Találatok a következő kifejezésre: Szinte minden jellemző (3 db)

Nálatok is jellemző, hogy iskolai ünnepségeken szinte mindig van egy-két lány, aki kiájul a sorból?

Sajna, nálunk én vagyok az egyik, akivel gyakran megtörténik. Emiatt már most parázok a ballagástól. Annyira ciki lenne a saját ballagásomon így beégni. :-(

Legjobb válasz: Nem. Tanuld meg kezelni a dolgot. Normális reggeli, bõven igyál elõtte, ne nézz mindig egy pontra, mozgasd a lábad, és ha érzed, hogy jön az ájulás, ülj le a földre egy percre. Én is ájulós vagyok, és sosem értettem, hogy aki ilyen típus, az ezeket miért nem alkalmazza. A ballagásomon egyébként velem is volt, hogy leültem egy kicsit, szerintem senki nem vette észre, viszont legalább nem ájultam el.

Nem. Tanuld meg kezelni a dolgot. Normális reggeli, bõven igyál elõtte, ne nézz mindig egy pontra, mozgasd a lábad, és ha érzed, hogy jön az ájulás, ülj le a földre egy percre. Én is ájulós vagyok, és sosem értettem, hogy aki ilyen típus, az ezeket miért nem alkalmazza. A ballagásomon egyébként velem is volt, hogy leültem egy kicsit, szerintem senki nem vette észre, viszont legalább nem ájultam el.
Ez gyakori jelenség, és semmi ciki nincs benne. Én már kinõttem ugyan az iskolából, de szinte mindig rám jött ilyen alkalmakkor rosszullét, vagy ájulás. Többnyire vérnyomás leesése (esetleg ha nem eszel elõtte, akkor a vércukor csökkenés)a probléma, meg a tömeg, esetleg ha zárt helyen lesz akkor a meleg, oxigénhiány is okozhatja. És fiúk is ájultak el, világosan emlékszem. Igyál elõtte több folyadékot, és ne felejts el enni. Gratula a ballagáshoz!
Amit itt elöttem leírtak szuper. Egyél rendesne és igyál nagyon sokat. ès szerintem az nem annyira ciki ha leülsz mint ha kitörött foggal mész középiskolába.
Egy életre jegyezd meg, hogy soha semmi nem ciki, amirõl nem tehetsz!
Nem csak lányok. Ájulnak ott a fiúk is. Nálunk a suliban úgy oldották meg a ballagást, hogy félkörívesen székeket raknak és arra ültetik a ballagókat a mûsor meg a beszédek alatt. Már csak azért is mert június közepén már dög meleg van, meg fel vannak pakolva virágokkal. Végül is értük van az egész.
a mellérõl kéne beszélni ?:D a fió popsi meg az inkább a melegek reszortja
nem mernek egymáshoz odamenni hogy a belsõt is megismerjék :D
Jajj istenem, gondold ezt át még 1x.
Mert a férfi teste nem izgató, azért. Nektek feláll a farkatok egy szép nõi testtõl, minket nem hoz tûzbe. Ez ennyire egyszerû.
A kérdező hozzászólása: , , A legszebb srác akit életemben láttam, olyan volt mint valami angyal. Olyan szép vonású arc, hogy sok lány megirigyelhette volna. Magas, vékony, vállig érõ szõke haj. Asszem barna szemek. Az öltözködésére is nagyon adott, teljesen jó stílusa volt. 19 éves volt. Csak sajna horvát, nyaralás alatt találkoztunk, õ volt a mosogatófiú:D Amennyit angolul sikerült dumálnunk(egyikünknek sem ment pengén a nyelv), az alapján teljesen jófej is volt, de így ugye nem lett semmi a dologból. "
A kérdező hozzászólása: Jó tudni, hogy egy férfitest nem izgató. Akkor el fogok hízni, mint egy malac.
A férfi teste nem izgató? Neked mi bajod van? Am én többször hallok férfiakat nõk mellérõl, fenekérõl beszélgetni, mint bármi másról, mégsem általánosítok.
Még hogy nem izgató egy férfitest...hát ez kész:D
Ha nem izgató egy férfi teste, akkor miért mondják, hogy menjen gyúrni/sportolni az ember és tetszeni fog a nõknek?!
A kérdező hozzászólása: Ja, a hõm ma 37.2!
Szia! Nekem is így volt és sajna a pecsételést követte a többi.
Amíg a hõd fennt van nem kell aggódni, hiszen az csak mensi elõtt 12-24 órával esik le! Milyen tesztet használtál? Én a Clearblue-t ajánlom, a nem várt elõtt pár nappal már kimutatja! Sok sikert! Szorítok Neked, hogy baba legyen.
a teszt ilyenkor már tuti h kimutatná.nekem a barnázás mensi elõjele, tesztelj még egyet holnap.nem görcsölsz mensi elött?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, bár nem túl bíztatóak:( HCG volt a teszt. Nem szoktam görcsölni mensi elõtt.Jó, akkor tesztelek még clearblue-val! Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!