Találatok a következő kifejezésre: Szex után legyen (18 db)

Lehetséges az hogy 1 szüz lány a második szex után azonal terhes legyen?

Legjobb válasz: Ha második szex akkor már nem vagy szûz....-.-"

Ha második szex akkor már nem vagy szûz....-.-"
Miért ne lehetne lehetséges? Ez a védekezésen múlik, nem a szüzességen.
Még az elsõ után is! De ha eljutott s másodikig, akk már nem szûz!!! xD
Már az elsõnél is teherbe lehet esni. Nem attól függ ez, hogy hanyadik alkalom!
Az elsõnél is az lehet.
ha második alkalom, akkor hogy lehet szûz? amúgy jól írták elõttem, elsõnél is terhes lehet.
ha egyszer szexeltek csak és belédmegy például akkoris lehet már terhes eggy alkalomtól.
A linken található cikk 2. sorában a címben ez a szó szerepel: "Álszüzesség" Azt jelenti, nem igazi. Gondolom nem ilyenre gondolt a kérdezõ. :)
elso utan is lehetsz terhes, sot ha marianak hivnak szuzen is teherbe eshetsz
Várjatok ez lehetséges lehet a második akció elõtt is szûz! itt a bizonyíték: http://www.rtlklub.hu/hirek/fokuszmagazin/cikk/248846 A válasz pedig az hogy lehet! Sõt már az is!
Nem b+ nem lehetsz terhes!!!!! Ennyi sötét embert a világom fúúú. Amúgy kicsiszivem felvilágosítalak így már nem vagy szûz.
Istenem de sötét vagy...
1. második szexnél már nem vagy szûz -.- 2. a második miért lenne kivétel mint a többi? -.- IGEN TEHERBE ESHETSZ!
valószinüleg az elsõ aktus análisan történt, ezért értette úgy a kérdezõ hogy a "második" szex után. Tehát az elsõ spricc nem a nuniba ment hanem a popsiba vagy torokba jutott. Nuniba spriccelés után már az elsõ alkalomtól is jöhet a baba.
igen ismerek olyat aki igaz már 50 éves de a legelsõ együttlét után terhes lett és azóta már jó nagy láánya van
Szüzen is lehetsz terhes ! Ha a barátod spermás kézel ér hozzás
szerintem a kérdezõ nem úgy érti, hogy második alkalomkor is szûz még, hanem úgy érti, hogy mivel szûz volt és ez lesz neki a második alkalom maradhat e terhes. Szóval néha kellene gondolkoznotok is kedves válaszolók, nem azonnal rászállni a kérdezõre. Szerintem ezt csak azért kérdezte, mert sok barom azt állitja, hogy egy szûz csaj elsõ, második alkalom után még nem eshet teherbe. Kedves kérdezõ vigyázz, mert terhes maradhatsz.
Egyértelmû, hogy igen. Feltéve, ha nem is védekezett.
Ez a korodtól is függ, meg az ilyen dolgok nötöl is függenek! Én például mikor csak eggyütt jártam a párommal, több mint egy évig nem védekeztünk és még sem estem meg! De ez tényleg nötöl függ.. nem vagyunk egyformák!

Milyen pozíciót vegyek fel szex után, hogy "biztos" legyen a teherbeesés? Milyen egyéb pozíciók vannak még?

A gyertya állást és a misszionárius pózt már kipróbáltam.

Legjobb válasz: Hát én gyertyáztam, de max 10 percig. Azt nem tudom, hogy emiatt sikerült-e teherbeesnem. Valaki bohóckodásnak tarjta, mindenesetre ártani nem ártasz vele. Úgy gondolom azonban, hogy a hímivarsejtek enélkül is megtalálják az útjukat a petesejt felé. Mondjuk annyi, hogy, ha pihensz egy kicsit még az ágyban, akkor az jó, meg ne menj rögtön pisilni.

