Találatok a következő kifejezésre: Szex közben a (2064 db)

Szex közben illetve utána inkább megbeszéled a partnerrel, hogy mi volt jó, hogy volt jó, vagy inkáb pl szex közben a kezeddel, mozdulataiddal irányítod a másik felet? Szeretsz közben beszélgetni, irányítani szavakkal?

Legjobb válasz: Mi szoktuk irányítani egymást a barátommal szex közben.És utánna is meg szoktuk beszélni,hogy mi volt nagyon jó,vagy mi miért nem volt jó.Szerintem kell a kommunikáció,hogy jobb és jobb legyen.

Mi szoktuk irányítani egymást a barátommal szex közben.És utánna is meg szoktuk beszélni, hogy mi volt nagyon jó, vagy mi miért nem volt jó.Szerintem kell a kommunikáció, hogy jobb és jobb legyen.
Pontosan! Mi is mind 2 módszer alkalmazzuk! Jó irányítani hogy jó legyen, és aztán jó kibeszélni mindent magunkból!
Mindkettõ:) 21L
Nem:D Szex közben soha, más esetben örökké faggatóztak:D
Nem. Soha semelyik, semmikor. :D Egy normális pasit nem érdekli, hogy az elõzõkkel mi volt, egy normális nõt se. Csak az önbizalomhiányosokat.
nem
a mostani párom szex után minden alkalommal olyanokat kérdez hogy "az xy is meg tudott így kúrni?" meg hogy "na, én nyalok a legjobban?", "nekem van a legnagyobb farkam?" meg ilyenek, és nem érti meg hogy nekem ez kellemetlen és nagyon szar ezekrõl beszélni, fõleg mert nem akarok õszinte lenni, abból úgyis csak baj lenne. nem rossz vele, de messze nem a legjobb semmilyen téren, mégis folyton faggat és azután sem volt képes abbahagyni hogy már sokadszorra vesztünk ezen össze és engem szörnyen kiábrándít ez a viselkedés. õ viszont nekem még egy képet sem volt képes mutatni a volt nõjérõl, akihez egyébként folyamatosan burkoltan hasonlítgat.

Miért van az, hogy szex közben a punciból gázok távoznak? És ezt hogy lehet elkerülni?

Legjobb válasz: Gyenge a hüvelyizomzat. Így szex közben a ffi pumpálja bele a levegõt (bármilyen hülyén hangzik :). Ami egyszer belepumpálódott, annak ki is kell jönnie... :) Tudsz ellene tenni intimtornával. Edzi a hüvelyizomzatot, még a szex is fincsibb lesz tõle ;).

Gyenge a hüvelyizomzat. Így szex közben a ffi pumpálja bele a levegõt (bármilyen hülyén hangzik :) . Ami egyszer belepumpálódott, annak ki is kell jönnie... :) Tudsz ellene tenni intimtornával. Edzi a hüvelyizomzatot, még a szex is fincsibb lesz tõle ;).
intim torna! Kriston féle, olvasható anyag- könyv formátumban könyvtárból is kikölcsönözhetõ..., de vannak tanfolyamok is, ha idõd és pénzed van rá!
Kegel-gyakorlatok. Szülés után is rendbeteszi a hüvelyt.
Nem gáz, levegõ. Semmi gond, ne szégyelld. Erõsíteni lehet a hüvely izomzatát, keress rá a hüvelytorna szavakra a neten, sok tanfolyam van.
PF ---> pinafing :D ez normális dolog, bemegy a levegõ, majd kimegy. Tornáztasd!
Szerintem ez egyáltalán nem baj. Nem kell vele fogalkozni. Kijön a levegõ és kész!!!
Én azt szeretném megkérdezni hogy miért van az hogy egy pasinak nem mindig áll fel a pénisze ha a nö vele akkar lenni?

Ovuláció alatt éreztek néha szúró fájdalmat szex közben a petefészketeknél?

hétfõn este volt + az ovu tesztem, kedden este szeretkezés közben fájdalmat éreztem a petefészkemnél, ez lehet az ovutól?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ovulációkor mindig volt valami rövid ideig tartó hasszúrkám. Kis tompa fájdalom, nincs olyan erõs, mint a mensis görcs, de hasonló, csak kevésbé fáj és nem tart addig. Én nem szex közben éreztem, de ettõl még elõfordulhat, hogy neked akkor jött elõ. :) 5 hetes km

Szia! Nekem ovulációkor mindig volt valami rövid ideig tartó hasszúrkám. Kis tompa fájdalom, nincs olyan erõs, mint a mensis görcs, de hasonló, csak kevésbé fáj és nem tart addig. Én nem szex közben éreztem, de ettõl még elõfordulhat, hogy neked akkor jött elõ. :) 5 hetes km
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

Pasik! Ti szoktátok éreztetni szex közben a nővel hogy ti irányítotok?

eddig egyszer sem éreztem ezt,de nemrég voltam egy pasival akiben egyáltalán semmi extra nem volt,de amikor megcsókolt és magához húzott tényleg n?nek éreztem magam. és nem is a kora miatt,mert 20 alatti. van olyan srác aki tök izmos,de közben meg mégsem úgy húz magához. miért?

