Találatok a következő kifejezésre: Szinte minden után (135 db)

Úgy tudtam, 3 hónap után a babák egyre kevesebbet alszanak napközben. Az én babum eddig az evések után fél órát aludt, most a napokban meg szinte minden szopi után 2 órát. És éjjel is többet alszik, mint eddig. Hasonlót tapasztalt valaki?

Legjobb válasz: Gyereke is válogatja. A lányom a nagykönyv szerint aludt, hónaposan már kevesebbet, mint elõtte. A fiam úgy látszik, nem olvasta ezt a könyvet, õ 5 hónapos koráig aludt annyit, mint a csecsemõk, minden evés után legalább 1,5 órát. És még én féltem, hogy hogy leszek el az elsõ idõben a két picivel...

Gyereke is válogatja. A lányom a nagykönyv szerint aludt, hónaposan már kevesebbet, mint elõtte. A fiam úgy látszik, nem olvasta ezt a könyvet, õ 5 hónapos koráig aludt annyit, mint a csecsemõk, minden evés után legalább 1, 5 órát. És még én féltem, hogy hogy leszek el az elsõ idõben a két picivel...
ez normális az én fiam 2 éves koráig minden nap delelt most mar 4 éves és most mar csak néha delel csak arra ugye-ly hogy azért 6-7 óra este mar ne nagyon delejen mert asztan nincs alvás :-) de ilyen pici babáknál ez normális az én fijacskam szinte csak aludt meg evet mar volt akiktõl olyan kommentet kaptam hogy "ez a gyerek meg el?" pff hat jó hogy tele pocival jókat tud csicsikálni :-)

Kékesfeketére festem a hajam 5 éve, de 2 hét után a festék szinte teljesen ki van kopva. Kipróbáltam a L'Oreal termékeket szinte mind, a Kallost, az Evolutiont, a Wellat stb. de 3 mosás után barnás-vöröses a hajam. Nem fogja be a festék a hajamat?

Legjobb válasz: Nekem is ugyanez van.nyár elején volt utoljára festve, hogy nyáron ne melegítsen a színe miatt, de most meg se látszik, hogy valaha feketére lett festve(majdnem az eredeti barna az egész)...minden festéket, márkát, tartósat, színezõt kipróbáltam, de egyik se fogja be 2-3 hétnél tovább...a fodrászom azt mondta, hogy próbáljam ki azt, h nagyon sötét barnát veszek, mert általában az is fekete lesz, és talán azzal tartósabb színe lesz. Hát remélem ez a módszer beválik.

Nekem is ugyanez van.nyár elején volt utoljára festve, hogy nyáron ne melegítsen a színe miatt, de most meg se látszik, hogy valaha feketére lett festve(majdnem az eredeti barna az egész)...minden festéket, márkát, tartósat, színezõt kipróbáltam, de egyik se fogja be 2-3 hétnél tovább...a fodrászom azt mondta, hogy próbáljam ki azt, h nagyon sötét barnát veszek, mert általában az is fekete lesz, és talán azzal tartósabb színe lesz. Hát remélem ez a módszer beválik.
Nekem a zöld londa festék vált be. Én 10 éve kísérleteztem :) Az nem kopik ki a következõ festésig sem.

Szinte minden evés után bukik a babám, miért van ez? És ha visszanyeli, mert hanyatt fekszik? Nem lesz baja?

6 hetes, és ma épp az ölemben feküdt hanyatt, szegénynek jött a felesleg és visszanyelte, nem voltam elég gyors. Van úgy, hogy a cumit nem köpi ki és visszanyeli..nem lesz baja?? köszönöm

Legjobb válasz: Vigyázz vele, mert akár meg is fulladhat, ha félrenyeli a visszajött ételt. Inkább mindig tedd vállra etetés után, és várd meg míg büfizik, így biztos nem lesz baj.

