Találatok a következő kifejezésre: Szex előtt, már fel (4 db)

18 év felettiek! Mennyi időt tartotok ideálisnak egy új kapcsolatban, az első szex előtt? Egyik fél sem szűz már. Hosszú kapcsolatot szeretnék.

A legels? szexuális együttlét el?tt,pl ha a lány még sz?z,általában több id? el szokott telni,nem ritkán fél-1 év is.De amikor egy új kapcsolatról van szó és már nem szüzek...mit gondoltok?

Legjobb válasz: jajj.. 17.század :D régen férjhez adták már a 14éves lányokat is :D egyáltalán nem azvolt h 2év alatt nemszexelt senki, csak nemvolt olyan nyilvánvaló mindenki számára..

jajj.. 17.század :D régen férjhez adták már a 14éves lányokat is :D egyáltalán nem azvolt h 2év alatt nemszexelt senki, csak nemvolt olyan nyilvánvaló mindenki számára..
Ez ma már az 5. ilyen kérdés..
várj vele a klimaxodig :D
20* akart lenni :D
Az elözõ barátommal 3 hónap után feküdtem le és akkkor se voltam szûz.A mostanival meg kb 1, 5-2 hónap után történt meg.Sztem ha szûz egy lány ha nem, jól esik neki ha a pasi tud rá várni, vagy nekem legalábbis fontos h tényleg azt lássam h engem akar és nem csak azért van velem h legyen vki..
Mi baj van a 17. századdal? Amikor a 8 éves parasztgyerekek is dugtak? :D
szerintem, amíg nem érzik a felek, hogy itt az ideje, tehát ez erõsen változó.
Max 2 het, akar szuzek, akar nem. Ez nem a 17. szazad..
Pár hónap. De én a komolyabb fajtába tartozom. Másnak lehet ez túl sok.
Ez emberfüggõ.Én 26 éves voltam, mikor megismerkedtem a (mostmár) férjemmel.Az elsõ adandó alkalommal örült vad szexbe kezdtünk.Nem is gondoltam elõtte, hogy ilyen is lehet valakivel.3 éve vagyunk boldog házasok, és nemrég született a kislányunk, aki szintén egy ilyen éjszakának "köszönhetõ".Szerintem egy bizonyos kor után már nem kell megjátszanod magad.18 évesen még húzza az ember az idõt, de késõbb.....

Előfordult már veletek, hogy nem állt fel szex előtt?

Legjobb válasz: Mennyivel szex elõtt?

Mennyivel szex elõtt?
de mi? nem moore
közvetlen elõtte igen sajnos. csak az volt a baj hogy õ érezte szarul magát mert azt hitte rosszul csinál valamit
Én 17 vagyok, fiú és még nem szexeltem soha életemben, de már nem egyszer volt felállva.
Hát a csaj sokszor nem állt fel szex elõtt (közvetlen), aztán jött pár póz ahol állni kellett na akkor felállt.
jó hirtelen nem találtam jobb szót na. elõfordul igy éjfél tájékán XD. de elõjáték közben volt rá példa igen
A kérdező hozzászólása: közvetlenül elõtte! (és nem a csajra gondoltam )
az egyik barátomnál volt ilyen... sõt orál közben ernyedt el, mert nagyon ideges volt... Inkább hagytuk a dolgot, csak csókolóztunk. Egy kis idõ múlva megnyugodott és nagyon felizgult... akkor már minden rendben volt. :)

Szex előtt, mikor már fel vagyok izgulva, valamilyen sperma előtti anyag jön ki a péniszemből. Ettől is eshet teherbe a barátnőm? És ha igen, úgy is, hogy nem szűz?

Legjobb válasz: Igen, már ez is tartalmazhat spermát (egyébként elõváladéknak hívják), így teherbe eshet. Ez független attól, hogy szûz vagy nem, ha már menstruál, azaz van peteérése, akkor teherbe eshet.

