Találatok a következő kifejezésre: Szex közben csikló (28 db)

Hogyan lehet szex közben csikló orgazmust elérni? Úgy értem hogyan kell dörgölőzni?

Eddig a párommal úgy volt csikló orgazmusom, hogy ? kényeztetett szájjal. De nem tudom elképzelni, hogy hogyan kell dörgöl?zni úgy, hogy ez szeretkezés közben is összejöjjön. Lehet, hogy az én kialakításom nem olyan, hogy odaérjen vagy nem tudom. :DD Nem fáj az úgy? Mármint a sz?rével dörzsöli a csiklót? nem tudom elképzelni...

Legjobb válasz: Lovagló pózban a kezével maszzírozza a csiklód. Nekem ez 1000x jobb, mintha a hasához dörgölõznék.

Lovagló pózban a kezével maszzírozza a csiklód. Nekem ez 1000x jobb, mintha a hasához dörgölõznék.
Misszionáriusban elég nehéz, lovaglóban könnyebb! Ülsz rajta és elõre hátra mozogsz, nem pedig fel le! Rásegíthet a kezével is a párod, bár én nem szeretem, mert olyankor nagyon érzékeny lesz a csiklóm!Kitartás kell hozzá! Sok sikert!
Misszionárius pózban hipphopp összejöhet egy. Ha kutyapózban vagytok, akkor te támaszd meg õt a hátaddal, õ meg az egyik kezével dörzsölheti addig a csiklódat, míg a másik kezével õ is támaszkodik. Nem fáj, csak minél nagyobb felületen éritkezzen a párod keze a csiklóddal, vagy a párod alhasa.
Lovagló pózban a párom nem éri el a csiklóm, de így belegondolva kb. ki is törne a csuklója. Nálatok hogy megy könnyen?
Te magad is kényeztetheted magad ha épp a párod nem éri el

Amikor a barátom ujjaz akkor mindig elélvezek a csikló orgazmussal de mikor együtt vagyunk, szex közben nem élvezek el el miért van?

Legjobb válasz: próbáld ki, hogy szex kozben dorzsolod a csiklód..:) vagy te vagy fent,te mozogsz, és úgy a csiklód is súrolódik... szóval jó lesz..:D

próbáld ki, hogy szex kozben dorzsolod a csiklód..:) vagy te vagy fent, te mozogsz, és úgy a csiklód is súrolódik... szóval jó lesz..:D
Mer krva vagy bzdmeg
Na szevasz bzdmeg
Mert a barátodnak nagyobb az ujja mint a farka!!
Nem gyakoroltatok eleget.
A barátod még tapasztalatlan :D probálj meg egy kicsit te irányitani...

Azért nem megyek el szex közben, mert már évek óta izgatom a csiklómat élvezet gyanánt?

Legjobb válasz: inkább egyébért de segíts be magadnak csikló izgatással szex közben a pasinak ez még izgató is

inkább egyébért de segíts be magadnak csikló izgatással szex közben a pasinak ez még izgató is
Nem. De miért nem izgatod szex közben is?
foleg a csiklon keresztul tudsz elmenni, talan hanyagolnikene egy idore.
Ne hanyagold, hülyeség. Ne foszd meg magad az orgazmus élvezetétõl, a hüvelyi és a csiklói is ugyanolyan értékes. Izgasd a csiklód szex közben, vagy kérd meg rá a párod.

Szex közben elérhető-e csikló orgazmus, a csikló érintése és izgatása nélkül?

Legjobb válasz: ha csikló orgazmusa van valakinek akkor nyílván kell a csiklót is izgatni

