Találatok a következő kifejezésre: Szex a - lehet e (45 db)

Most akkor mennyire bûn a házasság elõtti szex? Meg lehet-e gyónni egyszeri gyónással?

Sok katolikustól hallom, hogy házasságig nincs szex. Magam is római katolikus vagyok, nagyon hiszek Istenben, de nem vagyok szélsõséges hívõ, nem élek önsanyargató, megvonó, és önmegtartóztató életet.

Legjobb válasz: Ez a házasság elõtti szex tiltás úgy hülyeség ahogy van... Csak a nagyon szélsõségesen vallásos emberek ragaszkodnak ehhez.

Ez a házasság elõtti szex tiltás úgy hülyeség ahogy van... Csak a nagyon szélsõségesen vallásos emberek ragaszkodnak ehhez.
Én nem vagyok vallásos ember, ezért nyilván másképpen látom a dolgokat. Én eléggé idejétmúlt dolognak tartom, hogy az egyház ehhez még mindig tartja magát, és nem hajlandó újítani, ugyanis az tény, hogy ezt a középkorban elsõsorban gyakorlati megfontolásokból építette be az egyház a tanításai közé. Tehát azért nyilvánították a házasság elõtti szexet bûnös dologgá, hogy csökkentsék a törvénytelen gyermekek számát. Manapság a fogamzásgátlás elterjedt volta miatt szerintem ez már teljesen elvesztette jelentõségét, éppen ezért gondolom értelmetlennek, hogy még mindig bûnnek számít, fõleg annak fényében, hogy a hívõk jelentõs része nem foglalkozik a dologgal...
Nem az egyhazak szerint , hanem a Biblia tanitasa szerint, helytelen ez a dolog. Vannak egyhazak amelyek probaljak betartatni, es vannak amelyek ujitanak, ahogy irtak. De ha ujitanak, akkor Isten alapelvei is megvaltoznak? Aligha, vagyis ezek az egyhazak, vallasok, mondhatni szandekosan kovetnek el bunt. Gondolj bele , talalnal-e olyan lanyt aki husz, vagy huszon eves es erintetlen, ha mindenki a mostani szabad szellemet kovetne? Ezert Isten mindenkinek megadta a Jogot, hogy egy artatlan fiu, vagy lany legyen a tarsa, akivel eggyutt elhetik at ezeket az elso jeletosegteljes esemenyeket. Kar, hogy nem tartjak ezt nagy becsben. Ha valaki ismeret nelkul koveti el a hibas dolgokat, van megbocsatas. De ha valaki ismeret birtokaban, es sorozatosan, akkor mar nincs, mert kitartol a bunben, helytelensegben. De ezek mindenkor Isten hataskorebe tartoznak. Mi tegyuk meg a tolunk telheto legtobbet.
A kérdező hozzászólása: Jó, köszi, akkor megnyugodtam. :) )
Még a római katolikus egyházi személyek egy része is él nemi életet, és mindigis élt, akár hiszed, akár nem.
Én ezt szörnyen utálom."Gyónni"-miért vétkezel? Mit számít ez az egész kérdés? -Ha meg lehet és bûnbocsánatot találsz, akkor kúrogatsz össze-vissza? Ha meg nem akkor szûz leszel házasságig? Tisztelem a mélyen és õszintén hívõ embereket, de a sok álszent templom küszöbét "rágó" fejjátszó csalót megvetem. Saját magam meg sem vagyok keresztelve, de eredendõen törekszem a jóra, szûzen mentem férjhez és próbálok úgy élni, hogy mindenkit elfogadjak és ne bántsak meg senkit. A lényedbõl ered, hogy gondolkodsz a házasság elõtti szexrõl, -a lényegesebb a házasság utáni szex, hogy akkor tudj hûséges maradni és ne vágyj más kapcsolat után.Ezt kell mérlegelni.De gyónással, csak a lélek könnyebbül, a szenny a testben a zsigerekben marad. Az igazi szerelemben beteljesült szex, házasság elõtt sem bûn.
Az a minden 2. vagy 3. rész kicsit gyenge szerintem, mikor már 14+ ( szélsõséges esetekben elõbb ) beindul a " ki nem vesztette még el " verseny az iskolákban, vajon ha itt még nem is esnek túl rajta, hányan bírják ki házasságig?

