Találatok a következő kifejezésre: Szex közben gumi (69 db)

Szex közbe gumit használtunk. lehetséges hogy terhes vagyok?

Miután elment kivette és le akarta szedni a gumit magáról akkor vette észre hogy nincs rajta nagyon meg ilyedtem és bennem maradt ki vettem a gumit és benne volt a sperma de nem tudjuk hogy mikor esett le de szerintem a végén. Terhes lehetek? :S

Legjobb válasz: j erre itt nem fogsz választ kapni, nõgyógyászhoz menj, biztos, ami biztos, még ha kicsi is rá az esély

j erre itt nem fogsz választ kapni, nõgyógyászhoz menj, biztos, ami biztos, még ha kicsi is rá az esély
A kérdező hozzászólása: Szerintem ezért amikor ki húzta akkor csúszhatott le mert abba ment el
Valószínûleg már kezdett lankadni és azért csúszott le. De szerintem nem lesz gáz. Azért ha esetleg nem jönne meg egy teszt illetve orvos. Az a biztos. De szerintem nem lesz gáz. :)
nagyon kicsi rá az esély
Nem tudjátok mikor esett le? Gondolj bele. Ha menet közben akkor nem lenne benne sperma, plusz még jól beléd is tömködte volna... Menj el orvoshoz. Az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Én is ezen gondolkodtam hogy ha közbe jött volna le akkor nem a szélén lett volna hanem akkor tényleg belém nyomta volna mert ahogy mondta hogy nincsen rajta rögtön oda nyúltam és ott volt.

Ha szex közben gumival védekezünk, akkor a péniszemen a bőr mozog "fel-le"?

Hülye kérdés tudom. de azért még válaszoljatok. köszi.

Legjobb válasz: szerintem nem, de ezt még sosem jutott eszembe megfigyelni.

szerintem nem, de ezt még sosem jutott eszembe megfigyelni.
szerintem csak minimalisan. kb annyira mint gumi nelkul, bar meg en sem figyeltem meg.
nekem merev állapotban is fedi az egészet a bõr, felhúzom és úgy szoktam rárakni a gumit, de amúgy még én se figyeltem meg :D:D egy kicsit valszeg mozog
Ha nem mozogna elmennél? De most komolyan? Persze hogy mozog... Figyi végezz kísérletet: felhúzol egy gumit azt húzgálod kicsit ha nem mozog akkor én vagyok a hülye ha mozog akkor meg van oldva a rejtély...
17.34 vagyok, nekem ha felall akkor kibujik a bor alol es mereven nincs rajta bor. es nem attol megyek el h mozog hanem h dorzsizi a punci.

Szex közben mitõl szakadhat ki a gumi?

Legjobb válasz: A gumi márkák között is van némi eltérés, van amelyik silányabb minõség, de legtöbb eseteben azért szakad ki, mert rosszul húzzák fel. Ha sok levegõ kerül a gumiba amikor felhúzod, akkor szex közben nagyobb rá az esély, hogy kiszakad.

A gumi márkák között is van némi eltérés, van amelyik silányabb minõség, de legtöbb eseteben azért szakad ki, mert rosszul húzzák fel. Ha sok levegõ kerül a gumiba amikor felhúzod, akkor szex közben nagyobb rá az esély, hogy kiszakad.

Ha szex közben beleélvezek az óvszerbe és úgy folytatom tovább a szexet az baj? De ha nem lyukas a gumi akkor is baj? Vagy nem?

Legjobb válasz: Ne spórolj már egy vacak párszáz forintos gumival. Egy gyereket fölnevelni sokkal többe kerül. Ha beleélveztél, onnantól a belseje csupa trutyi. Csúszik, mint a veszedelem. Olyan, mintha nem is lenne rajtad.

Ne spórolj már egy vacak párszáz forintos gumival. Egy gyereket fölnevelni sokkal többe kerül. Ha beleélveztél, onnantól a belseje csupa trutyi. Csúszik, mint a veszedelem. Olyan, mintha nem is lenne rajtad.
Hát ez egyszeri ürítésre lett kitalálva, több már nem férne belé.Plusz oda kell rá alapból figyelni, hogy helyesen legyen feltéve, aktus után simán felcsúszhat, lecsúszhat. Próbáld ki nyugodtan hátha sikerül többször is használni!
szerinted mire való az óvszer??? jah és ha lyukas, az cink lehet!
igen, nem árt másikat húzni!
Elelvezes utan lelankadsz... Akkor a gumi lecsuszik, ha folytatod a szexet. Szal ki ne probald-.- ha beleelveztel , huzz masikat, ra van irva a hasznalati utmutatora is. Olvasd el, nem disz.
Na én így szívtam meg az idióta tapasztalatlan pasim miatt. Miután elélvezett még gyakorlatozott bennem (érdekes, hogy nem ment azonnal össze a pénisze, így nem is vettem észre semmit), aztán amikor kihúzta, bennem maradt a telibe élvezett gumi... Mehettem esemény utáni tablettáért, nagyon dühös voltam!
utolsó, szûz volt a srác?