Hát én gyertyáztam, de max 10 percig. Azt nem tudom, hogy emiatt sikerült-e teherbeesnem. Valaki bohóckodásnak tarjta, mindenesetre ártani nem ártasz vele. Úgy gondolom azonban, hogy a hímivarsejtek enélkül is megtalálják az útjukat a petesejt felé. Mondjuk annyi, hogy, ha pihensz egy kicsit még az ágyban, akkor az jó, meg ne menj rögtön pisilni.
Nekem is kifolyt a nagy része, de valahogy egynek sikerült eljutnia a megfelelõ helyre és most itt ficánkol a pocimban a kisfiam :)
Ezt nem értem! pár órával szex után szerinted kimutatja a teszt? gondolom nem ezt akartad kérdezni ezzel a képpel.. A másik: A gyertya állás és egyéb ilyen pózok semmit sem érnek: Nem fognak gyorsabban mozogni, sem a petesejtet megtalálni. Ami olyankor bent zajlik az gravitációhoz hasonló fizikai jelenség. A hímivarsejteknek haladó mozgást végeznek odabent/lent, semmivel sem lesz nekik könnyebb ha gyertyapózt csinálsz. Képzelj el egy léggömböt, egy csõben, ha elengeded és utána csövet a feje tetejére állítod az akkor sem fog hamarabb a végére érni, sõt a surlódások miatt akár szét is pukkanhat, uez a helyzet a spermákkal is.Aktus után csak pihenj. Bocsi de ez az igazság
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a negatívot. Akkor nincs már hátra, mint a gyertya. :)
300, 000, 000 spermából elég, ha egyetlen egy nem folyik ki. :)
http://kepfeltoltes.hu/view/131107/kep_www.kepfeltoltes.hu_... Persze, hogy kifolyik. 10 perc után folyékony állapotú lesz a sperma. :) De amennyi kell a terhességhez, az simán bent marad. Ha nem vársz gyertyában 15 percet, akkor is összejöhet, csak így rásegítesz.
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsiságból, áttenné nekem valaki ezt negatívba? http://kepfeltoltes.hu/view/131107/IMG_0228_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Nincs fél órája, hogy befejeztük a szexet, nem mentem pisilni és kb 15 percig pihentem (gyertyaállás, nyakba húzott térdek) és mégis úgy érzem, hogy minden kifolyt belõlem. :(
#1 jól írja. A "srcácok" tudják az útjukat, de segíts rá azzal, hogy megemeled a csípõd. Nem muszáj gyertyában maradnod, mert az tényleg vicces és túlzás. :) Elég, ha egy párnát raksz a feneked alá és utána úgy marasz egy ideig.
A kérdező hozzászólása: Ez egy múlt havi teszt. De azért köszi.

Ha óvszert használok, szex után ha van következő menet van akkor elég a péniszem megtörölni vagy alaposan meg kell mosnom, hogy a következő menetnél ne legyen semmi gond?

Legjobb válasz: Hááát elsõ menet után még egy jó darabig csõre leszel töltve. Szóval rizikós gumi nélkül. Szóval 100x inkább az elsõ gumi nélkül mint a második 22F

Hááát elsõ menet után még egy jó darabig csõre leszel töltve. Szóval rizikós gumi nélkül. Szóval 100x inkább az elsõ gumi nélkül mint a második 22F
Szerintem a kérdezõ úgy értette hogy a 2. menetnél is használna gumit, de gondolom fél hogy ha úgy rakja fel a péniszére hogy spermás, akkor az veszélyes lehet. Legalábbis nekem így tûnik értelmesnek :) Ha egymás után 2 menet van, szerintem felesleges azért elmenni megmosni, simán elég csak megtörölgetni és ráhúzni a 2. gumit. 22N
A második menetnél miért nem használsz gumit?
hát alapvetõ higiénia a mosdás! pláne ha már telelövellted! :S
A kérdező hozzászólása: Igen úgy értettem. Szóval h szükséges-e megmosakodni az elsõ menet után vagy csak megtörölni a péniszem és úgy felhúzni a gumit?

