Találatok a következő kifejezésre: Szexeltünk barátommal fáj (18 db)

elösször szexszeltél?
Szûz voltál? Ha igen, akkor ez így normális. Lazulj el jobban, és akkor majd jobb lesz!
Ha ellazulsz nem lesz gond, nyugi. Vérezni lehet hogy fogsz, de nem valószínû.
Én is véreztem az elsö alkalommal.Másodiknál már nem viszont akkor is fáj elöször.De ck amig be nem hatolt teljesen utána már ment minden jol.Harmadik alkalommal meg már nagyon nagyon jo volt. De ez persze ember függö:)
A kérdező hozzászólása: igen, szûz voltam. a következõ alkalommal mennyi a valószínûsége hogy vérezni fogok vagy fájni fog? ha ellazulok kellõen akkor nem lehet gond?
Szia! Hát én az elsõnél sem véreztem, az elsõ kettõ fájt egy kicsit, de a harmadiknál már el is tudtam élvezni:) Ne aggódj hamar belejöttök és nagyon jó lesz:D
A kérdező hozzászólása: azóta megvolt a következõ és .. egészenmás. (:
Nem feltétlen van így. Nekem elõször minimálisan fájt, nem véreztem. Másodjára már orgazmusom is volt :) Az esetleges kellemetlenségen meg segíthet a síkosító.

Szexeltünk barátommal és fáj lent a hasam azóta ott ahol akkor szokott amikor a menszeszem megvan. mitől van?

Legjobb válasz: lehet túl mélyen hatolt beléd, és megnyomta a méhedet. ettõl lehet.

lehet túl mélyen hatolt beléd, és megnyomta a méhedet. ettõl lehet.

így lehet terhes? Legjobb barátnőm ma mondta, hogy a barátjával, karácsony előtt medencében szexeltek 2szer. Már kb 5 napja, hogy hányingere van meg fáj a hasa, és nem jött meg neki.

és mindig óvszer nélkül szeretkeznek,de a barátja "id? el?tt" kihúzza

Legjobb válasz: A barátnõd mi... Na mind1 amúgy ezt az idõ elõtt kihúzza, úgy nevezzük, hogy megszakításos közösülés. És ez a legveszélyesebb formája, mert itt nem véd semmi, elõváladék emg van... Az elõváladék is tartalmaz/tartalmazhat spermákat, és 1 db sperma is elég, hogy megtermékenyüljön a petesejt... Tehát így lehet terhes...

A barátnõd mi... Na mind1 amúgy ezt az idõ elõtt kihúzza, úgy nevezzük, hogy megszakításos közösülés. És ez a legveszélyesebb formája, mert itt nem véd semmi, elõváladék emg van... Az elõváladék is tartalmaz/tartalmazhat spermákat, és 1 db sperma is elég, hogy megtermékenyüljön a petesejt... Tehát így lehet terhes...
Az "idõ elõtt" módszer nem túl megbízható, tökmindegy hol csinálják, szóval igen, lehet terhes.
A kérdező hozzászólása: a fiú 21(asszem) barátnõm pedig 18 éves.
A kérdező hozzászólása: hát ige, volt egyszer már, h be kellett venni esemény utánit, mert kiszakadt az óvszer, azóta csinálják így, azt nem tudom, h ki találta ki, de sajnálom barátnõmet
Terhes gyanús, kitartást az abortuszhoz, ja és ha 18 alattiakról van szó akkor sok sikert ahhoz h a szülõk elé álljanak, ugyanis abortuszt csak szülõi beleegyezéssel végeznek. és kb 30 ezer forint. igazuk van, tök drága a gumi sokkal olcsóbb néha kapartatni.. pfff (ez persze nem neked szól kedves Kérdezõ, hanem a barátaidnak)
Igen, a barátnõd simán lehet terhes. És már ne is haragudj, de szerintem nagyon nincsen eszénél! Nem tudom õ vagy a drága barátja találta ki ezt, hogy megszakított közösüléssel próbálkozzanak, de mindkettõ nagy marha. Bár persze itt ki jár fõként pórul? Természetesen a barátnõd. Úgy hogy, ha terhes lett, tudok neki gratulálni. Nem értem a mai fiatalok, hogy lehetnek ilyen felelõtlenek, aztán jön a siránkozás, hogy "Úristen terhes vagyok, most mit csináljak?" Talán gondolkodni kellene az elején. És egyetértek az elõttem szólókkal, ha a barátnõdben élvezett el, akkor tök mindegy hol vannak. Amúgy meg végezzen terhességi tesztet, és kiderül. Vagy menjen el nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: azt nem tudom mert részletekre nem vagyok kívácsi:D csak annyit mondott, h ott kétszer és most késik neki és rosszul van:S
Persze, hogy lehet, a medence nem zár ki semmit. Ha a barátnõdben élvezett el a barátja, akkor édesmindegy, hogy hol csinálták.
A kérdező hozzászólása: igen, nem rólam van szó Tudom, hogy az azért raktam idézõjelbe. Én szoktam mondani neki, h ne úgy csinálják..de a medencés után lehet?
Teherbe eshet mert az elõváladékban is benne van.
16.04 vagyok. Így még szomorúbb, hogy már felnõtt emberek képtelen védekezni és a helyzet súlyosságát átérezni. Kiszakadt a gumi, és be kellett venni 72 órásat?! Erre az a megoldás, hogy többé inkább nem is használnak gumit... Na ilyenrõl még sosem hallottam

