Találatok a következő kifejezésre: Szex közben a jele ha (4 db)

Ha fojtogat szex kozben a nyakamnal, es erosen huzza hatra a coppfomat az valami fethisre utalo jel?

21/L 25/F

Legjobb válasz: Az elmebetegségre utaló jel. Menjetek sürgõsen mindketten pszichiáterhez. Te meg fodrászhoz is, hogy ne húzhassa majd a hajad tovább.

Az elmebetegségre utaló jel. Menjetek sürgõsen mindketten pszichiáterhez. Te meg fodrászhoz is, hogy ne húzhassa majd a hajad tovább.
Én is így szoktam csinálni, nincs ebben semmi különös.
Ez nem fétis. Ez aberráció.!!!
Ez arra utal, hogy szereti a domináns szerepet, felizgatja ha uralkodhat rajtad. Amennyiben te pedig élvezed az alárendeltséget, hogy ki vagy szolgáltatva neki, akkor itt nincs nagy gond, feltéve ha egyébként szoktatok normálisan, összebújva, szeretetteljesen szexelni is, ez a fétis meg csak egyfajta változatosságot jelent. Inkább az számít aberrációnak, ha valaki csak és kimondottan ilyen helyzetben tud kielégülni, akkor érdemes elmenni a pszichológushoz, mert késõbb ez csak durvulni fog. A fojtogatással eléggé vigyázni kell, mert tényleg veszélyes. Meg kell állapodni egy jelrõl, amire abba kell hagyni. Ha egyszer eljátszotta a bizalmadat, többet ne engedd meg neki, mert te fogod látni a kárát. 24L
A kérdező hozzászólása: varatlanul ert, jo volt csak, meglepodtem
Ja bocs félreértettem, azt hittem te élvezed ezt / vagy kimondottan te kérted õt erre. Ha nem így van, akkor pláne sürgõsen hagyja abba, mielõtt bajod esik.
Könnyen lehet, hogy szado-mazo pornót nézett és megtetszett neki, de az fix, hogy nem normális dolog. Legalábbis én nem preferálom az ilyet.
A kérdező hozzászólása: pornobol johetett az otlete ?
Igen, ez egyfajta fétis, csak nagyon óvatosan az ilyesmivel, sokan haltak már meg így.
Simán elmebeteg, meg kellene ezt beszélned vele.
itt minden fetish t megtalálsz a fojtogatósat is [link]

Szex közben mi a jele ha elélvezünk, mikor tudjuk hogy "elmentünk"?

Legjobb válasz: Hát én szavakkal leírni sem tudom,de hidd el,ha ez megtörténik veled fel fogod ismerni.

Hát én szavakkal leírni sem tudom, de hidd el, ha ez megtörténik veled fel fogod ismerni.
Érezni fogod, ahogy a mennyekbe repülsz, ahogy átjárja a tested a remegés , egyszerre fázol, és meleged van.Szval valami ilyesmi, sok sikert hozzá!
Pasiknál az ondó kilövellése egyértelmû jel. (Persze van akinek enélkül is megy.) A nõknél mellbimbók megkeményednek, lábujjak visszahajlanak, remegés, méhizomösszehúzódás... ilyesmik.
Hát én tudom pontosan mert még szüz vagyok de nekem azt monták h pár percre "ledermec" meg amiközbe elélvezel "remegsz"
Könnyen. :)
az is lehet az minden de lány máskép éle meg az orgazmust
elég valoszinû!
vagy véletlenül megfogta a zárlatos állólámpát! de ha nem hiszed akkor kérdezd meg utánna hogy: hányszor mentél el? zöldfülû!
Kapcsomatunk elején a párom mindig megkérdezte: Jó volt? Ez valahogy szíven simagatott. Sajna mióta õ maga is látja hogy jó, azóta nem kérdezi :( Ha hiszed, ha nem, hiányzik a kérdése.
Igen, de minél hamarabb irány a nõgyógyász!
Ha így írod, akkor valszegazért mert te is szükségesnek érzed. Nem olcsó és döntést is igényel a 72 órás tabletta, de az abortusz mégtöbbet igényel, hátmég a gyerek...
hát szerinted??? a havi alatt is teherbe lehet esni elárulom...
nõgyógyász kell hozzá...5-6000 ft között van az ára
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Egy 15 éves lányról van most szó, ha bemegy(ünk) a körzeti SZTK-ba akkor ezt felírják? És kb. mennyi az ára?
Csak nõgyógyász írhatja fel. Lehet csináltat elõtte vérvizsgálatot is vagy megvizsgál, hogy tényleg terhes vagy-e, mert egy ilyen tabletta nagyon felboríthatja a hormonháztartásod.
A kérdező hozzászólása: Hello! A felvilágosítási órán neki azt mondták, hogy az SZTK-ban is felírják, nõgyógyászhoz hogy kell elmenni, akármeikhez el lehet menni?
sztk-ba bementek, és amelyik nõgyógyász éppen rendel, ahhoz bementek és kértek tõle egy 72órásat. ennyi. aztán azzal az irammal bementek egy rossmann-ba és vesztek 10 csomag óvszert
A kérdező hozzászólása: Bocsi hogy ennyit visszakérdezek, de a mai nap nem sikerült beszerezni, de ha holnap elõbb megyünk be, és sikerül bejutni egy nõgyógyászhoz akkor, mivel 15 éves belevonják a szülõket? Kellene egy receptfelírásért fizetni az orvosnak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!