Találatok a következő kifejezésre: Szinte minden az van, hogy (232 db)

Az gáz ha valaki 15 évesen elmegy szoláriumba? Nagyon fehér bőröm van és szinte mindig azt hiszik hogy beteg vagyok és sokszor bántanak ezzel az iskolában

Legjobb válasz: Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el,tehát elõször 4 percekre csak.

Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el, tehát elõször 4 percekre csak.
Most már jó az idõ, inkább feküdj ki egy kicsit délután a napra.:)
Ja, akkor bocsi..:) Szerintem nem gáz.Én nem járok, de nem egy ismerõsöm járt már 13-14 évesen szoliba.
Gáznak nem gáz, viszont fehér bõrnél nagyon nem ajánlom, vagy minimum konzultálj elõtte egy bõrgyógyásszal. Ugyanis könnyen járhatsz úgy, hogy utána pöttyös leszel, mint a pulykatojás, nem barnulsz, csak égsz, stb, és többet ártasz a dolggal, mint amennyit nyersz esetleg. Amúgy nem tudom végül bevezették-e nálunk is, de az EU nagy részén hivatalosan 16 év alatt el kéne küldeniük.
szerintem a fehérség nem gáz, a szoli viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Nem is mostanra gondoltam, hanem a következõ télre, mikor megint szörnyen fogok festeni. Ma egész nap kint voltam a kertben, jól le is égtem. :)
szerintem nem gáz csak ne sokat szerintem a legjobb a 3-4 perc

Miért van az hogy amíg nem házasodnak össze az emberek addig az egyik fél szinte mindig azt mondja hogy a párom édesanyjának, miután meg már összeházasodtak már csak anyósom?

Legjobb válasz: A válasz egyszerû. Az anyós definíciója: házastárs anyja. Ezért hát nem lehet anyósod, ha nem vagy házas.

A válasz egyszerû. Az anyós definíciója: házastárs anyja. Ezért hát nem lehet anyósod, ha nem vagy házas.
Na nálunk épp a multkor volt ebbõl egy kis nézeteltérés.Anyuéknál voltunk a férjem beszélt apámmal és mondta neki , hogy a feleséged(tehát az én anyukám) erre anyu hogy " nem ám azt mondja anyósom, hanem a feleséged!".Na ezen igazodj ki, szépen akarta mondani a férjem erre anyu támadja le.Nem mindenkinek negatív ez a megszólítás.
Nekem az a tapasztalatom, hogy amíg nem házasodik össze két ember, addig a férfi anyja tényleg kedves, rendes, "a párom anyja", aztán az esküvõvel mintha leesne neki, hogy a fia komolyan gondolta...és lesz belõle az ANYÓS!
Es miert van az, hogy amig nem hazasodnak ossze a parok, addig a ffi ugy szolitja a not, hogy dragam, szerelmem, nyuszifulem, egyetlenem, hazassag utan nemsokara pedig o lesz azasszony.
A kérdező hozzászólása: az anyós szót szerintem manapság negatív szóként használjuk míg a párom édesanyja olyan szép pozitív jelzõ és mihelyt összeházasodunk egybõl csak anyós lesz.
Talán mert amíg nem érezzük biztonságban magunkat, addig óvatosabbak vagyunk a kritikával is, mint a házasságkötés után. A võlegény is így udvarol a menyasszonyának:"olyan gyönyörû vagy drágám mint az édesanyád.Tíz év házasság után a férj:"Olyan hisztis vagy mint az anyád":) )))) Egyébként talán az anyósok is bátrabban mernek próbálkozni a házasság után, hogy beleavatkozzanak a fiatalok életébe mint elõtte, ez is sok konfliktust szül.És amikor már nem szimpatikus számunkra az "anyós", akkor már nem anyuka, édesanya a számunkra, csak egyszerûen anyós. Valóban negatívumnak számít a szó sajnos. Persze nem törvényszerû, hogy így kell alakulnia a viszonynak, de azért, hogy jó maradjon a kapcsolat mindenkinek tenni kell. Én is szeretnék egy szeretnivaló anyóst, akire bármikor lehet számítani, de sajna az enyém nem ilyen.
Ez azért van, mert az ideális családban a feleség a háztartást, a férj az autót, az anyós meg az áramot vezeti.
drágáim! ezért nem kell házasodni! mindent csak elront. meg aztán: ha nem házasodsz, akkor nem is tudsz elválni :D

Anyukám mindig azt mondja és szinte mindig ezen vitázunk hogy van egy olyan barátnõm aki szinte a legjobban meg ért meg minden, és anyukám azt mondja hogy ez nem igazi barátság, egyszer megun és ott hagy egy másik barátnõjéért. Szerintetek igaza van?