Szexeltunk a barátommal. Az elején jó volt de utánna éreztem kellmetlen érzest, , , nem hogy fájt hanem nem esett jol a szex. Miért vol?

Legjobb válasz: igen, ilyen már nekem is volt. Nem lehet az, hogy nem izgultál fel rá eléggé?

igen, ilyen már nekem is volt. Nem lehet az, hogy nem izgultál fel rá eléggé?
A kérdező hozzászólása: hát eléggé fel voltam

A baratom itt volt nalunk es ugy kozeledett jozzam meg mondta is h le akar velem fekudni. De en visszautasitottam mert meg nem szexeltem. Faj a szex?

Ii

Legjobb válasz: Jól is tetted, hogy visszautasítottad. Elõtte egy kicsit olvasgass a témáról.

Jól is tetted, hogy visszautasítottad. Elõtte egy kicsit olvasgass a témáról.
ha ilyen kérdést felteszel, akkor még ne szexelj.akkor csináld, ha készen állsz rá, és bízol a srácban... :) 20/L
Légyszíves legközelebb ékezetekkel írj! Egyébként ha jól és óvatosan csinálják akkor nem fáj, hanem élvezed!
mekkora a pecse?
A kérdező hozzászólása: 20as, és igen éreztem elég méyen bent volt
10 percig hogy bírtad??a méhnyak-ad fáj szerintem
A kérdező hozzászólása: amikor már az izgatást éreztem a hasfájás már nem volt erõs. aztán kezdett el fájni nagyon :S de még most is alig birok mozogni
Nekem is szokott néha, nem tudom mitõl, majd elmúlik, esetleg kérdezz meg egy nõgyógyászt.
Ez nálam is elõfordul néha, általában valahogy levegõ megy be oda és azért fáj.
Aranyom, és min izgatta fel magát, kitört a biciklije pótkereke?
Ott maradt nálatok?
ha nem került sperma a puncidba akkor nem

Tegnap szexeltem először a barátommal. Dlőtte szűz voltam. Hogyhogy ndm fájt csak picit és nem is véreztem?

a sz?zhártyám átszakadhatott korábban egy petting során? (ujjazás) vagy egyszer?en szerencsés vagyok? a párom mérete nem nagy, de nem is icipici azért. Olyan létezhet h ezzel függ össze? Els? alkalommal azt mondják h kevesen élvezik..nekem amolyan semleges volt. persze inkább pozitív határozottan hisz a szerelmemmel voltam, detmint szex.

Legjobb válasz: Jól gondolod. Átszakadhatott korábban észrevétlenül. Nem is csak petting, de akár bizonyos tornamozdulatok során is. Az is lehet, hogy "szerencsés" vagy.

Jól gondolod. Átszakadhatott korábban észrevétlenül. Nem is csak petting, de akár bizonyos tornamozdulatok során is. Az is lehet, hogy "szerencsés" vagy.
Valószínûleg azért nem fájt, mert megbízol a párodban és otthon érezted magadat a karjai közt. Örülj neki :) Késõbb még jobb lesz ;)
Esetleg a barátod nem rakta be rendesen.
Gratulálok! Végre megbaszott!
berakta egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat :) Nos, igen, megbízom benne és szeretem nagyon. Remélem, de biztosan a késõbbiekben majd még jobb lesz. Az azt megérdemlõknek ment a plusz. :) és bocsi a fenti írásbeli hibákért. :$ telefonról így sikerült gyorsan írni.
szerintem sokáig csináltátok és azért
akkor irány a doki!!!
Megyel dokihoz am hányéves vagy ?
Kínai étterem, bolt stb mindenhol ott vannak -.-"
Bõven lehet gyulladás (mondjuk húgyúti, de más is lehet), irány a nõdoki!
Máskor is, és mindig szeretkezés után/közben? Megkérdezhetem kb. mekkora neki a nemiszerver?
A kérdező hozzászólása: De rögtön utánna kezdett el fájni..Körülbelül 15-17cm. De valamit megsérthetett ott, vagy ez lehet véletlen egybe esés is?
A kérdező hozzászólása: Ott jobb oldalon az alhasamnál fáj, olyan nyomott érzést érzek ott, mintha lenne ott valami..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!