Találatok a következő kifejezésre: Szex közbe meg, védekeztünk (4 db)

Minek szexeltek, ha meg utána itt paráztok nem kötelezõ...
Attól, hogy egy ciklus jó esetben nem kéthetes.
Ilyen akkor fordulhat elõ, ha nem ágyazódik be teljesen a petesejt és a leválással kisebb sebet hagy csak, tehát kevesebbet vérzik. Ha ez az oka, akkor azóta már meg kellett jönnie neki. Remélem érthetõ volt, nem tudom, hogy tudod-e, hogyan mûködnek a nõi nemiszervek. :)
A kérdező hozzászólása: Nem volt szûz.2 hónapja feküdtünk le elõször.
Nem lehet, hogy a barátnõd a , , 2-3 csepp" elõtt még szûz volt?
A kérdező hozzászólása: Tudom jól, hogy havonta egyszer van, de ez pár órát tartott és azért érdekelne, hogy mi volt.
Havonta egyszer van vérzésük ha jól tudom.
Úgy tûnik. Szerintem kísérjétek figyelemmel, melyik nap jön pontosan a következõ és ha azzal mindent rendben találtok, le is zárhatjátok az ügyet. Máskor legfeljebb kibírjátok azt a pár napot szexmentesen.
A kérdező hozzászólása: De most akkor ennyi volt a menstruációja? A szex megszakította, vagy mi? Ne is várjuk?
A kérdező hozzászólása: Ciszta és felfázás állt a dologban :) Már kapott rá gyógyszert, épp most beteg. :)
technikailag van rá esély. bár elég alacsony, de az elõváladékban is található spermium kis számban.
17:33 hát nekem meg te tûnsz elég hülyének a legbiztosabb fogamzásgátló módszer jelenleg a hormon transzplant, és mégis hány nõt láttál vele szerinted? valamint a tabletta biztonságosabb a guminál, mégis sokan gumit használnak amúgy meg nem mindenki van úgy, hogy hát ha most terhesség lesz, akkor vége az életemnek, muszály elvetetni vannak párok akik ha becsúszna egy baba is hajlandóak megtartartani, de nem feltétlen akarnak attól... plusz vannak akik egészségügyi okok miatt nem tudnak fogamzásgátlót és/vagy gumit használni a felelõsségteljes megszakításos védekezés, esetleg spermiciddel kombinálva viszont nekik kifejezetten jó megoldás lehet, simán lehet spermiciddel együtt olyan hatásfoka mint a guminak nem kell ilyen beszûkült agyúnak lenni, inkább nézz utána a dolgoknak mielõtt ugatsz
nah már megint ez a megszakítás nem védekezés duma... fogamzásgátló meg óvszer mellett is teherbe lehet esni megszakítás mellett is, noh meg persze ugye védekezés nélkül is csak az esélyek nem mindegy tökéletesen használt tabi 0.3% átlagos tabihasználó, aki egy-egy szemet kihagy, vagy nem figyel hasmenésre, hányásra úgy 8% tökéletes óvszerhasználó 2% átlagos óvszerhasználó, akinél esetleg lecsúszik, vagy aki esetleg nem mindig az aktus legelején teszi fel 18% tökéletes megszakításos közösülést használó 4% átlagos megszakításos közösülést használó, aki behatolás elõtt ejakuált esetleg az utolsó vizeletürítés óta, vagy a második menetben is megszakításos közösülést alkalmaz anélkül, hogy közben vizeletet ürítene, vagy néha becsúszik egy-egy a csajban elmenés 27% semmilyen védekezést nem használó 80% szóval a megszakításos télleg szinte semmit nem ér meg, az nem is védekezés... nézz már utána mielõtt errõl prédikálsz
igen van rá esély. ezért is nem ajánlott a megszakításos módszer mert teherbe lehet esni tõle alig ér valamit
igen jó esély van rá
Mindkét kérdésre az a válaszom, hogy VAN. Legalább neked legyen már annyi eszed, hogy óvszert húzol a barátod farkára, ha neki nincs.
Az ondó elõfolyadéktól is lehetsz terhes, a kisfiam most lesz 7 éves egy ilyen anyagból!!!
Utolsó elõtti, te komolyan ennyire hülye vagy? Ha valaki nem akar gyereket, akkor nyilván olyan védekezési módszert fog választani, ami a legbiztosabb! A megszakítás pedig a legbizonytalanabb!
schimán
Nem értem ha már nem védekezel, akkor tanulnál egy kis biológiát.

Szex közbe jött meg, védekeztünk akkor véreztem de utána nem csak 2 napig barna aztán elmult ez mértvan?

Nem msot vesztettem el a szüzességem és nem hiszem hogy felsértett a barátom hiszen nem éreztem semmi fájdalmat és elvileg mostanában kellett megjönnie de mégsem jött meg.Viszont védekeztünk és nem is élvezett a gumiba szoval terhességre meg nem lehet esély igaz? Sokat eszek és ezért furcsálom de lehet hogy csak falánk vagyok mert szoktak ilyen kitöréseim lenni de mégis félek!

Legjobb válasz: Ha mostanában kéne megjönnie, akkor tényleg kicsi az esély. De mi van a korábbi alkalmakkal? Nem ijesztgetni akarlak, de nem hiszem hogy "megjött". Felsérthetett úgy is hogy nem érztél semmi különöset. Lehet hogy a szex eltolta pár nappal a mensidet. Nyugi.

Ha mostanában kéne megjönnie, akkor tényleg kicsi az esély. De mi van a korábbi alkalmakkal? Nem ijesztgetni akarlak, de nem hiszem hogy "megjött". Felsérthetett úgy is hogy nem érztél semmi különöset. Lehet hogy a szex eltolta pár nappal a mensidet. Nyugi.
Nekem is volt már olyan, hogy gyengébb volt egy pár napig (pecsételõs) aztán elmúlt, aztán pár napra rá megjött. Ha védekeztetek, akkor nem igazán kell aggódnod. Nyugi. :)
huhh...hallod, én pont most vagyok ilyen helyzetben, csak nekem az elsõ alkalom volt...ezért már itt stresszelek vasárnap óta, hogy ugye biztos nincs baj??? remélem neked is megoldódott a dolog!
Ne aggódj, szerintem csak stresszelted magad. :)
Hát nekem is ugyanez volt az elsõ szexsznél. Nem gondoltam hogy komoly, de az volt. Kiderült hogy petefészekcizstám van és egy hónap múlva megmûtöttek. Nem rémisztgetni akarlak, lehet h tényleg csak túl aggódod, de sose lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: jézus isten.háát most sikerültt megrémiteni:S és hogyan kerültél vele dokihoz?hosszabb ideig fájt?vagy hogy?
Igen, eléggé fájt a hasam. Hogy mondjam olyan görcsös érzés volt. Voltál már nõgyógyásznál? Mert ha igen õ biztosan észrevette volna ha esetleg van vmi probléma. Ha még nem voltál érdemes elmenni egy vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: voltam voltam..nem is oylan rég..egy hónapja kb...de akkor még nem éltem nemi életet...Tegnap történt meg elõsször a barátommal.És hát azóta vagyok iylen stresszes..hogy mi van ha valmai baj van vagy mi van ha netán terhes lennék..Nagyon stresszelõs tipus vagyok:)
Nem kell stresszelni, ha védekeztetek nem lehet baj.:) Ne parázd túl, annál rosszabb. Az hogy fájt egy kicsit a hasad, az szerintem még belefér, ha olyan bajod lenne arról szólt volna a doki. Csak nyugi van, nem lesz semmi baj:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!