Gumival nem szeretek szexelni :/ Valahogy elveszi az érzést. A Megszakításos módszer mennyire veszélyes? Sperma szex közben is jön ki a péniszemből még az orgazmus előtt?

Legjobb válasz: Nekünk is pont ez a bajunk a gumival... És a megszakításos szex vagy terhes leszel vagy nem! A tabletta sem 100%-ban megbízható de jó ha van!

elõolvadék XDDDDDD mennyé aludni
Nekünk is pont ez a bajunk a gumival... És a megszakításos szex vagy terhes leszel vagy nem! A tabletta sem 100%-ban megbízható de jó ha van!
Ha én nagyon fel vagyok izgulva egy nõre, akkor egy kis gumidarab nem veszi el azt a bizonyos érzést....akkor is kõkemény a cerkám! Gumi nélkül csinálni felelõtlenség, soha nem csinálnám, illetve idõ elõtt nem szeretnék babát. Amúgy létezik fogamzásgátló is.
igen elõolvadék, attól is terhes lehet ugyhogy szedjen tablettát vagy ha nem jó gumival akk majd várhatod a kisbabát..szokj hozzá és kész
Én sem szeretem gumival csinálni, de ott a fogamzásgátló. Védekeztem énis megszakításos módszerrel sokáig, nem voltam terhes, de inkább fogamzásgátló!!
23:23: Az elõváladék, nem elõolvadék:S
Utolsó: Nagy hülyeséget írsz azzal, hogy a megszakításossal 80% az esély:D Ez akkora b*romság, hogy jobbat nem írhattál volna. Nincs 80%, sõt 50% se, 10 körül lehet, de én mindenképpen ajánlanám h ha az óvszer nem jó, legalább tablettát használjátok.
A megszakitásos sex 80%ban hatásos ha gyereket akarsz/tok. A maradék 20%százalék nekem kevés volna az üdvözséghez.És igen jön sperma az orgazmus elõtt a péniszbõl.
akkor szedjen tablettát. megszakítás nem védekezés, és a naptármódszer meg a hõmérõzés sem az. nem a középkorban élünk, [email protected]
ELÕOLVADÉK!!!!!! nagyooon nagy!!!! :D XD
ez az elõolvadék duma nagyon nagy:D:D ezért érdemes volt ma még felnéznem ide is!
nem bisztonságos, az elõnedv is tartalmazhat spermát!
Haló! Én erre olyan megoldást hallottam, hogy csináljátok egy kicsit és pár percenként néha a csaj szopik egy kicsit és szívja és akkor kiszívja a nedvet és mehet megint egy ideig:D

Miért lankad a le péniszem a szex közben, amikor el kezdem kibontani a gumit?

23 éves vagyok. Orális szex alatt sose lankad le, órákig nincs semmi probléma, aztán mikor arra kerül a sor, hogy felvegyem a gumit és elkezdem kibontani a csomagolását, na akkor lelankad és utána órákig fel se áll többet. Elég nagy probléma nálunk mert a barátnőm nem szedhet fogamzás gátlót. Valaki tudna segiteni, főleg olyanok akiknek szintén volt hasonló gondjuk, hogy milyen gyógyszer vagy krém létezik erre?

Legjobb válasz: Megszakításos módszer kirántod mikor elélvezel vagy berakod húzogatod még annyira kanos nem leszel hogy meghalsz és akkor teszed fel a gumit vagy 2-3 perc cumizás és akkor teszi rá a gumit a nõcid

Megszakításos módszer kirántod mikor elélvezel vagy berakod húzogatod még annyira kanos nem leszel hogy meghalsz és akkor teszed fel a gumit vagy 2-3 perc cumizás és akkor teszi rá a gumit a nõcid
Azért lankad le szerintem, mert megszakad a szexuális dolog pár percre, kizökkensz agyilag a szituból.A barátnõd használjon hüvelygyûrût, ha nem szedhet gyógyszert.
Van spermicid hatású hüvelytabletta, nem olcsó, de mégsem szedni kell.
órákig tartó orális szex? atyám!!! ha dobnád a csajod, léci ajánlj be nála!

Szex közben a gumi száján kiszivárgott egy kis anyag, lehet belőle baj?

Egyszer csak észrevettük, hogy nagyon nedves a péniszem töve, letöröltük és csak gumi szaga volt egyébként, de valószínű, hogy volt benne spermium. Lehet, hogy a vaginába is került, szerintetek lehet ebből terhesség? Az esemény után úgy negyed órát volt függőleges testtartásban a barátnőm.

Legjobb válasz: Ha nem szakadt el a gumi akkor nem kell aggódnotok,amúgy meg lehet h az a "nedvesség"amit a péniszeden találtál elõváladék volt.. a barátnõdnek meg felesleges volt negyed órát állnia mivel ha elszakadt a gumi és elmentél kb.abban a pillanatban megfogant..

