Találatok a következő kifejezésre: Szinte minden az (893 db)

Kínai boltok holnap (Szenteste) nyitva vannak valameddig? Mert 25-26-án zárva van szinte minden, azt tudom, de mi a helyzet 24-ével?

Legjobb válasz: délelõtt még szinte minden nyitva van, mintha az eladóknak nem lenne családjuk

délelõtt még szinte minden nyitva van, mintha az eladóknak nem lenne családjuk
A kérdező hozzászólása: Hát igen, szegénykéim. :((( És alig keresnek.. Mondjuk az ilyeneknek mint én, ez jó, mert utolsó pillanatra maradt a vásárlás, önhibámon kivül. Köszönöm a választ.

Miért van az, hogy engem szinte mindig az először mézes-mázos szinte gyanúsan kedves, utána pedig domináns és agresszív, betegesen féltékeny férfiak találnak meg?

Hihetetlen,de kb három kivétellel majdnem mind olyan volt mielőtt megismerkedtem a mostani párommal aki szerencsére teljesen más.Mi lehetett az ami miatt ezek az "állatok" vonzódtak hozzám?

Legjobb válasz: Én is ismerem õket. Nehéz kiismerni õket. Azt mondják, hogy lakva ismerszik meg.

Én is ismerem õket. Nehéz kiismerni õket. Azt mondják, hogy lakva ismerszik meg.
A kérdező hozzászólása: Ez az :( Ma már boldog vagyok, de az emlékek nyomasztanak errõl a korszakról amikor eszembe jut.
Én csak azt nem értem, h ha a mostani párod nem ilyen, akkor egyáltalán miért foglalkozol még ezzel? minek tetted fel a kérdést? Hiszen aktualitását vesztette...
Kár, hogy hozzám nem õk vonzódnak:(
utolsó osztom.
A kérdező hozzászólása: Már nem aktuális, de bosszant hogy gyakorlatilag azokat az éveket hülyékre pazaroltam és nem akkor mentem pl egyetemre mert az egyik folyton mondogatta hogy ilyen h.lye k.vákat mint te nem vesznek fel úgyse meg hasonlók.. :(

A nők minek mondják a pasiknak, hogy legyenek kedvesek, udvaroljanak, stb, mikor szinte (SZINTE) mindig azokkal jönnek össze, akik nem törődnek velük, foghegyről beszélnek velük, stb?

Tudom, hogy vannak ellenpéldák, de én azt látom, hogy az egyik legnagyobb hiba, amit egy (csinos) lánynál elkövethet az ember, az hogyha kedves és odaadó az ismerkedéskor. Ez olyan, mintha mi pasik azzal etetnénk a nőket, hogy "legyetek kövérek, öltözzetek igénytelenül, és ne fürödjetek, mert nekünk csak egy dagadt, büdös lány kell :)"

Legjobb válasz: ennyire hülye még nem vagyok, de ennek semmi értelme, fel tudod fogni, hogy beszélnek ill viselkednek velem, szóval tudom hányadán állok, ha váltok egybõl fordul a kocka N

