Találatok a következő kifejezésre: Szinte csak halat adok az (1 db)

Szinte csak szárított halat adok az ékszerteknőseimnek, meg néha nyers húst, esetleg májat, a salátát nem eszik meg. Mit vegyek nekik, hogy ne legyen olyan egyhangú a táplálkozásuk?

Legjobb válasz: Lehet kapni teknõsöknek gyártott granulátumot, ami viszonylag sok összetevõt tartalmaz. Ezen felül vehetsz neki szárított bolharákot, fagyasztott vagy élõ tubifexet, ha nagyobb a teki, akkor száraz macskatápot, ezen felül foghatsz a szabadban különbözõ rovarokat.

Lehet kapni teknõsöknek gyártott granulátumot, ami viszonylag sok összetevõt tartalmaz. Ezen felül vehetsz neki szárított bolharákot, fagyasztott vagy élõ tubifexet, ha nagyobb a teki, akkor száraz macskatápot, ezen felül foghatsz a szabadban különbözõ rovarokat.
Lehet kapni teknõsöknek elõre csomagolt heti menüt:) Minden napra más kaja van benne, nem csak egy hétre elég.
Én néha veszek az állatkereskedésben élõ halat, és berakom a teki mellé. Kicsit vadászhat is, amíg megfogja és az élõ kajára hamar rámozdul. Próbálkozhatsz a földigilisztával is, nálunk bevált.
Felvágottat nagyon de nagyon szeretik próbáld csak ki!!!! Mikopr milyen van otthon, Én úgy szoktam hogy kis darabokra csípem neki és megeszi. Ez be fog válni
felvágott, macskatáp, ezeket kerüld.hol tlaálna iylet a természetben?:S Élõ hal, tubifex, lisztkukac, csiga, giliszta, rovarok, hinárfélék, gyümit, zöldséget is lehet nekik adni.
hát attól hogy a természetben nem talál adhat neki felvágottat száritott halat sem talál ja meg élõ hal meg csiga lehet hogy jó neki de te végig tudnád nézni hogy megöli azokat a szerencsétlen kis állatokat mert én nem a felvágott igen is jó mert nekem is van tekim és imádja
Attól, hogy neked van teknõsöd és imádja, nem biztos h egészséges!! Én egy csomó helyen olvastam, h nem tesz jót nekik. A salátát az én tekim se eszi meg, más gyümit (barackot, almát, répát) viszont szeret az se baj, ha nem eszik sok zöldséget, olvastam, h elõször kis korukban húsevõk és aztán fokozatosan áttérnek a vegyesre.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem eszik a gabonasiklóm. Mit csináljak?

Van egy 2,5 hónapos gabonasiklóm ami nem eszik már 12 napja.Próbáltam fagyasztottat adni neki próbáltam élő egeret is és egyik se érdekli megszagolja és vagy megfordul és el megy vagy simán át megy rajta és elmegy bujkálni.Most vedlet 2 napja és előtte sem evett

2

Hány hónapos korba adhatok a kicsi teknőseimnek fagyasztott halat, valamivel nagyobbak mint egy 50-ft-os?

olyan 3-hónaposak lehetnek a 2 teki

3

Milyen kaját lehet adni az afrikai achát csigának?

kösz a válaszokat

3

Leopárdgekkó számára melyik az ideálisabb?

5 hónapos nőstény leopárdgekkónak melyik lenne jobb a terráriumába?

vagy


4

Ha fiú és lány gyík van egyba rakva akkor esélyes, hogy kis gyíkok lesznek?

Mert hallottam, hogy valaki így tartja, de sose lett család belőle még.

2

Mért fosok a harapástól?

Mikor egy gyíkot is vagy valamint megfogok félek hogy megharap pedig tudom hogy nem fáj és mégis, mivan ha lesz kígyóm mertmár régóta akarok, hogy lehet ezt leküzdeni hogy ne fossak? Mert ugye az nem a legjobb ha megharap és én 20 méterre repítem azzal hogy elrántom a kezem

3

SOS Csuklott már az ékszerteknősötök?

Van egy 3éves ékszerteknősöm,és ma furcsa csuklás szerű hangot adott ki,és közben összerezzent,ahogy ugye mi emberek is csuklás közben..
Sose csinált még ilyet,nincs semmi baja,ugye??

2

Egy darab ékszer teknősöm van, az nem gond vagy inkább kéne venni még egyet mellé?

3

Az ékszerteknőcöm telelhet a tavi halakkal egy aknában?

kb 2 tenyér méretű ékszerteknőcöm teleltethetem a tavi halakkal egy 2 méter mély aknában? egész évben a tóban volt, bírja a hideget?

0

Van 2 gyíkom ha veszek melléjüke egy harmadikat az ellenkező nemből nem fognak összeverekedni vagy megölni egymást?

Két lány tobzosfarkú gyíkom van. Már 10 éve együtt élnek. Most úgy döntöttem beújítok egy kiscsávóval. Nem tudom, hogy fogják fogadni az új jövevényt, hiszen saját fajtából még csak egymást látták egész eddigi életükben.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!