Találatok a következő kifejezésre: Szigetszentmiklóson, Dunaharasztin, vagy (5 db)

Milyen nyári munka lehetséges Szigetszentmiklóson, Dunaharasztin vagy Szigethalmon? 14/f

Szeretnék valamilyen munkát a nyárra, de nem igazán találok újság kihordás és hasonló esetleg fizikai munka érdekelne.

Legjobb válasz: Már van több ezer ilyen kérdés ezen az oldalon, és ez nem túlzás. Mért nem használod a keresõt, mielõtt témát nyitsz? Már ezerszer elmondták mások is, 15 éves kor alatt ILLEGÁLIS munkát vállalni. Tehát a válasz: semmilyen.

Már van több ezer ilyen kérdés ezen az oldalon, és ez nem túlzás. Mért nem használod a keresõt, mielõtt témát nyitsz? Már ezerszer elmondták mások is, 15 éves kor alatt ILLEGÁLIS munkát vállalni. Tehát a válasz: semmilyen.
Én harasztis vagyok és a Sódin van egy ismim akinek van ott egy boltja és ott szoktam:) 13/L

Szigetszentmiklóson, Dunaharasztin, Taksonyban vagy Tökölön hol van bababolt, ahol szoptatós párnát árulnak?

Legjobb válasz: Én a szopiparna.hu-ról rendeltem (4000 Ft körül). Ennél olcsóbban nem hiszem, hogy árulnának boltban. Egyébként Dharasztin nem ismerek ilyen helyet.

Én a szopiparna.hu-ról rendeltem (4000 Ft körül). Ennél olcsóbban nem hiszem, hogy árulnának boltban. Egyébként Dharasztin nem ismerek ilyen helyet.
Én is onnan rendeltem, boltban nem láttam sehol, bár máshol lakom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, már vettem ;)

Van egy jó nőgyógyász a szigetszentmiklósi gyártelepi rendelőben, vagy dunaharasztiban aki holnap rendel?

Pénteken kellett volna megjönnie szombat reggel csináltam terhességi tesztet azt mutatja terhes vagyok, még nem jött meg a mellem is eléggé fáj meg fehér hüvelyváladékom van illetve a pisim elég világos színű. Valószínű hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha pozitív a teszted, akkor terhes vagy, ezen mi a kérdés? Amúgy ne rohanj egybõl orvoshoz, lehet, hogy még korai. Nyugi. :)

Ha pozitív a teszted, akkor terhes vagy, ezen mi a kérdés? Amúgy ne rohanj egybõl orvoshoz, lehet, hogy még korai. Nyugi. :)
Ha a teszt pozitív, akkor egyértelmû a terhesség, nincs is kérdés. Ne menj még orvoshoz, csinálj még egy tesztet egy-másfél hét múlva, és csak utána menj, akkor már az ultrahangon is biztosan látszik.


Valaki nem tud kb 40ezerig jó albérletet részlet kaucióval vagy anélkül, bútorozottan albérletet, XX, XXI, XXIII kerben? Vagy Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti körül?

Egésznap keresek és mindenhol az ingatlanosok, akik csak akkor adnak tulajdonosi számokat, ha fizetek.

Legjobb válasz: Akkor az kamu, ilyeneknek nem szabad bedõlni! Az ingatlanos csak a tulajtól kaphat pénzt, ha sikerül bérlõt találnia az adott lakásra. Az érdeklõdõ/bérlõ számára a megtekintés INGYENES.Amúgy ingatlan.com? Én ott találtam, nem ilyen átverõs baromságot.

Akkor az kamu, ilyeneknek nem szabad bedõlni! Az ingatlanos csak a tulajtól kaphat pénzt, ha sikerül bérlõt találnia az adott lakásra. Az érdeklõdõ/bérlõ számára a megtekintés INGYENES.Amúgy ingatlan.com? Én ott találtam, nem ilyen átverõs baromságot.
A kérdező hozzászólása: meglesem, és azok ugye nem ingatlanosok?
Taksonyban most nyílik egy a rengõ étterem mellett:)
Taksonyban már megnyílt. Békakirály Játszóház a neve. A Rengõ étterem mellett található.
Szigetszentmiklóson a lakihegyi lakóparkban!Szülõszünet a neve. Link: http://www.szuloszunet.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!