Találatok a következő kifejezésre: Szinte minden az van, (367 db)

Kínai boltok holnap (Szenteste) nyitva vannak valameddig? Mert 25-26-án zárva van szinte minden, azt tudom, de mi a helyzet 24-ével?

Legjobb válasz: délelõtt még szinte minden nyitva van, mintha az eladóknak nem lenne családjuk

délelõtt még szinte minden nyitva van, mintha az eladóknak nem lenne családjuk
A kérdező hozzászólása: Hát igen, szegénykéim. :((( És alig keresnek.. Mondjuk az ilyeneknek mint én, ez jó, mert utolsó pillanatra maradt a vásárlás, önhibámon kivül. Köszönöm a választ.

Az Alexandra könyváruházban az online rendelésnél mindig van 15% kedvezmény, vagy csak most van ilyen időszak? A honlapon szinte minden könyvre van most 15%.

Bolti átvételt választanám, szóval 15%-ot nyernék, miközben mégis online vásároltam. Karácsonyra vennék könyvet a páromnak, de nem tudom megvegyem-e előre most, vagy mindig van 15% kedvezmény.

Legjobb válasz: Mindig van.

Mindig van.
Az Alexandrában sokszor van ilyen kedvezmény, fõleg ha túl akarnak adni néhány könyvön, de miután ezeken túladtak, egy ideig nem biztos, hogy lesz ilyen könyv, amit te keresel. Íg inkább vedd meg elõre, mint utólag sírj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Miért van az, hogy engem szinte mindig az először mézes-mázos szinte gyanúsan kedves, utána pedig domináns és agresszív, betegesen féltékeny férfiak találnak meg?

Hihetetlen,de kb három kivétellel majdnem mind olyan volt mielőtt megismerkedtem a mostani párommal aki szerencsére teljesen más.Mi lehetett az ami miatt ezek az "állatok" vonzódtak hozzám?

Legjobb válasz: Én is ismerem õket. Nehéz kiismerni õket. Azt mondják, hogy lakva ismerszik meg.

Én is ismerem õket. Nehéz kiismerni õket. Azt mondják, hogy lakva ismerszik meg.
A kérdező hozzászólása: Ez az :( Ma már boldog vagyok, de az emlékek nyomasztanak errõl a korszakról amikor eszembe jut.
Én csak azt nem értem, h ha a mostani párod nem ilyen, akkor egyáltalán miért foglalkozol még ezzel? minek tetted fel a kérdést? Hiszen aktualitását vesztette...
Kár, hogy hozzám nem õk vonzódnak:(
utolsó osztom.
A kérdező hozzászólása: Már nem aktuális, de bosszant hogy gyakorlatilag azokat az éveket hülyékre pazaroltam és nem akkor mentem pl egyetemre mert az egyik folyton mondogatta hogy ilyen h.lye k.vákat mint te nem vesznek fel úgyse meg hasonlók.. :(


