Találatok a következő kifejezésre: Szex előtt, már (36 db)

Fiúk! Volt már veletek olyan, hogy nem feküdtetek le egy lánnyal, a szex előtt már szerelmesnek éreztétek magatokat?

Mert úgy vettem észre, a legtöbb férfi csak szex után kezd szerelembe esni.

Legjobb válasz: Nincs összefüggés a szerelembe esés és a szex idõpontja között. Vagy szex elõtt is szerelmes vagyok, vagy szex után sem.

Nincs összefüggés a szerelembe esés és a szex idõpontja között. Vagy szex elõtt is szerelmes vagyok, vagy szex után sem.
Detto. Szelembe nem a szextõl fogok esni, viszont ha nagyon-nagyon nem jó a lány az ágyban akkor elmúlni el tud tõle.
Én szex után sem esem szerelembe.
Olyan már volt, hogy vissza kellett utasítanom a szexet, de nem azért, mert szerelmes voltam. Különben ha olyan csjba lennék szerelmes, aki nem viszonozza, tehát plátói szerelem lenne, akkor túl tudnám tenni magamat azon a tényen, hogy sajnos egy olyan csajjal kell szexelnem, akibe nem is vagyok szerelmes. 22/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)

Normalis hogy meg szex elott mar ha csak felizgatnak tulzottan megno a huvelyvaladekom?

nem tudom hogy normalis e hogy tulzottan benedvesedem es gyakran erzem azt hogy a paromnak kellemetlen

Legjobb válasz: miért lenne a párodnak kellemetlen?:DDD amugy ez normális hogy nedvesedsz. az én barátnõm már nedvesedik ha kézzel simogatom az oldalát meg a combját

miért lenne a párodnak kellemetlen?:DDD amugy ez normális hogy nedvesedsz. az én barátnõm már nedvesedik ha kézzel simogatom az oldalát meg a combját
ez normális, az a jó ha nedves vagy, könnyen beléd lehet csusszanni :) próbálnátok szárazon, nem élvezné egyikõtök sem :D
Én konkrétán ált iskban tanultam a punci meg a fütyi felépítését! (doga is volt belõle!) és az is benne volt h a punci nedvedzik amolyan bio sikosító! örülj ennek mert különben nem lenne jó! :)

Lányok! Nálatok is van olyan, hogy egy csúnyább pasi szexre bejönne de emberek előtt már nem mutatkoznátok vele?

Mert úgy vettem észre, hogy fiúknál ez gyakori jelenség, hogy lefekszenek nagyon csúnya lányokkal is a 4 fal között de járni már nem járnak vele mert cikinek tartják a haverjaik, rokonaik és idegenek előtt. A lányoknál is van ilyen, hogy szexuálisan beindítja őket egy csúnya pasi és szexelnének vele titokban, de fel már nem vállalnák, mert cikinek éreznék a barátnők, rokonok de még az idegenek előtt is?

Legjobb válasz: Nem, nálunk nincs ilyen. Fiúknál azért gyakori jelenség, mert nekik nehéz szexhez jutni, küzdeni kell, ezért beérik a csúnyább lányokkal is. Míg ha egy lány vágyna szexre, csettint egyet, és máris ott van 10 jelentkezõ...

