Találatok a következő kifejezésre: Szex közben csikló orgazmus, (10 db)

Hogyan lehet szex közben csikló orgazmust elérni? Úgy értem hogyan kell dörgölőzni?

Eddig a párommal úgy volt csikló orgazmusom, hogy ? kényeztetett szájjal. De nem tudom elképzelni, hogy hogyan kell dörgöl?zni úgy, hogy ez szeretkezés közben is összejöjjön. Lehet, hogy az én kialakításom nem olyan, hogy odaérjen vagy nem tudom. :DD Nem fáj az úgy? Mármint a sz?rével dörzsöli a csiklót? nem tudom elképzelni...

Legjobb válasz: Lovagló pózban a kezével maszzírozza a csiklód. Nekem ez 1000x jobb, mintha a hasához dörgölõznék.

Lovagló pózban a kezével maszzírozza a csiklód. Nekem ez 1000x jobb, mintha a hasához dörgölõznék.
Misszionáriusban elég nehéz, lovaglóban könnyebb! Ülsz rajta és elõre hátra mozogsz, nem pedig fel le! Rásegíthet a kezével is a párod, bár én nem szeretem, mert olyankor nagyon érzékeny lesz a csiklóm!Kitartás kell hozzá! Sok sikert!
Misszionárius pózban hipphopp összejöhet egy. Ha kutyapózban vagytok, akkor te támaszd meg õt a hátaddal, õ meg az egyik kezével dörzsölheti addig a csiklódat, míg a másik kezével õ is támaszkodik. Nem fáj, csak minél nagyobb felületen éritkezzen a párod keze a csiklóddal, vagy a párod alhasa.
Lovagló pózban a párom nem éri el a csiklóm, de így belegondolva kb. ki is törne a csuklója. Nálatok hogy megy könnyen?
Te magad is kényeztetheted magad ha épp a párod nem éri el

Másfél éve élek szexuális életet és soha nem sikerült szex közben elélveznem. Nem is nagyon élvezem a szexet. Csak csikló orgazmusom volt eddig! Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi gond, sõt, kisebbfajta csoda, ha egy nõ közvetlen csiklóingerlés nélkül, csak a dugás hatására el tud menni.

Nincs ezzel semmi gond, sõt, kisebbfajta csoda, ha egy nõ közvetlen csiklóingerlés nélkül, csak a dugás hatására el tud menni.
nekem sem volt soha hüvelyi orgazmusom, csak csiklói, de én tökéletesen meg vagyok elégedve vele. van, akinek még ez sem adatik meg. ha viszont a szexet sem élvezed, ott már bajok vannak.
Én barátnõm sem megy el szex közben. Élvezi általában, de szex közben nem megy neki, csak ha orálisan izgatom.
a tipp 2-nél magasabban van a csípõd
Szex közben is kérd meg a párod, hogy izgassa a csiklódat, vagy csináljátok olyan pózban, ahol hozzáér a teste a csiklódhoz és így azt is izgatja. Mindig mondd neki, hogy mi jó mi nem, mert magától nem fogja kitalálni, és ha sokat gyakoroltok, elõbb utóbb rá fogsz érezni hogy jó neked.
hát ha a párod érti a dolgát, akkor szinte mindegyik pózban megtalálja a módját! Tipp: lovagolsz rajta és a kezével vagy a sajátoddal ingerled a csiklód, ha szerencséd van sikerül hüvelyi és csikló orgazmust is elérned, barátnõm szerint semmihez sem lehet hasonlítani az érzést, amit akkor él át. Tipp 2: csípõ alá párna, így magasabban van a fiúd, sõt még mélyebbre is tudja dugni a péniszét és közben a pénisz töve ingerli a csiklódat. Tipp 3: kifliben és a srác átkarolva ingerli a csiklód. Tipp 4: kutyában, saját magadnak hátranyulva kényezteted magad. Ha egyikkel sem sikerül, akkor cserélj partnert...
keress fel engem, megmutatom mi az amit eddig nem ismertél:)
A kérdező hozzászólása: Milyen pózban tudná ingerelni a csiklómat is?
az egyik válaszadó részletesen leírta, hogy hogyan ingerelheted a csiklód közösülés közben. csakhogy nem erre volt kíváncsi a kérdezõ!! hanem hogy csak amikor a pénisz mozog benne, úgy hogyan tudná elérni az orgazmust, anélkül, hogy kézzel kielégíteni saját magát. szerintem sehogy! de ez az én magánvéleményem... egyes nõk azt mondják, van hüvelyi orgazmusuk... lehet, nem tudom...
Valóban, hüvelyi orgazmust akarsz, a csikló orgazmus nem is orgazmus. Nekem is fél évig tartott a szexuális életem megkezdése után. A párváltoztatás egyébként nagyon hasznos tanács, nekem is segített. A legfontosabb ugyanis, hogy el tudd engedni magad. Ezt nyilván nagyon sokszor hallottad, de tényleg ez a kulcs. Olyan partnerre lesz szükséged, akiben teljesen megbízol, akivel olyan intim a kapcsolatotok, hogy nem tudsz elképzelni olyan helyet a testén amit nem nyalnál meg minden undor nélkül. A következõ feladat, hogy ne gondolj semmire, egyedül arra amit érzel, ahol, ahogy érzed, csak magadra figyelj. Ez nem könnyû, idõ kell hozzá. De ha egyszer sikerül csak magadra figyelni, megtanulni kizárni a külvilágot, akkor utána már menni fog bárkivel bármikor bárhogy.