Ha szex után elélvez a hasamon de újra akarjuk csinálni menyi idõ múlva teheti be újra hogy ne legyen baj? . Nem szedek gyógyszert.

Legjobb válasz: Ha új gumit húz akkor akár rögtön. Kérdés.Mégismialófaccért nem védekeztek?

Ha új gumit húz akkor akár rögtön. Kérdés.Mégismialófaccért nem védekeztek?
Majd aztán a következõ kérdés a "Lehetek e terhes, a barátom nem tudom idõben kivette e, de a hasamra ment a nagyja?" címû fejezet lesz. De válaszolva a kérdésre: Mossa meg odalent, és akkor rögtön.
Megmoshatja, meg várhattok akármennyi idõt, de szex közben úgyis fog jönni belõle elõváladék, ami tartalmaz spermát úgyhogy tökmindegy végülis, simán teherbe eshetsz úgyis..
istenem egyre gyakoribbak az ilyen kérdések a mai fiatalok tényleg ennyire idioták?
A kérdező hozzászólása: ez nem válasz... :)
Szerintem úgy 25-30 év múlva, a klimaxod után... Édesem, nem csak akkor lehetsz terhes ha elélvez benned, elég ha benned van szex alatt. Jó ha ezt tudod, nehogy aztán meglepetés érjen.
fogyatékos vagy. 4 nap múlva rakhatja be te agysorvadásos
Még abban az esetben is, ha a férfi idõben megszakítja a közösülést, bekövetkezhet a terhesség. Egyes szakértõk szerint az elõváladék elegendõ spermiumot tud "felvenni" az elõzõ ejakulációkból a húgycsõben maradt spermiumok közül ahhoz, hogy terhességet okozhasson. Becslések szerint minden 100 nõbõl 17-27 esik teherbe a megszakításos módszer alkalmazói közül. Amennyiben a férfi az ejakulációk között vizel, még mielõtt újra közösülne, úgy kiürítheti a spermiumokat a húgycsõbõl, ezáltal hatékonyabban alkalmazhatja a megszakításos közösülést. http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10318/elovalade..
Értsétek meg, hogy az ondó nem távozik teljes egészében azonnal, de ezt Ti is kipróbálhatjátok! Szex után feküdjetek, várjatok egy keveset, addig a srác hadd lankadozzon! Pár perc múlva a pénisz tövénél szorítsd meg egy kicsit és húzd fel a kezed, kisajtolva az elõzõ ejakuláció végét! Na már most, ez az adag, ha folytatjátok a szexet, beléd fog kerülni, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag normális ondó kerül beléd, ivarsejtekkel (mintha beléd élvezett volna). Így érthetõ? Húzzatok gumit!

Ha összejövök most az első barátommal, mennyi idő után legyen szex?

15 és fél vagyok, ő 16 és egyikünknek sem volt még komoly kapcsolata. Ugye 20 felett elég 2-3 hónap de én ennél többet szeretnék várni, legalább míg 16 nem leszek, de nem akarok bonyolult és problémásnak tűnni csak mindent a maga idejében.

Legjobb válasz: majd akkor, ha készen állsz rá

majd akkor, ha készen állsz rá
majd ha eljön az idõ és az alkalom
a 18-at töltsd be
Kb 1évet várj, ha még akkor is együtt vagytok és szeretitek egymást akkor megérdemli.
Szerintem 15 évesen egy évnél bõven várhatsz többet. Ne hagyd, hogy bármi olyat rád erõltessenek, amit te nem szeretnél
Ez nem naptári téma!!! Amikor akarod akkor csináld! Ha nem akarod akkor ne! De ne más mondja meg hogy te mikor akarod!!! Ezt érezned kell. Ha izgat és belemennél akkor tedd meg, ne érdekeljen hogy hány éves vagy, mert ez nem kor kérdése!! Azért olvass utána a neten hogy ezt hogy kell, de ne itt kérdezd meg mert sok írás van amibõl tájékozódhatsz! 28F
A kérdező hozzászólása: azért nem vagyok teljesen hülye és tapasztalatlan, tudom hogy mûködnek a dolgok, csupán kíváncsi voltam hogy úgy erkölcsileg mit gondolnak az emberek errõl..

