Találatok a következő kifejezésre: Szinte csak halat adok az ékszerteknőseimnek, (1 db)

Szinte csak szárított halat adok az ékszerteknőseimnek, meg néha nyers húst, esetleg májat, a salátát nem eszik meg. Mit vegyek nekik, hogy ne legyen olyan egyhangú a táplálkozásuk?

Legjobb válasz: Lehet kapni teknõsöknek gyártott granulátumot, ami viszonylag sok összetevõt tartalmaz. Ezen felül vehetsz neki szárított bolharákot, fagyasztott vagy élõ tubifexet, ha nagyobb a teki, akkor száraz macskatápot, ezen felül foghatsz a szabadban különbözõ rovarokat.

Lehet kapni teknõsöknek gyártott granulátumot, ami viszonylag sok összetevõt tartalmaz. Ezen felül vehetsz neki szárított bolharákot, fagyasztott vagy élõ tubifexet, ha nagyobb a teki, akkor száraz macskatápot, ezen felül foghatsz a szabadban különbözõ rovarokat.
Lehet kapni teknõsöknek elõre csomagolt heti menüt:) Minden napra más kaja van benne, nem csak egy hétre elég.
Én néha veszek az állatkereskedésben élõ halat, és berakom a teki mellé. Kicsit vadászhat is, amíg megfogja és az élõ kajára hamar rámozdul. Próbálkozhatsz a földigilisztával is, nálunk bevált.
Felvágottat nagyon de nagyon szeretik próbáld csak ki!!!! Mikopr milyen van otthon, Én úgy szoktam hogy kis darabokra csípem neki és megeszi. Ez be fog válni
felvágott, macskatáp, ezeket kerüld.hol tlaálna iylet a természetben?:S Élõ hal, tubifex, lisztkukac, csiga, giliszta, rovarok, hinárfélék, gyümit, zöldséget is lehet nekik adni.
hát attól hogy a természetben nem talál adhat neki felvágottat száritott halat sem talál ja meg élõ hal meg csiga lehet hogy jó neki de te végig tudnád nézni hogy megöli azokat a szerencsétlen kis állatokat mert én nem a felvágott igen is jó mert nekem is van tekim és imádja
Attól, hogy neked van teknõsöd és imádja, nem biztos h egészséges!! Én egy csomó helyen olvastam, h nem tesz jót nekik. A salátát az én tekim se eszi meg, más gyümit (barackot, almát, répát) viszont szeret az se baj, ha nem eszik sok zöldséget, olvastam, h elõször kis korukban húsevõk és aztán fokozatosan áttérnek a vegyesre.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Felhólyagosodott a királypitonom bőre, ez miért lehet?

Fiatal királypitont vettem néhány hónappal ezelőtt. Úgy 2 hete nem néztem rá különösebben, nem vettem ki, csak ma. Kezdetleges még a terráriuma, a fűtés még csak most lesz hozzá bevezetve. azonkívül mindene van ami kell. Púrhabbal készítettem neki hátteret, oxidfestékkel festettem.

7

Ez milyen kígyó lehet?

http://kepfeltoltes.hu/view/130905/SAM_0565_www.kepfeltoltes..

3

A szakállas agámám szokott nyitott szájjal feküdni. Mit jelent ez?

2

Az normális hogy a kis gabona siklom nem folytja meg az egeret hanem csak úgy megeszi?

van egy kb 5 hónapos gabona siklom és úgy eszi meg az élő szopós egeret hogy nem folytja meg

3

Létezik legálisan tartható gyík/leguán/iguána?

HALI! Egy olyan hüllőt-(gyíkot, leguárt, iguanát) keresek ami nem illegális és/de nem nő meg 1/1,5 méter hosszúra.
És cuki. ^.^

3

Melyik a legolcsóbb hüllő fajta és a tatása is könnyű?

5

Porított tojáshéj jó kalciumpótlás szakállas agámának?

1

A görög teknősöket érdemes párban tartani vagy nem jó ha 2 görög teknős egy terráriumban van?

1

SOS! Sárgafülű ékszerteknős tényleg ehet macskatápot?

Azt hallottam hogy szeretik a tekik és még gazdaságos is.. ez igaz??
Ha igen akkor azt a tasakos-konzerves puha félét vagy a száraz tápot lehet adni nekik?

7

Több mint egy hete vettem egy pézsmateknőst. Nem eszi meg a halat. Száraz szívmixet, tubifexet megeszi. Mit csináljak, hogy megszeresse?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!