Találatok a következő kifejezésre: Szex közbe meg (291 db)

Miért vagyok a párommal gátlásos szex közben még ennyi idő után is?

5 éve vagyunk együtt, de vannak dolgok, amiket nem merek megtenni, mert nem tudom mit gondolna, pedig szeretném.

Legjobb válasz: Én ezt a kérdést úgy oldottam meg anno, hogy tettem egy ajánlatot a páromnak, legyen 1 nap az övé, 1 nap pedig az enyém. Emberi keretek között szeretkezés közben mindkettõnk adja ki magából azt ami van, amire vágyik, ami izgatja, amit át szeretne élni, amit szívesen csinálnánk máskor is. Belement, 1 nap õ irányított, 1 nap pedig én. Azóta sokkal élvezetesebb és nyitottabb a szex. Viszont mint mindenhez, ehhez is két ember kell.

Én ezt a kérdést úgy oldottam meg anno, hogy tettem egy ajánlatot a páromnak, legyen 1 nap az övé, 1 nap pedig az enyém. Emberi keretek között szeretkezés közben mindkettõnk adja ki magából azt ami van, amire vágyik, ami izgatja, amit át szeretne élni, amit szívesen csinálnánk máskor is. Belement, 1 nap õ irányított, 1 nap pedig én. Azóta sokkal élvezetesebb és nyitottabb a szex. Viszont mint mindenhez, ehhez is két ember kell.
Nos, ha õ annyira konzervatív, akkor nem csodálom. Muszáj teljesen oldottnak lenni egymás között, és mindent fesztelenül megbeszélni, különben nem tudsz soha jobban feloldódni. Én is ilyen voltam nagyon sokáig (csak engem az agyam minden téren korlátozott, visszafogott). Mióta a páromat megismertem, rengeteget oldódtam (a szexben is), és ezt a nagyon jó, minden tabutól mentes kapcsolatunknak köszönhetem, meg annak, hogy nincs olyan dolog, amit nem mondhatnék el neki, vagy ne kérdezhetnék meg. A helyedben (ha sötétben és fülig vörösödve is, de) megpróbálnám elmondani neki, hogy mi zavar, mit szeretnék stb. Biztos meg tudjátok beszélni :) 23/N
Ez egy jó kérdés. Talán nem kommunikáltok eleget, avagy igen, csak nem arról amirõl kéne. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért nem mered megosztani a vágyaidat pároddal? Valami oka csak van! Egy esti tv-zés közben mondd el neki, hogy kicsit cikinek érzed errõl beszélni, de úgy érzed kéne... Mondd el neki, hogy milyen vágyaid vannak, kétlem hogy ne menne bele!
Mindenféleképpen kommunikációs zavart érzek az erõben. Beszélgessetek a vágyaidról, és ha tetszik neki, tedd meg. Vagy próbáld meg, szerintem elég kevés pasi van, aki ne élvezé ezeket a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Õ elég konzervatív, a hagyományos dolgok híve, talán ezért nem megy. Próbáltam már, de egyszerûen, nem bírom kinyögni, pedig semmi nem történne, nem értem miért nem megy. Minden mást megbeszélünk, de ez nem megy.
Az 5-ös válaszadónak teljes mértékben igaza van !
Egy kis alkohol oldaná a feszültséget! Igyatok egy kis pezsgõt, gyújtsatok gyertyát, és ha már oldottak vagytok mindketten, akkor nem mindent kell megbeszélni, csak csináld, amit szeretnél! A kikötözésre nem vonatkozik, arról azért kérdezd meg - de sztem nem fog nemet mondani! :) Hajrá!

Ha szex kozben meg mielott felhelyeznem az ovszert es fogdosom az enyhen spermas peniszem es utana megujjazom a lanyt akkor teherbe eshet?

Legjobb válasz: igen. de szex közben akarod felhelyezni az óvszert? úgy gyakorlatilag semmit nem ér... miért nem elõtte?

igen. de szex közben akarod felhelyezni az óvszert? úgy gyakorlatilag semmit nem ér... miért nem elõtte?
Szia Mi is mindig közben helyezzük fel mert egyrészt az elõváladék nem "veszélyes" amíg nem kerülsz közel orgazmushoz, ha ez megtörténik akkor már lehet baj, másrészt ha az elején föltenném egy órányi reszelés után sanszos hogy kiszakadhat és akkor nem ér semmit. A kérdésre a válasz: lehet, ne fogdosd a farkad ha már megvoltál és fõleg ne birizgáld vele úgy a barátnõdet. Sok sikert!
Igen lehet, de kevés esélye van .
Az elõváladék mindig veszélyes...