Legjobb válasz: Igen. Ezért is teszek a nõk szájába egy kantárt szex közben. Csak úgy nyerítenek.

Igen. Ezért is teszek a nõk szájába egy kantárt szex közben. Csak úgy nyerítenek.
Én is a tökösebb fajtából vagyok. Egyszerûen õ azt szereti, ha el van kényeztetve. Kérd meg rá, hogy "legyen az urad"
En nem ereztetek semmit. En iranyitok es figyelem a reakciokat. Igyekszem ugy csinalni hogy mindkettonkek a legjobb legyen.
Igen. Idõvel már az apró mozdulatokat is engedelmesen követi, mindkettõnk nagy örömére. De ehhez össze kell szokni. Eleinte szex után megtárgyaltuk a dolgokat... =)

Pasik nektek az rossza, ha szex közben a csaj hirtelen leáll?

Mert nekem orgazmus után kell 1-2 perc "pihen?" még tudom folytatni... Esetleg valami tanács?

Legjobb válasz: nem jó nekik, ha leállsz szex közben. az meg normális, h neked kell pár perc pihenõ orgazmus után, akkor próbálj meg úgy helyezkedni, hogy a legkevésbé érezd ahogy a barátod folytatja.

nem jó nekik, ha leállsz szex közben. az meg normális, h neked kell pár perc pihenõ orgazmus után, akkor próbálj meg úgy helyezkedni, hogy a legkevésbé érezd ahogy a barátod folytatja.
Az esetleg nem elég, ha a barátod "minimális", lassú tempóra vált arra az 1-2 percre?
Én ezért vettem akkus guminõt, az elemes helyett!
A kérdező hozzászólása: hasznos válaszoló - azt szokta csinálni amúgy :)
Ezek szerint nem elég a lassítás. Lássuk mi van még? Pl. addig comb-belsõdet, cicidet kényezteti, közben a kezével " szinten tudja tartani" magát.
Gondolkozz, addig neki fent kell tartani az izgalmi állapotot!

Mostanában szex közben a barátnőm fenekén a Terminátor zenéjét dobolom. Ti szoktátok?

Legjobb válasz: Én nem szoktam a barátnõd fenekén dobolni szex közben... :D

pisilj XDDD ereszd el magad :P
Én nem szoktam a barátnõd fenekén dobolni szex közben... :D
Én Darth Vaderként hörgök
Terminátor, terminátor.... De MELYIK RÉSZ ZENÉJÉT??????
Ez tetszik. Nem, de én is kipróbálom:D Mondjuk a star wars zenéjét. Ez nagyon LOL.
az a videó... óh... hülyeeeeee xDDDDD
Ú az a videó...bepisileeek.:D
Én régen szex közben magamban dúdolgattam az "Erdõ mélyén piros a szamócát" vagy mi volt annak a népdalnak a címe...XD De megállás nélkül, és fel se tûnt... XD
Lehet erre gondolt XDDDDDD hihihi http://www.youtube.com/watch?v=Cr3l5_ILkbw
Hát, zenészeknél még elfogadható is :D Én is dobolok, meg zongorázok is és akárhová megyek, folyamatosan jár a lábam meg a kezem, órán is, mindig. De szex közben valahogy nem tudok zenére gondolni :P 21/L
XDDDDDD nemszoktam :D
http://www.youtube.com/watch?v=pdPy4crWuCA én is ezt tolom a bnõd fenekén:D

Lányok! Nektek is folyton mondogatja szex közben a párotok, hogy mennyire jó a puncitok?

Ez most ilyen általános dolog, hogy állandóan mondja a férfi a n?nek, hogy mennyire jó a puncija, vagy pedig azért mondja, mert tényleg annyira jó???

Legjobb válasz: Említette már többször a barátom, de ha állandóan ezt mondogatná szex közben engem zavarna. Inkább azt mondogassa hogy szeret :)

