Találatok a következő kifejezésre: Szex közben farkamon fel (4 db)

Meleg srácok. Nektek mennyire befolyásolja az élvezetet az, hogy szex közben a passzív fél farka áll vagy nem?

Legjobb válasz: Számít nagyon, ha a passzív fél nem élvezi a dolgot, akkor én sem.

Számít nagyon, ha a passzív fél nem élvezi a dolgot, akkor én sem.
Nem mindig áll egy folytában legalábbis nekem nem meg a páromnak sem és ez nem azért van , mert nem élvezzük.
Nem! Attól még élvezheti h nem áll neki! Bi srác
Igen, én is úgy vagyok, h nem mindig áll fel., de attól ami bent folyik érzés az kva jó és libabõrös vagyok tõle! :)
Ha csak a fele áll az nem zavar.
jobbszeretem, ha levágom , hogy én ánuszom, tuti ne táguljon :*

Nőknek! Ha nagyon fel vagytok izgulva, pl. ha a párod felizgat az előjátékkal vagy szex közben azt mondja ennyi nem kapsz többet, úgy hagy kielégületlen. Mit tennél ha ott ülne egy másik férfi fel állított farokkal? Bele ülnél?

Ki bírnád,hogy kielégületlenül maradj?

Legjobb válasz: Ezért van a lányoknak is keze ,ha nincs ló jó a szamár is alapon. Persze ezt 100% ,hogy visszakapnád és akkor nagyon rosszul esne.

nos, asszem értem mire gondolsz ha elvontan értelmezzük a kérdést:) a válaszom: nem. hiába lennék felizgatva nagyon, arra nem vágynék, hogy ezt tegyem.
Ezért van a lányoknak is keze , ha nincs ló jó a szamár is alapon. Persze ezt 100% , hogy visszakapnád és akkor nagyon rosszul esne.
kielegitenem magam es kesz... U.I.: nem minden no tud elelvezni szex kozben tehat nem midnig vannak kielegitve... 20L
életszerû a jelenet tleg :D épp egy félbehagyott szex közben ott ücsörög véletlenül egy álló farkú pasi a nappaliban. erre én "jé, hát ez mi? dejó, kipróbálom" válasz: mit nem lehet ezen kibírni?
Sose vonunk be mást ha szeretkezünk, ez csak két emberrõl szól. 26 N
ki..de akkor ezt vissza adnám neki egyszer..:)
meg amúgyis mit keresne ott egy másik férfi miközben a párommal szeretkezek?? a pedomaci jött át esetleg a szomszédból mert szexelni akar???
Simán.
Kezdjük ott hogy nekem nem ilyen fas.zkalap a párom.Hanem egy normális férfi.Szóval nincs mirõl beszélni :)
ha kék szeme van. mindenképpen, ha nem akkor is! 20L
biztos hogy kibírnám. elmúlik az érzés, de párom visszakapná az biztos :D

Az gondot jelenthet szex közben hogy felfele ível a farkam a felétõl kb és balra? Vagy csak néhány pózban?

kézzel lejjeb tudom hajtani a tövénél ugye akkor lejjebb néz de a görbület megmarad a pénisz felétõl

Legjobb válasz: A legtöbb fiú pénisze nem teljesen egyenes! Tehát a görbület nem feltétlenül jelent problémát! Ha a görbület a szexuális élet során nem zavaró, akkor kezelést nem igényel. Két típusa van: 1. Veleszületett görbület (fõként lefelé irányul) 2. Szerzett görbület (pl. valamilyen sérüléstõl/hegesedés következtében) Hogy számodra gondolt jelent-e azt majd Neked kell eldönteni. Egyébként mennyi idõs vagy?

A legtöbb fiú pénisze nem teljesen egyenes! Tehát a görbület nem feltétlenül jelent problémát! Ha a görbület a szexuális élet során nem zavaró, akkor kezelést nem igényel. Két típusa van: 1. Veleszületett görbület (fõként lefelé irányul) 2. Szerzett görbület (pl. valamilyen sérüléstõl/hegesedés következtében) Hogy számodra gondolt jelent-e azt majd Neked kell eldönteni. Egyébként mennyi idõs vagy?

Szex közben a farkamon fel kell e lenni e huzva a börnek?

én igy látom hogy mikor felhuzom a bört és felál a farkam kisebb mintha nem lenne felhuzva mért van ez én szex közbe se szoktam felhuzni baj ez szerintetek?

Legjobb válasz: nem

nem
Ez csak optikai csalódás, lásd: pornofilmek, ott is mindig nyélre le van húzva a bõr, hogy nagyobbnak látszon. Ha nem zavar, ne foglalkozz vele!
A pornófimekben nem nyélre vannak húzva, hanem az esetek 90%-ban körül vannak metélve. Az amerikai pornófilmkben nem nagyon látni fitymát. :)
Bizony. Azok a farkak blankolva vannak.
Hát én ext nem értem. Neked a makkodon bõr van amikor feláll? Ekkor két eset van: 1.Vagy nem áll fel rendesen. 2. A fitymád a nyakadig ér.
A kérdező hozzászólása: és miért kisebb töle ?
A kérdező hozzászólása: oké
Hogy témába vágó szólással éljek, ahány makk, annyi szopás :) Nekem pl csak akkor csúszik le a bõr, amikor berakom a csajnak.
bezonyám! Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma farok. Van akinek lecsúszik, van akinek nem, van akinek félig, van akinek csak ha beteszi, mit számít ez? Semmit. Mindegy mekkorának látszik, és az is, hogy mekkora. Ha valaki jó az ágyban, és odaadó szeretõ, nem hiszem, hogy bármi jelentõsége is lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!