Vigyázz vele, mert akár meg is fulladhat, ha félrenyeli a visszajött ételt. Inkább mindig tedd vállra etetés után, és várd meg míg büfizik, így biztos nem lesz baj.
MINDIG büfiztetni kell! Legjobb ülve, vagy vállon... fekve vagy állva ne is várd.
Bizony, mindig kell büfiztetni. Ha nagyon bealszik, akkor is! Ha a válladra teszed nem fog felébredni. Kb 10-15 perc büfiztetés mindig kell, valószínû ezért bukik, mert a levegõt nem büfizte ki. Viszont ha bûfiztetés közben is bukik, akkor sokat evett egyszerre hirtelen. Ez esetben kajcsi közben is meg kell büfiztetni, hogy ülepedjen kicsit a tejcsi. Túl mohón eszik, azért van és sok levegõt nyel.
A kérdező hozzászólása: persze, hogy büfiztetem, van amikor fél órát is várok, de semmi. Azért volt most is az ölemben, mert már jóideje nem büfizett és vártam, mikor nyöszörög, mert akkor tudom, h fel kell vennem, mert jön a büfi. Csak legutóbb nem nyöszörgött, hanem álmában bukott :( Huuuu, nagyon toppon kell lennem. Köszönöm a válaszokat. Valszínûleg túl is ette magát.
Az utolsó vál. vagyok. Akkor azt csináld, hogy kicsit kb 1-2 cm-nyit megemeled a feje felõl a matracot, hogy lejtsen a kiságy. Vagy az ágy lába alá pakolsz valamit, hogy legyen egy kis dõlése, hátha úgy nem bukuk vissza. Nekem a doki tanácsolta és bevált. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: kösziii :)

Mi lehet az oka annak, hogy szinte forgatókönyvszerû, hogy szinte minden nõ eltûnik 1-2 randi után?

Nagyon sokszor elõfordul, hogy csókkal végzõdik a randi, ennek ellenére randi után nem jelentkeznek, ha keresem õket, nem, vagy csak alig válaszolnak... Most legutóbb 4x randiztam egy csajjal 2 héten keresztül, egyszer meghívott a saját házába is, és ugyanígy felszívódott õ is... Miért nem mondják meg õszintén, ha azt érzik, hogy nem akarják?

Legjobb válasz: Sajnos 99% egy büdös nagy rybanc, csak kuurd meg õket és szarj beléjük.

Sajnos 99% egy büdös nagy rybanc, csak kuurd meg õket és szarj beléjük.
csoda, hogy ilyen jól ment netröl, mert nem tudok statisztikát, de simán van, hogy 100-ból egy ir vissza. Szerintem próbáld meg "megismerni" õket elõször, és aztán ágyba vinni. Csók, aztán lelépnek? Szerintem ha egy nõ hagy egy csókot, akkor az már járás, persze lehet, hogy én vagyok konzervativ!!! Esetleg linkeld már be a nõket, hadd nézzem, tutira nem egészséges egyedek.
A kérdező hozzászólása: Általában netrõl. És volt akivel sex is volt, igen...
ezek a lányok honnan vannak? Dugás is volt? Akkor is felszivódtak? Nem értem
A kérdező hozzászólása: Utálom, ha viccet csinálnak a kérdésembõl... Nem nézek ki rosszul, és rágót is szoktam bevenni randi elõtt, sõt még parfümmel is befújom magam... De mivel mint írtam az elõzõ lánnyal 4x is randiztam, itt egész más baj lehet.
orbit, tic tac !?
#2 dú jú szpík inglis?
Nem nézel ki elég jól, v befut nekik idõközben egy jóképûbb pasi.
The 80 percent of the girls are cowards!!!!
Nekem még a randi se jött össze ilyen oldalakon. Szóval te még szerencsésebb vagy, mint én.
Használj nedves toalettpapírt. Szinte mindenhol lehet kapni, nagyon jó.
Aranyér, vagy más végbél elváltozás. Nehéz lenne elmenni vele orvoshoz?

Miért megyek el hamar? Eleinte (kb100alkalom:D) addig birtam ameddig akartam szinte. A barátnőmnek is töbszörös orgazmusa volt szinte minden alkalommal. De mostanában ugy 5-10perc után eccerüen ugyérzem h nembírom tovább!

Tapasztalt valaki ilyet? Ez nagyon kihat a sexuális életemre, nincs önbizalmam. Am 3éve van barátn?m és 2éve élunk nemi életet. És mostanában (6hónapja) a petting van elötérbe és egyre kevesebbet van sex:S. (19éves vagyok)

Legjobb válasz: Sokat akar a szarka, csak nem birja a farka :))))))

