Találatok a következő kifejezésre: Szex közben kell a (60 db)

Mit kell tenni szex közben, hogy a lány biztos elérje a csúcsot?

gondolok itt taktikákra, pózkombinációkra (melyiket mennyi ideig), csók (hova?), kézzel mit kell csinálni, stb.

Legjobb válasz: sztem...lassan de biztosan!:D.elõjáték mindenképpen.azt h mit mennyi ideig ugyis észre fogod venni:)ha kell beszéljétek majd meg h jó volt e így ...? hajráá

sztem...lassan de biztosan!:D.elõjáték mindenképpen.azt h mit mennyi ideig ugyis észre fogod venni:) ha kell beszéljétek majd meg h jó volt e így ...? hajráá
Nekem van egy jól bevált módszerem, de elég körülményes leírni.
Mond neki, hogy megkapja azt a 200.000 Ft-os bundát. Tuti siker!
Ez hülyeség, erre nincsen recept. Minden ember más (ha nem tünt volna fel). Gyakoroljatok sokat, próbálkozzatok aztán majd meglátjátok.
nyaka combja háta mindenki máshol szereti ha simogatják.Pózokról annyit: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=52f813a777.. részemrõl 69/kutya , de inkább beszélgessetek , hogy õ , hogy szereti mert az a legfontosabb , hogy neki is és neked is jó legyen. Különben is ha elõtte jól felizgatod akkor már nem kell sok. Szerintem a legfontosabb , hogy együtt legyetek gondolatban és mindenhogy az ágyban...
Ahány lány annyi módszer, praktika.., kinek mi jön be!Van olyan leányzó aki egy puncinyalás alkalmával is el tud menni..
Hegyet mászni.
U pont, de nincs biztos módszer.
Kérdezd meg tõle, õ mégiscsak jobban tudja.

Milyen szakszavakat kell tudnom szex közben, ha a barátom angol?

Én még szűz vagyok és 18 éves,ő 28. Ilyenekre gondolok: ez fáj,mehet,ne csináld,lassabban.. Kérlek segítsetek:)

Legjobb válasz: Ah ah ah ah ah...

