Találatok a következő kifejezésre: Szex közben farkamon (36 db)

Nektek nem ciki szex közben, amikor a párotok farkán marad a fehérfolyásotok/nyákotok?

Nálunk fõleg reggel van, amikor nem megyek ki wécére elõtte, és ami este felgyûlik, rajta marad. És mindig nézegetni, mert azt hiszi, h õ ment el :O

Legjobb válasz: És neked nem ciki szex közben, hogy a barátodból fehér cucc folyik?

És neked nem ciki szex közben, hogy a barátodból fehér cucc folyik?
Kedves 15L óriási problémáid vannak( 15 évesen nemi életet élni, és azt sem tudni a "párodnak" , hogy elment, vagy a nõjérõl maradt rajta valami???? :-D :-D :-D bocs, hogy igy fogalmazok, de Te nem állsz valami nagy magaslaton semmilyen téren( ne haragudj( Barátod még általános iskolás egyébként?
Azt hiszi, hogy õ ment el? Miért, amúgy nem érzi, hogy elmegy? Egyébként irigylem a problémáid.
Ez most vagy kamu, vagy ti ritka fogyatékkal éltek együtt. Azt hisz lol... Nagy sötétség van ott...
Nem, nem ciki. Látott már ennél sokkal meredekebb dolgokat is.
A barátod is nagyon gyermek... nem tudja biztosan mikor van magömlése? :DDDDDD
ez természetes, nem ciki! de viszont az CIKI, hogy 15 évesen már nemi életet élsz. még most tanulj, mindennek eljön a maga ideje. ez még nem nektek való.

A fiuk szex közben nézik a farkukat? Izgatónak találják ha látják?

Legjobb válasz: Szerintem nem konkrétan a farkukat nézik, hanem ahogy elmerül a másikban. Azt nézik, ahogy "dolgoznak" vele.

Szerintem nem konkrétan a farkukat nézik, hanem ahogy elmerül a másikban. Azt nézik, ahogy "dolgoznak" vele.
én lány vagyok, engem az izgat ahogy eltünik bennem teljesen :)
Úgy izgat engem is, ahogy az elõttem szóló írta.
Néha egész lassan csinálom, csak hogy nézhessem ahogy tövig belenyomom.
Engem nõként nagyon felizgat amikor látom hogy ki-be járkál bennem a partnerem farka...ahogy csillog rajta a puncim nedve....hmmm....nagyon izgató :)

Férfiak! Ha egy nõ szex közben azt mondja, hogy "tedd be a puncimba a farkadat", a farok szó nem túl primitív?

Legjobb válasz: Az jobb, mint a "Helyezd a vaginámba a vérrel telített falloszod majd ejakulálj belém."

Az jobb, mint a "Helyezd a vaginámba a vérrel telített falloszod majd ejakulálj belém."
Lehetõleg minél közelebb legyen egymáshoz az arcotok és nézz jó mélyen a partnered szemébe, majd mondd azt határozottan, hogy: "Azt akarom, hogy tövig nyomd a puncimba/pi.n.ám.ba/p.i.t.s.ámba/lukamba a farkad/p.h.as.zod és dugj meg olyan keményen, amennyire csak bírsz!". Utóbbi kitétel lehagyható, attól függ, mit szerettek, ill. mire indultok be, mi a megengedett. A fontos, a körítés (szemkontaktus, közelség, szenvedély stb.)!
Na akkor majd kipróbálom, de úgy hogy "ke£élj szét te állat!" :D
Utolsó: Igen, anélkül is betenném neki, de ettõl még izgató, ha a nõ kéri. ;)
Miért kell azt mondani? Nekem még sose kellett... Max azt mondtam, hogy erõsebben, vadabbul, vagy finomabban... Meg azt hogy nagyon jó... Na de kérni h tegye már be...
Nem , egyszer nekem azt mondta a csaj h 'jó izû a farkad' nah az mondjuk elég vicces volt , de nincs vele gond sztem :D
Szerintem eggyáltalán nem :D
Nem az. :) Engem felizgatna. ;)
·#2-es vagyok: még a punci szó se kell hozzá.
Mert szex közben mit mondanál? Tedd be a péniszedet?? Ez kissé ... nem is tudok rá megfelelõ szót... De hogy te kevered a szezont a fazonnal az tuti. :D
izgatóan hangzik..
A kérdező hozzászólása: nõ vagyok.
Ha úgy találod, ne tedd be.
pics át ne mondj az kokerós

Lányokat kérdezném, akik el tudnak menni szex közben is, mármint, ha csak a pasi farka van bent, de kézzel nem nyúl hozzátok! Hogyan dörzsölődik a csiklótokhoz a pasi farka?