Mert a nõk álszentek, képmutatók és sunyik. Lökik itt nekünk a sódert hogy kisugárzás meg önbizalom, meg kiskutyafäsza karikára vágva, oszt közben lelépnek az elsõ pénzes sportkocsis kigyúrt tapló türhõállattal. Az ok vélhetõen az "alfahím" típusban keresendõ. Az "alfahím" ugye minden nõstény álma: tele van zsetonnal, fekete Bömös parkol a luxusvillája elõtt, csupa izom, és mellé még Justin Bieber is. A tahó, türhõ viselkedés, flegmázás pedig - szerintük - a dominanciát jelzi.
ennyire hülye még nem vagyok, de ennek semmi értelme, fel tudod fogni, hogy beszélnek ill viselkednek velem, szóval tudom hányadán állok, ha váltok egybõl fordul a kocka N
Az elején ezek a büdös bunkók is a legjobb oldalukat mutatják, udvarolnak, bókolnak, kedveskednek, stb. Van, aki erre nagyon is vevõ, és pont ezt használják ki.Aztán késõbb természetesen megmutatkozik a valódi énjük, ilyenkor az értelmesebb nõ vagy fellázad ellen, vagy csak egyszerûen lelép.A birkák meg tûrnek a végtelenségig, némelyiknek egyenesen bejön a tahóság.Én az a típus vagyok, aki emiatt ki szokott osztani pár nyaklevest jogosan.Nem vagyok lábtörlõ.
alapjában véve igazad van. a nõk olyanok, mint a kutyák (nem pejoratív értelemben). amint nem foglalkozol velük, elkezdi piszkálni csõrüket a miértek tömkelege. természetesen ez a kapcsolat legelején nem érvényes tézis, csak mikor már felszállt a szemükrõl a rózsaszín köd :)
Egy olyan nõnél, aki nem a pénzre megy, azzal sem mész sokra. Igen, add magad, meg légy kedves. Tényleg ennyire egyszerû. Az már nem a nõk hibája, hogy téged durván emészthetetlen személyiséggel áldott meg a sors.
Na haver figyelj ! Jobban ugye nemigen nézhetsz ki mert az arcodat többnyire nem változtathatod meg, esetleg gyúrhatsz, de az felesleges idõ és pénz. Én sem vagyok se kigyúrt sem jóképû de azért a vagányságommal, többnyire megnyerem a nõket. Viszont a biztos siker a kar vastagságú pénztárca ezt ne feledd!
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont megint csak kamu az egész, és csak annyi tanácsot lehet adni, hogy "legyél jobb pasi". Akkor viszont megint nem kéne azzal etetni õket, hogy "egy lány majd nagyon szerencsés lesz veled" meg "csak add magad és légy kedves, és találsz valakit".
Ilyenek a csajok. Bár szerintem itt a külsön van hangsúly. Tehát legyen az illetõ jópasi. Kölyök koromban én is kedves, aranyos voltam a nõkhõz, de csak barátként fogadtak el. Most már kicsit ½bunkóbb½ vagyok velük de ugyanúgy nincs kapcsolatom. Mert nem vagyok jópasi. 22f
Te bajod.
Akkor biztos nem velem randiztál :D

Egy idegen nyelv lehet olyan szinten mint az anyanyelv?

Értem itt hogy ha pl kiköltözök egy olyan helyre ahol pl angolul beszélnek akkor az angol lehet olyan nekem mint ha az anyanyelvem lenne?(angolul álmodok, gondolkodok, minden)

Legjobb válasz: Lehet, jó pár év után. De szerintem csak egy nyelvet lehet anyanyelvi szinten beszélni, tehát a magyarod romlani fog.

Lehet, jó pár év után. De szerintem csak egy nyelvet lehet anyanyelvi szinten beszélni, tehát a magyarod romlani fog.
Lehet, de csak ha nagyon régóta tanulod a nyelvet
Tudósoknál sokszor van olyan, hogy szuperül tudnak idegen nyelven is (mert kell nekik)
Igen, lehet.
lehetséges

Miért vetik meg a lányok (tapasztalataim szerint szinte mind) az olyan pasikat, akik nem tudnak bánni a nõkkel és, amit csipkelõdésnek vélnek ezen pasik az a nõknek bunkóságnak tûnhet (pedig a pasi nem annak szánta)?

Szinte mindig így járok. Nem vagyok egy jóképû és partiarc, nagyon beszédes típusú pasi. Ritkán jutok el oda, hogy egy lány igent mondana nekem, nagyjából 2 évente 1 lány. Tehát elég rossz a helyzet, ami fogható arra, hogy egy pasi nem néz ki jól és a lányok nagy része eszeveszettül válogatós az utóbbi 1-2 évtizedben, tapasztalom. Tehát kétélû dolog. De nem is ez a lényeg. Az, hogy nem minden pasi születik úgy, hogy megfelelõen tud bánni a nõkkel. Ha valakinek nincsenek lányoknál sikeres barátai, akkor nem nagyon tud eltanulni egyet s mást. Ha pedig hozzájön az, hogy jó ha a sok próbálkozás közepette... folyt köv.

Legjobb válasz: " nem minden pasi születik úgy, hogy megfelelõen tud bánni a nõkkel" Senki sem születik úgy. De egész pontosan mit értesz nõkkel bánás alatt?

