Találatok a következő kifejezésre: Szexen alapuló van, (3 db)

A lányok benne vannak egy szexen alapuló kapcsolatban ha nincs idejük rendes párkapcsolatra de mégis hiányzik nekik a szex?

Legjobb válasz: Minden kapcsolat szexen alapul, de nekem fontos az is, hogy a partnerem szellemi partner is legyen...

Minden kapcsolat szexen alapul, de nekem fontos az is, hogy a partnerem szellemi partner is legyen...
Én benne lennék (voltam). De embertõl függ, hogy kinek mennyi érzele kell egy kapcsolatban.
jogi egyetemre járok és elég sok ilyen csoporttársam van. a sok tanulás és vizsga miatt nincs idõnk komoly kapcsolatra és sokan így pótolják. Ha találnék olyan pasit akit megfelelõnek gondolnék erre, azt hiszem én is ugyanezt csinálnám. Szerintem nincs benne semmi gáz, mindenkinek vannak igényei.
Ha teljesen ismeretlen (akár más városból) származó sráccal van kipróbálva és a lány határozottan és meggondoltan elhatározta azt (és ki is áll mellette), hogy csak szex lesz, akkor ez az önbizalmat is növelheti. Mindenképpen érett gondolkodású lány kell legyél, s ha talán lehet ilyet mondani, akkor 23 év alattiaknak nem javaslott, az egyelõre még érzékeny lelkület miatt. Miért ismeretlennel? Sajnos baráti körben a srácok õrületesen pletykásak (szintén a nem érett gondolkodás miatt) és r...bancnak könyvelnek el, s akár be is ajánlanak téged más srácoknak is, igy még jobban lejáratva.

Szexen alapuló "kapcsolatom" van, én többet szeretnék tőle, és van hogy a fiút zavarja, ha mással lát (pl beszélgetni). Többet érezhet irántam vajon?

Nem vagyunk beszél?s viszonyban egyébként, csak "akkor". És nem egyszer volt féltékeny más fiúkra, amit mindenki látott rajta, csak letagadta. Ha pl egy irányba elnéztem, és úgy tettem, mintha valakit lesnék, ? is arra forult, nézte, hogy kit lesek.

Legjobb válasz: Tedd féltékennyé. Vhogy csempészd be a lehetõséget, hogy elveszthet (mégha csak a szexet is). Akkor kiderül (talán számára is), hogy mit akar pontosan tõled.

Tedd féltékennyé. Vhogy csempészd be a lehetõséget, hogy elveszthet (mégha csak a szexet is). Akkor kiderül (talán számára is), hogy mit akar pontosan tõled.
Talán komolyan el kellene beszélgetnetek és nem csak "akkor"! Lehet, hogy õ is úgy érez mint te!
Nem.
NEM
ez meg milyen kérdés :D amúgy egyértelmûen nem a válasz.
Nem, olcsóbban járok, ha inkább szakítok.
szerintem elsõre is értette mindenki a kérdést.minek akarsz te más nõkkel is ismerkedni ha van nõd basszus.inkább hagyd el, jobban jár a csajod ha nem vagy neki.
ha olyan gazdag vagy hogy csak telefonszexre akarsz telefont akkor..... amugy nem elég a barátod vagy mi??
NEM !!! ha van párod akkor õ legyen az egyetlen !!! ha meg mást akarsz szakíts aannak ugy semmi értelme..
Mennyiért adod a telefont?
A kérdező hozzászólása: ti nem értitek a kérdésemet ?? Nekem azért kellene vennem egy új telefont , új számmal , hogy új kapcsolatokat szerezzek , akkár utcán , akkár diszkoban ....! Bárhol !!! Na csak a régi számomat megtartanám , mert ugyebár az a munka telefon , azon keresnek az üzletársaim , rokonaim , barátaim !! MAgyarul abbol élek ! Na értitek ? MÁr ? Nos ? akkor ???
Valaki megujjazna?
Szánalmas. Szakíts a barátnõddel, aztán csajozz... Te [email protected] alak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!