Ah ah ah ah ah...
#8-as: ez az. Ezt én sem értem. :D
Akkor hogyan beszélgettek? Ha ezt sem tudod neki elmondani.
He! Fucked my ass hard !!!! Babyyyyy
OMG gyakori használata
sírok bszod:'DDDDDD
A kérdező hozzászólása: HAHAHAH :DDDDDD i will come: el fogok menni, ugye?
Ha azt üvölti, hogy "ájm káming" akkor nem Osbourne-tól énekel, másra készülj :D
"EZEK ÍGY HELYESEK? I am virgin (én szûz vagyok) Don't do it ( ne csináld) It's hurt (ez fáj) Slowly (lassabban) Go( mehet)" Tipikus szûz :D
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok buz_i fiú. De kössz a jó tippet.
Az i will come az jönni fogok de ha azt mondanád , hogy i will Cum annak már több értelme lenne :D
A kérdező hozzászólása: Jó , hát , na :D
Elég a következõ: Would you like a blowjob? :-)
Ha belemarkolsz a popójába meg fogja érteni, hogy tetszik, amit csinál. Ha nem tetszik, csak csapd nyakon, érteni fogja azt is ;) :D
fakanál, mondogassad neki bátran, hajrá, hajrá!
A kérdező hozzászólása: Jól van, ha valami nem tetszik nekem megcsapkodom szex közben :DDDD HAHA dehogy.
Ezek hol szakszavak?
Valakit beszervezel, aki tolmácsol közben :D
Nem bunkóságból, de tényleg érdekelne, hogy hogy kommunikáltok amúgy? Mert ezek, amiket kérdezel elég alap szavak, szóval ha még ezekben sem vagy biztos, nem lehet valami magas szintû a nyelvtudásod, ergo a kapcsolat sem lehet túl tartalmas. (Tudom, mit beszélek, nekem is volt külföldi párom, és néha még úgy is nehéz volt, hogy jól beszélem az adott nyelvet.)
I am a gay boy pl.
"Köszi! , de anált nem akarok ;)" Éppen azért jó, ha ismered a Princess által említett kifejezést. Szerintem kamu, vagy pedig angol anyanyelvû szexpartnerrõl van szó, de hogy nem barátról, az 100%.
kérdezõ ezt, hogy tudtad így összehozni?
A kérdező hozzászólása: It is hurt : ez fáj Lassabban: slowly? ezek így helyesek? És , hogy mondjam el neki angolul, hogy én szûz vagyok: I am virgin?
Come on, push me. :D
Szerintem meg fogja érteni ezekbõl is. :D
Don't stop! You, son of a bitch!
A kérdező hozzászólása: Nem ezekrõl szoktunk beszélgetni. Illetve én most szakszavakra vagyok kiváncsi...
Hogyan lett a barátod? Ilyen alacsony szintû nyelvtudással erõsen kétlem, hogy képesek voltatok megismerni egymást. I call shenanigans.
Sírok bazzeg.
A kérdező hozzászólása: Nyugi van emberek, akkor így kérdezzem???? EZEK ÍGY HELYESEK? I am virgin (én szûz vagyok) Don't do it ( ne csináld) It's hurt (ez fáj) Slowly (lassabban) Go( mehet)
Fuck, fuck me hard, my hero. It's huge.
Csodálom hogy még senki nem sütötte el: Fuck me, fuck me, fuck meeee!
Please cum in my pussy! I want you to fuck me in the ass!
Bad hole ! BAD HOOOLE !!! (ezt jó, ha tudod)
A kérdező hozzászólása: Köszi! , de anált nem akarok ;)
"Nyugi van emberek, akkor így kérdezzem???? EZEK ÍGY HELYESEK? I am virgin (én szûz vagyok) Don't do it ( ne csináld) It's hurt (ez fáj) Slowly (lassabban) Go( mehet)" Megpróbálom kijavítani, amiket rosszul írtál: I am a virgin (vagy I'm a virgin) It hurts (fáj egy kicsit: it hurts a little nagyon fáj: it hurts very much) slowly: lassan Do it slowly: csináld lassan (more slowly: lassabban) Let it go: mehet még néhány: Please stop: kérlek, hagyd abba One more time vagy once again: még egyszer again: újra, megint it feels good: Jólesik, jó érzés it doesn't feel good: nem esik jól You're doing it very well (vagy so well): nagyon jól csinálod Let's continue it later: folytassuk késõbb Let's do it now: csináljuk most

Szevasztok azt szeretnem kerdezni h kb 3 napja szex kozben elszakadt a fitymamat rogzito kis valami az un fitzymafék hogyan lehet ezt gyogyitani orvosi beavatkozés nélkul meggyogyul? Es mit kell csinálnom.

Legjobb válasz: Az a helyzet h elszakadt de már ugy erzem gyógyulófélben van mert 2 napon belul elmult az erzékenysége es most már olyan mintha mindig igy lett volna de igazad van,van ott valami már nem oda illõ bõrke.Nem kell azt összevarni?

A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h elszakadt de már ugy erzem gyógyulófélben van mert 2 napon belul elmult az erzékenysége es most már olyan mintha mindig igy lett volna de igazad van, van ott valami már nem oda illõ bõrke.Nem kell azt összevarni?
Háziorvos --> urológia. A végeit lecsípik, és nem fog lifegni. Lehet rövid volt és ezért szakadt el, de akkor ez volt a sorsa, jobb lesz így majd a szex. Viszont a sebet le kell kezelni, amint írtam is, urológia az illetékes.
Valamint azt sem felejsd el , hogy ha nem rakod rendbe ezt a dolgot akkor a gyogyulas mindig heggesedessel fejezodik be.Ergo mindig feszesebb lesz.