Mert az enyémhez nem ér hozzá,és nem tudok így elmenni. Tudom h hülye kérdés,bocsi..

Legjobb válasz: Az elsõnek meg azt üzenem, hogy a hozzászólásodból ítélve Te vagy aki 13 é[email protected] az állatok szoktak... elõzõ voltam

Az elsõnek meg azt üzenem, hogy a hozzászólásodból ítélve Te vagy aki 13 é[email protected] az állatok szoktak... elõzõ voltam
szarul kefél a fiú, aki nem tud [email protected] az minek basz?! -.- hány évesek vagytok 13??!
És ha , , így" nem tudsz elmenni, miért nem nyúlsz hozzá te vagy a párod?
én azon kevés lányok közé tartozom akinek nem kell pluszba nyúlkálni, meg dörzsölni, én már attól elmegyek ha ha elég hevesen és keményen mozog bennem. de amúgy szerintem is nyúlj magadhoz te ha neked az kell. vagy keressetek olyan pózt ahol a barátod is hozzád tud nyúlni. nem törvényszerû hogy neked el kell évezned csak magától a farkától 21L
Legyél te felül és dõlj rá a barátodra. Így a csiklódat is ingerled ahogy mozogsz. Ha nehezen menne akkor kicsit szoríts rá a hüvelyedre is közben...talán neked is beválik:)
Ez tök egyéni dolog. Én igen, sõt, de teljesen normális, ha te nem.
erre irányulú mérések voltak már régebben mameg már bizonyitott hogy azok a nõk akiknek a bejárat és a csikló közötti távolság a hüvelykujj utolsó ujjpercénél kissebb a távolság azok sokkal könnyebben el tudnak menni szex közben mint akiknél ez a távolság nagyobb
Szia! Nekem egészen a mostani páromig nem volt sosem jó csikló külön izgatása nélkül. De engem sosem zavart az épp aktuális partnerem, ha szükségét éreztem, magamhoz nyúltam.

Lányok! Nem véltek anális szex közben, hogy kakis lesz a párotok farka?

vagy hogy túl szõrös a seggetek

Legjobb válasz: *féltek

A kérdező hozzászólása: *féltek
fiktìv kérdés....
NYERTEK A GÖRÖGÖK!!!!!!
Hol? A FIFA-ban? :D
Hát a VB-n! Jött a mixem és bevágtam egy fél üveg skótot!!!!! NYERTEM
Szerintem fordított sorrendben volt az. :D Elõbb bevágtad a whiskyt, és utána nem láttad tõle a meccs végét rendesen. :D
Ne félj ettõl . Ezek normális dolgok.
Miért nekünk kéne félni? Az õ farka lesz szaros. A szõrt is õ nézegeti.
Vagy kamu kérdés, vagy megint egy tanyaszülötte aki nem halott a beöntésrõl.
Mindjárt magamhoz nyúlok.
A kérdező hozzászólása: vagy az a baj, hogy nem szerelembõl történt? de jó volt amúgy :)
legalább neked jó volt ha már béna és önzõ vagy :( éreztél valamit: orgazmust
Ember, megválaszoltad a saját kérdésed... Az a kérdés, hogy a fiú érez-e valamit, aztán folytatod, hogy te nem éreztél semmit. Te inkább csak közölni akartad az élmény valamilyen módon, és nempedig megtudni bármit is.
Bár én lány vagyok, de az én barátom sem igazán élvezte az elsõt, nekem pedig nagyon fájt. Azt, hogy mit érzett, sajnos nem tudom. De utólag vicces, amikor a második vagy harmadik alkalomnál mondta, hogy na, lassan kezd jó lenni..:D Igen, a fiúk is élvezik a szexet.

Az gondot jelenthet szex közben hogy felfele ível a farkam a felétõl kb és balra? Vagy csak néhány pózban?

kézzel lejjeb tudom hajtani a tövénél ugye akkor lejjebb néz de a görbület megmarad a pénisz felétõl

Legjobb válasz: A legtöbb fiú pénisze nem teljesen egyenes! Tehát a görbület nem feltétlenül jelent problémát! Ha a görbület a szexuális élet során nem zavaró, akkor kezelést nem igényel. Két típusa van: 1. Veleszületett görbület (fõként lefelé irányul) 2. Szerzett görbület (pl. valamilyen sérüléstõl/hegesedés következtében) Hogy számodra gondolt jelent-e azt majd Neked kell eldönteni. Egyébként mennyi idõs vagy?