ha csikló orgazmusa van valakinek akkor nyílván kell a csiklót is izgatni
Azért csikló orgazmus a neve, mert a csilkó igzatásával, ingerlésével váltható ki.
A kérdező hozzászólása: értem szóval a barátnõmnek nem volt még orgazmusa ennyin múlna az egész hogy csak simogatni kell szex közbe és eljut a csúcsra?
Azért ez nem ilyen egyszerû. Elõször is meg kell tapasztald hogy õ neki mi a jó. "Simogatni kell és ennyi az egész.." Ne vedd félvállra. Beszéljétek meg! Mindig mondja neked hogy neki mi a jó, és ebbõl könnyen tanul az ember, hidd el!!
HÚÚ! Azért nem olyan egyszerû, hogy csak simogatni kell és kész!!! Nagyon kezdõ vagy még látom! Kérdezd meg, hogy neki mi esne jól, esetleg kérd meg, hogy mutassa meg! Neten utánanézhetnél pár dolognak, hogy a barátnõdnek is jó legyen! http://www.love-ring.hu/szextippek/lovering_peniszgyuru_szex..
szeerintem nem csak a szexben kéne gondolkoznod! pl kipróbálhatnád a következõt: simogatod, cirógatod, csókolgatod érzékien (de ne érj hozzá ott) amíg fel nem izgatod és nem vonaglik és sóhajtozik a kéjtõl. Ekkor simogathatnád a szeméremdombját, majd a csiklóját, majd puszilgathatod, nyalogatgatod, a csiklóját a szádba veheted, szívogathatod, óvatosan harapdálhatod, be-be nyalhatsz a hüvelyébe, mindezt addig míg nem rángatózik és sikít az élvezettõl. Ha ez sem jön össze, üljetek le beszélgetni, mert akkor lelki okok húzódnak a háttérben.

Miért csak úgy tudok elélvezni szex közben ha izgatom a csiklómat?

Voltam már néhány sráccal, de egyikkel sem tudtam úgy elélvezni, hogy ne simogattam volna magam. Miért van ez? Van rá megoldás?

Legjobb válasz: Mondjuk azért mert az elévezés szerve a csikló! Ha a partnered simogatja akció közben még jobb!

Mondjuk azért mert az elévezés szerve a csikló! Ha a partnered simogatja akció közben még jobb!
A kérdező hozzászólása: "elélvezés szerve" :D most nagyon jót nevettem, sugárzik az intelligencia a válaszból. Vaginális orgazmus nyilván csak a mesében létezik. Én kérek elnézést :D
Semmi baj, ha talász érzõ idegeket a vaginában, értesíts!
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam, hogy tele van a vaginám érzõ idegekkel -.- " A csikló eredetû orgazmust és a hüvelyi eredetû orgazmust is átélõ nõk a következõ képpen írják le a kettõ közötti élménybeli különbséget, saját klinikai tapasztalataim alapján: A csikló orgazmus erõteljesebb, élesebb, rövidebb ideig tart, de intenzívebb kielégülést okoz. A hüvelyi orgazmus, mélyebb, szétáradóbb, könnyebben ismételhetõ. "
Na jó! akkor most komolyabban! Alapesetben az örömszerzés a csiklóból indul ki.Ez feltételes reflexként beindíthatja a hüvelyen keresztül is az orgazmust.Elõbb utóbb összejön de megtanulni nem lehet, csak gyakorolni.Fordítva nem mûködik, akinek nincs csiklója(néhány barbár országban ezért távolítják el)gyakorlatilag nincs orgazmusa a nõknek, legfeljebb valamiféle lelki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális választ, kedves utolsó :)
Hány éves vagy?
Nem tudom 26/f :(
Mutass róla képet, megpróbáljuk megmondani mitõl van! Amúgy attól nem lesz valaki paraszt, hogy sex után alszik, nem fürdik!
A kérdező hozzászólása: Uristen...ez komoly??Tok faradt lettem ...Es bealudtam ebbe mi a f*** van? Legalabb lefurdok utana , nem ugy mint rengetegen...-.- Azert irtam hogy aludtam , hogy ereztessem mennyi ido telt el , mielott eszre vettem
Szex után elõbb alszol aztán fürdesz és nem fordítva. Gondolom úgy képzelte el, hogy g.e.c.itõl lucsogó puncival alszol egy órát mielõtt kimosod magadból. :)
A kérdező hozzászólása: Es ezert miert vagyok paraszt?
a hatos szerintem erre gondolt "csak szexeltunk utana aludtam egy orat es elmentem furdeni es akkor lattam.."
A kérdező hozzászólása: # 6 : Miert lennek paraszt? Oda irja hogy nem tudom..Minek irt akkor?
Most már tudjuk, h a kérdezõ egy paraszt
A kérdező hozzászólása: Alapbol nem , csak szexeltunk utana aludtam egy orat es elmentem furdeni es akkor lattam..
Alapból nem lila? nagyon nem nyomod meg? nekem egyszer kiszivta ott a asim és feketés lilás lett:S:D
A kérdező hozzászólása: Akkor minek irtal?
Ahogy izgalomba jössz a puncidban vérbõség alakul ki, akárcsak nekünk fiúknak. Neked is megduzzad a csiklód, kvázi ahogy nekünk feláll. A vérbõség meg okozhat elszínezõdéseket. Ha nem fáj, nincs semmi fura érzés azon a ponton, nem tulajdonítanék neki nagyobb jelentõséget.
A kérdező hozzászólása: Latod ez egyeseket zavar..