Milyen ciki dolgok lehetnek szex közben? Meg lehet ezeket előzni?

Most lesz az els?, és azért szeretném ha nem lenne ciki :D

Legjobb válasz: semmi sem ciki, csak tudni kell rajta nevetni. úgysem lesz tökéletes, összecuppan a hasatok és annak tök hülye hangja van,, elpukizhatod magad, véletlenül oldalba könyökölöd a másikat, szeretkezés közben levegõ kerül a hüvelybe és jó hülye hangokat ad ki, kicsusszan a pénisz, összekoccan a fog a heves csókolózás közbe, a fiú rákönyököl a lány hajára de nem veszi észre és húzza mint állat, vannak kényelmetlen pozíciók, a fiúk meg általában hamar elmennek, amíg még tapasztalatlanok, de ezeket mind fel lehet fogni humorral, mert természetes dolgok.

semmi sem ciki, csak tudni kell rajta nevetni. úgysem lesz tökéletes, összecuppan a hasatok és annak tök hülye hangja van, , elpukizhatod magad, véletlenül oldalba könyökölöd a másikat, szeretkezés közben levegõ kerül a hüvelybe és jó hülye hangokat ad ki, kicsusszan a pénisz, összekoccan a fog a heves csókolózás közbe, a fiú rákönyököl a lány hajára de nem veszi észre és húzza mint állat, vannak kényelmetlen pozíciók, a fiúk meg általában hamar elmennek, amíg még tapasztalatlanok, de ezeket mind fel lehet fogni humorral, mert természetes dolgok.
12:08-as miért kell oltani??Neked is volt egyszer egy elsõ és gondolom Neked is voltak furcsa gondolataid vagy félelmeid hisz egy új dolog volt még vagy azért vagy ennyire bunkó mert még meg sem történt?!
nálad is ki fogja, de ne aggódj a sikításod majd elnyomja...
Fiú vagy, vagy pedig lány?
miért kell az elsõ töcskölést percról percre eltervezni? ha majd jön egy sunnafing akkor juj gyorsan abbahagyják ?
jaj te lány ne parázz már ennyire.nem kell ennyit görcsölni rajta és akkor nem lesz gáz majd adja magát.....én pl lány vagyok együtt vagyok a párommal két éve és , , sajna, , nekem is voltak hülye hangjaim stb de sztem nem én vagyok az egyedüli :) és senki nem szól semmit ha felfigyelnénk rá akkor elrontanánk a pillanatot, a hangulatot meg az egészet...szóval ne pörögj ha szeret akkor nem lesz gáz..és gondolom neki nem te leszel az elsõ!?
A kérdező hozzászólása: 18 éves lány vagyok.. És õ 23 éves. De ezt a hangot mindig mindenkinél kiadja amikor berakja?? :S
az sem biztos hogy be tudja rakni.... de te már a jajj ciki dolgokon gondolkozol...
nagyon sikítasz mikor tolja be.
ha lány vagy nagy gond nem lehet, ha fiú vagy , hamar elmész az ciki.
Igazából sokminden elõfordulhat, de a szexben pont az az egyik aranyszabály, hogy nem kell beégésként kezelni ha valami félresikerül. Kisebb- nagyobb balesetek elõfordulhatnak és elõfordulnak, de nem ezek kell felüldominálják a szexuális aktust.

Egy két nőnek miért jó ha szex közben meg alázzák őket és miért élvezik annyira?

