Találatok a következő kifejezésre: Szex közben kell (94 db)

Szex közben kakilási inger? De ha elmegyek wc-re nem kell, csak inger van.

Másnak is volt már ilyesmi?

Legjobb válasz: Nekem volt már ilyen, mondjuk én szorulásos vagyok. A legkényelmesebb, ha aznap még szex elõtt el tudod intézni a nagyvécét, mert amúgy hát... elképzelhetõ, hogy szex közben a párod pénisze nyomja a cuccot, és úgy érzed, hogy menni kell.

Nekem volt már ilyen, mondjuk én szorulásos vagyok. A legkényelmesebb, ha aznap még szex elõtt el tudod intézni a nagyvécét, mert amúgy hát... elképzelhetõ, hogy szex közben a párod pénisze nyomja a cuccot, és úgy érzed, hogy menni kell.
nekem is volt már, de azért mert aznap még nem kakiltam, és mivel a végbeleket, meg a hüvelyt egy kis réteg választja el ezért érzi a nyomásokat, és azért alakul ki a kakiló inger! ne aggódja, próbálj elõtte elmenni wc-re!
Én nem jártam még így én úgy járok minden alkalommal hogy elkell mennem utána pisilni:S:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!:)
Hát...ha pasi a kérdezõ, akkor egyértelmû, hogy szex közben miért kell kaksizni:D Ha meg csaj, akkor teljesen normális, elõfordul néha...
Én finganék mindig dugáskor, nem gáz.
nekem is pisilnem kell utána. :) L

Ha szex közben a partnerem ujjaz eléggé keményen, akkor nagyon jól esik, de mindig úgy érzem, hogy pisilnem kell és ilyenkor elkezdek feszengeni. Mi lehet a baj? Mit csináljak?

17/L

Legjobb válasz: http://neon.hu/paros/5-dolog-amit-nem-tudtal-a-testedrol-270.. Nem, nem is tudnál bepisilni szex közben! "Elõfordulhat, hogy az orgazmus közeli másodpercekben megijedsz, mert hirtelen úgy érzed, hogy pisilned kell, és attól tartasz, hogy esetleg az aktus csúcspontján dobsz egy kis sárgát. Nos, ennek oka az, hogy a húgycsõhöz rendkívül közeli területek is ingerlésre kerülnek, ezért az agyad azt hiheti, a vécére kell menned. A jó hír azonban az, hogy a természet úgy alkotta meg az embert, hogy vagy szexelünk, vagy pisilünk: a kettõre egyidejûleg nincs lehetõség. Ezt könnyen tesztelheted, hogy önkielégítés után azonnal megpróbálsz elmenni a vécére: nem fog menni, pár percet elõtte várnod kell." ;)

http://neon.hu/paros/5-dolog-amit-nem-tudtal-a-testedrol-270.. Nem, nem is tudnál bepisilni szex közben! "Elõfordulhat, hogy az orgazmus közeli másodpercekben megijedsz, mert hirtelen úgy érzed, hogy pisilned kell, és attól tartasz, hogy esetleg az aktus csúcspontján dobsz egy kis sárgát. Nos, ennek oka az, hogy a húgycsõhöz rendkívül közeli területek is ingerlésre kerülnek, ezért az agyad azt hiheti, a vécére kell menned. A jó hír azonban az, hogy a természet úgy alkotta meg az embert, hogy vagy szexelünk, vagy pisilünk: a kettõre egyidejûleg nincs lehetõség. Ezt könnyen tesztelheted, hogy önkielégítés után azonnal megpróbálsz elmenni a vécére: nem fog menni, pár percet elõtte várnod kell." ;)
Nem fogsz bepisilni.Csinálja csak tovább.Ingerel csak.
Hát elsõsorban ülj le a pasival és mondd el neki, hogy ezt érzed! Aztán tudd meg, hogy õt zavarná-e, ha elélvezel és lefröcsölöd. Ha nem akkor nincs gond.
nyugi. próbálj meg ellazulni, mert ez a "mindjárt bepisilek" érzés, az orgazmus elõtti állapot. elõször nekem is fura volt és utána azthittem hogy tényleg odacsurrantottam, de nyugi. az nem pisi :-) 28/N

Szex közben olyan érzésem van mintha beakarnék pisilni. Félek, h bepisilek ezért egy kis szünetet kell tartanom. Bepisilhetek szex közben?

Vagy nem kellene félnem?

Legjobb válasz: http://www.harmonet.hu/te_en_szex/51770-noi-ejakulacio:-gyon..