és hogy szerinte tuti hogy folyton kibeszél amit elmondok neki. De én már tapasztaltam hogy nem beszél ki de nem tudja anyukám megérteni.De én nem olyannak ismertem meg aki csak hirtelen otthagyna... Mit csináljak? 14/L

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj, sodródj az árral, az idõ majd igazol vagy téged, vagy az édesanyádat. Csak ne lepõdj meg, ha az anyukádnak lesz igaza. Ne feledd, van vagy 25 év elõnye élettapasztalatban. Nem elhanyagolható momentum. Ettõl még nem biztos, hogy igaza van, majd az idõ eldönti.

Semmit ne csinálj, sodródj az árral, az idõ majd igazol vagy téged, vagy az édesanyádat. Csak ne lepõdj meg, ha az anyukádnak lesz igaza. Ne feledd, van vagy 25 év elõnye élettapasztalatban. Nem elhanyagolható momentum. Ettõl még nem biztos, hogy igaza van, majd az idõ eldönti.
egyetértek elsõvel.. szerintem se biztos, hogy igaza lenne anyádnak, ehet neki csak olyan barátai voltak, akik ilyenek voltak vele.. Semmi sem bizonyítja azt, hogy a te barátnõd ilyen lenne.. majd eldõl késõbb, hoyg kinek lesz igaza...
Elég megkeseredett anyukád lehet, ha ilyeneket mond. Valószínûleg neki nem voltak még igaz barátai, de neked attól még lehetnek. Az meg úgyis kiderül az idõk alatt, hogy elárul-e vagy sem, addig pedig ne agyalj ezen, csak élvezd a barátságát, mert a folytonos gyanúsítgatással csak saját magadat idegesíted. Igenis léteznek igaz barátságok.
Ha pedig sehogy nem tudod meggyõzni anyukádat, hagyd rá. Nem az õ dolga, hogy te kiben bízol meg, és kiben nem.