3 hónapos terhes vagyok és lehet e vagy szabad e az anál szex terhessen? Mert a párom és én is szeretem az anál szexet csak nem tudjuk, hogy szabad e ilyenkor is.

Legjobb válasz: nyugodtan. és késõbb is. a baba annyit fog érezni, hogy az anyukájának jó, és ez benne is boldogsághormont szabadít fel :-)

nyugodtan. és késõbb is. a baba annyit fog érezni, hogy az anyukájának jó, és ez benne is boldogsághormont szabadít fel :-)
miért ne szabadna?ennyi erõvel a punciba való dugást se szabadna.Szerintem nincs evvel gond, csak óvatosan csináljátok és ha kicsit is fáj, hagyjátok abba....ne erõltessétek, majd akkor inkább szülés után(kb egy évvel ha tudtok a gátmetszés miatt)
persze, hogy lehet
Anális szexet óvatosabban! Mivel olyankor a méh kívülrõl van "bökdösve", tehát azért illik vigyázni. Tehát na vaduljatok be nagyon! Hagyományos szex esetén, az, hogy a hüvelyben mozog egy farok, nem okoz problémát - kivéve kinyílt méhszáj. Amikor az orvos eltilt a szextõl, az sem azért van, mert a mechanikus ingerek veszélyesek, hanem az orgazmus során történõ méh összehúzódások, amelyek nem kívánatosak (azaz nem dugni nem szabad csak, hanem egyéb úton orgazmizálni sem javasolt olyankor).
Hát ha nagyon sokat csináljátok csináltátok szüléskor kijöhet az aranyered
Akkor már miért nem rendesen hüvelybe szeretkeztek?

Arra vagyok kíváncsi, h csak orális szex útján el lehet e kapni vmi nemi betegséget? A rendes szex meg gumival történne. Fiú vagyok, főleg ez a része érdekel.

Ha leszop akkor is megfertőzhet? Azt hiszem , ha leszop attól nem igazán tudna megfertőzni, vagy mégis? És ha én nyalnám ki őt? Körülbelül mekkora eséllyel fertőz akkor? És miket lehet így elkapni?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, h akkor is van esély, pl. egy sérült nyálkahártya esetén, ha mélytorok is van, akkor pedig szinte biztosan felsérti, ezért nem is értem egy-két szexet kínáló oldalon miért vállalják gumi nélkül a szakszit. Tehát elég egy kis seb a szájban, s minden betegséget megkaphatsz. Én így tudom, de lehet, h csak ijesztgetésbõl mondják ezt az orvosok, javítson ki vmi szakértõ, ha van itt olyan.

