Találatok a következő kifejezésre: Szinte minden görcsöl a hasam. Az (2 db)

Menzesz előtt egy héttel görcsölt a hasam, de aztán mégis megjött, kb. a harmadik naptól már inkább barnás folyásom volt, mint piros. Most vagyok az 5. napon és szinte semmi nem jön csak egy pici barna és még mindig görcsöl a hasam?

Olyan jó lenne, ha a kivételek közé tartoznék, mert soha nem volt ilyen, hogy menzesz után is görcsöljek és el?tte f?leg egy héttel.Lehet, hogy menzesz el?tt lettem babás, vagy ez teljesen kizárt.

Legjobb válasz: Menzesz elõtt szerintem kizárt mert rövid az idõ,az a bizonyos 2 hét szokott kelleni.Talán valami más oka lehet,de nincs lehetelen.

Menzesz elõtt szerintem kizárt mert rövid az idõ, az a bizonyos 2 hét szokott kelleni.Talán valami más oka lehet, de nincs lehetelen.
Az attól függ, hogy abba a három napba mennyire véreztél. Több lehetõség is elõfordulhat. Lehet, hogy felfáztál és ezért kiséri barnás folyás a menszidet, de az is elõfordulhat, hogy babás vagy.Szerintem csinálj egy tesztet és ha negativ és még mindig görcsölsz menj el orvoshoz, hogy kivizsgálja mitõl is van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kedden megyek a dokimhoz! Azért majd holnap csinálok egy tesztet!:)

Szinte minden nap görcsöl a hasam. Az orvosomnak mondtam, de nem mondta, hogy baj lenne. Különben is mikor múlik el ez a mindjárt megjön érzés?

Sokat idegeskedek a görcsölés miatt, pedig tudom, hogy nem szabad, de egyszer?en nem tudom magam lenyugtani. Alapból is nagyon parás vagyok :-)

Legjobb válasz: Szia Nem irtad hany hetes vagy,de Rn 9 hetes es meg mindig van,h begorcsol a hasam,de mar kozel sem ennyit es ugy mint az elejen. Azt mondjak,h ez elofordul vegig a 9 honapig,de orulnek En is ha elmulna.Ne izgulj,azt mondjak,h a meh no,es beul atalakul minden a baba kenyelmere. Probalj meg ne idegeskedni,tudom konnyu mondani,de hidd el semmi baj nincsen. 9 hetes kismama

Szia Nem irtad hany hetes vagy, de Rn 9 hetes es meg mindig van, h begorcsol a hasam, de mar kozel sem ennyit es ugy mint az elejen. Azt mondjak, h ez elofordul vegig a 9 honapig, de orulnek En is ha elmulna.Ne izgulj, azt mondjak, h a meh no, es beul atalakul minden a baba kenyelmere. Probalj meg ne idegeskedni, tudom konnyu mondani, de hidd el semmi baj nincsen. 9 hetes kismama
Figyelj nem tudom, h.hanyadikhéten vagy, de kb a 12hétig elõfordul a hasad alján, hogy görcsölget fáj, addig amíg nem vérzel vagy nem elviselhetetlen az érzés nincs semmi gond, ne aggódj.Egyszerüen a te szervezeted nehezebben kezeli azt , hogy nõ a méhed és az azt tartó szalagok nyúlnak .Ez mindenkinek megvan csak kinek jobban , kinek rosszabban.Ha ideges vagy és feszült vagy azzal csak ártassz a babádnak, ha az elsõ trimeszterben vagy akkor tudod, nagyon érzékeny még a kicsi és ugye azt te sem akarhatod, hogy az ideg menjen rá a babára és emiatt veszítsd el.nyugodj le és ha már elviselhetetlen a fájdalom akkor hívd a dokit és vizsgáltasd meg magad, ha csak mensi szerû görcsök vannak, sajnos ez vele jár, de természetes dolog.Hidd el nem lesz semmi gond és gratula a babához:) egy 16hetes lismama
A kérdező hozzászólása: Bocs, elfelejtettem írni, hogy 6 hetes vagyok. Nem elviselhetetlenek a görcsök, eddig inkább enyhék voltak, de szinte minden nap egyszer-kétszer elõfordult. Köszi, hogy megnyugtattatok! Megpróbálok nem idegeskedni.
Nekem is elõfordúlt néha hogy görcsöltem, de nem szabad idegeskedned szerintem ez mindenkinél természetes mivel a méh növekedig ez sajnos elég sokáig elõfordulhat. De ez temészetes. A görcs csillapítására nagyon jó a MagneB6 én is ezt szedem.
Szia, en meg nagyon az elejen vagyok, de nekem is gorcsol a hasam. Nem olyan elesen, mint menzesz elott, de szinte egesz nap erzem, tompa fajdalomszeru, de nekem is mindig olyan erzesem van, hogy mindjart megjon...:) . A tobbiek valasza eddig megnyugtatott, nem izgulok emiatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!