Nem, nálunk nincs ilyen. Fiúknál azért gyakori jelenség, mert nekik nehéz szexhez jutni, küzdeni kell, ezért beérik a csúnyább lányokkal is. Míg ha egy lány vágyna szexre, csettint egyet, és máris ott van 10 jelentkezõ...
Hát nálam még nem volt ilyen.
én férfi vagyok, de még velem sem volt ilyen kb azzal fekszem le akivel csak akarok, úgyhogy nem fogok olyat választani aki annyira visszataszító hogy még a barátaim elõtt is szégyellném.... 24/F
#5-nek igaza van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! De pontosítanék: Kifejezetten a csúnyaságra van kihegyezve a kérdésem. Tehát fõleg az érdekel, amit a két kövér pasis válaszoló is írt. Nem az, amikor valakit azért nem vinnénk társaságba, mert bunkó, faragatlan és nem tud viselkedni, külsõleg viszont egy görög félisten, aki minden nõ álma, amíg meg nem szólal.
Szerencsére nem mindenki annyira a külsõségekre bukik. :) Nekem az, hogy mutatkoznék-e valakivel, nem a külsõn múlik. Volt már kimondottan jó kiállású pasim, akit a társaságomba nem vittem volna, annyira éretlen volt a viselkedése. Hamar vége is lett a dolognak. De általában olyannal jövök össze, akit fel is vállalnék.
Nekem van most egy ilyen srác. Kicsit pocakos, de arcra szerintem helyes, vicces és számomra nagyon izgató, már az ujjai felizgatnak, amikor meglátom, kíváncsi vagyok milyen lehet az ágyban. Viszont mások elõtt nem szívesen mutatkoznék vele, mert nagyon nagy paraszt, idiótán viselkedik, beszólógat és nem tud helyesen beszélni.
Velem volt már ilyen. Nem volt igazán csúnya a srác, nem volt visszataszító vagy förtelmes, csak dagi és kicsit szerencsétlen, viszont volt benne valami ami szexuálisan iszonyúan megfogott és vonzott. Pár hónapig szexkapcsolat volt köztünk, én az elején megmondtam hogy többet nem akarok, végül azért lett vége mert õ viszont komolyabbat akart. Négyszemközt nagyon jól elvoltam vele, de ha végigmentünk az utcán akkor végig benne volt a görcs a gyomromban hogy ne fussunk ismerõsbe, mert elsüllyedek. Nem illettünk össze egyáltalán, és bár általában nem érdekel ki mit gondol a páromról, de õ tényleg valahogy az a kategória volt akivel nem szivesen vállalok közösséget nyilvánosság elõtt. Úgyhogy lányokkal is megesik az ilyen. A mai napig nem tudnám megmondani, mi vonzott hozzá annyira (mielõtt valaki azzal jönne hogy biztos gazdag volt, hát baromira nem).
Nem. Akivel nem mutatkoznék, azzal le sem feküdnék.
A kérdező hozzászólása: Hármas! Nem csak a szép lányokra gondolok, hanem az átlagos és kicsit az alatti lányokra is. Mivel nem a külsõ határozza meg egyik nemnél sem hogy kire vágyik. A csúnya lány is jóképû adoniszt akar és a csúnya fiú is modell külsejû szépségeket. Náluk pedig már annyira nem mûködik ez a csettint egyet dolog, mert csak azok licitálnának rá, akik nem jönnek be neki. Mert akik neki bejönnek azok a nála jobb nõknek is bejönnek, így hülyék lennének elmenni vele.
Nm tudom. Nem hiszem.
Velem 2szer fordult elõ ilyen! Jót szexeltem 2 lánnyal, de utcán nem mutatkoztam velük, nem voltak csúnyák, csak picit ducik voltak, de nem voltak elhizva. 25F

Szex előtt vetkőztetésben a nők nagyon ügyesek, de szex után már visszaöltöztetni azt már nem, ti is így viselkedtek kedves nők? (minden nőnél ez a szokás? )

Legjobb válasz: Igazad van...sõt én még azt is elvárnám, hogy beültessen az etetõszékembe és megetessen, majd utána gondosan meg is büfiztessen.

Igazad van...sõt én még azt is elvárnám, hogy beültessen az etetõszékembe és megetessen, majd utána gondosan meg is büfiztessen.
kérd meg anyukádat, vagy nõjj fel
Minek kéne egybõl visszaöltözni utána? Mi még nagyon sokáig elvagyunk utána az ágyban, de ahhoz nem kell ruha. Ha meg mégis valamiért fel kell kelni, akkor se kell még feltétlen felöltözni... amúgy meg nehogy már öltöztetni kelljen, ezt miért kéne a lánynak csinálnia? Én is meglepõdnék, ha egy srác elkezdene öltöztetni engem...
A feneked ne töröljék ki? :D
Miért, talán rá kellene adnom a pizsit?

Előfordult már veletek, hogy nem állt fel szex előtt?

Legjobb válasz: Mennyivel szex elõtt?

Mennyivel szex elõtt?
de mi? nem moore
közvetlen elõtte igen sajnos. csak az volt a baj hogy õ érezte szarul magát mert azt hitte rosszul csinál valamit
Én 17 vagyok, fiú és még nem szexeltem soha életemben, de már nem egyszer volt felállva.
Hát a csaj sokszor nem állt fel szex elõtt (közvetlen), aztán jött pár póz ahol állni kellett na akkor felállt.
jó hirtelen nem találtam jobb szót na. elõfordul igy éjfél tájékán XD. de elõjáték közben volt rá példa igen
A kérdező hozzászólása: közvetlenül elõtte! (és nem a csajra gondoltam )
az egyik barátomnál volt ilyen... sõt orál közben ernyedt el, mert nagyon ideges volt... Inkább hagytuk a dolgot, csak csókolóztunk. Egy kis idõ múlva megnyugodott és nagyon felizgult... akkor már minden rendben volt. :)

Voltatok már úgy vele, hogy szex előtt szinte undorodtatok az illetőtől, de miután még is vhogy megtörtént egyszerűen szexuálisan vonzódtatok hozzá?