Én úgy tudom, h akkor is van esély, pl. egy sérült nyálkahártya esetén, ha mélytorok is van, akkor pedig szinte biztosan felsérti, ezért nem is értem egy-két szexet kínáló oldalon miért vállalják gumi nélkül a szakszit. Tehát elég egy kis seb a szájban, s minden betegséget megkaphatsz. Én így tudom, de lehet, h csak ijesztgetésbõl mondják ezt az orvosok, javítson ki vmi szakértõ, ha van itt olyan.
Szerintem is összeszedhetsz mindenféléket!
Az 1# teljesen jól írta. Elég ha szopás közben megkarcolja a fogával a makkod. Fordított esetben is ugyan ez a helyzet. Én kerülném a kétes eredetû nõket, vagy max csak gumival! 25/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Tehát ha van seb a szájában és felsérti az f***mat mondjuk a fogával akkor lehet, ezt értem. De ha mondjuk fel nincs egyikünkön se sérülés? Meg nyalásnál is ugyanez a helyzet? Vagy ott a punci lé is tud fertõzni? És miket?
Hát kockáztass, úgy izgalmas az élet. Nyalást én biztonságosabbnak érzem, érzem talán, h mekkora eséllyel kaphatok el bármit, nagyjából tudom, h vmi kaja felsértette-e a torkom, vagy számat. Ha õ dolgozik, akkor viszont sztem egy gumi nem bajos, tovább is bírod, meg biztonságosabb is. Hát a punc.lé sztem olyan, mint a sperma, s ha igen, akkor valszeg az is fertõz. Sõt ha véletlenül kismamával csinálnád, s anyatejet szeretnél, na az biztos veszélyforrás lehet AIDS szempontból. Legsúlyosabb talán az AIDS, de van sok betegség, amik egy része gyógyítható, de nem hallottam jókat róla, s vannak gondolom olyanok is, amiket még nem is hallottam. Valaki erõsítse meg, vagy javítsa ki, ha hülyeséget írtam.
Ne kockáztass! Egy nõ sem éri meg! Különben is, ha ez egyáltalán felmerül egy leendõ bnõvel kapcsolatban, akkor nem igazán van szükséged arra a nõre.

Lehet-e - szex nélkül - szexhez hasonló élvezethez jutni, a mágia, ezotéria vagy bármely más módon?

Legjobb válasz: Vannak olyan meditációk, amik jobb betépettség érzést adnak a drogoknál. Az, hogy neked a szex, vagy a drog nagyon élvezetet hoz azt döntsd el te.

Vannak olyan meditációk, amik jobb betépettség érzést adnak a drogoknál. Az, hogy neked a szex, vagy a drog nagyon élvezetet hoz azt döntsd el te.
Próbálkozhatsz varázslással, de nem egyszerûbb kiverni?
Szexhez hasonló érzés szex nélkül? Önkielégítés. Amúgy szerintem a mágiát nem pont önös örömszerzésre illik használni.
masztizzá XD :) )
Ha rendszeresen meditálsz, boldogságot fogsz érezni, és szexuális élvezetet is érezhetsz meditálás közben, partner, önkielégítés nélkül.Miközben meditálsz, képzelj el egy partnert, ugyanúgy, ahogy önkielégítésnél tennéd.érezni fogod, hogy átjárja a tested egy orgazmusszerû élmény.nekem mûködik.
Persze, lehet. Asztrálszex, ami álomban érhet el, vagy Tantra, amit megfelelõ partnerrel gyakorolhatsz. Mindkettõ hatalmas élmény :) )
szarvasgyakorlat. Már nem tudom melyik (tibeti?)könyvben olvastam, de csupa jógagyakorlat volt benne. itt le van írva: http://bak20.gportal.hu/gindex.php?pg=34157558
Dr. Bruce Goldberg: Asztrálutazók Kézikönyve címû könyv. Azon belül a 12. fejezet. Asztrális Szex. Benne van hogyan mûvelheted.
Az egyszerû meditáció is képes olyan boldogságélményhez juttatni, hogy elfelejted keresni a nemi örömöket. Persze, hogy neked melyik meditációs technika jön be, és mennyi ideig tart míg eléred azt a bizonyos módosult tudatállapotot az csak rajtad múlik. Olyan egyszerû, hogy az nem egyszerû.
Kérdezõ utolsójára: akkor marad a bármely más módon.
A kérdező hozzászólása: Nem partnerrel, mivel nincs "megfelelõ személy".
Az is szex, ha önkielégítést végzel, vagy meditációval jutsz szexuális örömhöz, csak nem partnerrel, hanem másmilyen módon.
drogok
Érdekes kérdést tettél fel! Ez az egyéni véleményem: Amúgy azért olyan "népszerû" a szex mert az orgazmus pillanatában olyan mennyiségû inger tör a felszínre, hogy egy másodpercre kiszakadsz a testedbõl. A szex egyébként is egyfajta módosult tudatállapot. Szóval a válasz a kérdésedre a drog! AMIT EGYÁLTALÁN NEM AJÁNLOK!!!! Nem véletlen van kapocs a spiritualitás és a pszichedelikus növények között sok kultúrában. Adalék: Arnold a Pumping Ironban mondta, hogy a felpumpáltság érzése olyan mint a szex!! Nah ez 1000% igaz.
megb*sz az áram??

