Találatok a következő kifejezésre: Szilveszterkor 11 leszek (2 db)

Szilveszterkor 11 hetes leszek. Árthatok a babának, ha végigtáncolom az éjszakát?

Legjobb válasz: Nem Ami neked jó, az jó a babának is. Érezni fogod, ha pihenni kell:-) De a füsttõl jó lenne, ha óvnád magad meg a nagy zajtól.

Nem Ami neked jó, az jó a babának is. Érezni fogod, ha pihenni kell:-) De a füsttõl jó lenne, ha óvnád magad meg a nagy zajtól.
Nem, még nagyon az elején vagy. Ha vigyázol, hogy ne merülj ki, ne legyél sokat levegõtlen füstös zárt helységen belül, akkor semmi sem állja útját a muklatásnak. Arra figyelj, hogy amint az elsõ tünetek, rosszérzés, hányinger..stb. fellép, azonnal ülj le és pihenj egy kicsit, mert megerõltetned magad nem szabad. (már írtam korábban is, akrobatikus rock ilyenkor már nem ajánlott :) )
Csak annyit, amennyi jólesik. Ugrálni nem szabad, de úgyis érezni fogod, mennyit bírsz Jó mulatást!

Szilveszteri bulit szervezek kb 11 en leszunk van 6 1l sor 2 pezsgo es egy kis eros szerintetek tul sok? 6 lany 4 fiu lesz.

Legjobb válasz: Inkább legyen sok, mint kevés. Maradékot lehet hagyni, de hajnali 1-kor boltot találni esélytelen.

Inkább legyen sok, mint kevés. Maradékot lehet hagyni, de hajnali 1-kor boltot találni esélytelen.
jézusom. -.- nem kötelezõ mindet meginni...de ha nagyon rosszul érzed magad vidd vissza a boltba...
A pezsgõ két koccintásra lesz elég, a sörbõl meg mindenkinek jut egy korsó. A tömény legyen mondjuk fél liter, az 5 dl, ugye, ha mindenki iszik egy felest, mindössze 10 pohárral tudsz tölteni. Egy nem piálós társaságban is max. 1-2 óra alatt elfogy ez a mennyiség (feltéve, hogy nem 61 liter sört akartál írni :) ). Szóval édeskevés.
Hát nálunk 10 embernek ennyi pia nem lenne elég, az tuti... Én még biztos vennék pár üveg töményet :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!