" nem minden pasi születik úgy, hogy megfelelõen tud bánni a nõkkel" Senki sem születik úgy. De egész pontosan mit értesz nõkkel bánás alatt?
A kérdező hozzászólása: Tehát a sok próbálkozás közepette, csak jó ha 2 évente 1 lány hajlandó vele eljönni randira, akkor nem tud majd velük bánni. Mert olvassa itt meg ott, hogy nem jó ha kedves vagy velük. Ezt tapasztaltam én is, hamar anyámasszony katonája leszel a szemükben, szinte mindnek a szemében le leszel írva. Amit nem értek, na mindegy. Az sem jó ha szemét vagy, ami szintén így van. Én próbálom a kettõt kombinálni, de nem túl kedvesnek lenni, nem is szemétnek. Csak úgy humorizálni, csípkelõdni. De valahogy mindig beugrik egy-egy bunk. és egy-egy nyálas szó és utána ha ezekbõl lesz néhány, akkor a lány szép lassan kezd leírni és 2. randi után már nem nagyon lesz folytatás. Ez tapasztalat. Mit kell máshogyan tennie egy 28 éves srácnak, aki pusztán csak fél, hogy egyedül marad és mivel kevés a tapasztalata a nõk terén (6 randi és nulla párkapcsolat)az utóbbi 8 évben? Help.
Ha nem tudsz velük bánni akkor közelítsd meg õket másként. Mintha barátságot akarnál kötni velük. Akkor nyomulós sem leszel, és bunkó sem.
Ugyan ez a bajom, az utóbbi 19 évben még csak csókolózni se sikerült (amióta megszülettem, ja de egyszer az ovodában...). Én még nem próbáltam eléggé bunkó lenni, nem úgy neveltek és szörnyen idegen tõlem. Sokan biztosan nyálasnak tartanak, de nem tudok ellene tenni, az utóbbi idõben visszafogtam a jellemem megnyilvánulásait, mert azzal nem ronthatok el semmit, ha néhány dolgot nem árulok el nekik. Szerintem te is fogd vissza magad mind a két végleten és fókuszálj arra, hogy sikered legyen, sakkozgass a fejedben, hogy mire mi a válasz, legközelebb kijavítod, a tanulmányozás és kutatás felfedezésekhez vezet, a felfedezések pedig eredményekhez.
Mennyi nõnél kezdeményezel? Évente 5? Havonta 1? Na így soha nem fogsz jutni sehová. Próbálkozz hetente 10, hetente 5 lánynál. Tanulsz a hibáidból? Látszólag nem. Miért használsz olyan mondatokat, szófordulatokat, amit a nõk nem értenek. Hagyd abba. Próbálkozol lányoknál a szociális körödön kívül? Csak osztálytárssal, munkatárssal, stb-vel ismerkednél? El sem tudod képzelni hogy odamenj egy lányhoz az utcán, a bárban vagy a boltban? Ez is baj. Ezek közül bármelyikkel is gond van, rengeteg dolgozni való van még önmagadon.
A kérdező hozzászólása: Mivel mindenhol azt olvasni, ha egy random pasi ha odamegy egy lányhoz bárhol, akkor mindig el lesz utasítva. Az meg nem biztos, hogy jót tesz az önbizalomnak.
Azért lehet mindenhol azt olvasni, mert akiket nem utasítanak el, azok nem jönnek panaszkodni, hogy elutasítják õket. Pont, hogy a világ legelterjedtebb ismerkedési és felszedési módja csak úgy odamenni egy lányhoz bárhol, aki tetszik. Évmilliók óta. Mi lenne, ha te magad fedeznéd fel a világot és nem másokra hallgatnál? Ha olvasol egy pornót, olyan mintha szexeltél volna? Ha olvasol egy béna embertõl, aki csak másoknak panaszkodik a sikertelenségeirõl, akkor olyan, mintha téged is ezerszer elutasítottak volna, ezért meg sem próbálod? Mi lenne, ha ignorálnád a hülye "rosszat tesz az önbizalomnak" dolgot és új szintrõl építenéd újjá magad? Tudod melyik férfiak kapják a legtöbb elutasítást? Akiknek a legtöbb sikerük is van. Mert a számok törvénye alapján kell játszani!

Hány évtized lehet, amíg a cigányokat sikerül integrálni legalább egy olyan szintre, mint az amerikai feketéket?

Ez mennyibe kerülne, az EU adna rá pénzt?

Legjobb válasz: Hogy próbálták õket eddig integrálni? Oktatással , liberalizmussal , pozitív diszkriminációval. És semmi elõre lépés. Egy országban sem tudnak viselkedni , lényegtelen hogy mennyire gazdag és fejlett az az ország. Indiában nem véletlen tartoznak a legalsóbb kasztba , ott is utálják õket. Rá kell õket kényszeríteni a munkára , mint a szocializmusban.