Találkoztatok olyannal, hogy a barátnőtök szinte teljesen érzéketlen volt szex közben? Mivel lehetne ezen javítani, ha ez nem az én hibám? Lehet e segíteni a frigitségen? Õ is jobban szeretné élvezni de nem tudja.

Legjobb válasz: Részvétem és hajrá. Nem lesz könnyû dolgod. Nyíltan el kell vele beszélgetned, mi a kellemes és jó neki. Ha azt mondja, nem szereti a szexet, mert minek az és vásárolni szeret helyette, akkor így kell elfogadnod. Az is lehet nem szeret igazán, csak valamiért kellesz neki. Lehet Brad Pitt-el nem lenne frigid.

Részvétem és hajrá. Nem lesz könnyû dolgod. Nyíltan el kell vele beszélgetned, mi a kellemes és jó neki. Ha azt mondja, nem szereti a szexet, mert minek az és vásárolni szeret helyette, akkor így kell elfogadnod. Az is lehet nem szeret igazán, csak valamiért kellesz neki. Lehet Brad Pitt-el nem lenne frigid.
A kérdező hozzászólása: Ó köszönöm, de nem errõl van szó. Az a helyzet, hogy szeretné és akarja is csak épp alig érez valamit. NAgyon nehéz elérni nálla hogy valamejjest jó legyen. Szerintem lelki oka lehet.

Jehova hívőknél a házasság előtt lehet-e csóknál többre számítani, kivéve ugye magát a szexet? Ha igen mit lehet csinálni? PL: ujjazás

A kérdés ugyanaz, csak annyi különbséggel, hogy a házasság utáni szexben mi a megengedett? Mit lehet a Jehováknál csinálni? Lehet-e anális szex, milyen pozíciókban lehet csinálni?

Legjobb válasz: abban hogy nincs szex náluk, nem az a lényeg hogy vaginálisan közösülni nem lehet, hanem hogy sehogy sem lehet a nõt testileg "megszégyeníteni", tehát semmire se számíts.