Legjobb válasz: Fizikailag nem undorodtam tõle, hiszen az kizárná szerintem a szexuális vonzalmat. Viszont a természete, a tettei, a megnyilvánulásai miatt sokszor nagyon haragszok rá, már már gyûlölöm értük, viszont ennek ellenére õrülten vonzódok hozzá... borzasztó ez a kettõsség. Nem tudom, nem-e erre gondoltál.

Fizikailag nem undorodtam tõle, hiszen az kizárná szerintem a szexuális vonzalmat. Viszont a természete, a tettei, a megnyilvánulásai miatt sokszor nagyon haragszok rá, már már gyûlölöm értük, viszont ennek ellenére õrülten vonzódok hozzá... borzasztó ez a kettõsség. Nem tudom, nem-e erre gondoltál.
nem:Dakitõl undorodom azzal nem fekszem le:/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Fõleg az utolsó kommentelõnek, mert én is valami hasonló helyzetben vagyok.Igaz mi sosem voltunk barátok csak ismerõsök és õ is nagyon rég óta ágyba akart vinni és szinte egy évig tartott, hogy legyõzzem az undoromat és megtegyem...
teljesen megertem mire gondolsz, nekem is volt ilyen tapasztalatom, ket hosszas parkapcsolatom volt (nem egyszerre) es mindket fiut szerettem nagyon a szex is jo volt de a huvelyorgazmust nem tudtam elerni egyikkel sem, aztan megismertem egy pasit az elejen csak baratsag volt, de aztan kaptam jeleket, hogy lefekudne velem... eszem agaba nem volt, ugyanazt ereztem mint te, hogy utalnam meg azt is ha hozzam erne, tobbszor is nala aludtam buli utan (baratkent nem volt gondom vele) de csak beszelgettunk nem tortent semmi, egyaltalan nem kivantam, de o nagyon kitarto es elszant volt (utolag megtudtam, hogy megfogadta akarmi mi is lesz engem ugyis agyba visz) eltelt egy fel ev es magam se tudom, hogy de megtortent, az elso hat ..az olyan volt, hogy meg minoseteni se lehet:) ) ..de valahogy megis vonzodni kezdtem hozza szexualisan es a masodik alkalomtol kezdve eletem eddigi legjobb szexje volt minden alkalom vele!!a huvelyorgazmust is elertem:D (pedig a parkapcsolataim utan teljesen megvoltam gyozodve, hogy nekem sose lesz) NAGYON tudott a fiu es biza igazi vad, szenvedelyes ejszakakat toltottunk egyutt!!:)
istenigazából elég nagyra tettem a mércét mindig is, szóval nemvolt sok nõm de azok jók voltak...kivéve a legelsõt. az is tökéletes volt, isteni kerek popsi stb, kis házias mégis szeximádó DE az arca azért nemvolt a toppon max sminkkel. elõtte pareltam, hogy fog-ez menni, de végülis a tangás [email protected]ája mindig kielégített:) egyem a zuzáját muhaha :) ) 23/F
A kérdező hozzászólása: hát valahogy én is így vagyok vele...
Hát, ilyen az emberi psziché, tud meglepõ dolgokat produkálni. Ha nem is undorodás, de az szerintem rengeteg nõvel megesett már, hogy ránézésre el sem tudták volna képzelni az adott férfival még a csókot sem, nemhogy a szexet, egyáltalán nem volt az esetük a pasi, és aztán valahogy mégis úgy alakult, hogy ágyba vitte, és akkor elveszett a nõ teljesen.
A kérdező hozzászólása: igazából én maga a tudattól undorodtam, h vele lefeküdjek, h hozzám ér...és még is 1x megtörtént akkor közben is elég rosszul éreztem magamat, de utána meg elkezdtem hozzá szexuálisan vonzódni.Szóval nem szeretnék tõle semmit csak szexet.
hát én olyannal se fekszem le akit emberileg 0.-nak tartok még kalandra is olyat választok akit bírok, aki nem 1 tirpák bunkó
fordítva már volt
Ha már undoritónak tartom a közelébe nem megyek nem hogy lefekszem vele pff
Akit nem kívánsz és undorítónak tartasz, attól mit akarsz? :D:D :S
Mennyi mázlista szexuálisan kielégített nõ! A fenébe is, sok fiú meg itt rinyál, még egyszer sem dughatott, valaki megsajnálhatná már õket is egy menet erejéig legalább! :D

A páromnak miért lankadt, le szex elött a fa*ka? Lehetséges, hogy már nem szeret és nem kíván ugy mint az elején? Mit lehet ez ellen tenni?