Hogy akarsz rávenni valakit aki nem akar és nem is tud integrálódni.Ahoz hülye hogy tanuljon, a szar melót meg amit meg tudna csinálni azt nem csinálja mert utál dolgozni.Marad a segélybõl vegetálás nameg a lopás, rablás, lomizás, vasgyüjtés.Ha bevágják ezeket a sittre még örülnek is neki mert meló nélkül kapnak ellátást és ott a fajtestvéreikkel összeálva vegzálhatják a többi rabot.Az eltartásukat te is fizeted ami kb 240 e.ft per hó.Kiváncsi lennék te , vagy más miként oldaná meg a cigánykérdést , ami érdekes módon nem volt Horthy alatt.
Én liberálisnak vallom magam, ugyanakkor én azt mondom, az õ esetükben csak a vasszigor segítene :/ Az elmúlt évek bizonyították, hogy az eddigi próbálkozások teljesen eredménytelenek.
Amerikában valóban sokkal szigorúbb törvények vannak, de ami még ennél is fontosabb: a felderítés hatékonysága is sokkal jobb...
Mennyire kérdezõ? Ennyire? http://www.youtube.com/watch?v=4UHL9AzPAyI
Ez nem lenne egyszerû! A komenizmusban sem sikerült, ott is csak rövidpórázon voltak tartva.
Ezzel a liberális maszlaggal soha nem fog sikerülni. Persze, ha megjegyzed, h 22 éve egyre szarabb a helyzet akkor rasszistázik a sok idióta barom.
Hogy próbálták õket eddig integrálni? Oktatással , liberalizmussal , pozitív diszkriminációval. És semmi elõre lépés. Egy országban sem tudnak viselkedni , lényegtelen hogy mennyire gazdag és fejlett az az ország. Indiában nem véletlen tartoznak a legalsóbb kasztba , ott is utálják õket. Rá kell õket kényszeríteni a munkára , mint a szocializmusban.
Eddig is rengeteget költöttünk rájuk fölöslegesen, mert sosem fognak teljes egészében hasznos részesei lenni társadalmunknak. A cigányság egy kultúrával alig rendelkezõ örök nomád nép, és a világon mindenütt probléma van velük. Többnyire emiatt van az, hogy ötszáz éve élnek köztünk és azóta sem tudtak felemelkedni.
Mi az hogy "legalább egy olyan szintre, mint az amerikai feketéket"? Ha nem zavar akkor megsúgom , hogy ott fekete az elnök és számos híres fekete sportolóik, és politikusaik vannak az amerikaiaknak. Magyarországon egy cigány sportolót vagy politikust nemtudnák megemlíteni mert õk arra a szintre eljutni egyszerûen nem képesek-
sajnos ma már nem úgy járnak el a rendõrök sem mint régen. nagyapám mesélte ha az utcan látták a cigányt sétálni kiszaltak és ha nem tudta igazolni hogy dolgozott elvertek mint bu zi fa sz át es másnap be kellet mutatni egy igazolást hogy van munkalya ha nem volt megint elvertek
Nem tudom, miért, nekem a New Orleansi hurrikán jutott eszembe. Amikor a várost elöntötte a víz, akkor elszabadult a pokol, mondhatni szinte a bandák vették át az uralmat. A város rendõr-fõkapitánya le is mondott, mivel nem akarta a testi épségét kockáztatni. EZ IGAZ. Tehát ha ezt nézzük, akkor Amerikában sem sikerült a teljes integráció, legfeljebb egy pici lépéssel kerültek közelebb hozzá. Tekintve, hogy Magyarországon még csak távolodunk az integrációtól - azaz a helyzet még csak egyre rosszabb lesz - erre (tehát az integrációra) nem évtizedekre, hanem inkább évszázadra lesz szükség>>> ha addig a lakosság még tud tûrni. Figyelemre méltónak tartom, hogy a szlovák miniszterelnök (Fico) sokkal pragmatikusabban közelítette meg a kérdést, és bizony azt merte kijelenteni, hogy az integrálódásra képtelen cigány gyerekeket már pedig zárt intézetekben, az antiszociális családtól, azaz a kriminogén mikrokörnyzetétõl távol kell felnevelni, vagy legalábbis megpróbálni felnevelni. Sajnálatos, hogy a mi politikai elitünk - különösen értve ez alatt miniszterelnökünket - nem meri ennyire pragmatikusan megközelíteni a kérdést, és így keresni a megoldást. A politikai elitünk teljes érzéketlenségére vall, hogy struccpolitikát képesek folytatni, és semminemû bûntudatot nem éreznek akkor, amikor a híradásokban látni lehet az erõszak áldozatait, értve ezalatt különösen az idõseket, a gyermekkorúakat és a hölgyeket. Egyszerûen teljesen érzéketlen és lelketlen politikusnak tartom az olyan embereket, akik a látottak után nem képesek revidiálni az eddigi eredménytelen hozzáállásukat, és felmernék vállalni azt, hogy bizony új megoldási lehetõségek után kell nézni.