Szex közben elkezd a hüvelybemenetemnél összeszűkülni a bőr, és egyre jobban feszít és mindig abba kell hagyni. Mitől lehet ez?

Kb fél óra szex után történik ez körülbelül, és szinte mindig. A hüvelybemenetem alsó falán a legeslegelején egy ilyen vékony réteg van, bőrlebernyeg, vagy hártya vagy hogy fogalmazzam meg, ami először nincsen, majd fokozatosan elkezd kicsit feszíteni, mintha összeszűkülne és nagyon fáj az is, ha hozzáérek. Utána már nem is tudunk szexelni, csak ha pihenek egy negyed órát, vagy még akkor sem. Arra gondoltam, hogy ez nem lehet a szűzhártya maradéka? Vagy mi lehet?

Legjobb válasz: Szöveti képlet lehet. Egy nõgyógyászhoz azért elmennék.

Szöveti képlet lehet. Egy nõgyógyászhoz azért elmennék.
A kérdező hozzászólása: rendszeresen járok nõgyógyászhoz, mert bajlódom a hüvelygombával, de eddig nem mondott semmit rá, mondjuk én se említettem, mert sajnos nem jutott eszembe
Elõször is említsd meg a nõgyógyásznak, mert õ magától nem tudhatja, hogy milyen problémáid vannak. Másodszor: Kegel-gyakorlatok!
pakold oda:)
Igen számíthatsz rá...
sõt már oda is illeszthetnéd
Szerintem igen. :) De ne kapkodd el, és ne erõszakoskodj! Várd meg, hogy õ kérje majd azt is! ;)
Ha élvezte az ujjazást, akkor valószínûleg az lesz a következõ lépés igen! Az elsõ alkalomnál mindenképp lassan csináld és használjatok rengeteg síkosítót!
nana, probaljatok ki :) szerintem meggyõzhetõ lesz

Lányok, nõk! Szex közben kell -e a nõnél a mellet izgatni, igénylik -e a lányok vagy inkább csak a punci élvez?

Ha igen milyen módon kell, vagy szeretitek? Nem érzéki leírást várok, nem akarok emiatt felhevülni.

Legjobb válasz: Pofozd meg õket.

Pofozd meg õket.
Van aki igényli és van aki nem.
ezt most úgy írod mintha neked ez csak egy kényszerfeladat lenne és ha nem igényelnék akkor rá se néznél...
én konkrétan igénylem. csókok, kézimunka, satöbbi. alapból, minden szexualitást mellõzve is szeretem, ha játszik a barátom a cicimmel, jó érzés :)
Minél több erogén zónáját izgatod egyszerre annál jobban fogja élvezni, tehát igen. Hogy hogyan...? Még csak kétszer volt ilyen, de felejthetetlen volt! Napokig nedves voltam utána...
Én elõjátékként szeretem, igénylem, de csak akkor, ha közben nem izgat máshol is a partnerem pl. odalent... ugyanis akkor valahogy nem tudok egyszerre kétfelé "figyelni" és egyik sem annyira jó, mint külön-külön.
A kérdező hozzászólása: Hát azért kényszernek nem érzem a munkát. De tény hogy egy szép popsi jobban izgat. Persze ezért kérdeztem hogy ki hogy szereti, mit csináljak vele. Nem mindig a lányt akarom megkérdezni.
A hüvelytorna gyakorlat segít ebben, nézz utána a neten.
Elõbb szex nélkül gyakorold, erõsítsd a hüvelyed. A kegel egy hülyeség, javaslom a Kriston intim tornát. Amikor megerõsödnek ott az izmok, akkor minden nélkül is érezni fogod, szinte behorpad a hüvelyed....akkor kezdd el szex közben is.

Ha szex közben a partnerem ujjaz eléggé keményen, akkor nagyon jól esik, de mindig úgy érzem, hogy pisilnem kell és ilyenkor elkezdek feszengeni. Mi lehet a baj? Mit csináljak?