A legtöbb fiú pénisze nem teljesen egyenes! Tehát a görbület nem feltétlenül jelent problémát! Ha a görbület a szexuális élet során nem zavaró, akkor kezelést nem igényel. Két típusa van: 1. Veleszületett görbület (fõként lefelé irányul) 2. Szerzett görbület (pl. valamilyen sérüléstõl/hegesedés következtében) Hogy számodra gondolt jelent-e azt majd Neked kell eldönteni. Egyébként mennyi idõs vagy?

Lezbi/bi lányok szex közben szoktatok érezni olyan vágyat, hogy jól jönne egy igazi húsvér farok is néha?

Úgy értem adott két lezbi/bi lány, akik régebb óta együtt vannak, és változatosság kedvéért szívesen játszanának, bevennének játéknak egy igazi farkat is harmadiknak? Egy alkalomra mondjuk!

Legjobb válasz: Leszbi, és nem Lezbi. És egy igazi leszbikus NEM vágyik hús vér faxra. Õ a barátnõje nyelvére, ujjára, vágyik leginkább. Meg a puncijára. Csak a pornófilmekben vesz be egy szerelmes leszbikus pár egy fiút harmadiknak. De akkor õk nem is leszbikusok, hanem biszexuálisok.

Leszbi, és nem Lezbi. És egy igazi leszbikus NEM vágyik hús vér faxra. Õ a barátnõje nyelvére, ujjára, vágyik leginkább. Meg a puncijára. Csak a pornófilmekben vesz be egy szerelmes leszbikus pár egy fiút harmadiknak. De akkor õk nem is leszbikusok, hanem biszexuálisok.
Igazán kreatív. (Nem.)
A kérdező hozzászólása: Dehogy vagyok ingerült, csak meguntam a sok smiley-t kiírni---> :D :) ;) Ja és az aláírás, a szignó ezentúl: Leon, a profi! :D
Jót nevettem rajtad kérdezõ. Mitõl vagy ilyen ingerült? Mesélj.
A kérdező hozzászólása: #8-as kommentelõnek "Dzsencii"-nek igaza van! Valóban elírtam a kérdést, és kihagytam egy két karaktert, sajnos szoktam kapkodni gépelés közben. Kérdésem a leszbikus, illetve a biszexuális lányokhoz szólt volna, de inkább a biszexuálisokhoz, mit sem a leszbikusokhoz. Gondoltam ez nyilván való, de tévedtem! Rosszul tettem fel a kérdést, és kár volt rövidítést használnom!
A kérdező hozzászólása: Hát hallod #7-es, Az tényleg profizmus ha egy férfi eltud juttatni az orgazmusig egy nõt? Legyen az szûz, 16 vagy 26 éves pasi is akár, mind egy, ha elévezel az már csak egy profi pasi lehet? :) Egyáltalán nem profizmus, inkább alap, ha már velem van az a lány, akkor nem vagyok önzõ, és a lány is megkapja ami jár. A szex az egy kölcsönös dolog, oda vissza mindkét félnek ki kell tudni elégíteni a másikat, EZ MESSZE NEM PROFIZMUS, SZIMPLÁN CSAK EGY KIS ODAADÁS, FIGYELMESSÉG!!! Persze vannak kivételes helyzetek, ha a lány szûz akkor kisebb az esély rá hogy eljut a csúcsra elsõ alkalomnál. De ha egy pasi, legyen az szûz pasi, 16, 36 éves akármennyi, nem tud eljuttatni egy lányt/nõt a csúcsra, hát ott már vannak gondok. Ez a minimum elvárás saját magamtól ha egy lány megtisztel Engem azzal, hogy nekem adja magát, kielégít engem, akkor Én is kielégítem Õt! Ez miért profizmus? Ha ez profizmusnak számít, akkor igen, Én profi vagyok, már az elsõ alkalomnál profi voltam! :D De vég eredménybe a nõk többsége magának köszönheti hogy ritkán van orgazmusban része a palijával, vagy teszem azt mondjuk a férjével (van rá példa!). Mivel inkább megjátszik egy két orgazmust hogy a faszinak meglegyen az önbizalma, aztán csodálkoznak hogy egy idõ után megszokja a faszi és ha neki már jó volt, akkor ott hagyja a csajt csináljon amit akar, had görcsöljön be 3 lépéssel az orgazmusa elõtt, nem érdekes, hiszen a csávó nem profi mit