abban hogy nincs szex náluk, nem az a lényeg hogy vaginálisan közösülni nem lehet, hanem hogy sehogy sem lehet a nõt testileg "megszégyeníteni", tehát semmire se számíts.
én 16 évesen jártam egy Jehova sráccal. Nem tudtam, hogy az, csak amikor egyszer mentek haza (egy házban laktunk)családostul egy "gyûlésrõl" kirittyentve akkor kérdeztem, hogy hol voltak és akkor mondta el. Mi csókolóztunk is... Bár ugye õ is fiatal volt 18 körül, lehet ezért jutottunk el idáig, mert nem érdekelte az egész dolog, csak a szülõk kényszerítették.
Nem mondják meg, hogy mit gondolj. HA nem ismered a vallásokat, akkor ne is kritizáld. Egyedül a jehovások utasítják el a véradást és a vérátömlesztést, egyetlen más mvallás sem. Az õ felfogásuk szerint azzal más ember lelke is bekerül az õ testükbe és ezt nem lehet, ezért nem lehet akkor sem vért adni nekik, ha ennek ellenére meghalnak.
Utolsónak: A szomszédotok HÁZASPÁR volt. Lehet szexelni nekik is, de csak HÁZASSÁG után.
nekem is van jehovás barátom, ugyanígy kézfogás, arcra puszi. azt mondja, ennél egyik jehovásnál sem lehet több.
Maximum kézfogás fér bele és arcrapuszi. Legalábbis van egy-két jehovás barátom, náluk ennyi a határ.
OFF: Ne közelíts ilyenek felé! Jehova tanúi azt mondják, hogy családi szeretet így meg úgy, közben családok mennek miattuk tönkre, csak azért mert az egyik fél nem fogadja el a "tanításaikat". Én mondom ez tiszta agymosás, nem lepõdnék meg, ha a vezetõi mind pszichológusok lennének. Persze felmerül ilyenkor a kérdés, hogy mi igaz és mi nem. Én ezt agymosásnak tartom, de ki tudja, hogy én nem vagyok-e az, csak érvelni vitázni tudnék, hogy szerintem mi igaz és mi nem.
jaj, te ugyanaz a retardált 15 éves vagy, aki az elõbb a borotválatlan puncit akarta....
Na a vér a másik hülyeség. A Biblia azt mondja: "tartózkodj a vértõl". Ezt úgy lehet értelmezni ahogy akarják, még szó szerint is. Nekem azt mondja, hogy úgy tartózkodjak a vértõl, hogy ne öljek meg senkit, ne tapadjon vér a kezemhez, jó az egész verset nem tudom, de hát akkor is... Ez a teológia, elõbb megmondják mit gondolj aztán gondolkozhatsz.
tehát ha jönne egy jehovás csaj, akibe SZERELMES vagy és FELESÉGÜL vennéd, de közölné a házasság elõtt egy nappal, hogy nem ujjazhatod, nem nyalhatod ki, akkor otthagynád? Ja, látom, nagyon érett vagy. Mellesleg az anális játékban én sem szívesen vagyok benne, pedig nem tartozom egyik felekezethez sem. Ha te az alapján választasz feleséget, hogy benne van -e az anális szexben, akkor egyáltalán nem nõttél még fel...
Anyum is Jehova Tanúja, tehát gyerekkoromban én is jártam stb., kamaszkoromban meg kiharcoltam, hogy ne kelljen, mert ez engem nem érdekel. Tehát egy-két dologra még emlékszek, bár annyi idõsen, mikor még jártam, nekem külön nem fejtették ki a témát részletesen. Szerintem csók azért belefér házasság elõtt is, petting nem (ezeket csak tippelem). Maszturbálni sem szabad egyébként. De nem is a Tanúkról akartam írni. Elvileg MO döntõ többsége katolikus (legalábbis "papíron" vagy "hivatalosan", de az is milyen már?!), akik elvileg a Biblia szerint élnek, beleértve a tízparancsolatot és benne a "ne paráználkodj" törvényt. A paráználkodás a házasságon kívüli nemi élet, tehát csak házasságon BELÜL szabad szexelni. Elõtte nem. Ehhez képest... :S
A kérdező hozzászólása: Nem járok , csak ismerek jehovás csajt, de vele nem fogok járni, viszont ha találnék ilyen lányt......no erre vonatkozott eme kérdés
gondolom a járás "fázisában" csak beszéltek errõl, és akkor elmondja, mit lehet és mit nem.
A kérdező hozzászólása: Már felnõtt vagyok :-), ha úgy adódna és jönne egy Jehovás csaj, akivel minden jól menne, és házasság lenne belõle, elõtte azért tisztában akarok lenni a szokásaikkal, mert mi van, ha kiderül, hogy nem lehet ujjazni, mert az tiltja náluk a törvény, vagy az anális játék sem lehet, akkor aztán ajaj van...és ha kiderül, hogy a feleségemet ki se nyalhatom....na akkor ráb...sztam
Az élet fontos kérdései. Gondolom õk sem robotok, és bár házasásg elõtt nem élnek szexuális életet, amikor megházasodnak azt szereléembõl teszik, és akkor fontos hogy a másiknak jó legyen. HOgy ez mit foglal magában, nem tudom, kérdezd õket :) de gondolom mindnekinél más, úgy, mint más vallásúaknál. Amúgymeg nem Csak a Jehova Tanúinál tilos a házasság elõtti szex, hanem pl a Baptistáknál, a Pünkösdistáknál is. Persze csak azok tartják be, akik komolyan veszik a vallásukat. Számomra semmi elítélendõ nincs ebben, inkább tiszteletre méltó. A vérrel kapcsolatosan pedig elég félreinformáltak vagytok, igaz nem fogadják el, de teljesen más okok miatt. De most nem ez a kérdés (: A feltevõnek meg annyit, hogy nõlj fel!!!
Nekünk szomszédunk volt pár éve egy ilyen vallású házaspár. 4 gyermekünk született. Akkor?????? (mindössze ahhoz ragaszkodott a kismama, hogy ha sok vért vesztene a szülésnél, õ nem kaphat vért, mert tiltja a vallása.)
mellesleg nem hinném, hogy védekezni lehet házasság közben...már ha ez neked nem baj, hogy 60 gyereketek lesz