17/L

Legjobb válasz: http://neon.hu/paros/5-dolog-amit-nem-tudtal-a-testedrol-270.. Nem, nem is tudnál bepisilni szex közben! "Elõfordulhat, hogy az orgazmus közeli másodpercekben megijedsz, mert hirtelen úgy érzed, hogy pisilned kell, és attól tartasz, hogy esetleg az aktus csúcspontján dobsz egy kis sárgát. Nos, ennek oka az, hogy a húgycsõhöz rendkívül közeli területek is ingerlésre kerülnek, ezért az agyad azt hiheti, a vécére kell menned. A jó hír azonban az, hogy a természet úgy alkotta meg az embert, hogy vagy szexelünk, vagy pisilünk: a kettõre egyidejûleg nincs lehetõség. Ezt könnyen tesztelheted, hogy önkielégítés után azonnal megpróbálsz elmenni a vécére: nem fog menni, pár percet elõtte várnod kell." ;)

http://neon.hu/paros/5-dolog-amit-nem-tudtal-a-testedrol-270.. Nem, nem is tudnál bepisilni szex közben! "Elõfordulhat, hogy az orgazmus közeli másodpercekben megijedsz, mert hirtelen úgy érzed, hogy pisilned kell, és attól tartasz, hogy esetleg az aktus csúcspontján dobsz egy kis sárgát. Nos, ennek oka az, hogy a húgycsõhöz rendkívül közeli területek is ingerlésre kerülnek, ezért az agyad azt hiheti, a vécére kell menned. A jó hír azonban az, hogy a természet úgy alkotta meg az embert, hogy vagy szexelünk, vagy pisilünk: a kettõre egyidejûleg nincs lehetõség. Ezt könnyen tesztelheted, hogy önkielégítés után azonnal megpróbálsz elmenni a vécére: nem fog menni, pár percet elõtte várnod kell." ;)
Nem fogsz bepisilni.Csinálja csak tovább.Ingerel csak.
Hát elsõsorban ülj le a pasival és mondd el neki, hogy ezt érzed! Aztán tudd meg, hogy õt zavarná-e, ha elélvezel és lefröcsölöd. Ha nem akkor nincs gond.
nyugi. próbálj meg ellazulni, mert ez a "mindjárt bepisilek" érzés, az orgazmus elõtti állapot. elõször nekem is fura volt és utána azthittem hogy tényleg odacsurrantottam, de nyugi. az nem pisi :-) 28/N

Szex közben hogy kell a hüvelyt összeszorítani?

Legjobb válasz: Ugynaúgy, mint nem szex közben. A hüvelyben izmok vannak, melyeket meg lehet szorítani. Gyakorold.

Ugynaúgy, mint nem szex közben. A hüvelyben izmok vannak, melyeket meg lehet szorítani. Gyakorold.
Szerintem ezzel abszolút nem válaszoltad meg....de mind1. Ugyanugy lehet, mint amikor pisilés közben megállitod a pisit. Próbálgasd, elõbb-utóbb sikerül. Sok sikert!
Olyan sok ember nem tud válaszolni egy egyszerû kérdésre (csak az elsõ hozzásoláshoz fûztem). Itt egy link. Próbáld ki, gyakorold, mûködni fog. http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=51&catid=2 Sok sikert!
derekadra kötsz egy 3cm átmérõjû drótkötelet ... és ha összeakarod szorítani akkor elkezded rángatni.

A barátnőmnek szex közben fehér váladéka van és nemsokára meg kell jönnie a menstruációjának ez attól van vagy egyéb gond van?

Legjobb válasz: A nõk nedvesek szex közben. Mindenkinél más. Átlátszó, sûrûbb, hígabb, fehér, stb.

A nõk nedvesek szex közben. Mindenkinél más. Átlátszó, sûrûbb, hígabb, fehér, stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!