Találatok a következő kifejezésre: Szex közben csikló orgazmus, a (6 db)

Szex közben elérhető-e csikló orgazmus, a csikló érintése és izgatása nélkül?

Legjobb válasz: ha csikló orgazmusa van valakinek akkor nyílván kell a csiklót is izgatni

ha csikló orgazmusa van valakinek akkor nyílván kell a csiklót is izgatni
Azért csikló orgazmus a neve, mert a csilkó igzatásával, ingerlésével váltható ki.
A kérdező hozzászólása: értem szóval a barátnõmnek nem volt még orgazmusa ennyin múlna az egész hogy csak simogatni kell szex közbe és eljut a csúcsra?
Azért ez nem ilyen egyszerû. Elõször is meg kell tapasztald hogy õ neki mi a jó. "Simogatni kell és ennyi az egész.." Ne vedd félvállra. Beszéljétek meg! Mindig mondja neked hogy neki mi a jó, és ebbõl könnyen tanul az ember, hidd el!!
HÚÚ! Azért nem olyan egyszerû, hogy csak simogatni kell és kész!!! Nagyon kezdõ vagy még látom! Kérdezd meg, hogy neki mi esne jól, esetleg kérd meg, hogy mutassa meg! Neten utánanézhetnél pár dolognak, hogy a barátnõdnek is jó legyen! http://www.love-ring.hu/szextippek/lovering_peniszgyuru_szex..
szeerintem nem csak a szexben kéne gondolkoznod! pl kipróbálhatnád a következõt: simogatod, cirógatod, csókolgatod érzékien (de ne érj hozzá ott) amíg fel nem izgatod és nem vonaglik és sóhajtozik a kéjtõl. Ekkor simogathatnád a szeméremdombját, majd a csiklóját, majd puszilgathatod, nyalogatgatod, a csiklóját a szádba veheted, szívogathatod, óvatosan harapdálhatod, be-be nyalhatsz a hüvelyébe, mindezt addig míg nem rángatózik és sikít az élvezettõl. Ha ez sem jön össze, üljetek le beszélgetni, mert akkor lelki okok húzódnak a háttérben.

Másfél éve élek szexuális életet és soha nem sikerült szex közben elélveznem. Nem is nagyon élvezem a szexet. Csak csikló orgazmusom volt eddig! Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi gond, sõt, kisebbfajta csoda, ha egy nõ közvetlen csiklóingerlés nélkül, csak a dugás hatására el tud menni.

Nincs ezzel semmi gond, sõt, kisebbfajta csoda, ha egy nõ közvetlen csiklóingerlés nélkül, csak a dugás hatására el tud menni.
nekem sem volt soha hüvelyi orgazmusom, csak csiklói, de én tökéletesen meg vagyok elégedve vele. van, akinek még ez sem adatik meg. ha viszont a szexet sem élvezed, ott már bajok vannak.
Én barátnõm sem megy el szex közben. Élvezi általában, de szex közben nem megy neki, csak ha orálisan izgatom.
a tipp 2-nél magasabban van a csípõd
Szex közben is kérd meg a párod, hogy izgassa a csiklódat, vagy csináljátok olyan pózban, ahol hozzáér a teste a csiklódhoz és így azt is izgatja. Mindig mondd neki, hogy mi jó mi nem, mert magától nem fogja kitalálni, és ha sokat gyakoroltok, elõbb utóbb rá fogsz érezni hogy jó neked.
hát ha a párod érti a dolgát, akkor szinte mindegyik pózban megtalálja a módját! Tipp: lovagolsz rajta és a kezével vagy a sajátoddal ingerled a csiklód, ha szerencséd van sikerül hüvelyi és csikló orgazmust is elérned, barátnõm szerint semmihez sem lehet hasonlítani az érzést, amit akkor él át. Tipp 2: csípõ alá párna, így magasabban van a fiúd, sõt még mélyebbre is tudja dugni a péniszét és közben a pénisz töve ingerli a csiklódat. Tipp 3: kifliben és a srác átkarolva ingerli a csiklód. Tipp 4: kutyában, saját magadnak hátranyulva kényezteted magad. Ha egyikkel sem sikerül, akkor cserélj partnert...
keress fel engem, megmutatom mi az amit eddig nem ismertél:)
A kérdező hozzászólása: Milyen pózban tudná ingerelni a csiklómat is?
az egyik válaszadó részletesen leírta, hogy hogyan ingerelheted a csiklód közösülés közben. csakhogy nem erre volt kíváncsi a kérdezõ!! hanem hogy csak amikor a pénisz mozog benne, úgy hogyan tudná elérni az orgazmust, anélkül, hogy kézzel kielégíteni saját magát. szerintem sehogy! de ez az én magánvéleményem... egyes nõk azt mondják, van hüvelyi orgazmusuk... lehet, nem tudom...
Valóban, hüvelyi orgazmust akarsz, a csikló orgazmus nem is orgazmus. Nekem is fél évig tartott a szexuális életem megkezdése után. A párváltoztatás egyébként nagyon hasznos tanács, nekem is segített. A legfontosabb ugyanis, hogy el tudd engedni magad. Ezt nyilván nagyon sokszor hallottad, de tényleg ez a kulcs. Olyan partnerre lesz szükséged, akiben teljesen megbízol, akivel olyan intim a kapcsolatotok, hogy nem tudsz elképzelni olyan helyet a testén amit nem nyalnál meg minden undor nélkül. A következõ feladat, hogy ne gondolj semmire, egyedül arra amit érzel, ahol, ahogy érzed, csak magadra figyelj. Ez nem könnyû, idõ kell hozzá. De ha egyszer sikerül csak magadra figyelni, megtanulni kizárni a külvilágot, akkor utána már menni fog bárkivel bármikor bárhogy.