Ha nem nyitott barátaid felé, abból csak konfliktusok lesznek, nekem részben emiatt ért véget a kapcsolatom.
Megkérdezted már tõle, h miért nem akar bemutatni?
A kérdező hozzászólása: Persze... de mindig ügyesen kibújik a válasz elõl és ilyeneket mond, hogy hát õ sem tudja miért, de vhogy így alakult, meg folyamatosan minden errõl szóló beszélgetésünknél mondogatja, hogy teljesen igazam van, megért és majd próbál másképp állni a dolgokhoz, de semmi változás... Jó módú családból származik, szóval az kizárva, hogy szégyenli õket. Már az is megfordult a fejemben, hogy rám nem lenne büszke? :(
Ennek nagyon sok oka lehet, de egyik sem túl szívderítõ... 1. Szégyell téged 2. Tudja, hogy nem te leszel az a nõ, akivel leéli az életét, bár elvan veled pillanatnyilag kényelmesen. A szülei elõtt meg nem akar hülyét csinálni magából, hogy bevisz a családba/baráti körébe, de úgyis kidob amint jön egy számára jobb. 3. A családját szégyelli és nincs meg benne az a bizalom feléd, ami alapján felülemelkedhetne ezen Egyébként én az alapján, amit leírtál a 2.-ra tippelnék, erre utal az is, hogy fordítva se kíváncsi a te barátaidra. Én nagyon komolyan kérdõre vonnám a helyedben, mert semmiképp nem normális, hogy ennyire nem akar bevonni az életébe 1 év után.
hát nekem ez fura kicsit. a férjemnél mikor még csak jártunk már úgy alakult hogy 2 hét után találkoztam anyukájával, 1 hónap végén kb az összes haverját megismertem, és 3 hónapon belül a család szûkebb részével (testvérek, nagymama), én személyes okokból kicsit késõbb mutattam be otthon. ez 5 hónap volt. és alkalom adtán találkozott két barátnõmmel is, de azt csak késõbb. mivel én is ritkán találkoztam velük. tágabb családtagokat nagbácsi-néni unokatestvérek, velük csal akkor találkoztam mikor már házasok voltunk (karácsonyi vacsora 2 hetes házasokként.) oda a házassági papír volt belépõ:D de az hogy senkit nem ismersz a környezetébõl 1 év után nekem az sok....talán titkol valamit? v nem volt õszinte valamivel kapcsolatban a családját, barátait illetõen? meg kéne beszélned vele! 26/N
Szoftver frissités talán segithet.A Nokia honlapján megtalálsz minden infot hozzá.
A kérdező hozzászólása: Koszi egy probat meg er
szemezzél vele és ha nagyon tetszik akkor menj oda
egy tanács rúgd meg a haverját ülj le és mond azt hogy sziaaaaaa és kész van komolyan lányok vagytok DIKK a lányok többsége sexy és nem használjátok ki a mit isten adott komolyan -.- de szerintem fogad meg :D
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:11 és ez engem nagyon mélyen lesújt :(
A "Lehet más a róka?" az SZDSZ mentõcsónakja. A többi csak kozmetika.
Bár ez 1 radikális közhely(nek tünhet), de az LMP az SZDSZ 2.0 verziója, ez sajnos így van :) Én lennék a legboldogabb ha lenne a Jobbiknak 1 rasszizmussal trappizmussal fradizmussal musizmussal xDD nem vádolható alternatívája, de NINCS. Így hát marad nekem a Jobbik. Miután az Mszp és a Fidesz 1 életre leszerepelt, az LMP pedig anyagi támogatókban, a vezetõk jelentõs részében, meg sok más dologban az szdsz-el 80-90%-ban megegyezõ rétegpárt...
A LuMPenpárt a cigányokhoz való hozzáállással, illetve Kohn-Bendit pár nappal ezelõtti meghívásával mutatta ki foga fehérjét. Érdekes, hogy vörösiszap ügyben egyedül a Jobbik hallatta a hangját, a "nagy zöld szervezõdés" meg sem szólalt. Csak álca a neoliberális testen a "zöldség".
Biztos, hogy jó gyógyszert vettél be reggel? Mit cáfoljak meg, hogy LMP=SZDSZ??? Ezen mit cáfoljak meg? Egyáltalán, miért akarnám én ezt cáfolni, mikor a napnál világosabb, ráadásul, ha csak megállapítás lenne -de nem az-, tökéletesen egyetértenék vele. :DDD Máskor ne hagyd, hogy az lmp-s orvos írja fel a khm, pirulákat...
Nem kell ezt megcáfolni amíg te nem bizonyítottad.:) Mert ez jól hangzik ugyan de halljuk a konkrét bizonyítékokat. A pártnak ha jól tudom kb. 2000 tagja van most. Ebbõl legalább 1001-nek volt SZDSZ tagnak kellene lenni, hogy igazad legyen. Kérném a listát. Továbbá, az LMP programjának részletes ismertetésére is szükség lenne az állításod bizonyításához, párhuzamba állítva az SZDSZ programjának vonatkozó részeivel. Természetesen forrásokkal alátámasztva, minden szabályszerûen lehivatkozva. Amíg ezt nem tetted meg, eddig ne jelents ki semmit, mert még a végén valaki hülyének talál nézni.
Én nem értem mi a jó fene baj van a szabad, demokratikus eszmékkel? Van az olyan jó mint bármelyik többi. És még zöld is! (mármint az LMP). A társadalom a túlélést nem oldhatja meg a környezetvédelem kikerülésével. (lásd vörösiszap-katasztrófa).
Régóta kerülget a hányinger, kedves kérdezõ a válaszaidtól a politika kategóriában. Neked ez nem feltûnt, te ezt pontosan tudod - mint mindenki más. Ergo a kérdés csak egy újabb provokáció. Sabbatra...
A kérdező hozzászólása: 3.: Legalább vállalj egy nicknevet, és ne hõbörögj, hanem cáfold meg!
15.19-: Írd be ez a Google-ba: LMP-vörösiszap. Lehet, hogy felülvizsgálatra szorul az állításod, nem gondolod?
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:24 Engem meg az sújt le, hogy emberek úgy jelentenek ki dolgokat, hogy halvány-lila fingjuk sincs semmirõl.:(
ÉN a 91%-os hozzászóló vagyok, de "csak" az a furcsa ebben, hogy Kohn Bandita pedofil (legalábbis ha hiszünk neki akkor "csak " volt) + drogos... Magyarországon egyelõre egyik sem legális szerencsére. Mellesleg senki nem fog neked órákat keresgélni neked cikkek után, hogy megváltozzon véleményed az LMP-rõl, mert úgy sz.rom le ahogy van!:D De azért megemlíteném, hogy az EP kampányukat ( ha lehet annak nevezni) nagyrészt volt SZDSZ-esek fizették asszem' Kókát az akkor már csak névleg létezõ SZDSZ kérdõre is vonta, hogy miért szponzorál 1 másik pártot.
Kedves 91%-os. Honnan veszed, hogy az EP kampányukat az szdsz fizette? Forrás? Ennyi erõvel azt is mondhatnád, hogy a jobbik kampányát a fidesz fizette.
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 04-11 11:31 Egy barátommal fogadtunk, hogy tudsz-e vajon nagyobb baromságot mondani. Mert mindig van lejjebb. Reagálj erre bármit és nyerek!