Mennyi idő (hány randi) után legyen az 1. kézfogás, 1. csók, 1. szex?

nem az a rögtön ágybaugrok tipus vagyok.mit gondoltok ? 17/f

Legjobb válasz: Amikor jónak érzed/érzitek az idõzítést.

Amikor jónak érzed/érzitek az idõzítést.
Csak spontán. :) Nincs kõbe vésve, de a szexszel várjatok még.
Én sem vagyok az, szóval nálam nagyjából: 1. randin mehet a kézfogás..2. 3. randin csók, 2-3 hónap, szex:) 21l
Jaj nincs kõbe vésve semmi ha megkivânjàtok egymàst akàr màsodik randin is lehet.....csak a begyôpesedett nõ , férfi nem mondja ki azt amit akar ha neked nagyon teccik a làny bizony el kell mondani ha olyan nõvel akar lenni aki nem tud tenni semmit , hogy te boldog legyél akkor hagyd ott....persze ha megkapod amit akarsz akkor neked is tenni kell.
Általában ezt azért elég egyértelmûen megérzi az ember. Ha közeledik a leányzó, akkor akár az elsõ randinál kezdeményezhetsz kézfogást, csókot. Vagy hagyni fogja magát, vagy pedig apró de egyértelmû jelzést ad, elhúzza a fejét, kezét, gyengéden. De ezen ne akadj ki, ne legyél szomorú, valaki direkt azért csinálja, hogy ne tûnjön könnyen kaphatónak. A lényeg, hogy ne legyél erõszakos, hamarkodott, de félre ne érts, ez nem jelenti a félénkséget. Ha az elsõ randin nem történt semmi, utána sincs veszve minden, várj pár napot, ne kevesét, és ne is sokat, olyan 3 napot, utána vedd fel vele megint a kapcsolatot, hívd el megint valahova, második randira. Ha találkozik veled, akkor az jelzés, egy olyan fél siker, itt már azért magabiztosabban próbáld meg egy kicsit jobban "nyomulni". Ha megint húzódzkodik, akkor kérdezz rá, próbáld meg megtudni mit akar. Ha második randin se történik semmi, akkor már olyan ambivalens érzéseid lesznek, hogy inkább és jobb is hagyni. A szexre rátérve. Ha párkapcsolatra keresel egy lányt (és még nem vagytok együtt), akkor ne siettesd el, mert ha hamar lefeküdtök, akkor tapasztalatból mondom, hogy nagyon nehezen lesz utána (tartós/igazi) kapcsolat.
3. vagyok, amúgy egyetértek a 4-essel, én csak úgy általánosan írtam le magamra nézve, de ez tényleg nincs kõbe vésve, ahogy alakul:)
A kérdező hozzászólása: én ugy gondolom h az 1 kézfogás az 1.-2. randin, csók a 2.-3. randin, a szex sztem...nah azzal vagyok a legtanácstalanabb.az a lány akivel ismerkedem nagyon tetszik, és sztem a kapcsolat minosége fogja eldönteni.mindenesetre ha nagyon jol alakulnak a dolgok, akkor fél év.

Mennyi ismeretség után legyen az első szex, ha a nő még szűz?

Legjobb válasz: Férfiként azt mondom, hogy heteken belül, de volt már nõ (1!!!), akire hónapokat vártam. Pedig szûz sem volt. Szûzzel pedig volt olyan kb. 3 hét, 4-5 randi.

