Találatok a következő kifejezésre: Szexelni szeretnék, nincs (5 db)

Szexelni szeretnék, de nincs kivel, és ha meglátok egy belevaló nőt, akkor egyből áll a péniszem. Mit tegyek?

Még sz?zvagyok?

Legjobb válasz: Nem tudom hogy megy ez manapság. Az én idõmben udvaroltak a fiúk. És utána ha megjött a szerelem mindkét emberkénél, akkor jöhetett a szexuális élet. Mert szerintem érzelmek nélkül nincs is szeretkezés, csak párzás. Az hogy áll a fütyid, jelzi hogy minden rendben, megfelelõen mûködik. Végezz gyakran önkielégítést, és keress egy ari kislányt, akinek udvarolgathatsz. Pár hónap türelem és a kislány is kíván majd téged. Ha ezt macerásnak érzed, gyûjts pénzt és keress egy hivatásost. Ott nincs udvarolgatás, miegyebek, csak gyors szex.

Nem tudom hogy megy ez manapság. Az én idõmben udvaroltak a fiúk. És utána ha megjött a szerelem mindkét emberkénél, akkor jöhetett a szexuális élet. Mert szerintem érzelmek nélkül nincs is szeretkezés, csak párzás. Az hogy áll a fütyid, jelzi hogy minden rendben, megfelelõen mûködik. Végezz gyakran önkielégítést, és keress egy ari kislányt, akinek udvarolgathatsz. Pár hónap türelem és a kislány is kíván majd téged. Ha ezt macerásnak érzed, gyûjts pénzt és keress egy hivatásost. Ott nincs udvarolgatás, miegyebek, csak gyors szex.
Végezz gyakrabban önkielégítést!Aztán majdcsak helyre jön. Amikor én kezdtem ismerkedni komolyabban a másik nemmel, akkor sem díjaztam, az olyanokat, akik csak le akartak fektetni.Azt hiszem azóta csak többen lettek.Ha normális csajt akarsz, akkor jobb ha nem rontasz ajtóstúl a házba, mert tuti lekoptat. A még szûz vagyok kérdést nem is nagyon érzem.Gondolom kijelentés akart lenni.Ebbõl sejtem, h em lehetsz túl idõs sem.Így meg a hormonok játéka.A péniszed meg azért állsz, mert egybõl olan dolgok jutnak az eszedbe, h mit szeretnél vele tenni...ha kerülöd az ilyen gondolatokat, akkor nem jöhetsz kínos helyzetbe.
Szerintem is kijelentés akart lenni.Csak úgy ne feküdj le senkivel!Ha meglátsz egy jó csajt, akkor próbálj másra gondolni!Ha sportolsz akkor pl edzésre.
Most kom azt kérdezed h szûz vagy-e? Am azt kötve hiszem h egybõl feláll....:/ De ha igen akk gondolj másra, és gyakrabban masztizz....

Szexelni szeretnék, de nincs kivel. Megoldás, hogy töbször elégitsem ki magam. Ha minden nap megteszem legalább egyszer vagy kétszer, az sem elég, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha többször igényleg, maszturbálj többször. De ne a gyors elélvezés legyen a cél, hanem az irányítható orgazmus, ezt fogják neked meghálálni a lányok késõbb. A sportot szokták iylenkor még ajánlani, levezeti a szervezet feszültségét. És igen, a legjobb megoldás nyiltnak lenni, eljárni otthonról és esélyt adni arra, hogy megismerj egy lányt, akivel jó lesz :-)

Ha többször igényleg, maszturbálj többször. De ne a gyors elélvezés legyen a cél, hanem az irányítható orgazmus, ezt fogják neked meghálálni a lányok késõbb. A sportot szokták iylenkor még ajánlani, levezeti a szervezet feszültségét. És igen, a legjobb megoldás nyiltnak lenni, eljárni otthonról és esélyt adni arra, hogy megismerj egy lányt, akivel jó lesz :-)
ha nem elég akkor szexelj valakivel... szórakozóhely pffffff nehogy már én magyarázzam el!!!!!! keresel valakit akit tudnál szeretni és õ is téged és hajrá...... nem is írok többet....:S:@ szia
Szerintem te nem vagy komplett!!!
Ez már lehet orvosi probléma (pl. hormonzavar): tehát orvos tud segíteni.
hm szivesen szexelek veled egy jót ha szeretnéd persz :P:D

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

Prostihoz nem akarok menni mert nincs penzem de nagyon szeretnek szexelni. Hogy szedjek fel egy konyuveru lanyt? Mondanatok nekem biztos modszereket?

adnatok jo tanacsokat! Fiuk ti h csinaljatok? 21f

Legjobb válasz: Discoban odamész egy ilyen csajhoz (ott sok van): - Döntsd el szivi: Elõtte vagy utána táncoljunk?

Discoban odamész egy ilyen csajhoz (ott sok van): - Döntsd el szivi: Elõtte vagy utána táncoljunk?
Majd írj könyvet a sikereidrõl, ez a hozzáállás csak és kizárólag a célodhoz vezethet.
A szórakozóhelyek tele vannak ilyen lányokkal, nem igaz, hogy nem találsz egy parti ribit :) Csak akarni kell, és csak sikerülni fog :)
2-es vagyok. Tedd hozzá még: - Javasolnám, hogy válaszd az elsõ opciót, hogy elõtte táncolunk, mert ha megraklak, nem bírsz majd lábra sem állni! :)
Csilisbab 2 nek avagy a kérdezõnek az a vágya hogy valaki , , leszopja egy ezresé' " mert nem jut neki p*na. Linkeljem a korántsem ilyen mûvelt hangnemben elõadott kérdéseit?

Miért van az, hogy én többet szeretnék szexelni mint a barátom? Azt mondja neki is nagyon jó de ő napi egynél többet nem szeretne soha, pedig nincs semmi akadálya.

Legjobb válasz: Látom nem vagy otthon a bioszban. A nõk napi szinte korlátlan mennyiségû szexre képesek, a férfiak nem. Ez egy ösztönök szintjén mûködõ dolog, ha többször szeretkezünk, akkor csökken a megtermékenyítés esélye. És tudat alatt mindannyian azért tesszük.

Látom nem vagy otthon a bioszban. A nõk napi szinte korlátlan mennyiségû szexre képesek, a férfiak nem. Ez egy ösztönök szintjén mûködõ dolog, ha többször szeretkezünk, akkor csökken a megtermékenyítés esélye. És tudat alatt mindannyian azért tesszük.
Napi egynél többet? :o Én bármit megadnék heti egy szexért. O:)
Én is többet szeretnék mint a férjem! simán tudnám minden nap, van, hogy egész nap, de õk máshogy vannak összerakva:-) Így ha kell én néha megoldom maganak:-)
az én barátommal volt hogy egy nap háromszor is csináltuk... persze ki kell várni míg újra kész lesz... bár lehet nem mindenki képes erre, valószínüleg a te barátod is akarja, csak sajnos õ napi 1re képes, de az is valami;)
A kérdező hozzászólása: kösszi
A kérdező hozzászólása: és miért?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!