tekintsd az embereket olyannak, mint magadat, és már meg is van a válasz
Mármint egyszer volt 2/3-uk.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Érdekes, akkor hogyan is lehet, hogy tudok a Fidesz kényesebb ügyeirõl is? Nézd kérdezõ: Valaki vagy belátja, vagy nem, de eddig inkább a baloldalé volt a média. A 90's években nem volt jobb oldali tv, csak baoldali, és a közmédia, és egyéb politikamentes mûsorok! A Napkeltére gondolom emlékszem, az mivel volt pártatlanabb, mint a mostani köztv? Semmivel sem, sõt....! Szinte csak balos, és liberális újságírók voltak bent, akik kérdeztek, és érezhetõ volt a mûsor hangulatán a baloldali beállítottság!!! Mondom a jobb oldalnak nem is volt tv-je, nem volt egy igazi tv-je, olyan, mint az MSZP-nek az ATV, nem volt ilyen! Jobboldali újságok is kevesebbek voltak, és így is megnyert egy választást a Fidesz, és majdnem nyert 2002-ben is! Az elmúlt 10-14 évben, viszont lett Hír tv, Echo tv, lett több újság, és kezdett a jobboldal partiban lenni a baloldallal! 2010-ben meg kormányra kerültek, és most övék a nagyobb terep, most ugyanazt megteszik, amit a baloldal csinált 15-20 évig! Én nem azt mondom, hogy ez jó, mert a legjobb az lenne, ha pártatlan lenne a köztelevízió, de ilyen talán sosem lesz! Gondolj bele, ha az MSZP-nek lenne 2/3-a nem csinálta volna meg ugyanezt? 2/3 nélkül is megtették, akkor 2/3-al mit tettek volna? És ne érts félre, nem állítom, hogy a Fidesz ezt jól teszi, de aki nagyon akarja, az tud értesülni a dolgokról, ahogyan én is! Hallottam a földmutyiról, a trafikokról, sõt még Simicskáról is, mert tele van vele az internet, és a baloldal csak errõl beszél, akkor csak nem a Fideszé az egész média.
Csak szólok nem csak az összefosás van hanem lmp, jobbik stb. Mibõl gondolod hogy aki nem a fideszre szavaz az az összefosás mellett dönt?
Teljesen igazad van, lassan már a kereskedelmi csatornák is a bújtatott állami piárt sugározzák. Nem mûködik a gazdaság, és a mai uralkodó párt arra használja fel a hatalmát, hogy megvesz hirdetéseket - mondjuk szerencsejáték vagy pósta néven - és cserébe azt kéri, az õ híreit olvassák be. Az õ közleményei, és az õ köcsög gondolatvilága legyen az, ami mérvadó. A hallgatók és nézõk többsége pedig - tegyük hozzá - hülye. Iq 80. vagy kevesebb. Nem csoda, hogy hat ez a dolog.
[link]
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Igen lassan már az SzektATV is fideszes lesz meg az Echo is persze... :D Semmi összefogásról nincsen szó csak összefekvõs orgia mindenkivel csak hogy hatalmon legyenek egyes kapzsi emberek. Nekem nem szimpatikusak olyanok akik Összefogás alatt azt értik hogy szembe mennek a nemlétezõ elveikkel, ígéreteikkel, választóikkal, és az ördöggel is lepaktálnak csak hogy "Órbán takaroggy!"... Nem tudom a szektás mit csinál mert nem nézem az agymosó csatornáját de ha tényleg lefekszik a fidesznek, az csak az õ gerincét minõsíti, nem lepõdnék meg ha mondjuk még 4, 8 év fidesz uralom alatt (jaj ne) a maszoposok szépen átvedlenének narancsba. Egyébként kérdezõ a fidesznek nem sok médiája van. Van a NarancshírekTV meg ügye a mindenkori kormányok tv-je az M1, M2, meg a Lánchíd rádió ezek is csak azóta amióta a fidesz megbukott 2002ben részben ezek hiánya miatt. A balos médiába egyébként sokkalta fröcsögõsebb és hazugabb mint a jobbos. Az általad említett emberek amúgy mind amnéziás birkák vagy mi? A nép csak azért adott 2/3ot a fidesznek mert a maszopot elakarta tûntetni, de majd most megint rászavaznak az Bûnpaktumra mert összehordta õket a szél, miután a kegyetlen szégyen szétzavarta õket? Én már azt a kérdést tenném fel inkább, mikor unják már meg az emberek a fidesz-maszop keringõt, és szavaznak a Jobbikra.
"Az átv nem fidexes biztos, nézd azt!" Sajnos Németh Sándor (a hitgyülis ürge, egyben az ATV tulajdonosa) is kezd lefeküdni a kormánynak.
Az átv nem fidexes biztos, nézd azt! :)
A kérdező hozzászólása: A magyar televízió is undorítóan fideszes, de már a TV2 is a fidesz kezében van, de a Duna TV is, ugye a Hír tv egyértelmû... sorolhatnám...
Engem nem manipulál mégsem fogok rájuk, és azért mert már voltak kormányon ugyanúgy ami nem volt nagy eresztés. Fõleg még a hibbantat is bevették (pedig azt mondták semmi esetre sem fogják) így még úgy sem akarok.
Klubrádió, Echo TV.. Nem tudom hol látsz te ilyen fidesz-uralmat.
Addig a jó amíg nem arra szavaznak.Bár a Fidesz se jobb egy fokkal se.Ott a Jobbik, az LMP vagy valami kisebb pártok, csak ne a Fidesz meg az "MSZP".
A kérdező hozzászólása: Én nem nézek TV-t pont emiatt... És a fidesz sikerpropaganda plakátjain is csak mosolygok, de sajnos van, aki minden elhisz, amit hall/lát
""Így, hogy szinte minden magyar tv-csatorna a fidesz kezében van, és a médiában ilyen szinten manipulálják az embereket"" Hogy lenne már a fidesz kezében a tv csatornák? Szoktál nézni hiradót bármelyik csatornán? Nem csak a jobboldal hanem a baloldal véleményét és kritikáit is lehet hallani. Ha a fidesz kezében lennének a csatornák az mszp már régen Brüsszelben jelentgetne, de mivel tudják, hogy nem így van így nem teszik.

Miért van az, hogy engem szinte mindig az először mézes-mázos szinte gyanúsan kedves, utána pedig domináns és agresszív, betegesen féltékeny férfiak találnak meg?

Hihetetlen,de kb három kivétellel majdnem mind olyan volt mielőtt megismerkedtem a mostani párommal aki szerencsére teljesen más.Mi lehetett az ami miatt ezek az "állatok" vonzódtak hozzám?

Legjobb válasz: Én is ismerem õket. Nehéz kiismerni õket. Azt mondják, hogy lakva ismerszik meg.