És a pisiléssel minden rendben szokott lenni? (nem fáj, nem kell gyakran vagy nem szoktál sokszor "felfázni"?)
#1 vagyok. Nah leányom elolvastad a cikket? Leközelebb is visszatartod? ajánlom a törölközõt. :)
alighanem a "g-pont" körül izgat a párod. Az jár olyan "bepisilõs" érzéssel.....
Vannak olyan lányok, akiknek olyan intenzív az orgazmusuk, hogy egy kicsit bepisilnek közben. Állítólag ez nagyon extra orgazmus, de én mégsem szeretnék ilyet. Ciki. Drukkolok, hogy te ne ilyen legyél.

A barátnőmnek szex közben fehér váladéka van és nemsokára meg kell jönnie a menstruációjának ez attól van vagy egyéb gond van?

Legjobb válasz: A nõk nedvesek szex közben. Mindenkinél más. Átlátszó, sûrûbb, hígabb, fehér, stb.

A nõk nedvesek szex közben. Mindenkinél más. Átlátszó, sûrûbb, hígabb, fehér, stb.

Mi a kedvenc legextrémebb pózotok szex közben és milyen póz a legmegfelelőbb az első szexhez ezen kívül, hogy kell megujjazni?

Én ezt n? ként kérdezem az utolsót pedig párom nevében kérdezem.

Legjobb válasz: Lány hanyatt, pasi szembe (misszionárisu) . Ujjazást pedig elõször te próbáld saját magadnak. ha megy és élvezed, akkor mutasd meg a párodnak (párod elõtt ujjazd magad), majd õ ujjazzon . Legextrémebb: egyik pasi farka popsimban, másik puncimban, közben barátnõm puncija a számba. Elég extrém :)

Lány hanyatt, pasi szembe (misszionárisu) . Ujjazást pedig elõször te próbáld saját magadnak. ha megy és élvezed, akkor mutasd meg a párodnak (párod elõtt ujjazd magad), majd õ ujjazzon . Legextrémebb: egyik pasi farka popsimban, másik puncimban, közben barátnõm puncija a számba. Elég extrém :)
Basszus.. hagyjátok a pics*ba ezt a szex dolgot egyelõre.
Az ujjazást, azt te mutasd meg a fiúdnak. Az elsõre a legjobb a misszionárius póz.
te háton, lábad a nyakába és pumpál ahogy csak bírja.. na jó nem.. misszionárius póz a legmegfelelõbb elsõ szexre.. az ujjazást meg inkább hagyjuk.. ha te nem tudod neki elmondani, hogy neked hogy jó.. akkor õ nem találja ki. vagy totóztok?
vagy csóka dákó popiban, mogyesz meg a nuniban látod én nem kell 2 pasi elég egy is :)

Mit kell csinálnia egy lánynak szex közben? Mert az oké hogy ott fekszik alul és csak terpeszt, de amikor esetleg felülre kerül akkor mit kell csinálnia hogy jó legyeen a fiúnak? Elég csak föl-le mozognia, vagy közbe előre-hátra is kell?

Legjobb válasz: Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...

Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...
majd érzed ugyis h mi jo neked és neki !ha neki nem jo hidd el ugyis pozt vált vagy jelzi vhogy h nem jo neki de am szerintem jobban élvezik amikro a csaj irányit:P
Ha nem erzed mit kell csinalni akkor szerintem hagyd a busba egyenlore a dolgot...ha nem jon magatol megette a fene...
Ha a lány alul van érdemes "fölvenni" a pasi ritmusát. Esetleg misszi pózban lehet finoman karmolgatni a hátát! De szigorúan csak finoman!! Amúgy ha te vagy fölül akkor azt lovaglásnak szokták hívni. Azt te döntöd el h mozogsz rajta. elõre-hátra vagy föl-le. Ahogy nektek jó. A szexben minden megengedett ami mindkét félnek jól esik... cukorfalat

Szex közben hogy kell a hüvelyt összeszorítani?

Legjobb válasz: Ugynaúgy, mint nem szex közben. A hüvelyben izmok vannak, melyeket meg lehet szorítani. Gyakorold.

Ugynaúgy, mint nem szex közben. A hüvelyben izmok vannak, melyeket meg lehet szorítani. Gyakorold.
Szerintem ezzel abszolút nem válaszoltad meg....de mind1. Ugyanugy lehet, mint amikor pisilés közben megállitod a pisit. Próbálgasd, elõbb-utóbb sikerül. Sok sikert!
Olyan sok ember nem tud válaszolni egy egyszerû kérdésre (csak az elsõ hozzásoláshoz fûztem). Itt egy link. Próbáld ki, gyakorold, mûködni fog. http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=51&catid=2 Sok sikert!
derekadra kötsz egy 3cm átmérõjû drótkötelet ... és ha összeakarod szorítani akkor elkezded rángatni.

Férfiak! A jó szexnek nélkülözhetetlen feltétele, hogy a párotok izgató, talán mocskos dolgokat mondjon szex közben? Mindenképpen kell nektek, hogy mondjon szexi dolgokat?