Tegnap "megujjaztam" a barátnőmet, bár ő eredetileg nem akarta mégis beleegyezett. Ebből lehet e szex, és ha lehet hogyan (Õ nem akarja legalábbis azt mondja) (mindketten szüzek vagyunk)

Legjobb válasz: Nem értelek..ha nem akarta mért erõltetted és mi az hogy ebbõl hogy lehet?Szeretd egyáltalán?Hány évesek vagytok?Egy jó petting is tud annyi örömet okozni, mint egy jó szex, ne kapkodjatok, nálunk az elsõ simis orgazmustol az elsõ sexig több mint egy év telt el és nem unatkotunk...(amuyg szerintem a lányok többsége jobban szereti ha a csiklóját simogatják, nyalogatják, nem benyulkálnak...)

Nem értelek..ha nem akarta mért erõltetted és mi az hogy ebbõl hogy lehet?Szeretd egyáltalán?Hány évesek vagytok?Egy jó petting is tud annyi örömet okozni, mint egy jó szex, ne kapkodjatok, nálunk az elsõ simis orgazmustol az elsõ sexig több mint egy év telt el és nem unatkotunk...(amuyg szerintem a lányok többsége jobban szereti ha a csiklóját simogatják, nyalogatják, nem benyulkálnak...)
Az ujjazás az egész más dolog... De csatlakozom az elõttem szólóhoz, ne erõltesd a dolgot, viszont ha érzi, hogy szereted és biztonságban van melletted, elõbb-utóbb úgyis lesz szex, nyugi!
Hány évesek vagytok vagy?:) (elsõ válaszoló vagyok)és mióta jártok?
Figyelj ha nem akarja a szexet akkor ne erõltesd mert ezzel csak elriasztod.Ejj ti pasik fejjel kell gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: Csikló simogatás, izgatást értettem az alatt hogy megujjazás azért tettem idézõjelbe"". Eleinte nem akarta de aztán azt mondta hogy oké
A kérdező hozzászólása: megfogadom :D
A kérdező hozzászólása: 17 évesek vagyunk és több mint fél éve
én pont ilyen idõsen(16 éa fél évesen kezdtem járni a párommal)nem vagytok elkésve...várj rá amíg szüksége van rá, addig mér az orált is kipróbálhatjátok, ha már a kézimunkát jól begyakoroltátok:D
Semmi képp ne erõltesd, amig õ biztosra nem akarja, mert ha elhamarkodtan történik meg az elsõ, nem lesz neki akkora élmény.Vagy még az is megeshet, hogy megbánná és ez befolyásólhatná a szex iránt való viszonyát is.A lányoknak különösen fontos az elsõ aktus.Várj addig, amig õ biztosra nem akaraja.És ha eljön az az idõ, igyekezd a lehetõ legszebbé varázsólni neki! :) )

Hosszú kapcsolat, együttélés végén, szakítás után a teljes szétválásig lehet-e csak szex közös megegyezéssel?