várjunk tõle?! Ebbõl kifolyólag állítom, vagyis mondom azt, hogy amelyik Nõ megjátssza az orgazmust a pasija kedvéért, az ri...c! Mert nem azért van vele mert jó az ágyban az a pasi, hanem egyéb javakért, és ezekért a javakért képes hazudni a pasinak hogy: isten vagy, egy férfi állat!. Pedig nyilván való a pasi tök nulla az ágyban, de inkább eljátssza a Nõ az orgazmust párszor hogy meglegyen a pasi önbizalma, és ezáltal megmaradjon a hazugságokra épített kapcsolat. Gyorsabb megoldás megjátszani az orgazmust, mint megbeszélni õszintén hogy neked nem jó, és hogy mit lehetne tenni az ellen hogy a pasi már 2x elszállt, míg neked 1x sem sikerült.? Az olyan pasas, akivel ezt eljátsszák, azt vagy nem érdekli hogy a Nõnek jó, vagy nem jó, kvázi önzõ görény, szívbõl önzõ. Olyan fajta aki minden lelki ismeret furdalás nélkül [email protected]ä hogy a Nõ mit érez! Vagy egy idióta, aki annyira vak, annyira amatõr, hogy nem vágja le a színészkedést! Ennyit a profizmusról. Írta: Leon, a profi! :D
Az még mindig leszbi és nem lezbi -.- Írástudatlanságod alapján lehetsz kb 10 éves. Hogy lehet ilyet kérdezni?! Aki leszbikus, az nyilván a nõi nemhez vonzódik. Ez most olyan volt, mintha megkérdeznénk tõled, h adott esetben hagynád e egy csávónak h becsempéssze a baziliszkuszát a bûzös kamrádba -.- Az értelem csak úgy árad pár emberbõl mostanság. Biszexuális vagyok de az olvasottakon még én is felháborodtam. Kicsit gondolkozhatnál is, ezek alapvetõ dolgok.
Persze kérdezõ te már szûzen is profi voltál mi?
A kérdező hozzászólása: Van olyan hogy egy nõ az adott szex közben nem élvez el? Ez akkora nagy szó hogy húúú húúú ssikerûûûlt ELÉLVEZTEEEEM! :D Vagy mert olyan nagyon, nagyon BÉNÁK a pasik többsége hogy a nõknek nem minden alkalommal jut ki egy kiadós izomrángásos orgazmus? Ezért jobb a lezbi élet? :D Én el is ásnám magam ha barátnõmnek egy szex alatt nem lenne minimum 1 orgazmusa, de egyébként inkább több szokott lenni mire Én végzek! :D Mikor elvesztettem a szüzességem a lánynak már akkor is volt orgazmusa, mivel legtöbb fiú elsõre 5 perc alatt elsül, de Én tettem érte hogy bírjam! :D Nem olyan nagy cucc kielégíteni egy nõt, itt csomóan regéket írnak, panaszkodnak hogy hogyan meg mittomén... pfff :D Na mind egy lányok, legalább ti élvezitek mint állat! Ez a beszéd "kifulladásig"! Rock And Roll !!! :D
nem O.o egyáltalán nem hiányzik :D miért hiányozna? :D elég...durva orgazmusaim szoktak lenni, annyira ismerjük egymást és egymás testét a barátnõmmel, hogy órákig el tudunk lenni, a teljes kimerülésig, és még nem volt olyan, hogy ne élveztem volna el :D szóval...a leszbiknek nincs szükségük "igazi húsvér farokra", sõt mûre se...legalábbis nekünk nincs és más ismerõsnek se tudtommal, ez is csak ilyen pornófilmes hülyeség 20/L/L
A pasik hajlamosak azt hinni, hogy egy csaj azért lesz leszbi, mert nem kapott egy igazi nagy bránert. Bezzeg, ha az övét megkapta volna! Ha õ megmutatahatná neki, milyen is az igazi szex! Hát nem! Ahogy vannak meleg férfiak, vannak leszbi csajok is. Õk nem kérnek belõlünk, ezt el kell fogadni.
Fogjatok mar fel, hogy a leszbikus soha nem fog farokra vagyni!
Ez igy igaz, leszbi nõ lètemre nekem csak a barátnöm teste, érintése, na meg persze a pncija kell, nem egy p*cs.
Biszex nõ ként azt mondom: igen, sokszor jól jön egy igazi pasi is. A barátnõm kifejezetten leszbikus, õ nem igényli.