Amikor a barátom ujjaz akkor mindig elélvezek a csikló orgazmussal de mikor együtt vagyunk, szex közben nem élvezek el el miért van?

Legjobb válasz: próbáld ki, hogy szex kozben dorzsolod a csiklód..:) vagy te vagy fent,te mozogsz, és úgy a csiklód is súrolódik... szóval jó lesz..:D

próbáld ki, hogy szex kozben dorzsolod a csiklód..:) vagy te vagy fent, te mozogsz, és úgy a csiklód is súrolódik... szóval jó lesz..:D
Mer krva vagy bzdmeg
Na szevasz bzdmeg
Mert a barátodnak nagyobb az ujja mint a farka!!
Nem gyakoroltatok eleget.
A barátod még tapasztalatlan :D probálj meg egy kicsit te irányitani...
Hát, az lehet mind2 egyszerre is :D
Honnan tudjuk nem vagyunk a barátnõd.Kérdezz meg õt mert õ érzi.
A kérdező hozzászólása: shanana, vagy bárkinek volt már ilyen multiorgazmusban (csikló plusz hüvelyi egyben) részed?
Jajam.
Nem szeretnék szemétkedni de ez miért ilyen fontos? Am sztem csiklói, általában úgy gyorsabban mennek el.
A kérdező hozzászólása: És milyen volt?

Soha nem volt hüvelyi orgazmusom. Eddig csak akkor tudtam elmenni, ha a csiklómat izgatták. De most az volt a helyzet, hogy szex közben izgattam, de belül is éreztem, hogy nagyon nagyon jó. Akkor ez most mi volt?

a bels? érzésre koncentráltam és el is mentem. Ez csak egy pózban sikerült. Amikor a barátom volt felül és picit felemelt. Igaz, hogy símogattam magam, de mégis azt éreztem, hogy ez a jó érzés inkább belülr?l jön. Akkor ez most milyen orgazmus volt?

Legjobb válasz: Hüvelyi, szerintem. Ugye milyen jó dolog??? Kis gyakorlattal a sokat emlegetett G-pontot is meg lehet találni, én legalábbis azt hiszem, nekem megvan.:-D

Hüvelyi, szerintem. Ugye milyen jó dolog??? Kis gyakorlattal a sokat emlegetett G-pontot is meg lehet találni, én legalábbis azt hiszem, nekem megvan.:-D
Valami jó dolog, minek töröd rajta a fejed? inkább élvezd és örülj neki.
Hát nem tom lehet mindkettõ, de sztem inkább belsõ, één is csak ugy tok elmenni ha eleinte apárom izgatja a sciklómat, mert jobban felpörget, ugyhogy ez más érzés is volt nem?MErt ha igen akkor ez hüvelyi volt :)
ez valószinüleg azért van mert régebben ha maszturbáltál akkor csak a csiklódat izgattad
Elõször is! vagy G-pontot ért a párod vagy csak simán akkorát élveztél, hogy szokatlan volt! Másodszor: a csikló olyan formájú, hogy az idegkötegek nem érnek véget a csikló kis gömb aalkú végénél, hanem a van két hosszúkás nyúlvány ami a hüvelybemeneten át a gátig fut végig!mintha két láb lenne. Ettõl lehet hüvelyi orgazmusod!

A csikló által elért orgazmusnak van köze a szexhez? Olyan érzés az is? Vagy teljesen más a kettő?

Legjobb válasz: van köze hozzá, ha csiklóorgazmusod lesz szex közben is

van köze hozzá, ha csiklóorgazmusod lesz szex közben is
miért ne lenne köze?
A kérdező hozzászólása: úgyértem h van-e köze hozzá h pl a hüvelyi orgazmus olyan érzés mint a csiklói?
a csikló orgazmus a legtöbbb nõnek intenzivebb mivel ott sokkal több az idegvégzõdés mint a hüvelyben.
Viszont a hüvelyi orgazmus sokkal mélyebb, és hosszabb. Emlékezetesebb is. Tehát válasz a kérdésedre: Más a kettõ.
nekem a csikló orgazmus hosszabb és eleve sokkal erõteljesebb. a hüvelyi a meghittség miatt jó amikor egyszerre mentek el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!