Ez egy sokkal mélyebb probléma. Minimum 2-3 generáció, mire sikerül beilleszkedniük. Mert aki most cigánygyerek, az azt látja, hogy a szülei nem csinálnak semmit, vagy ha rá is kényszerítjük õket, hogy dolgozzanak, akkor is még ezt a hozzáállást adják át a gyerekeiknek. Csak az a megoldás, hogy megpróbálunk minél több gyereket kiemelni, az õ gyerekeik már azt látják, hogy a szüleik dolgoznak, stb. De közben akinél nem jött be, azoknak a gyerekeivel is megpróbálkozunk. Amikor többségben lesznek azok, akik rendes, dolgos életet élnek, onnantól pedig már öngerjesztõvé válik a folyamat, hiszen az lesz a többségi példa. Az eu adna és ad is rá pénzt, csak itt az a baj, hogy itt tényleg évtizedekben kellene gondolkozni. A kormányaink viszont - tökmindegy, ki van épp hatalmon - csak négyéves ciklusokban képesek erre, és csak olyasmit csinálnak, ami rövidtávon mutat valami eredményt, függetlenül attól, hogy hosszútávon többet ártott, mint használt az adott intézkedés.
Azt vagyok képtelen elhinni, hogy senki nem tervezett még nyereséges rendszert, ahol ezek a fa...opók gyúrás helyett kényszermunkában tolnak emberséges 6-8 órában, kellemesen elnyúló pihenõkkel... A kis lelkükre is jótékonyan hatna a csapatszellem kialakulása, amihez esetleg szakember segíthetné õket (Mert attól, hogy nyugodt lelkû embereknek triviális, hogy együtt könnyebb, és hogy jól teszem, ha kiveszem a részemet a nehezébõl, mert ahogy mindenki más is ezt teszi, már nem is olyan nehéz, attól még nem biztos, hogy ezeknek a zavarttá nevelt örök kölköknek könnyû felismerni ezt). Saccra nyereséges lenne, egy-két technikai részlet megoldásra vár (pl altatóinjekciós bokaperec, ami leszedési kísérletre is belõ), de biztos vagyok benne, hogy a költségességrõl nyavalygás alaptalan, ha nem állami meg uniós pályázatban gondolkodva költekeznénk, hanem józan ésszel, befektetõként. Ezért nem tudom elhinni, hogy nem csinálták még meg. Amit az átlag munkavállalóval lemûvelnek elég sokan... Simán kiélné magát a rabokon ez a fajta is, vagy esetleg idõvel megtanulna pár alap dolgot õ is. De nem kell, hadd feküdjenek, meg gyúrjanak, arra van szükség.
Az amerikai törvények direkt olyanok hogy rákényszerítik õket a beilleszkedésre. Például ott ha nem dolgozol akkor éhen halsz , ha bûnözöl és elkapnak akkor viselned kell a következményeit , vagyis az USA kemény büntetését. Ha betör valakihez akkor a telek tulajdonos simán lepuffantja. Európa másként mûködik , sajnos.
"Ennek csak az az oka, hogy ezeknek az országoknak több pénzük van?" Inkább szigorúbb törvényeik lehetnek, lehettek.
A kérdező hozzászólása: Én tisztában vagyok vele, hogy Amerikában, Angliában, Franciaországban is súlyos problémák vannak, de innen messzirõl úgy tûnik, mintha azért jobban állnának vele. Ennek csak az az oka, hogy ezeknek az országoknak több pénzük van?
kb. 600 éve élnek velünk cigányok. Amerika felfedezése, gyarmatosítása, az afrikai emberek behurcolása még késõbb történt... Nézz egy kicsit Indiára ebben a kérdésben.
Szoftver frissités talán segithet.A Nokia honlapján megtalálsz minden infot hozzá.
A kérdező hozzászólása: Koszi egy probat meg er

