Találatok a következő kifejezésre: Szex közbe meg, védekeztünk akkor (2 db)

Szex közbe jött meg, védekeztünk akkor véreztem de utána nem csak 2 napig barna aztán elmult ez mértvan?

Nem msot vesztettem el a szüzességem és nem hiszem hogy felsértett a barátom hiszen nem éreztem semmi fájdalmat és elvileg mostanában kellett megjönnie de mégsem jött meg.Viszont védekeztünk és nem is élvezett a gumiba szoval terhességre meg nem lehet esély igaz? Sokat eszek és ezért furcsálom de lehet hogy csak falánk vagyok mert szoktak ilyen kitöréseim lenni de mégis félek!

Legjobb válasz: Ha mostanában kéne megjönnie, akkor tényleg kicsi az esély. De mi van a korábbi alkalmakkal? Nem ijesztgetni akarlak, de nem hiszem hogy "megjött". Felsérthetett úgy is hogy nem érztél semmi különöset. Lehet hogy a szex eltolta pár nappal a mensidet. Nyugi.

Ha mostanában kéne megjönnie, akkor tényleg kicsi az esély. De mi van a korábbi alkalmakkal? Nem ijesztgetni akarlak, de nem hiszem hogy "megjött". Felsérthetett úgy is hogy nem érztél semmi különöset. Lehet hogy a szex eltolta pár nappal a mensidet. Nyugi.
Nekem is volt már olyan, hogy gyengébb volt egy pár napig (pecsételõs) aztán elmúlt, aztán pár napra rá megjött. Ha védekeztetek, akkor nem igazán kell aggódnod. Nyugi. :)
huhh...hallod, én pont most vagyok ilyen helyzetben, csak nekem az elsõ alkalom volt...ezért már itt stresszelek vasárnap óta, hogy ugye biztos nincs baj??? remélem neked is megoldódott a dolog!
Minek szexeltek, ha meg utána itt paráztok nem kötelezõ...
Attól, hogy egy ciklus jó esetben nem kéthetes.
Ilyen akkor fordulhat elõ, ha nem ágyazódik be teljesen a petesejt és a leválással kisebb sebet hagy csak, tehát kevesebbet vérzik. Ha ez az oka, akkor azóta már meg kellett jönnie neki. Remélem érthetõ volt, nem tudom, hogy tudod-e, hogyan mûködnek a nõi nemiszervek. :)
A kérdező hozzászólása: Nem volt szûz.2 hónapja feküdtünk le elõször.
Nem lehet, hogy a barátnõd a , , 2-3 csepp" elõtt még szûz volt?
A kérdező hozzászólása: Tudom jól, hogy havonta egyszer van, de ez pár órát tartott és azért érdekelne, hogy mi volt.
Havonta egyszer van vérzésük ha jól tudom.
Úgy tûnik. Szerintem kísérjétek figyelemmel, melyik nap jön pontosan a következõ és ha azzal mindent rendben találtok, le is zárhatjátok az ügyet. Máskor legfeljebb kibírjátok azt a pár napot szexmentesen.
A kérdező hozzászólása: De most akkor ennyi volt a menstruációja? A szex megszakította, vagy mi? Ne is várjuk?
A kérdező hozzászólása: Ciszta és felfázás állt a dologban :) Már kapott rá gyógyszert, épp most beteg. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!