El?re vetíteném, hogy nem feltétlen azok véleményére vagyok kíváncsi, akik minden hétvégén mással fekszenek össze részegen.

Legjobb válasz: Azért regényt nem kellett volna írni. Én spec élvezem, ha mocskos egy rüfke szája.

Azért regényt nem kellett volna írni. Én spec élvezem, ha mocskos egy rüfke szája.
Csak szolidan (esetünkben). Ha ilyeneket mondana a lány, akkor elõvenném a furcsa nézésem. És az nem jó senkinek.
engem különösképp nem érdekel, hogy mond-e mocskos dolgokat. sõt van amikor marhaviccesen sül el az ilyen fajta mocskolodás 68/F
ez is elég jó már, de engem izgatna ha olyanokat mondana a csaj mint amikre gondolsz. 25F
"Õ mondta hogy ilyenre ne is gondoljak, neki tetszik az ilyen, és neki az a lényeg, ..." Na, akkor mi is a kérdés? Ha tetszik neki, akkor csináld nyugodtan. Az más kérdés, hogy én nem szeretem, ha egy lány akár az ágyban, akár máshol csúnya szavakat használ. Ki tudnék futni a világból tõle, de nem nekem vagy bárki másnak kell megfelelned, hanem a párodnak. Szóval ne fogd vissza magad.
Akár az én Bnõm is írhatta volna:D bas*zki:D ez , most durva volt...:D ami nekem a véleményen, hogy nem kell bátortalannak lenni, a barátod is megmondta, hogy engedd el magadat, nyugodtan, ha segít, pezsgõzzetek elõtte, hátha oldja a gátlásaidat, nem kell semmit sem elfolyatni magadban, az sohasem vezetett jóra:) és ahogy olvasom a párod is vevõ a dologra:) és nem nem baj, ha ribancként viselkedel az ágyban:P
Én nagyon örülnék neki, ha a párom ilyeneket mondana, de még annyi sem hagyja el a száját, hogy "uhh, de jó", csak fekszik kussban, amíg én "dolgozok" rajta. Pedig (el)élvez, csak marha szégyellõs. Szóval igen, jó lenne, szerintem a legtöbb férfi élvezné, még a mocskosabb beszédet is. (31/F)

Intimtorna gyakorlatok, mit kell csinálnom? Tényleg beválik? De akkor nekem mindig arra kell majd koncentrálnom szex közben hogy szorítsam össze a hüvelyem, még más lány élvezheti a szexet?

Alig volt még nemi életem, mégis tök tág vagyok, alig érzem a barátom, és akk gondolom ? is engem, csak nem mondja. Nagyon nehéz volt elvesztenem a szüzességem,mert nem akart bemenni,meg fájt utána kb 10alkalommal,olyan sz?k vtam..most meg.. már 1éve am nem is szexeltem..de ha elkezdem,megint nagyon tág vagyok 3p után:S

Legjobb válasz: Az intim torna csak használhat. Utána sokkal jobban a magad ura lehetsz: azt csinálsz, amit akarsz (a fiúval is). Az, hogy tág vagy, a 2. fázis: fölizgulsz, de még nem eléggé. Utána jönne az a fázis, ahol a hüvelyed külsõ harmada ismét összeszûkül és megfogja a hímvesszõt. Intim torna ebben is segít.

Az intim torna csak használhat. Utána sokkal jobban a magad ura lehetsz: azt csinálsz, amit akarsz (a fiúval is). Az, hogy tág vagy, a 2. fázis: fölizgulsz, de még nem eléggé. Utána jönne az a fázis, ahol a hüvelyed külsõ harmada ismét összeszûkül és megfogja a hímvesszõt. Intim torna ebben is segít.

Hogyan dolgozzon egy lány szex közben? Mit kell csinálnia hogy jó legyen a pasinak?

Legjobb válasz: Minden ember más, tehát nem tudod pont eltalálni, hogy a pasidnak mi a jó. Fontos a kommunikáció két ember közt, különben sose fogjátok kitalálni egymás vágyait. Ki kell tapasztalni ezeket. Egyébként légy aktív. Ha szereted a párodat, akkor aktív is vagy kellõképp. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ne legyél fadarab...mert akkor akár egy guminõt is tolhatna.