Milyen az mikor anális szex közben a pasi farka kakival találkozik?

Nyugi velem mèg nem törtènt ilyen csak kiváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Normális esetben ilyen nem történik

Normális esetben ilyen nem történik
A kérdező hozzászólása: Jah jó csak olvastan a neten ilyet .. van valami szag az analis szexnèl?
Szaros lesz a vege jobb ezt is gumival csinalni.
próbáld ki..lógasd a wc-be fosás után és kb olyan..
Olyan érzés, mintha valami puhába ütköznél odabent, amikor betolod a csajnak jó mélyre. :D Szaga pedig nincs egyáltalán, amíg csinálod neki, csak amikor a végén kihúzod a seggébõl. ;)
akkor éreztem 1x amikor az ujjamat dugtam be neki. engem felizgatott.. :P 33f

Miért puhul meg sokszor szex közben a pasim farka? Fiúk, veletek szokott ilyen lenni?

Lassan fél éve együtt leszünk, és kb 4 hónapja élünk szexuális életet. Viszont ami kicsit zavar, hogy az aktus, vagy orál közben is gyakran elpuhul a pénisze, aztán legtöbbször újra feláll. Már próbáltam többször kérdezni erről, de mindig zavarba jött, nem igazán válaszolt. Nálatok szokott ilyen lenni? Ez normális? Mindkettem 20 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Nagyon férfias pasid van...

Nagyon férfias pasid van...
A kérdező hozzászólása: inkább vérpénisze van, de a legtöbbször õ kezdeményezi a szexet, és minig áll is neki az elején, nem is kell hozzá érnem....szóval remélem nem azért mert nem kíván, ez esne a legrosszabbul a lehetséges okok közül. szerintem megpróbálom rávenni, hogy forduljon orvoshoz, nehogy nagyobb baj legyen belõle. köszönöm a válaszokat, a normálisoknak ment is a zöld! :)
Én arra tippelek, hogy nagy szerszámú, tehát hús pénisze van, ami alapból kevésbé kemény az aktus során (többször is újra kell pumpálni), vagy ha átlagos, vagy kis mérete van (tehát vér pénisz), akkor meg nem kívánja eléggé az aktust. (más dolog eltereli a figyelmét (meló, stressz), vagy nem kívánja (vagy téged). A mérettõl függõen válaszd ki, melyik a lehetséges. (Szerintem)
A kérdező hozzászólása: már az elejétõl kezdve ez a helyzet, kb minden második alkalommal elõjön
normális kapcsolatban vannak, de írta a kérdezõ, hogy ne igazán válaszol... akkor minek nyüstölni? majd akkor egyáltalán nem is fog neki felállni, ha állandóan bsztatja vele
Miért ne kérdezhetné? Egy normális kapcsolatban, nem tabu. Egyébkén, ha nem egészségügyi az ok, akkor még lehet munkahelyi stressz is, vagy ami a legrosszabb, már nem kíván eléggé.
nehogy megkérdezd tõle a pisilésest. -.- de ez az elejétõl fogva így megy köztetek?
Prosztata-megnagyobbodás is lehet a háttérben. Kérdezd meg, hogy mostanában nem megy-e neki nehezebben a pisilés...
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat, eléggé kávéfüggó, az igaz...
Amúgy vérszegénység, keringési zavarok, pajzsmirigy gondok állhatnak a háttérben. Illetve, az is lehet, hogy túl sok kávét, alkoholt iszik, vagy túl sok húst eszik.
Nem tudom, de nekem végig kemény szokott lenni.
ha õ kezdeményez, akkor teljesen biztos, hogy nem veled van a probléma. lehet stresszel, vagy izgul, hogy jól teljesítsen. fejezd ki hogy jó, de ne játszd túl. ha ennyire szeretnéd, beszélj vele, de ne szex elõtt-után, hanem valami ettõl független idõpontban. ha látod rajta, hogy nem akar errõl beszélni, tényleg hagyjad szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!