Legjobb válasz: talán mert perverzek...amúgy meg van aki azt élvezi, hogy teljesen átadja magát a másiknak és a másik tag dominanciája okoz neki élvezetet, persze elõfordul, hogy a csaj szar az ágyban,s ezért hajlandó minden megaláztatást elviselni, közben tetti, hogy élvezi a dolgot, mintsem kiderüljön az, hogy nincsenek jó adottságai az ágyban.

talán mert perverzek...amúgy meg van aki azt élvezi, hogy teljesen átadja magát a másiknak és a másik tag dominanciája okoz neki élvezetet, persze elõfordul, hogy a csaj szar az ágyban, s ezért hajlandó minden megaláztatást elviselni, közben tetti, hogy élvezi a dolgot, mintsem kiderüljön az, hogy nincsenek jó adottságai az ágyban.
Én kifejezetten szeretem, hogyha a férjem bárhova rámélvez, sõt, azt is szeretem, ha orál szexnél kicsit "rásegít" a dolgokra :) Ja, és nem érzem alázásnak... És õ is készségesen aláveti magát az én akaratomnak, ha úgy hozza a sors :P Amilyen a hangulatunk, és sosincs belõle vita, hogy most ki mit is akar csinálni, spontán élvezzük egymás társoságát :P
Mert egyszerûen jó! Van aki másra bukik. Én imádom, aikor felém kerekedik, tépi a hajam, megharap, kényszerít a szopásra, esetenként megver, vagy öklöz. De csak akkor ér valamit, ha mindketten élvezitek. :)
én röviden válaszolnék.. szerintem azért mert a nõk szeretik érezni hogy a pasi akivel épp szexelni felettük álló vagyis a férfi az úr és ez jó érzéssel tölti el a nõket ha gyengének érezzük magunkat egy erõs védelmezõ , , farok" között. Szóval szeretjük ha dominálnak minket irányítanak van mikor ezt kicsit erõszakosabban is :)
Ez jó kérdés! csak nem úgy, ahogy feltetted:) Én inkább azt kérdezném miért érez sok nõ megalázásnak természetes domináns rituálékat? "A szex annál jobb, minél mocskosabb" :) Vegyünk egy példát, mondjuk az arcra élvezést. Ez sok nõnél van szint felett, és gondolom erre te már a megalázást mondod. A kérdés az, hogy miért? Férfi fejjel a szexben kiélvezed, megszerzed, magadévá teszed a másikat. Annál inkább lesz tiéd a másik minél kevesebb a tabu. A jó szex nem csak fizikailag, hanem fejben is kielégít. Minden tabu rontja ezt a fejben kielégülést, mert minden ilyennel kevésbe érzed, hogy magadévá tetted, tehetted a másikat. A példának felhozott rituálé is ilyen, nem kell mindig, néha jó és a legjobb a tudat, hogy mehetne. Nõi fejjel kevésbé tudok gondolkodni, lévén férfi vagyok:) de a lényeg valahol az, hogy az okos nõ tudja mi kell a férfinak :) Miért élvezi? már bocs, de miért ne tenné?:) a nõ választ pasit, nem az a normális, hogy örül annak amit választott és megszerzett?:) Jahogy a választás nem tökéletes? - hát itt jön elõ a kényszer szex, kegyelem szex, az adok is de mégse, a csurgatok de még gondolkodom, a nem kell de mégse keressen mást amíg én nem találtam jobbat, stb.stb. szóval a nõi taktikázás szépségei, amikor saját magát is sikerül átvernie :) Összefoglalva egy sorba, ha az a pasi álmaid pasija ilyen kérdést nem teszel fel, max olyat, hogyan csücsöríts, hogy neki még jobban tetszen... (bocs, nem bántás!)