Másfél éve élek szexuális életet és soha nem sikerült szex közben elélveznem. Nem is nagyon élvezem a szexet. Csak csikló orgazmusom volt eddig! Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi gond, sõt, kisebbfajta csoda, ha egy nõ közvetlen csiklóingerlés nélkül, csak a dugás hatására el tud menni.

Nincs ezzel semmi gond, sõt, kisebbfajta csoda, ha egy nõ közvetlen csiklóingerlés nélkül, csak a dugás hatására el tud menni.
nekem sem volt soha hüvelyi orgazmusom, csak csiklói, de én tökéletesen meg vagyok elégedve vele. van, akinek még ez sem adatik meg. ha viszont a szexet sem élvezed, ott már bajok vannak.
Én barátnõm sem megy el szex közben. Élvezi általában, de szex közben nem megy neki, csak ha orálisan izgatom.
a tipp 2-nél magasabban van a csípõd
Szex közben is kérd meg a párod, hogy izgassa a csiklódat, vagy csináljátok olyan pózban, ahol hozzáér a teste a csiklódhoz és így azt is izgatja. Mindig mondd neki, hogy mi jó mi nem, mert magától nem fogja kitalálni, és ha sokat gyakoroltok, elõbb utóbb rá fogsz érezni hogy jó neked.
hát ha a párod érti a dolgát, akkor szinte mindegyik pózban megtalálja a módját! Tipp: lovagolsz rajta és a kezével vagy a sajátoddal ingerled a csiklód, ha szerencséd van sikerül hüvelyi és csikló orgazmust is elérned, barátnõm szerint semmihez sem lehet hasonlítani az érzést, amit akkor él át. Tipp 2: csípõ alá párna, így magasabban van a fiúd, sõt még mélyebbre is tudja dugni a péniszét és közben a pénisz töve ingerli a csiklódat. Tipp 3: kifliben és a srác átkarolva ingerli a csiklód. Tipp 4: kutyában, saját magadnak hátranyulva kényezteted magad. Ha egyikkel sem sikerül, akkor cserélj partnert...
keress fel engem, megmutatom mi az amit eddig nem ismertél:)
A kérdező hozzászólása: Milyen pózban tudná ingerelni a csiklómat is?
az egyik válaszadó részletesen leírta, hogy hogyan ingerelheted a csiklód közösülés közben. csakhogy nem erre volt kíváncsi a kérdezõ!! hanem hogy csak amikor a pénisz mozog benne, úgy hogyan tudná elérni az orgazmust, anélkül, hogy kézzel kielégíteni saját magát. szerintem sehogy! de ez az én magánvéleményem... egyes nõk azt mondják, van hüvelyi orgazmusuk... lehet, nem tudom...
Valóban, hüvelyi orgazmust akarsz, a csikló orgazmus nem is orgazmus. Nekem is fél évig tartott a szexuális életem megkezdése után. A párváltoztatás egyébként nagyon hasznos tanács, nekem is segített. A legfontosabb ugyanis, hogy el tudd engedni magad. Ezt nyilván nagyon sokszor hallottad, de tényleg ez a kulcs. Olyan partnerre lesz szükséged, akiben teljesen megbízol, akivel olyan intim a kapcsolatotok, hogy nem tudsz elképzelni olyan helyet a testén amit nem nyalnál meg minden undor nélkül. A következõ feladat, hogy ne gondolj semmire, egyedül arra amit érzel, ahol, ahogy érzed, csak magadra figyelj. Ez nem könnyû, idõ kell hozzá. De ha egyszer sikerül csak magadra figyelni, megtanulni kizárni a külvilágot, akkor utána már menni fog bárkivel bármikor bárhogy.
Hát a "69" :)
A lovagló póz a legjobb szerintem, ott te irányítasz, és ha úgy dõlsz a csiklód hozzáér a párodhoz, és így ingerled ;)
Lovagló, csak ültesd fel. Én úgy még könnyen el tudok menni.
Csináld magadnak..én is szoktam úgy néha, ha olyan kedvem van, és a pasim brutálisan beindul tõle. Natúr misszionáriusban is lehet, ha támaszkodik a srác, vagy kutyában( úgy nagyon jó), lovaglóban is, a te kezeid mindig szabadok, minden pózban szinte. De a barátod is tudja lovaglóban és kutyában is, bár abban nehezebb. Van még a"kedvenc" póz, fogalmam nincs mi a neve, mi így hívjuk. Srác az oldalán fekszik, te meg rá derékszögben oldalasan vagy hanyatt fekve, a lábad a lába között és úgy van benned. Ha hanyatt fekszel, tökéletesen nyílt a terep a csiklód felé, akár neki, akár magadnak.
Nálunk erre az oldalfekvõs póz jött be és köhm. Nem is tudom h pontosan hogy de gyak "csiklóntöcskölés", illetve késõbb persze beljebb is csúszhat de ha úgy helyezkedtek h a pasi van magasabban mint te akkor csak úgy tud beléd bújni h közben a csiklódat is dörzsöli.
Gyakorlatilag minden pózban kényelmesen eléri a csiklód, aminél mögötted helyezkedik el.
rakasson be piercinget :D az direkt a csikló izgatását szolgálja:D
vannak mindenféle rezgõs pénisz gyûrûk szerintem egyet próbáljatok ki, de amúgy van jó pár póz amiben tudja ingerelni a csiklódat, lovagló, misszionárius, oldalról, kutyában, vagy ha kifekszel az ágyszélére na akkor talán a legjobban, még egy tipp elõjáték során, kérd meg hogy elégítsen ki orálisan, így majd sokkal érzékenyebb leszel mindenhol, de leginkább a csiklódnál ;)
08:54 Én pont ellenkezõleg vagyok ezzel.A csiklóm olyan mint egy "egyszerhasználatos" jolie joker. Ha egyszer elélvezek , akkor utána egész napra teljesen érzéketlenné válik.