Hogy lehet csillapítani az evési kényszert? Fõleg édesseget, aztán meg este egyre jobban. Késõn szoktam lefeküdni, és még éjfélkor is eszem. Általában, szénhidrátot, tészta féle, süti, és szinte minden édesség. Van aki tud ebben segíteni?

Legjobb válasz: Nekem is ez a bajom. Hihetetlenül vágyom minden édes dologra, állandóan. Én most úgy próbálok rajta enyhíteni, hogy megpróbálom mindenféle gyümölccsel helyettesíteni (pl. mangó vagy ananász, ilyen jó édesekkel) vagy egy gyümölcs salit összedobok, és ízesítésként natúr joghurttal locsolom meg. Szóval szerintem a kulcs a helyettesítés. Nekem ez válik be, mert nagyon szeretem a gyümölcsöket és édesek is, de nem tudom, hátha ír valaki még mást amivel helyettesíteni tudod az édességeket és nem hízol tõlük!

Nekem is ez a bajom. Hihetetlenül vágyom minden édes dologra, állandóan. Én most úgy próbálok rajta enyhíteni, hogy megpróbálom mindenféle gyümölccsel helyettesíteni (pl. mangó vagy ananász, ilyen jó édesekkel) vagy egy gyümölcs salit összedobok, és ízesítésként natúr joghurttal locsolom meg. Szóval szerintem a kulcs a helyettesítés. Nekem ez válik be, mert nagyon szeretem a gyümölcsöket és édesek is, de nem tudom, hátha ír valaki még mást amivel helyettesíteni tudod az édességeket és nem hízol tõlük!
szomjasak vagytok:D
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem nem bírja a gyomrom a gyümölcsöt, salátát csak a szilárd ételeket.
ilyen hülyeségeket ne találj már ki, ez szánalmas:)
Hogyhogy nem bírja? Még megértem, ha pár gyümit a savassága miatt nem tudsz enni, de abból is van ami nem olyan savas. Na de zöldségeket? Azt mért nem bírja a gyomrod?

A laptopom billentyűzete nem a leütött betűket irja, de nem állandóan, csak időnként, kiszámithatatlanul. Van hogy napokig jó, van hogy szinte minden szóban van hiba. Mi lehet az oka?

Én laikusként meg tudom javitani ? A szervizben a javitás milyen összeg lehet ?

Legjobb válasz: Az ilyen problémák 99,9% a bilenytuzet hibája ami csak cserével javíható, orvosolható állltalában 10-22e Ft között mozog egy új billentyüztet ára.

Az ilyen problémák 99, 9% a bilenytuzet hibája ami csak cserével javíható, orvosolható állltalában 10-22e Ft között mozog egy új billentyüztet ára.
Viszont bármikor beledughatsz egy 1500 Ft-s usb-s billentyûzetet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de már próbáltam más billentyûzetet beledugni, semmi változás, szóval biztos hogy nem konkrétan a billentyûzet hibája.
Milyen karaktereket téveszt és mindig ugyan ugy ? Ha a gépben lévõ rossz akkor hiába dugsz rá külsõt sajna azt is össze kuszálhatja. ebben az esetben ki kell huzni az eredetit az alaplapból legalább.

Minden reggel bedugult orral ebredek. Nem vagyok beteg de mostanaban szinte mindig 'tele' van az orrom. Mitol lehet ez?

Legjobb válasz: Nem vagy allergiás vmire amiröl nem tudsz? Csak egy tipp :)

Nem vagy allergiás vmire amiröl nem tudsz? Csak egy tipp :)
Attól hogy beindult a fûtési szezon és száraz a levegõ. A héten vásároltam egy hideg párásítót azóta itthon elviselhetõbb a levegõ és még fertõtleníti is. azóta jobb a közérzetem is.
Nem eszel túl sok tejterméket? Az eléggé benyálkásít? Friss levegõn végzett aktív mozgás segíthet. Vagy lehet orrüreg mosást is végezni. Nagyon egyszerû. ha érdekel írj privit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!