Ki élt meg ilyet, miket tapasztalt? (A válasz értékeléséhez segítene a nem és az életkor.) Ha igen, mik előnyei, hátrányai? És ha nem? Az igent könnyebb megfogalmazni, hogy kötődés maradhat, nehezítheti az elválást... És a nemnél? Nem rosszabb tudni, hogy a másik épp a zuhany alatt végzi el, mindenki egyedül? És ha a szétválási hercehurca miatt hosszú ez az állapot, és mindkét fél rátér az önkielégítésre, utána a következő kapcsolatban nem megy újra nehezebben a szex, nem tud átszokni a szervezet az önkielégítésre, ami a későbbi szexet befolyásolja negatívan? (Elnézést a pongyola fogalmazásért, nem vagyok olyan lelki állapotban, hogy nagyon a stilizálásra koncentráljak, de a lényeg remélem érthető a felvetésekben) Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat! Hogy lehet ilyenkor a keletkezett űrből visszatérni a normális életvitelbe, kerékvágásba? Amikor úgy érzi az ember, mintha a szívéből és mindenéből kitéptek volna egy hatalmas darabot?

Legjobb válasz: Ha még együtt éltek és nem tudtok szétköltözni, és közös megegyezés, akkor végül is csinálhatjátok, de legyen egyy fixen meghatározott vége a dolognak, pl amikor szétköltöztök. Amúgy csak még jobban fog fájni, így talán lehet egy kis fokozatosság benne. Egyik barátnõm járt úgy, h egy kb 2 éves kapcsolat után még egy évig összejártak és egyszerûen nem tudott túllenni rajta. Gondolom nálad hosszabb idõrõl van szó, de gondolj bele, h egy ilyen pár éves dolog is mennyi ideig ki tud hatni. Nekem egy egyébként is csak-szex kapcsolatnak és egyébknt is csak kb fél év után lett úgy vége, h elmondtam a srácnak, h én többet akarok de tudom h nem lehet... Akkor még párszor azért volt valami, de egyre ritkábban, kb egy hónap átfutása volt a dolognak, ez akkor és ott jobb volt, mint a semmi. Aztán pár hónapra rá valahogy újra összekeveredtünk, azt hittem túl vagyok rajta, jónak is tûnt, aztán most elköltözött és szenvedek nagyon, ez nagyon hirtelen volt.. Nem tudom ez mennyire releváns a helyzetedben, de leírtam, hátha. 21L