Én is ismerem õket. Nehéz kiismerni õket. Azt mondják, hogy lakva ismerszik meg.
A kérdező hozzászólása: Ez az :( Ma már boldog vagyok, de az emlékek nyomasztanak errõl a korszakról amikor eszembe jut.
Én csak azt nem értem, h ha a mostani párod nem ilyen, akkor egyáltalán miért foglalkozol még ezzel? minek tetted fel a kérdést? Hiszen aktualitását vesztette...
Kár, hogy hozzám nem õk vonzódnak:(
utolsó osztom.
A kérdező hozzászólása: Már nem aktuális, de bosszant hogy gyakorlatilag azokat az éveket hülyékre pazaroltam és nem akkor mentem pl egyetemre mert az egyik folyton mondogatta hogy ilyen h.lye k.vákat mint te nem vesznek fel úgyse meg hasonlók.. :(

Nem tudom mit tegyek mert az van hogy van egy lány akivel nagyon jó barátságban vagyunk tudjuk egymás titkait szinte mindig együtt vagyunk meg minden és ahogy kezdem meg ismerni úgy egyre jobban tetszik és nem tudom hogy mit csináljak?

és nem tudom hogy elmondjam-e neki azt hogy tetszik és megkockáztassam hogy véget érjen a barátságunk e miatt vagy inkább hagyjam az egészet és ne is törõdjek ezzel és maradjunk barátok vagy most mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha nem szeretnéd, hogy a barátságotok végetérjen, akkor felejtsd el. Énnem kockáztatnám meg a barátságot, mert a kapcsolatnak elöbb-utóbb vége lesz.