Férfiként azt mondom, hogy heteken belül, de volt már nõ (1!!!), akire hónapokat vártam. Pedig szûz sem volt. Szûzzel pedig volt olyan kb. 3 hét, 4-5 randi.
erre nincs forgatókönyv majd alakul attól is függ hány évesek vagytok stb stb
A kérdező hozzászólása: 19a nõ a férfi 28
Ahogy az elsõ írja, nincs rá fogatókönyv. Egy barátnõm 8 hónapot, a másik 6-ot várt, a harmadik kikötötte, hogy házasság után csak, jövõ májusban lesz az esküvõje.
Szerintem érdemes a nõknek, pláne ha szûz, megvárakoztatni, ezalatt alaposan megismerni a másikat. A legtöbb pasi amilyen könnyen megkapja a nõt, többnyire annyira kevéssé becsüli, azt gondolja ezt a nõt más is könnyen megkapja. Ha a pasi nem tud várni, azért nem is kár... A várakozás számára is értékesebbé teszi a másikat. Van a szexnek olyan árnyaltabb formája is, ami a szüzesség elvesztését még nem eredményezi. Ezeket ajánlom kezdetben.
Vizsgáltasd ki a partnered.
hát, elvileg szex elõtt el kell menni pisilni, és utána is egybõl és nem árt lezuhanyozni utána egybõl! legalábbis mikor nekem ez a visszatérõ "felfázás" volt, ezt mondta az orvos!
Nekem is ez van. Már három nõgyógyásznál voltam és egyik sem tudta megmondani mi bajom. Viszont keresztanyámnak is ugyanez volt a baja és õ is végiglátogatott minden létezõ nõgyógyászt míg végre valaki rájött, hogy mi az ok. Új kapcsolatában lépett csak fel ez a probléma és kiderült, hogy méretben nem illenek össze a párjával, vagyis szex közben túl nagy nyomás éri a húgyhólyagot emiatt kiválasztódik valamiféle por és az okozza a felfázásszerû tüneteket utána. (na most ezt nem tudtam teljesen értelmesen elmagyarázni de kb. ez volt a lényege). Lehetséges, hogy nálad is ez a helyzet. De lehet más is. Utána kéne járni. Nekem is, csak utálok nõgyógyászhoz menni.
hólyaghurut - nászutasbetegségnek is hívják :) ) mert a gyakori szex is okozhatja nekem akkor volt folyamatosan, mikor az akkori barátomnak túl vastag volt :/ nekem is folyton visszatért - de mióta méretben hozzám passzoló pasival vagyok, azóta nincs bajom
A kérdező hozzászólása: Szerintem méretben összeillünk, és a párom mérete nem is túl nagy.:) Ja és a võlegényem, nem szeretném lecserélni, és babát szeretnénk.Rengeteg orvosnál jártam, de senki nem segített csak gyógyszerek tudnak felírni.Szex elõtt után mindig pisilek, tisztálkodom rendesen.Esetleg egy jó orvost tudtok ajánlani?

Az elso szex utan mikor legyen a masodik?

mar egyszer voltam pasival...azota szakitottunk, most neki is uj csaja van, es nekem is van uj baratom. Mikor lehet a kovetkezo, ha nem akarom, h utszelinek nezzenek..??

Legjobb válasz: Ez igazából nehéz kérdés... Igazából nem lehet idõ kereteket meghatározni. Ez teljességgel rajtad és a párodtól függ. Ha úgy érzitek, hogy készen álltok rá, és kívánjátok egymást, a körülmények megfelelõek, akkor nyugodtan. Nem hinnem, hogy a barátod "útszélinek" nézne :)