Igen, már ez is tartalmazhat spermát (egyébként elõváladéknak hívják), így teherbe eshet. Ez független attól, hogy szûz vagy nem, ha már menstruál, azaz van peteérése, akkor teherbe eshet.
Igen, ez az elõfolyás. És ebben is található elegendõ számû spermium. Attól még hogy szûz, terehbe tud esni, hisz a szûzhártyán vagy egy kis nyílás.
Én úgy gondolom, hogy nem lenne szabad szexuális életet élni ilyen felelõtlenül. Hiszen alapvetõ dolgokkal nem vagytok tisztában, ami olyan egész életetekre kiható problémákat okozhat, amirõl nem is álmodtok! és nem csak a teherbeesésre gondolok!! Elõször is jó lenne, ha ha valaki felvilágosítana, de nem egy sexfilmmel, vagy kérj tanácsot szexológustól, vagy menjen el a barátnõd egy nõgyógyászhoz, aki majd elmagyarázza, hogy milyen fogamzásgátló és betegségmegelõzõ módszerek vannak...stb. De a helyetekben várnék még pár évet, még megértek egy ilyen kapcsolatra!
zacskós chips effektus
Én azért hordok pus-up melltartót, mert az tartja a mellem, de ha rendes összegyûrhetõ szerû borzadalmat hordok, egyszerûen szétfolyik a mellem. Pedig feszes és amúgy normálisan áll.;)
Alapesetben az ember azzal fekszik le, akit szeret. Aki szeret, annak mindegy, hogy B-s vagy C-s méretû a melled. Ha nem azzal fekszik le az ember lánya, akivel jár, akit szeret, akkor magára vessen.
"Sokkal esztétikusabb, nöiesebb" vagyis F-ak számára figyelemfelkeltöbb. Nem? Nagyon rossz ez a divat amikor nem azt mutatod ami van, hanem valami elképzeltet.( Szerintem ez is összefüggésben van a szilikonbeültetésekkel.)
A csipsz ugyanilyen.Sztem ciki.még nem találkoztam szerencsére.Bár inkább a cici legyen kisebb, mint a segg.Na az már übergáz, ha push up popsiemelõ leggins van a csajon, feszül rajta mint atom, áll a farkam mint a veszedelem, leszaggatom róla, és..és, szétfolyik a segge . Ilyen esetben otthagynám a fenébe.
Ciki. Ezért nem kéne a csajoknak ilyen szart hordani. Csak átbasszák az ember fejét. 1. Ha komolyodik a dolog akkor úgy is kiderül mekkora 2. Ha komoly dolgokat akartok akkor ne a meletekkel próbáljatok hóditani. Pláne ha noincs is Komolyan csajok. Nektek hogy tetszene ha kitömnénk a gatyánk és látszana vagy 25 centisnek aztán mikor oda kerül a sor akkor 13 centi összesen. Nah hogy reagálnátok??
Hát nem tudom. Szerethetem én a csajt de ha ez a szitu van akkor biztos csalódok kicsit. El nem hagyom, de csalódott leszek. Kérdezõnek: Annyi lenne a dolgotok h megelégedtek a külsõtökkel mert van olyan pasi akinek a kicsi cici tetszik uh nem tom miért azt akarjátok mutatni h nagy. Mi már mindenkinél ez a baromság h leszünk mind ugyan olyanok mert ez a szépségideál...
Köszönöm a védelmet, valóban nem estélyiben, agyonsminkelve lépek az utcára, csak adok magamra és igen, engem érdekel, hogy más mit gondol rólam, szeretem ha megdicsérnek, de ettõl nem gondolnám, hogy abnormális lennék. Emellett magamnak is jobban tetszem úgy, jobban érzem magam a bõrömben, ezáltal más lesz a kisugárzásom is. Talán ez számodra is érthetõbb, mert te is jobban tetszel magadnak kihúzott szemmel, én is így vagyok egy pár dologgal, csak annyi a különbség, hogy engem egy picivel jobban izgat a külvilág véleménye, amellett, hogy tudom, a páromnak bárhogy tetszenék. Hozzáteszem, hogy õ is megszokott dicsérni, ha "kicsiricsárézom" magam, hogy milyen jól nézek ki és számomra ez is hízelgõ. Száz szónak is egy a vége:nem lesz valaki attól kevesebb, mert push up melltartót hord, meg van annak is az oka, de mivel különbözõek vagyunk, nem mindenki ért ezzel egyet.
De csalódnál drága akkor is ha nem vallod be magadnak. Nekem is olyan a mellem ahogy te leírtad, de ez a nagy mellel jár és egy jó melltartó párna nélkül is megtartja rendesen. Érdekes én találtam olyat. És a võegényem meg egyenesen oda van érte. Pedig énsem vagyok am vénasszony. Saját magatokkal vagytok képtelenek megelégedni. És azt mondják h amíg nem szereted magad addig nem várhatod el h más szeressen. Mondja már meg valaki h miért jó h mindíg másoknak akartok tetszeni, megfelelni??? Én megbékéltem magammal nem mutatok mást ami van és lám boldog vagyok, szerelmes... stb. Nem azon görcsököl mindíg mikor kilépek a lakásból h vajon mások mit gondolnak
