Találatok a következő kifejezésre: Szex után viszketek (3 db)

Minden szex után viszketek odalent és vörös is a nemiszervem. Gumit használunk. Mit tegyek ellene? Allergia? Vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: Allergiás lehetsz a gumi anyagára. Találjatok valami más védekezési módot, ha akkor nem lesz ilyen probláma, akkor 100% az allergia.

Allergiás lehetsz a gumi anyagára. Találjatok valami más védekezési módot, ha akkor nem lesz ilyen probláma, akkor 100% az allergia.
Szerintem is allergia lehet.
Szerintem is allergia, mert nekem is volt mar sokszor. Mi kicsereltuk az ovszert egy masra (pl. marka v szin) es nem volt gond...probald meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket , majd másikat próbálunk ;)

Pharmatex hüvelykúpot használok. Előfordult párszor, hogy szex után is feltettem mégegyet. Akkor viszont égett és viszketet a hüvely és környéke. Mi miatt lehet ez?

Legjobb válasz: Szex után miért tettél fel még egyet? Amúgy meg az égõ és viszketõ érzés optt van a mellékhatási közt leírva:)

Szex után miért tettél fel még egyet? Amúgy meg az égõ és viszketõ érzés optt van a mellékhatási közt leírva:)
Szia! Bocsi a kérdésért, de mióta használod? Neked bevált? Tehát nem kellett mellé kiegészítõ védekezés?
A kérdező hozzászólása: Már 8 hónapja használom a pharmatex kúpot.Bevált.Tudom mi van a tájékoztatóba, 'én is olvastam'.A sok alkalom közül kb:4szer fordult csak elõ a mellékhatás, ezért kérdeztem.Azért tettem fel pluszat, mert régen fogamzásgátló mellett lettem terhes.Egy kicsit azóta félek.köszi a választ

Szex után miért viszketek ott alul?

már 2 napja viszketek ott de nagyon kenem canestennel+ lactaciddal mosom magam mindennap.én arra vezetem vissza h mióta 1ütt voltunk azóta van.síkosítót is használtunk(durex)

Legjobb válasz: Szerintem allergiás vagy a síkosítóra vagy az óvszer bevonatára. Próbáljatok ki másmilyet, nem hinném, hogy ebben az esetben segítene a canesten.

Szerintem allergiás vagy a síkosítóra vagy az óvszer bevonatára. Próbáljatok ki másmilyet, nem hinném, hogy ebben az esetben segítene a canesten.
Nézd meg jobban az erdõben: ha apró pici pont gyorsan ugrik, bolha, ha lassan mozog, tetû.
Azért sztem vegyél egy Canesten Kombit (hüvelytabletta). Lehetséges, hogy hüvelygombád van, de az a tabletta nagyon hatásos!
A kérdező hozzászólása: óvszert nem használunk mert tablettát szedek, az kilõve.csak a síkosítóra tudok gondolni v arra h a hüvelyflórám nem szokott még hozzá a páromhoz?ilyen lehet?:$
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget!ez nem is jutott az eszembe:O szánalom...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!