Találatok a következő kifejezésre: Szex közben a lábam (10 db)

Igen tud az lenni :)
Nem is tudod mennyire...
Moziban szakadt le az egyik farmergatyámról a slicc gomb!
Barátnõm az ingemet, pólómat, trikómat is szokta tépni, annál fogva húz magához amikor orgazmusa van! :D De mindig új gombokat varr az ingekre. Farmer gombot is tett már tönkre! :D
Nagyon izgató, de nem igazán csípem a misszionárius pózt! Akkor inkább a vállamon legyenek a lábai, vagy az egyik lába a vállamon, a másik lábát fogom, vagy oldalra hajtom, és úgy dugom... De izgatóbb irodában, íróasztalon megdugni hanyatt fektetve, kosztümben, kötõs harisnyában! :D 30+ (F)
Inkább én fonom az õ dereka köré a lábait...:) Jed Sawyer
Nagyon izgatónak találom :-)
Az egyik legjobb dolog. Én imádom.
Természetesen.
Én jobban kedvelem ha közben a derekamat húzza maga felé

Szex közben könybe lábad a szemem. Miért?

Könybe lábad a szemem szex közben. Mitől van?

Legjobb válasz: boldogsághormonok amik sírásra fakasztanak? (amúgy nem tudom xD)

boldogsághormonok amik sírásra fakasztanak? (amúgy nem tudom xD)
velem valamelyik nap volt ilyen :D
Mert ez olyan megható dolog
Rossz lik?!

Miért szokott szex közben remegni a lábam?

Legjobb válasz: Nekem akkor remeg mikor elmegyek :)

Nekem akkor remeg mikor elmegyek :)
Mert állva csinálod?
dehogyis:D nekem is szokott de rohadtul nem azért mert izgulok xddd ez milyen hülyeség már :D
Adrenalin miatt :) izgulsz Teljesen normális
A làbremegés teljesen természetes velejárója lehet a szexnek. Úgy mint pl. az izzadás vagy a kipirulàs. Alap biológia.
akkor is hülyeségnek tartom, bármelyik végletet választod. Mellesleg én nem pontoztalak. Szóval ha fõként nekem szólt, akkor csak tájékoztatlak.
A kérdező hozzászólása: Pedig én zöldet adtam mindenkinek :)
nem azt mondtam hogy az hülyeség hogy remeg, hanem az hogy azért remeg mert izgulsz:D azt érzed basszus:D amúgy nem tuodm mért lettem lepontozva(gondolom csakazért már ez is lelesz:D ilyeneket:D)
Nem hülyeség. Nekem is szokott, pl. nekem inkább akkor mikor a hátamon fekszek L
A kérdező hozzászólása: N állva csinálom!
A kérdező hozzászólása: Köszi
Fûtsetek be!

Nekem egy olyan prolémám van hogy szex közben nem tudok elmenni csak ha hason fekszem és zárt lábakkal izgatom a csiklóm de akkor sem mindig?

Volt egy 8 éves kapcsolatam és most egy 10 hónapos de ennél a kapcsolatnál sem tudok elmenni! Hogyan próbáljam máshogyan vagy csak erre vagyok képes mert már engem nagyon zavar és félek párom ezért fog elhagyni! Pedig ? tényleg megtesz mindent hátha sikerül néha kihuzza és a g pontom izgatja ami jó de akkor sem sikerül

Legjobb válasz: Szexuálpszichológus? Nem szégyen az.