Ha nem szakadt el a gumi akkor nem kell aggódnotok, amúgy meg lehet h az a "nedvesség"amit a péniszeden találtál elõváladék volt.. a barátnõdnek meg felesleges volt negyed órát állnia mivel ha elszakadt a gumi és elmentél kb.abban a pillanatban megfogant..
Nem lehet, hogy a barátnõd nedve volt?
A kérdező hozzászólása: A gumi nem szakadt el és jogos a kérdés, szokott a barátnõm leve is lenni de ez most feltûnõen sok nedv volt.

Szex közben, ha valaki elmegy gumiban, akkor utána még lehet attól szexelni, hogy benne van a sperma a gumiban?

Legjobb válasz: Javíts ki ha tévedek, de szerintem ejakuláció után a farkad lelohad, összemegy. Ha így folytatnád tovább, bizony lecsúszna róla a gumi. A másik meg, mi szoktunk egymáson pihegni még kicsit utána, de a páromnak már az is kényelmetlen, mert hogy érzi hogy ott van valami folyós.

Javíts ki ha tévedek, de szerintem ejakuláció után a farkad lelohad, összemegy. Ha így folytatnád tovább, bizony lecsúszna róla a gumi. A másik meg, mi szoktunk egymáson pihegni még kicsit utána, de a páromnak már az is kényelmetlen, mert hogy érzi hogy ott van valami folyós.
jew soul is jew bro'
nem
Nem, elõször vedd le és fordítsd ki!
NEM!!! Még azelõtt ki kell húzni (gumival együtt), hogy lelohadna! Ez embertõl függ: van, akinél csak pár másodperc - van, aki tovább bírja. De még idõben ki kell húzni, különben lecsúszhat, kifolyhat, stb. Ja: spermával töltve könnyebben ki is szakad.
te mi a [email protected]ól beszélsz?? mit csináltatok ti?!?!
tisztázd a doanyulétam szó jelentését! meg hogy ki hova nyúlkált
am. nekem sem teljesen tiszta csak következtettem. :D 1 normális válasz adó voltam.
ez nekem se tiszta. :|
kezdjük elölrõl! szexeltetek. de nem tudod, h behatoltál-e?!?! a gumi meg csak ugy lecsusszant a löttyedt kuksidrol?! felszakadt?!?! szerintem fogj egy biosz könyvet és azonnal kezdd el tanulmányozni!! meg utána nézhetnél annak is, h puha kukival nem lehet dugni. olyan, mintha fõtt spagettitésztával probálnál darts-ozni...
A kérdező hozzászólása: Végre 1 normális válasz. Köszönöm szépen. És érthetetlen voltam tudom. De megijedtem :/
nem szakadtfel ?... jézus... tehát még szûz a csaj. :) ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: Odanyultam* a péniszemhez.. és nemvolt rajta a gumi.
A kérdező hozzászólása: Nem a sperma..hanem ami orgazmus elött jön ki.. Elõváladék . Megvagyok picit ilyedve bocs :S Szoval probálkoztunk.. ÉS Még nem volt felszakadva a szûzhártyája.
aha oké te nagyon beszivtál xD
Mit szívtatok?! :D Adjatok nekem is xD
"Barátnõmmel Elõváladéka" O_o
:DDDD dohányoztatok ?! vagy mivan?! xD
a Csajod 9 hónap mulva lefog petézni neked 1 cotonMAN-t ami elháritja az emberek körébõl az écet. legközelebb dugj meg 1 majmot és azokkörébensem fog tovább terjedni
Érdemes gumit használni.Ilyenkor nagyobb a fertõzésveszély.
Ez a veszély akkor is fennáll, ha simán óvszer nélkül szexelnek, nem kell ehhez nyitott méhszáj.
Menzeszkor nyitva van a méhszáj, olyankor fel tudnak pumplálódni dolgok. Akármi. És lehet hogy meddõ lesz a nõ. Szóval át kéne gondolni a véres szexet.
Jaj 3-as, nem, nem feltétlenül elõzik meg erõs görcsök -.- Miért kell folyton általánosítani, csak mert ezt hallottad egy barátnõdtõl, vagy én nem tudom.... Amúgy kérdezõ, most képzeld el, a méhszáj nem 1 másodperc alatt fog kitágulni, mert "most jön a vér", tehát amikor már nagyon mensi-idõ van, jó védekezni, mert igen, nagyobb a fertõzésveszély.
érdemes gumit hazsnálni, de akik babát tervezenek azok iylenkor sem szoktak használni.
Van olyan szivacs tampon is, amit direkt arra terveztek, hogy menstruáció alatt is lehessen higiénikusan szexelnie a nõnek.
Nem mindenkinél, nem törvényszerû.
szex közben jött meg? nem is görcsölt, meg semmi? nem hisze h az a havi volt, mert azt erõs görcsök elõzik meg..
Ha mind a ketten megfürödtetek elõtte, semmivel sem nagyobb a veszélye a fertõzésnek, mint alap állapotban.
Nem barátnõtõl hallottam, mivel én is nõ vagyok, és eddig akárhány nõvel beszéltem, mindnek görcsölt a hasa elõtte. Ennyi...... de a kérdezõ is mondta, h voltak görcsei.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!