Mert olyankor a pasim szabadjára engedheti minden elnyomott perverz vágyát, és olyankor egy vad alfahímet látok benne, magamat pedig egy olyan szexuális tárgynk, amin õ szórakozhat, és bizony ez néha nagyon fel tud felizgatni. 20/L
Én csak egyszer érezném magam megalázottnak szex közben... arcon vágnám a párom bármilyen szerelmes vagyok belé, és közölném "Ezt ne!" mert elhagylak. De szerencsére nem aberrált, nem akar a képembe élvezni, vagy megütni, tépni a hajam, vagy bármi olyan amire szerintem semmi szükség. Ezek nélkül is rendkívül élvezzük a szexet és imádjuk egymás minden érintését. Talán maradi vagyok...?
hát nem tom de ez olyan gusztustalan. Az én pasim azt szereti ha hangos vagyok mikor elélvezek. szóval érdekes ez. de én úgy vagyok vele hogyha engem megalázna valaki akkor többet tutira nem lenne esélyes se arra hogy szóba álljak vele
Mindenki más, én imádom ha aláz közben.Nekem ez jön be, szeretem a vadságot, minnél vadabb annál jobban élvezem.Mikor a hajamba markol teljesen elalélok, és még sorolhatnám.Ez egy típus nincs ebben semmi különös.:)
Én eléggé vad vok az ágyban és irányító típus, nekem a volt bnõm azt mondta azért jó mert érzi, hogy tényleg nõ és egy valódi férfival van, sõt akiket megkérdeztem errõl nagy százalékban ugyan ezt mondták
Férjem szerint egy perverz ribanc vagyok. És imádja.
Ki mit ért megalázás alatt?!!
Minek szexeltek, ha meg utána itt paráztok nem kötelezõ...
Attól, hogy egy ciklus jó esetben nem kéthetes.
Ilyen akkor fordulhat elõ, ha nem ágyazódik be teljesen a petesejt és a leválással kisebb sebet hagy csak, tehát kevesebbet vérzik. Ha ez az oka, akkor azóta már meg kellett jönnie neki. Remélem érthetõ volt, nem tudom, hogy tudod-e, hogyan mûködnek a nõi nemiszervek. :)
A kérdező hozzászólása: Nem volt szûz.2 hónapja feküdtünk le elõször.
Nem lehet, hogy a barátnõd a , , 2-3 csepp" elõtt még szûz volt?
A kérdező hozzászólása: Tudom jól, hogy havonta egyszer van, de ez pár órát tartott és azért érdekelne, hogy mi volt.
Havonta egyszer van vérzésük ha jól tudom.
Úgy tûnik. Szerintem kísérjétek figyelemmel, melyik nap jön pontosan a következõ és ha azzal mindent rendben találtok, le is zárhatjátok az ügyet. Máskor legfeljebb kibírjátok azt a pár napot szexmentesen.
A kérdező hozzászólása: De most akkor ennyi volt a menstruációja? A szex megszakította, vagy mi? Ne is várjuk?
A kérdező hozzászólása: Ciszta és felfázás állt a dologban :) Már kapott rá gyógyszert, épp most beteg. :)

