Találatok a következő kifejezésre: Szex után van az hogy ég (3 db)

Szex után mitöl van az hogy ég az egész hüvelyem, a csiklóm is? Ha pisilek nagyon csip! De reggelre elmúlik minden! Ja és nincs semmilyen fertözésem, most voltam rákszürésen is!

Legjobb válasz: Mindenképp keres fel egy szakorvost! Sokminden okozhat ilyen tüneteket, de korántsem biztos, hogy a rákszûrés eredménye kimutatja ezt. Arról nem is beszélve, hogy egy sima nõgyógyász talán mindössze 1 helyrõl vesz le mintát, míg egy onkológus szakorvos legalább 5 helyrõl. Sokkal alaposabb. Lehet, hogy érdemes lenne onkológián is megnézetni magad

Mindenképp keres fel egy szakorvost! Sokminden okozhat ilyen tüneteket, de korántsem biztos, hogy a rákszûrés eredménye kimutatja ezt. Arról nem is beszélve, hogy egy sima nõgyógyász talán mindössze 1 helyrõl vesz le mintát, míg egy onkológus szakorvos legalább 5 helyrõl. Sokkal alaposabb. Lehet, hogy érdemes lenne onkológián is megnézetni magad
Ja, és a sperma nem mar!
Valószínûleg valamilyen rejtõzködõ fertõzés. Chlamydia vagy Ureaplasma. El kellene menned orvoshoz, csináltatni Chlamydiatesztet, meg néhány tenyésztést Ureaplasmára.
szinte biztos vagyok abban h vmire allergiás vagy ha gumit használtok akkor a latexra vagy SZERINTEM
Szerintem csak egy kicsit "hevesebb" a szex és kidörzsölõdik ott lent. Ettõl is lehet. Nem kell feltétlenül fertõzésre gondolni!!De azért nézesd meg magad.
Ha reggelre semmi bajod, akkor nem komoly! Csak nem voltál eléggé nedves és kidörzsölte a pasid! Nálam is szokott ilyen lenni, ha nem bírjuk megvárni míg benedvesedjek rendesen!
Nekem pár hónapja ugyan ez a problémám volt! Én is voltam jópárszor dokinál, azt mondta, hogy gombás fertõzés..., majd kikezeltem és pár hétre rá újra elõjött..., visszamentem, felírt nekem hüvelytablettát +egy 4000 Ft-os gyógyszert, amiból nekem 3-at, a barátomnak pedig egyet kellett bevennünk (ugye ilyen esetben már a barátomat is be kellett vonni, nehogy visszakapjam). Ezek után nem volt semmi komolyabb fájásom, égetésem. Igazándiból azt vettem észre, hogy ha egy kicsit hevesebben vagyunk együtt, akkor elkezd egy kicsit fájni, amikor abbahagyjuk, akkor még érzem egy darabig, majd elmúlik. Lehet, hogy nem vagyok elég nedves vagy nem tudom. Után érdeklõdtem az is megeshet, hogy a fogamzásgátló okozza... Nem tudom, hogy mit lehetne ezzel tenni :(
heló! én most gyógyultam ki ebbõl a betegségbõl! hüvelygomba is lehet, legalább is nekem azvolt! figyeld meg a fehérfolyásodat: máse az illata, mint amilyen szokott lenni? túrószerû? túl folyékony? másszinû? stb ha van mindenhol kicsi változás akkor valószinû hogy az! Canesten COMBI hüvelytablettát vegyél. 3nap és vége:) nemfáj többet. Nah de lehet hogy nem ez a bajod! van akinek attól fáj hogy kicsit sokat volt használatban:) remélem segitettem valamit:)
A kérdező hozzászólása: AZ meg micsoda?
Egy ismerõsömnek voltak hasonló tünetei. Neki ureaplasma urealyticum lett. Amikor kikezelték, jobban lett.
A kérdező hozzászólása: Nem használunk gumit.
A kérdező hozzászólása: A sperma mar? Ugytudom van benne ilyen összehuzó anyagis!
ugyanez a problémám, nemrég voltam nõdokinál és semmi betegségem nincs... csak kidörzsöl a párom.

Miért van az, hogy szex után és néha közben is nagyon fáj és ég az egész hüvelyem?

lehet azért mert a párom elég..méretes?

Legjobb válasz: Ha ég, akkor valószínûleg azért, mert nem vagy elég nedves. Próbáljatok síkosítót használni, és beszéld meg a pároddal, hogy kicsit óvatosabban bánjon a szerszámával. Ha hosszú, akkor nem kell tövig bedugni, mert az neked fájdalmas lehet. Ha ezek új tünetek, vagy pl a legelejétõl kezdve ég, nem csak egy bizonyos "tologatás" után, akkor lehet érdemes lenne elmenni orvoshoz, hogy megnézze nem szedtél e össze valamilyen bacit.

Ha ég, akkor valószínûleg azért, mert nem vagy elég nedves. Próbáljatok síkosítót használni, és beszéld meg a pároddal, hogy kicsit óvatosabban bánjon a szerszámával. Ha hosszú, akkor nem kell tövig bedugni, mert az neked fájdalmas lehet. Ha ezek új tünetek, vagy pl a legelejétõl kezdve ég, nem csak egy bizonyos "tologatás" után, akkor lehet érdemes lenne elmenni orvoshoz, hogy megnézze nem szedtél e össze valamilyen bacit.
De lehet attól is hogy vmi fertõzésed van....de ebben nem vagyok biztos, majd az utánam következõk megcáfolják vagy helyeslik:)
:D meny el orvoshoz:-))

Miért van az hogy szex után a húgyvezetékemből vér folyik és nagyon fáj és ég?

Legjobb válasz: A paraznalkodas buntetese az egiek altal. Band meg buneid es tobbe ne vetkezzel.

A paraznalkodas buntetese az egiek altal. Band meg buneid es tobbe ne vetkezzel.
Sürgõsen menj orvoshoz!
ORVOS!!! Azonnal, de legkésõbb holnap reggel.
Mielõbb orvos!
Húgycsõbõl vér = atomgáz. Azonnal menj dokihoz.
Azonnal menj orvoshoz! Ez vagy valami súlyos fertõzés, vagy valami sérülés, neadjisten szervi elváltozás.
Minnél elöbb menj orvoshoz. Ez nem játék dolog!!!!!!
Csak ismételni tudom a többi válaszolót: ORVOS!!!
remélem már az orvosnál ülsz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!