Minden ember más, tehát nem tudod pont eltalálni, hogy a pasidnak mi a jó. Fontos a kommunikáció két ember közt, különben sose fogjátok kitalálni egymás vágyait. Ki kell tapasztalni ezeket. Egyébként légy aktív. Ha szereted a párodat, akkor aktív is vagy kellõképp. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ne legyél fadarab...mert akkor akár egy guminõt is tolhatna.
testhelyzettõl függ: túrj a hajába, gyúrmázd a vállát, a hátát, kulcsold a lábad a dereka köré úgy még a tempót is diktálhatod, markolászd a fenekét de ne sûrûn és nem túl vadan, húzd fel te neki az óvszert mert az is nagyon izgató, ha te az a típus vagy aki nem ad ki semmilyen hangot közben akkor nyögj halkan hogy éreztesd vele a sikerélményt, ha látod hogy fárad akkor vedd át a cselekvõ szerepét esetleg pózt is válthattok és te mozogj rajta ha lovagló póznál jártok nyújtózz párszor hátra én imádom a feszülõ nõi mell-test látványát, és a kutyapózt találom a legizgatóbbnak mert egyszerûen kívánnivaló a nõi fenék (a nem túl nagy :D), sõt olyankor úgy érzem õ teljesen az enyém, ez remélem segített 27/F
elõzõ vagyok egy valami kimaradt, egyet ne tégy, ne feküdj el mint egy darab fa aki sodródik az óceánon mindent hagyva mert összezavarod a párod aki aztán beleképzel majd valamit és ez a szex rovására megy, meg a késõbbiekre is kihat
Felhõtlenül élvezd a dolgot. Ez a legfontosabb.
GRATULA!!! Végre egy jó kérdés! Ezt kellene minden lánynak feltennie 12 év fölött, hogy 20 éves korára szexistennõ lehessen a párja számára. ( Ld. a gésák képzését) Mennyivel több boldog pár lenne! ( Persze ez érvényes a fiukra is!) Csak az a baj, hogy néhány mondatban nem lehet megválaszolni.
Misszionáriusban is lehet tenni egy két dolgot. Vagy ne maradj misszionárius pózban: fond a lábad a lába/feneke köré, próbáld meg elérni a nyakát, simogasd a fejét, hátát, karját. Ezt én nagyon szoktam szeretni. Nyögdécseljél, és tényleg látsszon rajtad, hogy élvezed, mert ha nem élvezed, a fiúnak sem lesz jó. Mássz rá bátran a fiúra, közben simogasd, markolászd, ahol éred. Ha benned van mozgasd a csípõdet, bármilyen pózban, mintha hastáncolnál. És tényleg nagyon szép látvány a feszülõ mellet nézni, szóval ezt bátran alkalmazhatod, a srácnak is biztos fog tetszeni. És az sem hátrány, ha elmondod, vagy elliheged, hogy most mennyire élvezed esetleg a dolgot.:)
Misszio.pózban én pl. beletúrok a hajába, markolászom a popsiját, simogatom magam, vagy az újjamat bedugom a szájába, vagy õ az enyémbe és szopogatom az újját.De simán látja rajtad h. élvezed, akkor az már jó. Amúgy minden fiúnak más a jó.Aki sokat masztizik, annak az orál elég sokáig tart.Na meg ami egyszer jó az lehet legkozelebb már nem, a párom pl. szereti ha úgy kapom be a lompost h. hozzádörzsölöm a szájpadlásomhoz, hiszen az is recés és hasonló érzés mint a hüvelyben, kézzel nehéz jót okozni, hisz teljesen másként csinálod te szembõl, mint amikor õ csinálja magának.De kérdezz rá h. õ hogyan szeretné h. csináld és akkor elmondja mi a jó neki.
Ládákat pakoljon vagy varrodában fonjon! Na jó válaszolok:Szerintem, ha ezt éreznéd, ha közben valóban szeretnéd azt akivel közben csinálod...
Azért szerintem elég kielégítõ válaszok jöttek :) Engem is érdekel ez a téma, bár hogy õszinte legyek nem sok újdonságot olvastam, szóval írjatok még fiúk!!!! 21/L
bocsánat, hogy belekérdezek a kérdésbe, de és simán, misszionáriusban mit tud csinálni a lány? mármint, úgy sok mozgástér nincsen...
telefonos ügyfélszoláglatot el tudok képzelni szex közben a csajnak. esetleg fõzhetne valamit, még az is mûködõképes lehet. vagy írjon fejben reklámszövegeket. például.
Én a 12 éves korral max úgy értenék egyett, ha finoman, mint egy felvilágosító óra lenne, nem pedig kõkemény gyakorlat. Így is túl sok az olyan csaj, aki testileg már érett, de lelkileg még egyáltalán nem és már szexuális életet él. Ez pedig többek között azért nem túl jó, mert nem figyelnek pl. a védekezésre. Szerintem meg nagyon hamar bele lehet jönni, fõleg ha az egyik fél tapasztalt. Meg amúgy is, ha szerelmes az ember akkor a simogatások meg minden kedveskedés ösztönbõl jön és boldogságot okoz. P 18/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!