Ha nem szeretnéd, hogy a barátságotok végetérjen, akkor felejtsd el. Énnem kockáztatnám meg a barátságot, mert a kapcsolatnak elöbb-utóbb vége lesz.
Ha nem nyitott barátaid felé, abból csak konfliktusok lesznek, nekem részben emiatt ért véget a kapcsolatom.
Megkérdezted már tõle, h miért nem akar bemutatni?
A kérdező hozzászólása: Persze... de mindig ügyesen kibújik a válasz elõl és ilyeneket mond, hogy hát õ sem tudja miért, de vhogy így alakult, meg folyamatosan minden errõl szóló beszélgetésünknél mondogatja, hogy teljesen igazam van, megért és majd próbál másképp állni a dolgokhoz, de semmi változás... Jó módú családból származik, szóval az kizárva, hogy szégyenli õket. Már az is megfordult a fejemben, hogy rám nem lenne büszke? :(
Ennek nagyon sok oka lehet, de egyik sem túl szívderítõ... 1. Szégyell téged 2. Tudja, hogy nem te leszel az a nõ, akivel leéli az életét, bár elvan veled pillanatnyilag kényelmesen. A szülei elõtt meg nem akar hülyét csinálni magából, hogy bevisz a családba/baráti körébe, de úgyis kidob amint jön egy számára jobb. 3. A családját szégyelli és nincs meg benne az a bizalom feléd, ami alapján felülemelkedhetne ezen Egyébként én az alapján, amit leírtál a 2.-ra tippelnék, erre utal az is, hogy fordítva se kíváncsi a te barátaidra. Én nagyon komolyan kérdõre vonnám a helyedben, mert semmiképp nem normális, hogy ennyire nem akar bevonni az életébe 1 év után.
hát nekem ez fura kicsit. a férjemnél mikor még csak jártunk már úgy alakult hogy 2 hét után találkoztam anyukájával, 1 hónap végén kb az összes haverját megismertem, és 3 hónapon belül a család szûkebb részével (testvérek, nagymama), én személyes okokból kicsit késõbb mutattam be otthon. ez 5 hónap volt. és alkalom adtán találkozott két barátnõmmel is, de azt csak késõbb. mivel én is ritkán találkoztam velük. tágabb családtagokat nagbácsi-néni unokatestvérek, velük csal akkor találkoztam mikor már házasok voltunk (karácsonyi vacsora 2 hetes házasokként.) oda a házassági papír volt belépõ:D de az hogy senkit nem ismersz a környezetébõl 1 év után nekem az sok....talán titkol valamit? v nem volt õszinte valamivel kapcsolatban a családját, barátait illetõen? meg kéne beszélned vele! 26/N
Szoftver frissités talán segithet.A Nokia honlapján megtalálsz minden infot hozzá.
A kérdező hozzászólása: Koszi egy probat meg er
szemezzél vele és ha nagyon tetszik akkor menj oda
egy tanács rúgd meg a haverját ülj le és mond azt hogy sziaaaaaa és kész van komolyan lányok vagytok DIKK a lányok többsége sexy és nem használjátok ki a mit isten adott komolyan -.- de szerintem fogad meg :D
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:11 és ez engem nagyon mélyen lesújt :(
A "Lehet más a róka?" az SZDSZ mentõcsónakja. A többi csak kozmetika.
Bár ez 1 radikális közhely(nek tünhet), de az LMP az SZDSZ 2.0 verziója, ez sajnos így van :) Én lennék a legboldogabb ha lenne a Jobbiknak 1 rasszizmussal trappizmussal fradizmussal musizmussal xDD nem vádolható alternatívája, de NINCS. Így hát marad nekem a Jobbik. Miután az Mszp és a Fidesz 1 életre leszerepelt, az LMP pedig anyagi támogatókban, a vezetõk jelentõs részében, meg sok más dologban az szdsz-el 80-90%-ban megegyezõ rétegpárt...
A LuMPenpárt a cigányokhoz való hozzáállással, illetve Kohn-Bendit pár nappal ezelõtti meghívásával mutatta ki foga fehérjét. Érdekes, hogy vörösiszap ügyben egyedül a Jobbik hallatta a hangját, a "nagy zöld szervezõdés" meg sem szólalt. Csak álca a neoliberális testen a "zöldség".
Biztos, hogy jó gyógyszert vettél be reggel? Mit cáfoljak meg, hogy LMP=SZDSZ??? Ezen mit cáfoljak meg? Egyáltalán, miért akarnám én ezt cáfolni, mikor a napnál világosabb, ráadásul, ha csak megállapítás lenne -de nem az-, tökéletesen egyetértenék vele. :DDD Máskor ne hagyd, hogy az lmp-s orvos írja fel a khm, pirulákat...
Nem kell ezt megcáfolni amíg te nem bizonyítottad.:) Mert ez jól hangzik ugyan de halljuk a konkrét bizonyítékokat. A pártnak ha jól tudom kb. 2000 tagja van most. Ebbõl legalább 1001-nek volt SZDSZ tagnak kellene lenni, hogy igazad legyen. Kérném a listát. Továbbá, az LMP programjának részletes ismertetésére is szükség lenne az állításod bizonyításához, párhuzamba állítva az SZDSZ programjának vonatkozó részeivel. Természetesen forrásokkal alátámasztva, minden szabályszerûen lehivatkozva. Amíg ezt nem tetted meg, eddig ne jelents ki semmit, mert még a végén valaki hülyének talál nézni.
Én nem értem mi a jó fene baj van a szabad, demokratikus eszmékkel? Van az olyan jó mint bármelyik többi. És még zöld is! (mármint az LMP). A társadalom a túlélést nem oldhatja meg a környezetvédelem kikerülésével. (lásd vörösiszap-katasztrófa).
Régóta kerülget a hányinger, kedves kérdezõ a válaszaidtól a politika kategóriában. Neked ez nem feltûnt, te ezt pontosan tudod - mint mindenki más. Ergo a kérdés csak egy újabb provokáció. Sabbatra...
A kérdező hozzászólása: 3.: Legalább vállalj egy nicknevet, és ne hõbörögj, hanem cáfold meg!
15.19-: Írd be ez a Google-ba: LMP-vörösiszap. Lehet, hogy felülvizsgálatra szorul az állításod, nem gondolod?
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:24 Engem meg az sújt le, hogy emberek úgy jelentenek ki dolgokat, hogy halvány-lila fingjuk sincs semmirõl.:(
ÉN a 91%-os hozzászóló vagyok, de "csak" az a furcsa ebben, hogy Kohn Bandita pedofil (legalábbis ha hiszünk neki akkor "csak " volt) + drogos... Magyarországon egyelõre egyik sem legális szerencsére. Mellesleg senki nem fog neked órákat keresgélni neked cikkek után, hogy megváltozzon véleményed az LMP-rõl, mert úgy sz.rom le ahogy van!:D De azért megemlíteném, hogy az EP kampányukat ( ha lehet annak nevezni) nagyrészt volt SZDSZ-esek fizették asszem' Kókát az akkor már csak névleg létezõ SZDSZ kérdõre is vonta, hogy miért szponzorál 1 másik pártot.
Kedves 91%-os. Honnan veszed, hogy az EP kampányukat az szdsz fizette? Forrás? Ennyi erõvel azt is mondhatnád, hogy a jobbik kampányát a fidesz fizette.
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 04-11 11:31 Egy barátommal fogadtunk, hogy tudsz-e vajon nagyobb baromságot mondani. Mert mindig van lejjebb. Reagálj erre bármit és nyerek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!