Miért van az hogy amíg nem házasodnak össze az emberek addig az egyik fél szinte mindig azt mondja hogy a párom édesanyjának, miután meg már összeházasodtak már csak anyósom?

Legjobb válasz: A válasz egyszerû. Az anyós definíciója: házastárs anyja. Ezért hát nem lehet anyósod, ha nem vagy házas.

A válasz egyszerû. Az anyós definíciója: házastárs anyja. Ezért hát nem lehet anyósod, ha nem vagy házas.
Na nálunk épp a multkor volt ebbõl egy kis nézeteltérés.Anyuéknál voltunk a férjem beszélt apámmal és mondta neki , hogy a feleséged(tehát az én anyukám) erre anyu hogy " nem ám azt mondja anyósom, hanem a feleséged!".Na ezen igazodj ki, szépen akarta mondani a férjem erre anyu támadja le.Nem mindenkinek negatív ez a megszólítás.
Nekem az a tapasztalatom, hogy amíg nem házasodik össze két ember, addig a férfi anyja tényleg kedves, rendes, "a párom anyja", aztán az esküvõvel mintha leesne neki, hogy a fia komolyan gondolta...és lesz belõle az ANYÓS!
Es miert van az, hogy amig nem hazasodnak ossze a parok, addig a ffi ugy szolitja a not, hogy dragam, szerelmem, nyuszifulem, egyetlenem, hazassag utan nemsokara pedig o lesz azasszony.
A kérdező hozzászólása: az anyós szót szerintem manapság negatív szóként használjuk míg a párom édesanyja olyan szép pozitív jelzõ és mihelyt összeházasodunk egybõl csak anyós lesz.
Talán mert amíg nem érezzük biztonságban magunkat, addig óvatosabbak vagyunk a kritikával is, mint a házasságkötés után. A võlegény is így udvarol a menyasszonyának:"olyan gyönyörû vagy drágám mint az édesanyád.Tíz év házasság után a férj:"Olyan hisztis vagy mint az anyád":) )))) Egyébként talán az anyósok is bátrabban mernek próbálkozni a házasság után, hogy beleavatkozzanak a fiatalok életébe mint elõtte, ez is sok konfliktust szül.És amikor már nem szimpatikus számunkra az "anyós", akkor már nem anyuka, édesanya a számunkra, csak egyszerûen anyós. Valóban negatívumnak számít a szó sajnos. Persze nem törvényszerû, hogy így kell alakulnia a viszonynak, de azért, hogy jó maradjon a kapcsolat mindenkinek tenni kell. Én is szeretnék egy szeretnivaló anyóst, akire bármikor lehet számítani, de sajna az enyém nem ilyen.
Ez azért van, mert az ideális családban a feleség a háztartást, a férj az autót, az anyós meg az áramot vezeti.
drágáim! ezért nem kell házasodni! mindent csak elront. meg aztán: ha nem házasodsz, akkor nem is tudsz elválni :D

Az gáz ha valaki 15 évesen elmegy szoláriumba? Nagyon fehér bőröm van és szinte mindig azt hiszik hogy beteg vagyok és sokszor bántanak ezzel az iskolában

Legjobb válasz: Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el,tehát elõször 4 percekre csak.

Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el, tehát elõször 4 percekre csak.
Most már jó az idõ, inkább feküdj ki egy kicsit délután a napra.:)
Ja, akkor bocsi..:) Szerintem nem gáz.Én nem járok, de nem egy ismerõsöm járt már 13-14 évesen szoliba.
Gáznak nem gáz, viszont fehér bõrnél nagyon nem ajánlom, vagy minimum konzultálj elõtte egy bõrgyógyásszal. Ugyanis könnyen járhatsz úgy, hogy utána pöttyös leszel, mint a pulykatojás, nem barnulsz, csak égsz, stb, és többet ártasz a dolggal, mint amennyit nyersz esetleg. Amúgy nem tudom végül bevezették-e nálunk is, de az EU nagy részén hivatalosan 16 év alatt el kéne küldeniük.
szerintem a fehérség nem gáz, a szoli viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Nem is mostanra gondoltam, hanem a következõ télre, mikor megint szörnyen fogok festeni. Ma egész nap kint voltam a kertben, jól le is égtem. :)
szerintem nem gáz csak ne sokat szerintem a legjobb a 3-4 perc
amiért 18 évesekkel reklámoztatják a ránctalanító krémet is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!