18:14! Én megnyugodnék, hogy életben maradok! Ciki, nem ciki, nekem így is csal a melltartó a mellemen, mert lógósabb fajta, feljebb tolja, szépen tartja, kerekebbnek mutatja, tök mindegy, milyet veszek fel. Páromnak így is tetszik, ez a lényeg. Amúgy nem panaszképp, de ezekrõl pont a férfiak tehetnek, mert komplexusai lesznek bizonyos lányoknak/nõknek a nektek készült pózolós macáktól... Hülye média... Jól tönkre tett mindent a fejekben...
Csak azt lehet manipulálni aki hagyja. Az én barátnõmet sosem érdekelte h mit gondolnak mások róla. Meg van elégedve magával, pedig nem modell alkat de nekem és önmagának tökéletes. Am igen formál rajta de nem mutatja 2szer akkorának.
19:48 Nem tudom kinek szólt a válaszod, de mivel elõtted írtam, gyanítom, hogy nekem.Ha valóban nekem írtad, akkor nem olvastad el rendesen a válaszom, mert írtam, hogy kicsi a mellem és átlátszana a mellbimbóm is egy nem szivacsos melltartóban, emellett formátlan is stb. Tök jó, hogy te jól érzed magad másmilyen melltartóban is, de én nem. Nem arról van szó, hogy nem tudom elfogadni magam, hiszen nekem is 5 éves kapcsolatom van, a párom imádja mindenemet, nincs is elõtte gátlásom, a szexben is felszabadult vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy mások számára is láthatóvá akarom tenni a hiányosságaimat. Nõk vagyunk. Ha kimegyünk az utcára szépen felöltözünk, megcsináljuk a hajunkat, kifestjük magunkat, nem pedig otthonkában, kócosan rohangálunk az utcán.Nem feltétlen azért csináljuk mindezt, mert nem vagyunk megelégedve a naturalisztikus kinézetünkkel, hanem mert szeretnénk minél jobban kinézni (én legalábbis) és ehhez ízlés szerint hozzátartozhat az is, hogy olyan melltartót hordunk, ami elõnyös számunkra, de ez így van a többi ruhadarab esetén is. Szóval lehet, hogy hiúság, de ezért nem kéne megszólni senkit, nincs komplexusom, csak szeretem magamból kihozni a maximumot.
Ezek szerint én a marsról jöttem mert én nem csípem ki magam ha kilépek a házból. Persze nem otthonka meg kócos, de csak felkapok valamit megfésülködök szemceruza és annyi. Nem akarok én senkinek tetszeni csak magamnak meg a páromnak és neki így is tetszem. Még akkor sem teszek fel egy rakat sminket meg dobom ki mindenem, nyomatom fel a melleim, csiricsárázom ki magam ha megyünk valahova. Jobb szeretek természetes leni mint egy mûnõ aki tök mást mutat mint ami. Valami csak nincs rendben am ha másoknak akarsz megfelelni, mert az h nem vagy képes anélkül kilépni h csiricsáréznál....
Nem értelek 79%-os. Nyilván a 86%-os sem kilónyi vakolatot ken magára és nem estélyi ruhában fog pompázni az utcán. Csak felvesz egy számára elõnyös melltartót. Te meg kihúzod a szemed. Mi a különbség? Gondolom a párod tudja, hogy nem kihúzkodott szemekkel születtél, vagyis neki tetszel szemceruza nélkül is. Te meg csak neki akarsz tetszeni. Akkor meg minek húzod ki a szemed? Mert nõ vagy, ember vagy. Igenis tetszeni akarsz a többi embernek, ahogy minden más normális ember is. Neked ehhez ne kell jó melltartó hanem szemceruza. Oké. Valakinek meg melltartó kell. Nem értem mi ebben a rossz. Mindenki jól akar kinézni a többi ember elõtt. De mindenkinek mások a hibái. Ezért mindenki más trükköket vet be. De ezek ugyanúgy csalásnak számítanak. Tök mindegy, hogy a szemedre vagy a melledre segítesz -e rá. Ilyen szempontból mind csalók vagyunk. Még szerencse, hogy a pasik sem teljesen hülyék, és azért õk is tudják, hogy nem minden az aminek látszik.
Én azzal is csak magamnak akarok tetszeni mert sokkal jobban tetszik MAGAMNAK az arcom, a szemem ha kihúzom. Sokszor ha lusta vagyok még annyit sem festek magamon és nem szorongok h ki mit fog gondolni. Sõt ha strandra megyek mégannyira sem érdekel. Gondolom ebbõl már csak leesik h mennyire foglalkoztat mások véleménye. Engem nem zavar h másnak akarjátok magatokat mutatni csak nem értem miért nem vallják be az emberek h másoknak akarnak megfelelni mert elégedetlenek magukkal.