Szexuálpszichológus? Nem szégyen az.
A görcsös akaratod nagyobb hátráltató tényezõ, mint a valódi ok! Ezt gyakorlással és ellazulással meg lehet oldani! A teljesítménykényszer megöli a szexet!!!!
vannak nõk, akik csak csiklói orgazmusra képesek, szerencsések a hüvelyire is. Ne maszturbálj egyáltalán!!!!!! 1 hétig no sex!!!!! :) (kitartást) :D 1 hét után olyan este legyen, amikor másnap nincs meló/suli, nem kell korán kelni, ketten vagytok otthon, vagy nem zavar tutira senki. Gyertyafény, közös fürdés, stb. Nem tuti, de szerintem olyan orgazmusod lesz, hogy ihaj! :D Volt barátnõmmel csináltuk ezt és egy este-- szor is elélvezett:)
Kamaszkoromban én is hason feküdve csináltam :-D Nekem is át kellett szoknom a különbözõ pózokra. Viszont hiába gyakorlom, g-pont nem jön össze, azaz összejött már párszor, de olyan rohadt sokára, hogy komolyan, a párom már szerintem szenvedett(nem mondott ilyet), szóval ezt nem erõltetem, mert csikló orgazmusom simán van, póztól függetlenül :)
Egyetértek Bandee75 javaslatával. Próbáld magadnak háton fekve, vagy állva, vagy guggolva és széttárt lábakkal, valami jó k*rvás, kihívó pózban csinálni. Ha már így is megy majd, azzal egyrészt kiszakadsz ebbõl az egyetlen pózból, másrészt a gátlásaidat is valamennyire leküzdheted vele. ;)
fuh én is zárt lábakkal szoktam, csak én háton fekve.Azthittem csak én csinálom igy és hogy hülye vagyok de látván ezt a kérdést, valamilyen szinten megnyugtató... :) egyébként bocsi az off-ért, a kérdésedre nem tudok válaszolni...
Szerintem meg a póz jó, csak engedd behatolni közben a pasit :)
Hasonló problémával küzdök a jelenlegi párommal. Az elõzõekkel nem volt ilyen jellegû gond
Bingo. Tessék masztizás közben is hanyatt feküdni, és úgy megpróbnálni elérni az orgazmust. Lehetõleg tedd szét a lábacskáidat közben. Ha így menni fog, akkor már nagyon közel a siker.
A kérdező hozzászólása: Az igaz hogy mindig úgy masztiztam hogy össze volt zárva a lábam és izgattam a csiklóm!
Valószínûleg így masztiztál hosszú idõn át, és beidegzõdött ez a módszer. Sok kitartás és türelem kell, hogy "át állj" más ingerlési formákra. De az is lehet, hogy rossz úton járok...
Cseréld le a kakast.
Én imádom.
amikor átkarol, iletve átlábal a lábaival és úgy húz/szorít az a legjobb :)
Imádom. Csak az a még jobb, amikor átöleli a lábaival a derekam, és magába húz.
Jaja, nagyon...:D
áh az én nõmnek nincsenek lábai.. és keze is csak egy, de én így szeretem. várjunk csak, nekem nincs is nõm, akkor ez lehetett a probléma.
Én is imádom :) 29/F
Én imádom!
gyere próbáljuk ki és megmondom
énis
Volt ilyen élményem. Igen szeretem.

Görcsöl a lábam szex közben. Miért?

Gyakran el?fordul, hogy míg együtt vagyunk begörcsöl a lábfejem... ritkán feljebb is. Volt, hogy már nagyon az elején, volt, hogy csak a vége felé. Mi okozza?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de nekem a Magnézium tabletták nagyon segítettek! Egy nap egyet bevettem 7 napig át, és azóta egyszer se görcsölt be!

Azt nem tudom, de nekem a Magnézium tabletták nagyon segítettek! Egy nap egyet bevettem 7 napig át, és azóta egyszer se görcsölt be!
Magnézium tabit szedj :) Nekem éjszakánként görcsölt a lábam, amióta szedem egyszer sem görcsölt be :) Béres Magnéziumot szedek.
Lehet, hogy megerolteto szamodra a poz, amiben csinaljatok.nem?
A kérdező hozzászólása: póztól független. tehát nem mindig ugyanabban görcsöl be.
Nekem gyorsúszás közben szokott a kis lábujjam begörcsölni... Nem vicc!!! Amikor görcsbe rándul, hagyd ellazulni és keressetek más pozitúrát... Sokáig a combom is görcsbe rándult tévénézés közben azt hittem beszarok a fájdalomtól... Szex elött melegíts be, végezz izomlazító gyakorlatokat!
A 08:03-as vok. Azt a magnézium tabit ki kéne próbálnod... Jó ötletnek tûnik...
Nekem is begörcsöl néha, de már nagyjából megtanultam úgy feszíteni, hogy ne görcsöljön. Próbáld meg te is!
Nem melegítettél be rendesen

Szex közben megremeg a lábam. miért?

Mással is el?fordult már?

Legjobb válasz: A vágy és az élvezet szokott kiváltani remgést.

