orvost kéne keresned. Nekem teljes hormonlabort néztek, és kiderült, hogy minden nõi hormon ok, egyedül a TSH-m magasabb egy picivel, tehát alulmûködik a pajzsmirigyem. Közben valahogy sikerült a baba, úgy hogy mensim sem volt..., de elvetéltem épp a pajzsmirigy miatt, 9 hetesen. Viszont azóta újabb hormonlabort néztek, és a baba hatására lement a tesztoszteronom 0.9-re!! :) Tehát minõségi peteérés kell hozzá, és meglátsd, lemegy az érték! Mert azért a tied nem olyan magas, ezen ne aggódj! Lehet, hogy a pajzsmirigyeddel nincs semmi gond, elõször derüljön ki ez, meg nézzenek inzulint is, nem-e PCOS, de ha minden ok, akkor jöhetne egy orvos, aki esetleg stimulációval (Clostilbegyt gyógyszer) felébreszti a petefészkeidet! Mert lehet, hogy csak ennyi a baj! Fel a fejjel, csak elõre! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam tegnap hüvelyi ultrahangon és kiderült, hogy mind a két petefészkem pco-s. Másik doki csinálta az ultrahangot, mint aki a diana 35-öt felírta és õ is azt mondta, hogy szedjem csak nyugodtan ezt, mert ez lecsökkenti a tesztoszteron szintemet és felszívódnak a cisztáim is. Persze nem véglegesen, de késõbbiekben babát szeretnék, akkor ráérünk majd ezen gondolkozni, mert hogy nehezebben tudok majd teherbe esni. Azóta én nagyon rosszul érzem magam. Köszi a válaszokat!
NEm értem a dokidat. A fog. gátlót nem szabadna szedned, mert ennek a problémának a megoldása elég hosszú folyamat és nem akkor kéne hozzáfogni megoldani, mikor már gyereket szeretnétek, hanem jóval elõtte.. nem normális, hogy magas a tesztoszteronod.

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.

Úgy tudtam, 3 hónap után a babák egyre kevesebbet alszanak napközben. Az én babum eddig az evések után fél órát aludt, most a napokban meg szinte minden szopi után 2 órát. És éjjel is többet alszik, mint eddig. Hasonlót tapasztalt valaki?

Legjobb válasz: Gyereke is válogatja. A lányom a nagykönyv szerint aludt, hónaposan már kevesebbet, mint elõtte. A fiam úgy látszik, nem olvasta ezt a könyvet, õ 5 hónapos koráig aludt annyit, mint a csecsemõk, minden evés után legalább 1,5 órát. És még én féltem, hogy hogy leszek el az elsõ idõben a két picivel...

Gyereke is válogatja. A lányom a nagykönyv szerint aludt, hónaposan már kevesebbet, mint elõtte. A fiam úgy látszik, nem olvasta ezt a könyvet, õ 5 hónapos koráig aludt annyit, mint a csecsemõk, minden evés után legalább 1, 5 órát. És még én féltem, hogy hogy leszek el az elsõ idõben a két picivel...
ez normális az én fiam 2 éves koráig minden nap delelt most mar 4 éves és most mar csak néha delel csak arra ugye-ly hogy azért 6-7 óra este mar ne nagyon delejen mert asztan nincs alvás :-) de ilyen pici babáknál ez normális az én fijacskam szinte csak aludt meg evet mar volt akiktõl olyan kommentet kaptam hogy "ez a gyerek meg el?" pff hat jó hogy tele pocival jókat tud csicsikálni :-)

Miért van az, hogy én kisfiús genetikával rendelkezem így csak a tini lányoknak kellek, azokból sem mindnek, míg haverom, aki izmos és magas, szinte minden korú lányt megkaphat?

Szóval tényleg ennyire számít a magasság és a nagy izomzat? Ett?l nedvesednek a lányok?

Legjobb válasz: nem és nem. én most 25 vagyok, de úgy nézek ki mint egy 15éves, és annak is érzem magam. jelen pillanatban sem a fiataloknak, sem az idõseknek nem jövök így be. 5-6 év múlva arany életem lesz, meg az összes többi ilyen embernek.