Uraim! Izgató ha egy nőnek hosszú haja van? Szex közben még plusz vagy nem jelentős? ;)

Ha izgató, akkor milyen hossztól indínt be jobban?

Legjobb válasz: Nem izgató, hanem számomra akkor nõ a nõ, ha szép, hosszú haja van (színe mindegy). Kevés olyan nõt láttam még, akinek a rövid haj is jól áll.

Nem izgató, hanem számomra akkor nõ a nõ, ha szép, hosszú haja van (színe mindegy). Kevés olyan nõt láttam még, akinek a rövid haj is jól áll.
nálam ez egy nagyon fontos tényezõ. imádom a szép hosszú hajú lányokat, ha tetszik a szín és a fazon akkor meg pláne gyönyör! egy szép hosszú, ízlésemnek megfelelõ hajkorona többet nyom a latba mint a cici! kábé cici alá érjen.
nem a hajtól indulok be. szeretem a hosszú hajat, barátnõmnek is az van. szex közben bele lehet túrni, meg lehet tépni finoman, õ ezt élvezi
Aki cm-re pontosan adta meg a hajhosszát, te honnan mérted? Fejtetõtõl? Vagy honnan?
nekem sokkal jobban áll a rövidhaj mint a hosszú, ilyesmim van: http://1.bp.blogspot.com/_7EBPAf9wrKs/TC-Li5SMgVI/AAAAAAAADc.. és ilyesmi színben: http://data.whicdn.com/images/2046418/tumblr_kwwbz81x4a1qa4k.. a páromnak eredetileg a hosszabb haj tetszett, de amikor megnövesztettem vállig azt mondta, hogy jobb a rövid mert látja hogy sokkal jobban érzem úgy magam és ezért szexibb is vagyok:)
Így jár az ember, ha elõre örül valaminek :D
Szex közben csak útban van.
Azért örülök, hogy nem kezdett rá az ellentábor a hosszú haj utálatra. Általában ilyen kérdéseknél így szokott lenni. Nekem is lapockáig érõ hosszú hajam van, és nincs az a pénz, amiért levágatnám.
minimum a fenékig érõ haj:D
nagyon is izgató!imádom!1.sz szempont külsõre, hogy hosszú haja legyen egy nõnek.szeretem, ha eltakarja vele magát, én pedig felfedezhetem, hogy mi rejlik a gyönyörû hajzuhatag alatt.imádok belebújni, símogatni, csókolgatni.legjobban azt szeretem, ha rám ül, meglovagol, közben belegabalyodik a hajába, elrendezi, végigcirogatja vele a testem, arcom, beteszi a számba, elkezd mozogni rajtam, közben leng a haja, hozzámér...Engem a derékig érõnél hosszabb tud igazán lázba hozni, fõleg, ha fenék alá ér, az az igazi.De minél hosszabb annál izgatóbb számomra-olyan fogalmat, hogy túl hosszú nem ismerek.
Számomra akkor izgató a hosszú haj, ha rakoncátlan kis fürtöcskék vannak, göndör, bodori, izgalmasan hullámos, fodros, dús. Nem az egyenes szálú szûzies hosszú haj.
szerintem nagyon izgató, és a szexben is bejön :) ) a milyen hossztól azt passz, egyén függõ :)
A kérdező hozzászólása: Valószínûbb, hogy tetszik a férfiaknak. Nekem 54 cm hosszú.
Én is imádom a hosszú hajú lányokat. Nálam a hátközép az abszolút nyerõ.
Nekem is olyan kb. derékig érõ hajam van - úgy vettem észre, hogy fontos a pasiknak. De nem hiszem, hogy egy középhosszú és eközött bármi különbséget tennének, az fontosabb, hogy "milyen az ágyban", hogy élvezze a szexet. (Mit ér a hosszú haj, ha egy fadarabon van.)
Sötétben nem jelentõs, különben lehet leborotvált kopoasz is.
Na fejtetõtõl mérve 64 cm. Szóljatok, ha nem onnan kell.

Mennyi az esélye annak hogy barátnőm teherbe essen ha szex közben még nem mentem el? Mennyi az esélye, hogy előváladékban lévő spermáktól terhes lesz?

használtunk gumit de észrevettük közben hogy kiszakadt, azonnal abbahagytuk szóval nem mentem el. az el?váladékban vannak spermák attól is lehet terhes nem? és ez már háromszor megtörtént.

Legjobb válasz: Kimutatták, hogy azoknak a körében, akik még arra se képesek, hogy használják a keresõt bal oldalt, a teherbe esési esély 110%! Ami annyit tesz, hogy a barátnõd bár nem, de TE TERHES VAGY!

Kimutatták, hogy azoknak a körében, akik még arra se képesek, hogy használják a keresõt bal oldalt, a teherbe esési esély 110%! Ami annyit tesz, hogy a barátnõd bár nem, de TE TERHES VAGY!
ööö esély meg van... figyu:D 16/f vok és ki szaadt nekünk is 2x elõzõ hónapban nagy para stb ... de nem lett az:) elég minimális az esély:) vedd azt h az emberi faj a legterméketlenebb emlõs állat a világon... plusz az elõváladékban minimális az életképes spermium amit ki csinál a csaj védekezõje... 1 kérdés... milyen gumit használtatok? ha pl: Fehér lifestyle... akkor sztem semmi esély mert az spermicides... nézd meg a gumi leírásában... és ööö a sok gumi szakadásal valamit tenni kell... ööö sex elõtt izgasd fel de naon... tehát nem az h nedves legyen... folyon... :D lehesen a combján szét kenni:D szerencsére az én csajom ha már meg látja ... szét folyt... ajánlom a simogatást mell masszást ööö és a nemi szervénél való masszást... és sztem jó lesz:)
Szerintem elég minimális az esély rá, hogy terhes legyen ha abbahagytátok!
Ha a férfi ejakulátumában annyi spermium lenne, mint az elõváladékban, akkor küldenék a meddõségi intézetbe:) Kicsi az esély rá. Persze az ördög nem alszik, de tényleg nagyon kicsi:) De ha nagyon paráztok, akkor 72 órása. Viszont azt ugye nem tanácsos gyakran használni. Szóval ha véletlen egyszer úgy szakad ki véletlen, hogy el is mész benne, akkor már necces. Hát gondoljátok meg, én nem adok semmilyen tanácsot::D Nem bírnék a lelkiismeretemmel, ha "miattam" lenne terhes a bnõd:D A ciklusa melyik részében volt?
A kérdező hozzászólása: a hasznos információkat köszönöm szépen :D menzesz után egy héttel még pont az ovuláció elõtt történt, de az egyik eset pont a menzesz alatt volt. persze mi is gondoltunk 72 órás bogyóra de az kicsit drága :S

