Találatok a következő kifejezésre: Szigetszentmiklóson, Dunaharasztin, vagy (6 db)

Milyen nyári munka lehetséges Szigetszentmiklóson, Dunaharasztin vagy Szigethalmon? 14/f

Szeretnék valamilyen munkát a nyárra, de nem igazán találok újság kihordás és hasonló esetleg fizikai munka érdekelne.

Legjobb válasz: Már van több ezer ilyen kérdés ezen az oldalon, és ez nem túlzás. Mért nem használod a keresõt, mielõtt témát nyitsz? Már ezerszer elmondták mások is, 15 éves kor alatt ILLEGÁLIS munkát vállalni. Tehát a válasz: semmilyen.

Már van több ezer ilyen kérdés ezen az oldalon, és ez nem túlzás. Mért nem használod a keresõt, mielõtt témát nyitsz? Már ezerszer elmondták mások is, 15 éves kor alatt ILLEGÁLIS munkát vállalni. Tehát a válasz: semmilyen.
Én harasztis vagyok és a Sódin van egy ismim akinek van ott egy boltja és ott szoktam:) 13/L

Miért nincs éjszakai busz járat Dunaharasztiig (vagy Szigetszentmiklósig)?

Az utolsó hév 23:35-kor megy el és után 4:30-kor megy legközelebb. Aki nem éri el a 23:35-ös hévet annak közel 5 órát kell várakoznia közvágóhídon. Éjszakai busszal Millenium telepig lehet eljutni legfeljebb, elég lenne azt a járatot meghosszabítani 1-2 megállóra. Több mint 20 000 fõ-s városról van szó, szerintem elég nagy igény lenne rá.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem lenne kihasználva, azért nincs. Én gyõri vagyok, ami nem 20 ezres, hanem 120 ezres város, mégsincs semmilyen éjszakai tömegközlekedés.

Valószínûleg nem lenne kihasználva, azért nincs. Én gyõri vagyok, ami nem 20 ezres, hanem 120 ezres város, mégsincs semmilyen éjszakai tömegközlekedés.
Itt 50 000 ember él, és az utolsó busz a citybõl 22:20-kor jön, utána pedig reggel 6-kor. Hálát adnék az égnek, ha lenne egy járat 23:35-kor vagy 4:30-kor. Úgyhogy neked abszolút semmi okod nincs a panaszkodásra, még így is jó dolgotok van.
Ezt én is problémásnak tartom, mert teljesen random a Pest megyei települések kiszolgálása éjszaka. Nyilván ott nincs gond, ahol fizetnek ezért az önkormányzatok (Solymár, Budakeszi, Törökbálint, Budaörs, Gyál, Pécel, talán Remeteszõlõs, Nagykovácsi, Érd is), és ott is van valami minimális szolgáltatás, ahol vélt vagy valós igény van a szolgáltatók munkatársainak hazajuttatására (943, 992 vonalak). Minden más településen a mindenkori vasúti menetrend függvénye, hogy haza lehet-e jutni éjjel is: így a 100a vonalon ez sima ügy, míg mondjuk Dharaszti esetén a 150-es vonalon max. a belgrádi expresszen vészféket húzva oldható ez meg.
Ha igazán igény lenne rá, akkor valószínûleg lenne is busz. De azért egy 23:35-kor induló hév nem vészes, aki azzal jár, az számoljon vele és ne késse le. Vidéki nagyvárosokban is 22:40-kor elmennek az utolsó buszok.
Ne haragudj, mégis hogyan tudod pontosan felmérni az igényeket egy nem létezõ szolgáltatás iránt? Fõleg úgy, hogy az adott szolgàltatàs beindulása idõvel többletkeresletet generál önmaga iránt? Itt arra gondolok, hogy nyilván sokan vannak, akik azért nem vállalnak bizonyos éjszaka véget érõ/kezdõdõ munkákat vagy azért nem mennek el szórakozni, mert nincs mivel utazni éjjel. Õk nyilván idõvel megjelennének, mint utasok. Ezután ráadásul akár helyben is megjelenhetnek hasonló munkahelyek és szórakozóhelyek, hiszen a település elérhetõvé válásával újabb munkavállalók, vendégek érhetik el a települést. Aztán ott vannak még az olyan extern hatások is, mint pl, a baleseti statisztikák javulása a kevesebb ittas vezetõ miatt (hiszen egy éjszakai járat megléte esetén van alternatívája a bebåszva kacsázásnak).
Erre maximum annak lenne igénye, aki állandóan bulizni jár, de ahhoz már nincs ereje, hogy kivárja a reggeli buszt. Ami elég gáz, és szerintem abból a 20.000 fõbõl nem érint olyan sok embert. :D