nem és nem. én most 25 vagyok, de úgy nézek ki mint egy 15éves, és annak is érzem magam. jelen pillanatban sem a fiataloknak, sem az idõseknek nem jövök így be. 5-6 év múlva arany életem lesz, meg az összes többi ilyen embernek.
Ettõl.
Hasonló a hasonlót vonzza. Nincs ebben semmi meglepõ. Nekem is gyerek fejem van, odavagyok a kislányos lányokért. 25F
A kérdező hozzászólása: Hát én nem fogok börtönbe kerülni csak, mert egy 13 éves kiscsaj rajong értem most is, akkor inkább egyedül döglök meg! Haveromért meg most is egy 21 éves gyönyörû, formás lány rajong, én ilyen lányt sosem kaphatok meg. :(
Azért én se 13 évesekrõl beszéltem :D 25 évesek közt is van olyan aki 17-nek néz ki. Az a tuti. Ne add fel. Vagy vadd fel és sírjál. Ez a 2 lehetõség van.
A kérdező hozzászólása: Én viszont ezért szopok, mert a legidõsebb lány, akinek bejöttem az 15 éves volt!! Ennél nagyobb kudarcot elképzelni sem nagyon tudnék, a korombeli lányoknak de még egy 16 évesnek sem vagyok vonzó már, hát akkor mégis mi lesz így velem?! Edzek, sportolok, szálkás alkatom az persze kevés, mert nem tudok hízni, egyszerûen pocsék a genetikám, fogyni sokkal könnyebb.

Terhesség előtt nem dolgoztam, csak nagyon keveset, és nincsen meg a 180 napom se. Tehát nem kapok szinte semmit, csak ami alanyi jogon jár mindenkinek. Nem túl kevés pénz lesz ez+a családi pótlék? Más is van ilyen helyzetben mint én?

Legjobb válasz: Szia gyes+családi havi 40700 ft mi úgy számoljuk hogy kb elég lesz havi szinten a gyereknek engem meg továbbra is a párom tart el aki köztisztviselõ és se fizetés emelést nem fog kapni se 13.havit áprilisra várjuk a babát eddig reménykedtem hogy a pénzeket is emelik majd és nem csak az árakat

Szia gyes+családi havi 40700 ft mi úgy számoljuk hogy kb elég lesz havi szinten a gyereknek engem meg továbbra is a párom tart el aki köztisztviselõ és se fizetés emelést nem fog kapni se 13.havit áprilisra várjuk a babát eddig reménykedtem hogy a pénzeket is emelik majd és nem csak az árakat
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudom, hogy a gyes 25.792 ft, a családi 12.200 ft, de ez csak 37.992 ft. Nem? Mi dec. végére várjuk a babát, a férjemnek új a melo helye, így a havi netto neki kb. 100-e ft csak. De hál istennek azért van egy kis tartalékunk a takarékba.
Szerintem az egyszeri anyasági támogatás is jár: 2008-ban 64.125 Ft.
GYES összege 2008-ban bruttó 28 500 Ft én így számoltam 40700-at persze az egyszeri támogatás is jár de sajnos csak 1szer :( Hát ugye ez a szomorú mert a pénzt úgy adják hogy a babára legyen elég és nem úgy hogy neked is ha már a picivel otthon vagy.Párom ha minden jól megy adókedvezményt is kérhet így ha úgy nézzük akkor kb 3 db hintõporra elég lesz havonta
A GYES 28.500, - Ft/hó, a családi pótlék 12.200, - Ft, Anyasági támogatásra is jogosult vagy, ez egyszeri 64.125, - Ft ez évben.
A második válaszoló vagyok. Az én párom egyetemista - félállásban nettó 50 e HUF a bevétele. Én a 9. héttõl táppénzen vagyok - kb. nettó 100 e HUF-ot kapok. A babának rengeteg mindenre van szüksége - bútor, ruhácskák, babakocsi - már ezt nehéz összegyûjteni a panel rezsije mellett. Sajnos az ügyeleten fogok szülni, mert orvosra nincs 80-100 e HUF-unk - talán ettõl tartok a legjobban, nehogy baj legyen a szülésnél így pénz nélkül. Én borzasztóan nagyon várom a babácskánkat január elejére - legfeljebb kevesebbet eszünk:)
A GYES havi összege megegyezik az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegével. Ez 2008-ban 28.500.- Ft, melybõl nyugdíjjárulék címén 9, 5 % kerül levonásra, így nettó összege: 25.792.- Ft havonta.Egy gyermekes család esetén családi potlék:12.200.- Ft, adokedvezmény csak a 3gyerekre jár, ez fent van a netten, 37992ft jol számoltad! nekem is a férjem 100ft ott keres és mi a harmadikat várjuk hát sporolunk a hasunkon mivel a rezsit, hitelet ki kell fizetni!
A kérdező hozzászólása: Nekünk most nyáron volt az esküvõnk, és szerencsére elég jó kis "nász pénz" gyûlt össze, így a baba dolgokat már megvettük, sok mindent kaptam is, fõleg ruhákat. Éhezni nem fogunk, csak egy kicsit spórolni kell majd.
Én 4 órás minimálbéren voltam bejelentve, így a gyedem kevesebb lenne, mint a gyes.Így gyest igényeltem, ez a cspvel együtt 38.000, - ft. A férjem mondhtani jól keres, így épp kijövünk. De ha a férjem nem keresne ennyit, és a család nem segítene, nem tudom hol lennénk...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!