Szex közben elérhető-e csikló orgazmus, a csikló érintése és izgatása nélkül?

Legjobb válasz: ha csikló orgazmusa van valakinek akkor nyílván kell a csiklót is izgatni

ha csikló orgazmusa van valakinek akkor nyílván kell a csiklót is izgatni
Azért csikló orgazmus a neve, mert a csilkó igzatásával, ingerlésével váltható ki.
A kérdező hozzászólása: értem szóval a barátnõmnek nem volt még orgazmusa ennyin múlna az egész hogy csak simogatni kell szex közbe és eljut a csúcsra?
Azért ez nem ilyen egyszerû. Elõször is meg kell tapasztald hogy õ neki mi a jó. "Simogatni kell és ennyi az egész.." Ne vedd félvállra. Beszéljétek meg! Mindig mondja neked hogy neki mi a jó, és ebbõl könnyen tanul az ember, hidd el!!
HÚÚ! Azért nem olyan egyszerû, hogy csak simogatni kell és kész!!! Nagyon kezdõ vagy még látom! Kérdezd meg, hogy neki mi esne jól, esetleg kérd meg, hogy mutassa meg! Neten utánanézhetnél pár dolognak, hogy a barátnõdnek is jó legyen! http://www.love-ring.hu/szextippek/lovering_peniszgyuru_szex..
szeerintem nem csak a szexben kéne gondolkoznod! pl kipróbálhatnád a következõt: simogatod, cirógatod, csókolgatod érzékien (de ne érj hozzá ott) amíg fel nem izgatod és nem vonaglik és sóhajtozik a kéjtõl. Ekkor simogathatnád a szeméremdombját, majd a csiklóját, majd puszilgathatod, nyalogatgatod, a csiklóját a szádba veheted, szívogathatod, óvatosan harapdálhatod, be-be nyalhatsz a hüvelyébe, mindezt addig míg nem rángatózik és sikít az élvezettõl. Ha ez sem jön össze, üljetek le beszélgetni, mert akkor lelki okok húzódnak a háttérben.

Amikor a barátom ujjaz akkor mindig elélvezek a csikló orgazmussal de mikor együtt vagyunk, szex közben nem élvezek el el miért van?

Legjobb válasz: próbáld ki, hogy szex kozben dorzsolod a csiklód..:) vagy te vagy fent,te mozogsz, és úgy a csiklód is súrolódik... szóval jó lesz..:D

próbáld ki, hogy szex kozben dorzsolod a csiklód..:) vagy te vagy fent, te mozogsz, és úgy a csiklód is súrolódik... szóval jó lesz..:D
Mer krva vagy bzdmeg
Na szevasz bzdmeg
Mert a barátodnak nagyobb az ujja mint a farka!!
Nem gyakoroltatok eleget.
A barátod még tapasztalatlan :D probálj meg egy kicsit te irányitani...

Szex közben lehet csikló orgazmus?

én úgy érzem hogy szexnél mindig csikló orgazmusom van, ugyanis ahogy mozgunk egymáson, a csiklómat izgatja... hüvelyi orgazmusom még nem volt...az milyen érzés? amikor nem ér hozzá szexnél a csiklómhoz a teste, akkor nincs orgazmusom, de az is jó... de csak misszionárius és lovagló póznál jutok el a csúcsra... hogy érhetném el a hüvelyi orgazmust? egyáltalán ez a csikló orgazmusos dolog normális? 18/L

Legjobb válasz: Ajánlom figyelmedbe :) http://www.youtube.com/watch?v=WHXtEy2NBhU 22F

Ajánlom figyelmedbe :) http://www.youtube.com/watch?v=WHXtEy2NBhU 22F
szex közben??? áááááá, az kizárt! nekem csak reggeli v ebéd közben szokott lenni...
A kérdező hozzászólása: elsõ, a videó melyik részénél van errõl szó? tudsz mondani egy percet? :) és köszi :D

"Rendes" szex közben is lehet csikló orgazmusom, vagy akkor csak hüvelyi?