Probáltam kézzel kényeztetni, probáltam szájjal. Simogattam, nem csak ott, becézgettem, kedveskedtem neki. Mindent megtettem, hogy sikerüljön de amikor felállt akkor sem azaz igazi volt, hanem félig volt csak kemény. Mit tegyek????

Legjobb válasz: nem szeretek vészmadár lenni. de mindenki optimista így rám marad a pesszimista szemlélet, ami egyáltalán nem biztos, de számításba kell venni ezt a lehetõséget, miszerint lehet hogy beleszürkült a kapcsolatba és hiányzik esetleg a kezdeti tûz, lehet hogy új dolgokat kell kipróbálni. a még pesszmistább lehetõség hogy már nem szeret, csak nem mondja el, esetleg megcsal. remélem egyik sem, de gondoltam felhívom rá a figyelmet, hogy ez is benne lehet a pakliban.

nem szeretek vészmadár lenni. de mindenki optimista így rám marad a pesszimista szemlélet, ami egyáltalán nem biztos, de számításba kell venni ezt a lehetõséget, miszerint lehet hogy beleszürkült a kapcsolatba és hiányzik esetleg a kezdeti tûz, lehet hogy új dolgokat kell kipróbálni. a még pesszmistább lehetõség hogy már nem szeret, csak nem mondja el, esetleg megcsal. remélem egyik sem, de gondoltam felhívom rá a figyelmet, hogy ez is benne lehet a pakliban.
ha gyorsan lankad , farokgyûrû , ha nem tud felállni viagra , de lelkileg neki is ott kell lenni , dúljon a szerelem :)
nem a szeretet hiánya miatt van , gondolom már középkorú , mindenképp kezdjetek pettinggel , vagy azzal ami a párod vágya
lehetnek olyan idõszakai az embernek mikor egyszerûn magát a szexet nem kívánja, vagyis nem az a baj hogy téged nem szeret, vagy nem kívánna, hanem vmi belsõ lelki gond, ami tovább nyúlt a kelleténél, a kérdés az, hogy ezt megosztja-e veled vagy mással, hogy kibeszéli, vagy magába folytja......
Egyébként a 2. lehetõség, hogy valóban nem kíván téged. Ebben is volt már részem :S
Az enyémnek is lelankad :S 24 éves. Addig végig áll, míg akcióba nem lépünk. Akkor meg jön a lankadás. Ha netán mégis állna, akkor meg szex közben lankad le. Fél a korai magömléstõl, attól, hogy összemegy. Folyton ezen kattog az agya, így hát össze is megy és el is élvez idõ elõtt. Fejben dõl el az egész. Te nem igazán tudsz mit csinálni. Neki kell kordában tartania a hü*e gondolatait.
Nem lehet, hogy valahol máshol is használja?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadónak köszönöm szépen, nem baj kellenek pesszimista válaszok is. Egyébként lehet hoögy van benne valami.
Az én párom is evvel küzd, de én nem foglalkozom annyira vele(mármint avval, hogy nem áll fel neki mindig)mert nagyon szeretem!!! Mi már tudjuk, hogy mi az amitõl neki nem áll fel! 1, gumi 2, ha valaki járkál kint(annyáékkal lakik) 3, ha nagyon fáradt 4, ha nagyon kíván engem! Szerintem nektek is valamelyik a probléma!!! 19/L és 25/F
fáradtság is lehet, vagy valami lelki baj....talán csak egy rossz nap
akármitõl van, el fog múlni egy idõ után, fõleg ha nem csináltok belõle nagy ügyet
Ha nem megy, szexológushoz kéne fordulnotok...
Lehetséges ez izgalomtól is.Bár, ha már nem az elején vagytok(a kapcsolatnak) akkor nem hiszem, hogy ez lenne itt a gond.Velem is elõfordult már, de nem tudom mitõl lehetett:/ Gumitól is esetleg.De igen, az is lehet, hogy már nem vonzódik úgy irántad mint régen, és ez lelkileg összezavarja/bántja és emiatt.
A kérdező hozzászólása: 23 éves :( És elötte volt petting meg minden. Csomó ideig kényeztettük egymást stb. DE mégsem volt szinte semmi :(. Mit lehetne így csinálni?
Elõfordul mással is ilyen. A kor elõrehaladtával egyre többször. Azt meg hogy szeret-e sokminden másból is meg tudod állapítani.
En azert nem gondolom hogy a szerelemnek meg a farok felallasanak koze lenne egymashoz mivel az egyejszakas kalandokban is felall a ferfi nemi szerve es tuti hogy nem szerelmes. Konkret pl.szemelyes tapasztalat van egy szerelmem akivel tenyleg imadjuk egymast sot neha ugy erzem o picit jobban mint en ot, az agyban nagyon jol erezzuk magunkat de szex kozben folyton lelankad neki, ez jelentene azt hogy nem szeret vagy az jelenti hogy szeret hogy ugy bannik velem mint egy hercegnovel...meg elotte volt egy pasi akivel csupan szexpartnerek voltunk neki nem lankadt le soha de tuti nem volt szerelmes..a kettonek nincs koze egymashoz..ui.kitartas