Sokat akar a szarka, csak nem birja a farka :) )))))
Észre se vetted, hogy önzõ lettél. Ennyi a megfejtés, bárkivel megesik.
Kedves kérdezõ !Nem szeretnélek elkeseríteni vagy meg ijeszteni de ha ez ennyire váratlanul, és szinte az egyik napról a másikra következett be....a háttérben elég komoly keringési rendellenesség húzódhat meg.Irány elõször az urológia...aztán pedig-szinte biztos vagyok benne- a kardiológia.
A kérdező hozzászólása: rooszzul is fogalmaztam lehet.rendes felál meg minden.:D hanem eccermegesett h hamar elmentem ami tõlem nem megszokot és a következõ alkalommal azon stresszeltem h ne menjek el hamar.de van amikor ezt elfelejtem és akkor megin szuper.de általába mindig a fejemben van h mi lessz ha most se birom sokáig.és ilyenkor van baj....mit tehetek ez ellen? köszönöm
A kérdező hozzászólása: meg nemértem h miköze van a keringési rendszernek ahhoz ahoz h valaki hamar elmegy.erre tud valaki valamit mondani?ugytudom h az csak a merevedésben játszik szerepet..
"de általába mindig a fejemben van h mi lessz ha most se birom sokáig.és ilyenkor van baj....mit tehetek ez ellen? " Látod, milyen hülye vagy?
Sajnos ha kérdés feltevõ ilyen rosszul fogalmaz ...akkor ilyen félreértések keletkeznek...nem a válaszadó a hibás. Ebben az estben is egyértelmûen merevedési problémával lehetett azonosítani a dolgot.Ha elsõre úgy írtad volna , hogy hamar elélvezel...tehát a farkad végül is kõkeményen áll...akkor csak a fejben lehet a probléma.

Első átaludt éjszaka után mindig (szinte mindig) átaludta a babátok az éjszakát?

Kisfiam 4 és fél hónapos, most aludta át el?ször az éjszakát (kihagyta az éjszakai evést, és csak akkor kért, amikor reggel szokott). Mire számíthatok?

Legjobb válasz: A lányom 6 hetes korától 3 hónapos koráig minden éjszakát végig aludt.Aztán valami elromlott,és azóta egy éjszaka kivételével mindig kelünk.Hol többször,hol kevesebbszer.Most 9 hónapos.

A lányom 6 hetes korától 3 hónapos koráig minden éjszakát végig aludt.Aztán valami elromlott, és azóta egy éjszaka kivételével mindig kelünk.Hol többször, hol kevesebbszer.Most 9 hónapos.
nekem 6 hónapos a kicsim. eleinte azért nem aludt mert ekcémás volt. kijött belõle éhes lett. most a foga jön. fél év alatt talán 20x aludta át éjszakát:-)
A kisfiam 3-4 hetes kora óta átalussza az éjszakát. (7 hós múlt)
Jaj, dehogy. Nálunk 2 hónapos korától 5 hónapos koráig átaludta, azóta viszont a mai napig nem alussza egyben át. Most 10, 5 hónapos. Sokat rontott a helyzeten a fogzás, a "szeparációs félelem" és ki tudja még mi. Bocsánat, nem akartalak elrémíteni, csak azért írom, hogy ilyen is van.
2 hónapos korától 3, 5 4 hós koráig átaludta, aztán nálunk is történt valami azóta szinte minden éjjel kelünk minimum kétszer. Bár az utóbbi egy hétben kétszer is átaludta megint. 9hónapos
nálunk másfél hónapos kora óta végigalussz az éjszakákat kisfiam. Most közel 8 hónposan csak 3x ébredtünk fel eddig, de csak azért mert nõl a fogacskánk, és meg kellett keresnem a cumiját meg bekennem az inét.Semmi több. elsõ éjszaka után minden éjszakát átaludt....
2 hónapos korától minden éjszakát végigalszik a kisfiam, most már igazi nagyfiú, de nincs vele gond.
Most 8 hónapos. Múlt héten végre átaludta az éjszakát(fél7kor kelt), azt hittem, hogy így is marad, de sajnos tévedtem. 1X mindg felkel, 4kor vagy 5kor
Kisfiam 3 hónaposan aludta át elõször az éjszakát. Azóta nagyon változó. Kb 50%-ban alszik, 50%-ban kel. Igaz, hogy csak egyszer 4-5 óra körül, szopi és alszik is tovább. Max 1/2 órát ha ébren van.

Három hetes kisfiam miért bukik szinte minden etetés után?

Nem büfiztetem esetleg elég jól, vagy elég ideig? Sokszor elég sok visszajön neki és ez aggaszt kicsit. Nagy a tejleadó reflexem, iszonyat mohón eszik. Ez lehet a gond? Köszönöm!

Legjobb válasz: Vannak ilyen típusú babák. Az én lányom is rengeteget evett, és akárhogy büfiztettem, volt, hogy evés után egy-két órával is még bukott. Hozzátáplálásig így volt.