Ez igazából nehéz kérdés... Igazából nem lehet idõ kereteket meghatározni. Ez teljességgel rajtad és a párodtól függ. Ha úgy érzitek, hogy készen álltok rá, és kívánjátok egymást, a körülmények megfelelõek, akkor nyugodtan. Nem hinnem, hogy a barátod "útszélinek" nézne :)
A kérdező hozzászólása: ...ahamm..ezt vhogy en is igy gondoltam....:)
Hááát attól függ mennyi idõs vagy. Ha még nem volt olyan hosszútávú (4-5-6 éves) kapcsolatod, vagyis olyan 16-18 körül vagy, akkor inkább 2-3 hónapot várjál. Ez az ideális. De ez nem csak tõled függ, hanem a barátodtól is. Megbíztok-e egymásban, szeretitek-e egymást, kitartotok egymás mellett. stb. Ha ezekre mind IGEN a válasz akkor nyugodtan :)
Kb. 10 percre rá.
hát így mivel másik barátod van hát nem is tudom én azt mondom h várjatok még kicsit és ismerjétek meg 1mást.gondolom az elõzõ barátoddal is csak úgy feküdtél le h elõtte jól kiismertétek 1mást.nos az új barátoddal sztem ugyanezt kéne tenni és akkor talán 1másra is tudnátok hangolódni.nem kell rögtön szexelni.

Szex után meddig legyen gyertyaállás?

Legjobb válasz: Pár percig,bár õszintén szóval,szerintem nem ezen múlik a siker. 21 hetes kismami

Pár percig, bár õszintén szóval, szerintem nem ezen múlik a siker. 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: hát mi a siker titka!!??????,
Ismeros szitu, mi 1.5-évig próbálkoztunk csak nem akart osszejonni az utolsó 4-hónap jobban elkezdem figyelni a testem , megfigyeltem mikor , hogyan figyelmeztet(gondolok a z ovulációra, stb)majd eklkezdtem én is a gyertyaállást gyakorolni, nem tudom ennek koszonhetem , vagy egyszeruen eljott az ido de nekunk sikerult , pedig már nem hittem benne...Én olyan max.10-percig szoktam , nehéz volt , mert egy ido után fájt mindenem de megérte....
Tök felesleges.A lényeg már addigra jó mélyen van, csak pihenj az ágyban egy kicsit.Már rég kihalt faj lennénk, ha az õseink is csak gyertyaállásban tudtak volna összehozni egy babát.Nem??Az a lényeg ne görcsölj a témán, mert az agyad a döntõ.Csak nyugi.Sok sikert:)
A siker kulcsa: kellõen megnyilt méhnyak, bõséges méhnyálkaváladék, átjárható petevezeték. A sperma legyen gazdag ép, eleven, mozgékony spermiumokban, amelyek birják a hosszú út fáradalmait és képesek várni, amig a petesejt megérkezik. Végül a közösülés jó idõpontban történjék. Figyelembe véve a spermiumok megtermékenyitõ- és a petesejt megtermékenyülõképességét, a tüszörepedés elõtt 48 óra, a tüszörepedés után pedig 24 órán belüli közösüléskor a legvalószinübb a teherbeesés. Felesleges a gyertyaállás. Közvetlenül a szerelmi aktus után a spermiumok a hüvely mélyén találják magukat és a savanyú vegyhatású hüvelybõl keresik a menekülés utját. Vonzza õket a méhnyak nyákja, melyben védelmet találnak és amelyen keresztül gyorsan a méhûrbe jutnak. A méhûrön keresztül a legfürgébbek elérik a petevezetéket, a hüvelybe kerüléstõl számitva kb 15 perc alatt. /Nõk egészségkönyve/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!!
A siker kulcsa az, hogy nem idegbetegeskedik senki azon, hogy úristen mikor leszek már terhes, hanem továbbra is élvezi a partnerét, szereti szex közben és nem agyal azon, hogy elég mélyen van e már a hímivarsejt. Csomó nõ ezen bukik el hosszú ideig, hogy ideges, túllihegi az egész gyereket akarok témát, türelmetlen, stresszel rajta. Az eszükbe sem jut, hogy ezzel a párjukat is stresszelik. Nyugodj meg, kívánd a partnered, szeresd õt és ne gyereket akarj tõle, hanem hanem olyan orgazmust, amitõl nem vagy magadnál se. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!