És mi van, ha nem formás és nem feszes? Az enyém pl nem az, pedig csak 20 éves vagyok, de ketté áll, kicsi, de azért meg van ereszkedve és hülye cseppalakja van. Ezen kívül az én bimbóm is állandóan látszana rendes melltartóban.Hogy mért hordok push up melltartót? Azt hiszem a fentiek alapján elég egyértelmû és marhára nem érdekel, hogy ciki vagy nem ciki, mert legalább felöltözve szeretném magam jól érezni, levetkõzni pedig úgyis csak olyan ember elõtt vetkõzöm le, aki elfogad. Egyébként szerintem sokkal cikibb, hogy van aki emiatt másképp néz egy lányra...és hogy egy fentebbi válaszoló kérdésére válaszoljak (kitömött gatya): ha én valakivel le akarok feküdni (mert szeretem), nem érdekel a mérete!
Nem bántaná meg nem hagyná el ha rendes az igaz, de csalódik akkor is. Te is csalódnál ha teljesen más várna a ruha alatt mint amit addig láttál
Én azért hordok szivacsos melltartót, mert duci vagyok, és alkatomhoz képest nagyon picik a cicijeim. Tehát muszáj azt felvennem, hogy valami domborodjon rajtam. De a vastagon kitömött és triplán bélelt szivacsos izék valahogy szerintem is gázok. Azért nem bánt egy rendes fiú, ha levéve kisebbet lát, de ha a telt kebelbõl egy majdnem lapos mellkas lesz, az viszont átverés, igen!
hát elég cink XD :D
A kérdező hozzászólása: Nem azért hordunk push-up melltartót, hogy ezzel magunkra vonjuk a figyelmet. Legalábbis én nem. Azért, mert így sokkal esztétikusabban/nõiesebben nézek ki és így sokkal jobban érzem magam a ruhában ami épp rajtam vna.
Szerintem egy nöi mell nem meretetöl szep. Ha feszes, formas, akkor a kicsit is kifejezetten izgatonak tartom. En a leirt esetet (ami amugy mar elöfordult velem) azert tartom cikinek, mert arra következnek, hogy a lany nincsen magaval megelegedve es ezert szamithatok azzal, hogy szex közben is gatlasos lesz. Persze, ez alol lehet kivetel, de tapasztaltam mar ilyet. A legjobb, ha alakodnak megfelelöen öltözöl. Te mit szolnal, ha egy fiu 5 polot vesz fel pulovere ala, hogy izmosabbnak tünjön?
Nah igen. Nem azért csinálják ezt sem meg a plasztikát sem a csajok mert valami bajuk van (mert mondjuk 1 rákos nõnek megértem h csináltat új mellet) v mert nem néznek ki jól, nem érzik magukat jól a testükbe (vagyis de, de ezt sem maguk miatt) hanem h megfeleljenek a szépségideálnak, meg mert azt hiszik h minden pasinak ez tetszik. Elárulok valamit. Rohadtúl nem így van. És sokkal vonzóbb egy olyan csaj aki meg van elégedve a saját testével és magabiztos. Lehet akár tök lapos is
10. Én egyszerû melltartót hordok amiben csak merevítõ van nem egy kiló párna és képzeld: Tökéletesen tart. Pedig hát nem pici a 85 C
hát, én a magam részérõl azért hordok vastagabb szivacsos melltartót, mert a mellem elég érzékeny. uhum. szóval ha a legkisebb szél is éri, ha egy picit változik a hõmérséklet, vagy valamiért feldobog a szívem (legyen az akár tesióra, bármi) már jelentkezik a mellbimbóm, hogy õ bizony itt van. próbáltam már elég vékony szivaccsal, de azon is átlátszott. én nem hiúságból hordom, az egész testemen kb. a melleimet szeretem csak, mert C-sek, és prímán tartják magukat, szóval nálam ez nem arra megy ki, hogy szexibbnek tûnjek (fú, nálam az fizikai képtelenség), hanem arra, hogy ne tudja mindenki pontosan emérni a mellbimbóm méreteit.
#13-as a te helyedben csak polot hordanek! Ez fantasztikus lehet :D
Nekem is olyanok a bimbóim. Barátom mindíg mondja h már megint áll, de engem valahogy nem izgat. Az legyen a legkevesebb. Akkor sem veszek az eleve C-s mellemre olyat amitõl még nagyobb lesz meg aztán nekem rohadt kényelmetlen az a sok párna
Gáz is meg nem is... ha szép a csaj akkor fel se tûnik. Ha tényleg durván ki van tömve, akkor legalább a melltartót ne lássam, ilyenkor nem is arra gondolok h át lettem verve hanem h szegény lánynak komoly önértékelési problémái lehetnek. Am nálunk volt bál a gimibe és a lányok keringõruhája úgy ki volt tömve h hát... nagyon durván. De amúgy jól néztek ki benne. Ha egyszer lekerül a szerkó már úgyse azzal törõdik a férfi, ha meg igen akkor nagy marha :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!