Izgathatom a csiklómat szex közben?

Az ciki a pasinak, ha szex közben én izgatom a csiklómat.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem ciki, sõt van olyan srác, aki ezt élvezi is, nem is kevesen... vagy esetleg õt is megkérheted, nekem van, h õ is csinálja közben :)

Szerintem egyáltalán nem ciki, sõt van olyan srác, aki ezt élvezi is, nem is kevesen... vagy esetleg õt is megkérheted, nekem van, h õ is csinálja közben :)
A pasinak egyaltalan nem ciki, nyugodtan ingereld magad, a szex azert van, hogy mindenki elvezze! :-) Csak batran!
Én szertem, ha egy lány önálló! Csak hajrá bébi! Nincs abban semmi szégyen... Ha neked így jó! Én a helyedben nem fusztrálnám magam ezen... Elvégre neked is kell az élvezet.... És rám még kifejezetten izgató hatással is van ha ilyet látok...:) )
Persze! Nincs ebben semmi ciki! :) Lehet, hogy még tetszeni is fog a pasidnak, ha "magadhoz nyúlsz" :)
csak nyugodtan , én nagyon szeretem , ha a barátnõm ilyet csinál! mondjuk õ a cicijével is szokott játszani aktus közben:P

A barátommal már többször is eljutottunk az ujjazásig. Ilyenkor én is kézzel próbálom kielégíteni. Nekem sikerül, de neki nem mindig. Miért van az hogy ha a csiklómat nem izgatja, akkor nem elégülök ki? szex közben is így lesz?

Mindketten szüzek vagyunk.

Legjobb válasz: Figyelj. Megtapasztalod idõvel, hisz mindenki más. Nálam az volt, h ujjazásnál sose tudtam elmenni, egyáltalán, de aktus közben elejétõl kezdve simán:)szóval nyugi!

Figyelj. Megtapasztalod idõvel, hisz mindenki más. Nálam az volt, h ujjazásnál sose tudtam elmenni, egyáltalán, de aktus közben elejétõl kezdve simán:) szóval nyugi!
Sajnos nem minden nõ éli át a hüvelyi orgazmust. Attól, hogy még petting közben nem elégülsz ki, szex közben nem biztos, hogy így lesz!! Pl.: nekem is ez volt eleinte hogy ujjazással nem, viszont szex közben igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!