Említette már többször a barátom, de ha állandóan ezt mondogatná szex közben engem zavarna. Inkább azt mondogassa hogy szeret :)
Nálunk az van, hogy: "imádok benned lenni" :) Meg, hogy milyen jó nedves, meg meleg, sõt forró :)
Nekem azt mondja: Imádom a cunidat:) Egyszerûen élvezi, azért mondja mert nyilván így is gondolja. 22/L
ez vajon mit jelenthet ? világegyetem legnagyobb rejtélye
azér mondja mer jó téged dugni, ennyi. én azért jobban örülnék ha azt mondogatná h szeret 25L
en sugni szokom a barátnom fuléébe :) vagy nyalás kozben ...szoktam emlegetni nincs avvalshemmi baj :)
Jaj a Pasik minden nõnek ezt mondják, nagy játékosok :) Nekem is mondogatta nem 1, hogy a Tiéd olyan különleges... na képzelem még hány Nõ hallja ezt :) Mondjuk én megkérdeztem tõlük, hogy miért, és tényleg nem átlagos a méreteim miatt, szóval akinek ez jön be, az dícséri, akinek nem , az másét dícséri. Ennyi
A kérdező hozzászólása: De ez pasiknál mit jelenthet? Azt, hogy tényleg jó az a punci, vagy csak azért mondják, mert punci??? Nekem már más pasi is mondta ezt régebben. A párom az meg elég sûrûn mondogatja szex közben...Minden pasi mondja, vagy tényleg van ennek jelentõsége, hogy tényleg jó lehet a puncim? :)
Szokta, de nem folyton. Általában a "szûkségét" dicséri.
"Jaj a Pasik minden nõnek ezt mondják" igen meg azt is hogy szeretlek, szóval azt se hidd el, minden csak kamu. (irónia)
"Jaj a Pasik minden nõnek ezt mondják" igen meg azt is hogy szeretlek, szóval azt se hidd el, minden csak kamu. (irónia)" Te mekkora idióta vagy! nyilván ha már ágyjelenetre kerül a sor, a szeretet már kialakult. Azt miért ne hinném el?? De azt, hogy mennyire jó a puncim, azt mondhatja úgyis, hogy neki sokkal jobban bejön egy más kinézetû. Nyílván nem pina alapján választanak párt a faszik.. idiot
Bocsánat, de szerintem úgy értette, hogy azért mondják egyesek azt, hogy szeretlek, hogy ágyba vigyék azt a személyt.
A kérdező hozzászólása: És azt vajon miért mondhatja, hogy olyan vagy, mint egy pornószínésznõ? Kérdeztem tõle, hogy és ennek õ örül-e? Azt mondta, hogy húú, nagyon-nagyon! Szinte már ettõl "élvezett" hogy én olyan vagyok mint egy pornószínésznõ...mert még senkivel nem volt neki ilyen jó mint velem és kérdezget, hogy honnan tudok "ilyeneket" csinálni...
szegény te :) ilyenem még nem volt, de a szomszéd pl. már többször átkopogott :D
nem, mert kapná a fülest
A kérdező hozzászólása: Énis mérges lettem, de azért nem bántanám ezért. De ha mondjuk, rosszba lennénk, azért leis haraphatja, ezen gondolkozni kell.
Vagy valami nagyon fiatalt pipáztattál, vagy valami együttérzésre képtelen idiótát.
Elgondolkozott?:D El tudom képzelni, te nagyba élvezkedsz, barátnõd meg szopás közben a kvantumfizikán mereng...xD Hogy lehet szex közben máson elgondolkodni?
lehet másra gondolni. láttad volna volt barátnõmet szopás közben... mintha máshol lett volna, "legyen már vége" arckifejezéssel. csodálkoztam, hogy nálunk nem lett baleset belõle :)
A kérdező hozzászólása: Fiatal volt az tuti:D
errõl az jutott eszembe, amikor a barátom orális szex közben belefújt a nunimba, mert kíváncsi volt h érzem-e meg h mi történik utána. Elõször annyira megszeppentem h nem tudtam megszólalni, de aztán kb 15 percet röhögtünk rajta h milyen bolond xD
hát ez lesz abból , ha a bnõ az elvárások mentén kénytelen-kelletlen viselkedik. Sok nõ csinálja így, mert azt hiszi, hgoy ez a normális. Hát nem. Csak a nemet mondáshoz bátorság kell. "menne a füles" - inkább neked kéne egy tasli. Talán nem kéne a lány fejét lenyomni akkor is a farkadhoz, ha nem akarja!

Mitől annyira izgatóak szex közben a " tiéd vagyok" és a "tégy a magadévá" kifejezések?

Amúgy meg nem használjuk őket, talán gátlásból!

Legjobb válasz: Szex közben még a "vegyél már holnap hazafelé jövet egy Reparon kúpot, kínoz az aranyerem" mondat is izgató.

Szex közben még a "vegyél már holnap hazafelé jövet egy Reparon kúpot, kínoz az aranyerem" mondat is izgató.
Mert olyankor be vagytok indulva, jó értelemben elszáll az agyatok, és ez levetkõzi a gátlásokat. Egyébként a "tiéd vagyok" és a "tégy a magadévá" annyira nem is durva. Mi szoktunk olyanokat is, hogy "szopjál, ez az", vagy "dugj meg keményen". :)
Én sosem használtam õket és egyik barátom sem.
A kérdező hozzászólása: jó igaz akkor rosszul kérdeztem! miért könnyebb akkor kimondani?lehet h én vagyok túl gátlásos?
dehogynem! de most h miért izgató, arra mégis milyen választ vársz??:D
A kérdező hozzászólása: jót nevettem!!itt még senki nem mondta vagy hallotta õket ezek szerint közben!?
Because... WE LIKE POTATO!!!!!!
:D nem tudom.. mert sajt.
Mert a bab is hús.
A kérdező hozzászólása: talán kipróbálom:) jól hangzik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!