Szigetszentmiklóson, Dunaharasztin, Taksonyban vagy Tökölön hol van bababolt, ahol szoptatós párnát árulnak?

Legjobb válasz: Én a szopiparna.hu-ról rendeltem (4000 Ft körül). Ennél olcsóbban nem hiszem, hogy árulnának boltban. Egyébként Dharasztin nem ismerek ilyen helyet.

Én a szopiparna.hu-ról rendeltem (4000 Ft körül). Ennél olcsóbban nem hiszem, hogy árulnának boltban. Egyébként Dharasztin nem ismerek ilyen helyet.
Én is onnan rendeltem, boltban nem láttam sehol, bár máshol lakom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, már vettem ;)


Van egy jó nőgyógyász a szigetszentmiklósi gyártelepi rendelőben, vagy dunaharasztiban aki holnap rendel?

Pénteken kellett volna megjönnie szombat reggel csináltam terhességi tesztet azt mutatja terhes vagyok, még nem jött meg a mellem is eléggé fáj meg fehér hüvelyváladékom van illetve a pisim elég világos színű. Valószínű hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha pozitív a teszted, akkor terhes vagy, ezen mi a kérdés? Amúgy ne rohanj egybõl orvoshoz, lehet, hogy még korai. Nyugi. :)

Ha pozitív a teszted, akkor terhes vagy, ezen mi a kérdés? Amúgy ne rohanj egybõl orvoshoz, lehet, hogy még korai. Nyugi. :)
Ha a teszt pozitív, akkor egyértelmû a terhesség, nincs is kérdés. Ne menj még orvoshoz, csinálj még egy tesztet egy-másfél hét múlva, és csak utána menj, akkor már az ultrahangon is biztosan látszik.

Valaki nem tud kb 40ezerig jó albérletet részlet kaucióval vagy anélkül, bútorozottan albérletet, XX, XXI, XXIII kerben? Vagy Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti körül?

Egésznap keresek és mindenhol az ingatlanosok, akik csak akkor adnak tulajdonosi számokat, ha fizetek.

Legjobb válasz: Akkor az kamu, ilyeneknek nem szabad bedõlni! Az ingatlanos csak a tulajtól kaphat pénzt, ha sikerül bérlõt találnia az adott lakásra. Az érdeklõdõ/bérlõ számára a megtekintés INGYENES.Amúgy ingatlan.com? Én ott találtam, nem ilyen átverõs baromságot.

Akkor az kamu, ilyeneknek nem szabad bedõlni! Az ingatlanos csak a tulajtól kaphat pénzt, ha sikerül bérlõt találnia az adott lakásra. Az érdeklõdõ/bérlõ számára a megtekintés INGYENES.Amúgy ingatlan.com? Én ott találtam, nem ilyen átverõs baromságot.
A kérdező hozzászólása: meglesem, és azok ugye nem ingatlanosok?
Taksonyban most nyílik egy a rengõ étterem mellett:)
Taksonyban már megnyílt. Békakirály Játszóház a neve. A Rengõ étterem mellett található.
Szigetszentmiklóson a lakihegyi lakóparkban!Szülõszünet a neve. Link: http://www.szuloszunet.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!