A vágy és az élvezet szokott kiváltani remgést.
Szerintem ez nagyon jo....nekem is szokott, van hogy szo szerint remeg a labam vagy az egesz testem.ez csk jo , azt jelenti hogy elvezed .....es nagyon jo a pasid az agyban.
Velem is megtörtént már..de erre én is kiváncsi vagyok h miért..
pasi vagy csaj vagy? és milyen szituban? Mondjuk ha egy érdekes pózról van szó akkor azért mert megerõlteted és emiatt remeg mert ránehezedtek, ha pedig orgazmus közel vagy alatt, akkor az az orgazmus miatt van ugye.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. Én fekszek a barátom meg felettem van.
Ez természetes dolog. És még izgalmas is :-) Az izgalomtól és az erõkifejtéstõl is lehet.
A fejedet
Héj hallod! ahol kicsi a szõrzet azt elektromos borotvával, ahol meg nagy ott elektromos hajvágóval! Ez egy egyszerũ megoldás! :)
Ha kibírod karácsonyig, akkor a kidobott fenyõket Gyûjtsd össze. Hemperegj meg rajtuk, majd tekerd be magad tapétával, aztán hencseredj ki gyorsan.

A barátom nyalogatja a lábamat szex közben. Ez normális, vagy egy kissé perverz dolog?

Egyébként átlagos a szexuális életünk, tudtommal nincsenek perverzióink. A lábnyalogatás sem zavar, csak kíváncsi vagyok rá, hogy mások mit gondolnak err?l és hogy tehetném neki ezt még izgalmasabbá?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy ez perverz lenne. Az én barátom is végihszokta nyalogatni, puszilni a lában szépen lassan a bokámtól kezdve és mire felér már minden bajom van ( jó értelemben) :)

Nem hinném, hogy ez perverz lenne. Az én barátom is végihszokta nyalogatni, puszilni a lában szépen lassan a bokámtól kezdve és mire felér már minden bajom van ( jó értelemben) :)
A lábat hol nyalogatja ? mert az sem mindegy :)
A kérdező hozzászólása: a lábszáramat és a bokámat
Nem értem, az mitõl perverzió, ha olyat csináltok, ami mindkettõtöknek jó. Van, akinél már a sexhinta is perverzió, de ha mindkét fél élvezi, akkor miért lenne az? Miért érdekel, hogy a társadalom külsõ szemmel nézve hogy vélekedik a sexuális életedrõl? Olyat csináljatok, ami mindkettõtöknek jó, más ne érdekeljen.
Csókok, puszik, lábszár-nyalás így a szex legalább szárnyalás!
A kérdező hozzászólása: :D :) ))
Tesztelj.
Nem értem a kérdést. Elõször is csinálj egy tesztet. Most akarsz gyereket, vagy nem? Ha nem, akkor mégis mit gondoltál? Hogy készül a gyerek? Téged nem világosítottak fel? Ha nem akarsz gyereket és terhes vagy, akkor mehetsz abortuszra. Máskor meg mondjuk gondolkodhatnál meg védekezehetnél...
Tesztelj, aztán menj orvoshoz. Ha pozitív a teszt, azért, ha negatív, akkor azért. Mi innen nem tudjuk megmondani, hogy miért késik. Viszont nagy a valószínûsége, hogy terhes vagy. Mennyi ideje késik?
Az a folyás, ami csípi a bõrt, már önmagában orvosért kiált. Egyéb tüneted nincs? Viszketés pl? Nem sok mindent tehetsz, menj dokihoz.
Lapozgasd az utónévkönyvet.
Ezt miért itt kérdezed ? Már régen orvoshoz kellett volna menned - esetleg esemény utáni tablettáért.
menj abortuszra.. nem kellene szaporodnod.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy a sok sztressz miatt produkálok ilyet vagy bemagyarázom magamnak már....
Tudni kellene, hogy mikor menstruáltál utoljára, hány naposak a ciklusaid, mikor történt, hányadik ciklusnapodon a beleélvezõs szex. Ekkor lehetne esélyeket latolgatni. Ha két hete késik kb, és egy hónapja szexeltetek, akkor nagy eséllyel vagy terhes. De ha nem is lennél terhes, akkor is jó lenne, ha látna az orvos a folyás miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!