Szóval az a kérdésem hogy ugye a csikló orgazmust azt a csikló izgatásával lehet elérni, a hüvelyit meg akkor ha behatol a fiú. De én mikor szexelünk (tehát behatol) akkor is ha elmegyek (nem mindig sikerül) akkor úgy érzem hogy csikló orgazmus az, és nem hüvelyi.. ez lehet??

Legjobb válasz: igen......

igen......
Külön nem izgatod a csiklódat?
A kérdező hozzászólása: Nem, és õ sem a kezével.
És ezzel most mi a baj egyébként? Van orgazmusod szóval király vagy és egészséges! Nem mind1 hogy milyen?
ha olyan testhelyzetben vagytok, akkor a farka is ingerelheti a csiklód! :-)
Lehet!
Hát, az lehet mind2 egyszerre is :D
Honnan tudjuk nem vagyunk a barátnõd.Kérdezz meg õt mert õ érzi.
A kérdező hozzászólása: shanana, vagy bárkinek volt már ilyen multiorgazmusban (csikló plusz hüvelyi egyben) részed?
Jajam.
Nem szeretnék szemétkedni de ez miért ilyen fontos? Am sztem csiklói, általában úgy gyorsabban mennek el.
A kérdező hozzászólása: És milyen volt?

Õszíntén lányok! Ki milyen módon tud elélvezni? Hüvelyi vagy csikló orgazmus? Vagy mindkettő, vagy egyik sem? (szex közben, nem maszti)

Én soha nem tudtam még átélni a hüvelyi orgazmust, pedig a szexet élvezem, jól kijövünk a barátommal minden téren, csak hát... az orgazmus... nincs meg soha. Mi van ilyenkor? Vannak még olyan lányok akiknek nem sikerül vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Legjobb válasz: én se tudok mindig el élvezni de van amikor igen!! különbözõ pózokban probáld ne csak egyben! az amikor oldalrol csináljuk nagyon jó probáld ki

én se tudok mindig el élvezni de van amikor igen!! különbözõ pózokban probáld ne csak egyben! az amikor oldalrol csináljuk nagyon jó probáld ki
Szia:) nekem is csak orális szexnél van orgazmusom:( én is élvezem a szexet a párommal, sok új dlgot kipróbálunk, és még soha egy pasival sem volt hüvelyi orgazmusom:(
Nekem is csak csikló orgazmusom volt. Még nem volt hüvelyi. Nagyon szeretném már átélni én is.
A csikló orgazmus a leggyakoribb, hüvelyit nagyon kevesen élnek át. Sokáig nyalja a puncid, közben meg ujjazzon, mikor már a lepedõt kaparod, akkor hatoljon beléd. Vagy lovagolj rajta, s kérd meg h dugja a popódba az ujját, és így lovagolj rajta. nekem bevált, s imádom... :-) Sok sikert!!!
Egyáltalán van hüvelyi orgazmus? Vagy azt is csak a férfiak találták ki? Hát ha élvezéskor ritmikusan összehúzódik a hüvely, az mi? Nem az a hüvelyi orgi?
nekem van csikló, hüvely. a hüvely pedig egy szex alatt többször is. csiklót viszont csak orállal tudok, szex közben egyáltalán nem.
Szex közben még sosem volt semmilyen orgazmusom. Ha más módon kényeztetnek, akkor csiklói megvan, de más nem. Az is sokáig tartott mire összejött.
Nekem van csikló és hüvelyi is , de az csak lovagló pózban megy :P
Nekem van csiklói, hüvelyi és spriccelõs is:) 16/L Honey
Nekem is van mindkettõ. :)
Akárhogy :D Talán már túl könnyen is, szívesen átadnék belõle azoknak, akik még nem éltek át semmilyent. El tudok élvezni análnál, orálnál, rendes behatolásnál, spriccelõsen, de arra is volt már példa, hogy csak a melleimet kényeztette, ott lent hozzám sem nyúlt, mégis elmentem...
Nekem is van mindkettõ! Sztem minden csak az ellazulás kérdése... Ha bármitõl is félsz (szeret-e a párod, szépnek tart-e, terhes leszel, elkapsz valamit), akkor nem fog... Ez a szubjektív véleményem...
sziasztok, nekem sem volt sokáig hüvelyi orgazmusom, de utánna rá jöttem hogy ha lovagolok és közben a csiklomat dörzsölöm ugy el tudok élvezni, és nagyon jóóóó probáljátok ki , nekem be vállt
Szerintem az már nem hüvelyi, mivel a csiklódat is izgatod, azzal h hozzádörzsölöd...:) nekem eddig csak csikló orgazmusom volt.
F*szt kell lepontozni, ha a kérdésre válaszoltam! Ilyenkor mi bajotok van? Irigykedtek vagy mi?
Igazad van utolsó, fura volt végignézni hogy mindenkit lepontoztak akinek normális a szexuális élete...nemtom miért örülnek jobban annak ha valaki azt irja azt sem tudja mi az az orgazmus.pffffff......szánalmas
Nekem sincs sosem orgazmusom, pedig nagyon szeretjük egymást párommal, össze is vagyunk szokva, és minden olyan szép és jó közben. Ne érezd magad szerencsétlennek, nagyon sok nõ van, akinek még soha nem is volt orgazmusa (semmilyen)! És ez nem biztos, hogy a pasi hibája. Egyszerûen nem tudok elmenni, orális szex közben sem. Fekszem, érzem, jó-jó, de nem annyira. Csak ha segédeszközöket vonunk be. Van egy jó kis vibrációs tojásunk (webboltban rendeltük), és be szoktuk vonni az elõjátékba, sõt, sokszor még közben is elõvesszük (de van, mikor utána is eljátszogatok vele :P). Ez nagyon sokat dob a dolgon. :) Nekem sajnos nem elég az õ ujja, de még a sajátom sem közben, de egy erõsebb vibráció... az már igen. :) Szerintem próbáld ki. Megbánni nem fogod. Veszíteni valód van? Na ugye, hogy nincs. :)