Feszengek szex közben. Még ahhoz sem vagyok elég laza, hogy felül legyek, és nálam legyen az irányítás. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mióta élsz nemi életet? Hány éves vagy? Ha kezdõ vagy ez teljesen természetes és csak az idõ tud változtatni rajta. Felkell oldódnod, elkell engedned magad, vagy kérd meg hogy a barátod is mondja h mit szeretne és bátorítson.

Mióta élsz nemi életet? Hány éves vagy? Ha kezdõ vagy ez teljesen természetes és csak az idõ tud változtatni rajta. Felkell oldódnod, elkell engedned magad, vagy kérd meg hogy a barátod is mondja h mit szeretne és bátorítson.
Fontos, hogy megbizz a párodban. Õ szeret és azért van veled, mert Te vagy számára a világon a leggyõnyõrübb nõ tökéletes alakkal és ne aggódj, csak csináld ami jól esik.
Élvezd.
Hunyd be a szemed és élvezd. Próbálj mindent megbeszélni a pároddal. Idõ kell, hogy feloldódj. Pettingeljetek sokat. Ha a párod semmit nem erõltet, hanem szépen rávezet a dolgokra, segít neked, meglásd, menni fog. Én is nagyon szégyenlõs voltam. De alig hiszem el, mi mindent ki tudott belõlem hozni a párom a türelemmel, segítséggel.

Volt valakinek olyan hogy szex közbe meg jöt a menszesze hamarab a keleténél?

Legjobb válasz: Hát nem nekem, de a partneremnek igen

Hát nem nekem, de a partneremnek igen
A kérdező hozzászólása: Elég rosszul érintett a dolog
A kérdező hozzászólása: Köszi
21 napnál rövidebb ciklus arra utal, hogy az adott hónapban valószínûleg nem volt ovulációd. Ez évente egyszer-kétszer belefér. Ha gyakran fordul elõ, hogy túl rövid, vagy túl hosszú ciklusaid vannak, akkor érdemes orvoshoz fordulni vele. De egy eset még nem ad aggodalomra okot!
A kérdező hozzászólása: 15
Pontosan hány napra jött meg? Az utolsó menstruációd elsõ napjától számítva?
Bloody Mary
A kérdező hozzászólása: Normális
Rendesen megjött, vagy csak pecsételõ vérzés?
A kérdező hozzászólása: Ma reggel meg jöt szex közbe de még 2 hét volt hátra nem értem mért
A kérdező hozzászólása: Bocsi ha értelmetlen amit irok csak telorol irok és nagyon pici és van hogy keröt nyomok, egy cere
A kérdező hozzászólása: Bocsi nem lehet tudni mimokoza?
Ilyen nem, de olyan volt, hogy már azt hittem elmúlt, és a szextõl "visszajött".
Elõfordulhat pár nap eltérés, mert a szex elég intenzív fizikai és szellemi változásokat jelent. De ha 2 hét, akkor az van, amit mondtak. Az már nem lehet rendszeres.
csak a sajátomét
Én csak szopás közben.
Hát ha nekem valaki összemarkolná a heréim én ott helyben összeesnék:)
lovagló pózban igen.
Inkább csak szopás közben. Nem kell félni, fiúk, nagyon óvatosan bánok vele, szó szerint mint a hímes tojással. :D
Igen :) Fõleg kutyapózban, hátranyúlok és a heréit simogatom... A párom megõrül érte :) szopás közben is szoktam egyébként.
Meg igen, de nagyon finoman és érzékien bánok vele természetesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!