Szex előtt, mikor már fel vagyok izgulva, valamilyen sperma előtti anyag jön ki a péniszemből. Ettől is eshet teherbe a barátnőm? És ha igen, úgy is, hogy nem szűz?

Legjobb válasz: Igen, már ez is tartalmazhat spermát (egyébként elõváladéknak hívják), így teherbe eshet. Ez független attól, hogy szûz vagy nem, ha már menstruál, azaz van peteérése, akkor teherbe eshet.

Igen, már ez is tartalmazhat spermát (egyébként elõváladéknak hívják), így teherbe eshet. Ez független attól, hogy szûz vagy nem, ha már menstruál, azaz van peteérése, akkor teherbe eshet.
Igen, ez az elõfolyás. És ebben is található elegendõ számû spermium. Attól még hogy szûz, terehbe tud esni, hisz a szûzhártyán vagy egy kis nyílás.
Én úgy gondolom, hogy nem lenne szabad szexuális életet élni ilyen felelõtlenül. Hiszen alapvetõ dolgokkal nem vagytok tisztában, ami olyan egész életetekre kiható problémákat okozhat, amirõl nem is álmodtok! és nem csak a teherbeesésre gondolok!! Elõször is jó lenne, ha ha valaki felvilágosítana, de nem egy sexfilmmel, vagy kérj tanácsot szexológustól, vagy menjen el a barátnõd egy nõgyógyászhoz, aki majd elmagyarázza, hogy milyen fogamzásgátló és betegségmegelõzõ módszerek vannak...stb. De a helyetekben várnék még pár évet, még megértek egy ilyen kapcsolatra!
/ez valami drog?/
A rush nagy királyság szex közben. Nyugodtan próbáld ki, bajod nem lesz tõle, ha nem tetszik (de fog), akkor nem tolod többet. Amúgy okoz kb 30 mp eufóriát, ennyi. Persze lehet újabbat szippanatani, de kissé csökken a hatásfoka minden alkalommal, és elszaglászni egy fél üveget nem egészséges ;)

Srácok! Az mennyire jön be, ha szex előtt, előjátékban van orál, de nem orgazmusig, hanem mondjuk, csak pár percig? Vagy ha orál, akkor már végig? !

Legjobb válasz: Ha végig csinálod, az már nem elõjáték. Egyébként jó elõjátéknak, de nem orgazmusig.

Ha végig csinálod, az már nem elõjáték. Egyébként jó elõjátéknak, de nem orgazmusig.
Én sokszor csinálom úgy, hogy csak pár percig szopom utána pedig szex van. Ha nincs lehetõség szexre akkor csinálom végig az orált. Olyan is volt, hogy orál aztán szex aztán kivette én megint szoptam utána megint szex. Idáig ezzel senkinek nem volt baja. 25/L
Én jobban szeretem végig aztán pihi és dugás.
A kényeztetés bejön. Végig azért nem jó szex elõtt, mert akkor a szexel várni kell még egy kicsit. :D
Akkor már végig. Valószínûleg nem kellene pár perc sem. :)
Kezdésnek jó, végig! Aztán dúr bele mehet a többi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!