Soha nem volt hüvelyi orgazmusom. Eddig csak akkor tudtam elmenni, ha a csiklómat izgatták. De most az volt a helyzet, hogy szex közben izgattam, de belül is éreztem, hogy nagyon nagyon jó. Akkor ez most mi volt?

a bels? érzésre koncentráltam és el is mentem. Ez csak egy pózban sikerült. Amikor a barátom volt felül és picit felemelt. Igaz, hogy símogattam magam, de mégis azt éreztem, hogy ez a jó érzés inkább belülr?l jön. Akkor ez most milyen orgazmus volt?

Legjobb válasz: Hüvelyi, szerintem. Ugye milyen jó dolog??? Kis gyakorlattal a sokat emlegetett G-pontot is meg lehet találni, én legalábbis azt hiszem, nekem megvan.:-D

Hüvelyi, szerintem. Ugye milyen jó dolog??? Kis gyakorlattal a sokat emlegetett G-pontot is meg lehet találni, én legalábbis azt hiszem, nekem megvan.:-D
Valami jó dolog, minek töröd rajta a fejed? inkább élvezd és örülj neki.
Hát nem tom lehet mindkettõ, de sztem inkább belsõ, één is csak ugy tok elmenni ha eleinte apárom izgatja a sciklómat, mert jobban felpörget, ugyhogy ez más érzés is volt nem?MErt ha igen akkor ez hüvelyi volt :)
ez valószinüleg azért van mert régebben ha maszturbáltál akkor csak a csiklódat izgattad
Elõször is! vagy G-pontot ért a párod vagy csak simán akkorát élveztél, hogy szokatlan volt! Másodszor: a csikló olyan formájú, hogy az idegkötegek nem érnek véget a csikló kis gömb aalkú végénél, hanem a van két hosszúkás nyúlvány ami a hüvelybemeneten át a gátig fut végig!mintha két láb lenne. Ettõl lehet hüvelyi orgazmusod!

A csikló által elért orgazmusnak van köze a szexhez? Olyan érzés az is? Vagy teljesen más a kettő?

Legjobb válasz: van köze hozzá, ha csiklóorgazmusod lesz szex közben is

van köze hozzá, ha csiklóorgazmusod lesz szex közben is
miért ne lenne köze?
A kérdező hozzászólása: úgyértem h van-e köze hozzá h pl a hüvelyi orgazmus olyan érzés mint a csiklói?
a csikló orgazmus a legtöbbb nõnek intenzivebb mivel ott sokkal több az idegvégzõdés mint a hüvelyben.
Viszont a hüvelyi orgazmus sokkal mélyebb, és hosszabb. Emlékezetesebb is. Tehát válasz a kérdésedre: Más a kettõ.
nekem a csikló orgazmus hosszabb és eleve sokkal erõteljesebb. a hüvelyi a meghittség miatt jó amikor egyszerre mentek el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!