Vannak ilyen típusú babák. Az én lányom is rengeteget evett, és akárhogy büfiztettem, volt, hogy evés után egy-két órával is még bukott. Hozzátáplálásig így volt.
Igen vannak ilyen babák, akik a szilárd táplálkozásg buknak. 3 unokám van , ebbõl 2 bukós volt. Nem elrémísztésnek szánom, de a fiam olyan bukós volt, hogy szopizott és egy az egyben sugárban kijött belõle.A kispocakja, pedig hullámzott. Súlyosbodott az állapota nem hízott semmit és 2 hónaposan meg kellett mûteni a gyomorszáját.Mûtét után egy hónapon belül 1 kg hízott. Azóta nincs semmi probléma,
A csecsemõk gyomrának záróizma még fejlettlen, ezért könnyen visszajön a tej. Azt megpróbálhatod, hogy etetés közben és után ne teljesen vízszintben legyen, hanem a feje magasabban a testénél. Ha lefekteted utána, akkor érdemes a kiságy lába alá pl. könyvet tenni, hogy a fekvõfelület döntve legyen. Nekem a kisebbik fiam bukós volt, én is megijedtem, mert a nagyobbiknál nem volt ilyen problémánk. Egyszer feküdt az ágyon, jóval kaja után és csak azt láttam, hogy hanyatt fekve függõlegesen kb. tenyérnyi magasságig lövell ki a tej a száján. Nekem konkrétan az ördögûzõ film jutott az eszembe.... :) A védõnõm aztán megnyugtatott, hogyha nem nagy mennyiség jön vissza, a gyerek pedig gyarapszik, akkor nincs gond, majd idõvel megszûnik. De én ugye nem tudtam mihez viszonyítani a mennyiséget. Azt mondta, hogy néhány ml folyadékot öntsek ki egy textilpelusra és látom, hogy az milyen nagy foltat hagy, szóval általában rémísztõbbnek látszik a dolog, mint ami valójában visszajön. :)
Szia.az en kissebbik fiam is bukos.a nagyobb nem volt az, igy en is meg voltam ilyedve.de a doki megnyugtatott, hogy amig nem hanyas es nem jön allandoan sugarba ki belöle es szepen gyarapszik a sulya addig nincs gond.mar alig varom hogy kb fel eves legyen es kezdhessünk mar mast is enni az anyatejen kivul.allitolag olyankor megszűnik vagy enyhül a problema.
Igen, az erõs tejfolyás is okozhat ilyet. Minél hamarabb tedd mellre, amikor látod, hogy szopit kér. Próbáld ki a hátradõlve szoptatást, hogy ne ömöljön annyira a tejed. És szopi közben is többször állj meg böfiztetni, ha sikerül. Plusz a fenti tippek. :)

Az baj, hogy szinte mindig krémes folyásom van? Volt valaki hasonló helyzetben és sikerült teherbe esnie, mennyi próbálkozás után sikerült?

Ebben a hónapban kezdtem el hõmérõzni is, meg nézni a hüvelyváladékot is. Mikor elmúlt a menstruációm, onnantól folyamatosan krémes folyásom van, 12. napon vagyok, 28-30 naposak a ciklusaim. De régebben is észrevettem már, hogy nekem mindig krémes, járok rendszeresen nõgyógyászhoz, de nincs semmi bajom. PCOS-s vagyok, de az kezelve van, esetleg ahoz lehet köze?

Legjobb válasz: Nekem is mindig az van,(csak mensi elõtt kicsit hígabb, vizesebb.), jelenleg is krémes, és több mint egy hete tudom már, hogy kismama vagyok. Elsõre sikerült, 2 baba. Az elsõ lányom megszakítás mellett sikerült. Szóval persze, hogy sikerülhet. Nem lehet mindenkinek ugyanolyan a folyása. :)

Nekem is mindig az van, (csak mensi elõtt kicsit hígabb, vizesebb.), jelenleg is krémes, és több mint egy hete tudom már, hogy kismama vagyok. Elsõre sikerült, 2 baba. Az elsõ lányom megszakítás mellett sikerült. Szóval persze, hogy sikerülhet. Nem lehet mindenkinek ugyanolyan a folyása. :)

Mennyire normális dolog az hogy szinte minden súlyzós edzés után izomlázam van? Ez legfőképp mell és láb edzés után jelentkezik.

Legjobb válasz: attól függ mióta edzel, de a mell nagyon hajlamos a savasodásra, meg a láb is viszonylag.

attól függ mióta edzel, de a mell nagyon hajlamos a savasodásra, meg a láb is viszonylag.
A kérdező hozzászólása: Legalább fél éve edzek
ebben a kettõben mindig lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!