Ha még együtt éltek és nem tudtok szétköltözni, és közös megegyezés, akkor végül is csinálhatjátok, de legyen egyy fixen meghatározott vége a dolognak, pl amikor szétköltöztök. Amúgy csak még jobban fog fájni, így talán lehet egy kis fokozatosság benne. Egyik barátnõm járt úgy, h egy kb 2 éves kapcsolat után még egy évig összejártak és egyszerûen nem tudott túllenni rajta. Gondolom nálad hosszabb idõrõl van szó, de gondolj bele, h egy ilyen pár éves dolog is mennyi ideig ki tud hatni. Nekem egy egyébként is csak-szex kapcsolatnak és egyébknt is csak kb fél év után lett úgy vége, h elmondtam a srácnak, h én többet akarok de tudom h nem lehet... Akkor még párszor azért volt valami, de egyre ritkábban, kb egy hónap átfutása volt a dolognak, ez akkor és ott jobb volt, mint a semmi. Aztán pár hónapra rá valahogy újra összekeveredtünk, azt hittem túl vagyok rajta, jónak is tûnt, aztán most elköltözött és szenvedek nagyon, ez nagyon hirtelen volt.. Nem tudom ez mennyire releváns a helyzetedben, de leírtam, hátha. 21L
A teljes szétválás már megtörtént mikor kimondtátok, hogy vége!Én neked nem javasolnám a"csak szex" dolgot mert úgy veszem ki a szavaidból neked ez azt jelentené: még van remény!Ha nem mûködik túl kell lépni.Gimnázium után volt egy szakításom a kapcsolat 8 évig tartott szar volt nem kicsit!Üresnek tûnt a világ de lassan tisztult a kép, utána összejártunk "csak szex címmel"De akkora már tényleg nem volt erõs érzelmi kötelék, vágyakozás.Mûködött a dolog , biztonságban voltunk a betegségekkel szemben is. Aztán abba maradt új kapcsolat kialakulása miatt. Azt javaslom tedd a helyére a kapcsolatot a fejedben.Ha tudsz racionálisan gondolkodni, és el tudsz vonatkoztatni az érzelmi kapcsolódástól akkor mehet a szex.Ha nem akkor csak pótlék a szex, ez véleményem szerint hiba.38F
A párom történetét osztanám meg tanulságul, hátha segít. A végszó kimondása után még 4 évig tartott a fizikai elkülönülés is. Heti 2 szexben állapodtak meg. Nem volt gond sokáig, barátként tudták intézni a válási hercehurcát. A végén rogyott trédre a barátom csak, amikor rájött, hogy mennyi gyengéd szeretet maradt még a kapcsolatukban, s az utolsó 4 hónapban már pont õ utasította vissza emiatt a szexet. /Õ már 40+ éves./
nem gondolom, hogy lehet baja ... akkor a leg élvezetesebb :D
inkább kisfaaszúnak nevezném, mint ügyesnek
Max az hogy utána nem kívánod annyira
Jah, hogy nem szabadott volna élvezni mikor elvettem a szüzességét..?:D
hát nem egyformák a lányok sem, de ilyenkor függ a másik féltõl amúgy mi baja lenne, semmi, majd késõbb élvezi, két embernek össze kell szokni, a szex tanulható, idõvel menni fog N

Az embereknél szex esetén lehet védekezni. A Kutyák esetében is létezik ilyen? Nem ivartalanításra, nem gyógyszerre, hanem arra gondol, pl. rongyot lehet e rakni a Kutyára?

Ha igen,a Fiúra vagy Lányra kell húzni? Egyik ismer?söm kedvéért teszem fel a kérdést. Igaz választ szeretnénk kapni, de csak kíváncsiságból kérdezzük.

Legjobb válasz: Én biztos nagyon hü@e vagyok. Hogy jön a rongy a fogamzásgátláshoz? Egyébként nem lehet. Szukát el kell zárni, és vigyázni rá, amíg a tüzelés le nem zajlik. Ha nem tenyészállat, akkor pedig ivartalanítás, több problémát is megold.

Nincs ilyen lehetõség. Egyébként a rongyot szerinted mennyi idõ alatt szedné le a kan kutya ? Kb 1 perc.
Én biztos nagyon hü@e vagyok. Hogy jön a rongy a fogamzásgátláshoz? Egyébként nem lehet. Szukát el kell zárni, és vigyázni rá, amíg a tüzelés le nem zajlik. Ha nem tenyészállat, akkor pedig ivartalanítás, több problémát is megold.
Igaz állatbarát? Te tuti trollkodni jöttél ide ember.
Húzz a fejükre egy rongyot :D Nem tudom, hogy gondoltad, de azon átszivárog a dolog, még ha rajta is maradna, bár attól függ mire rakod. Náluk az ivartalanítás a jó megoldás.
Nem, nincs ilyen lehetõség.
Létezik fogamzásgátló tabletta, de a kutyák nem emberek nekik nincs szükségük a szexre, õk ösztönösen cselekednek! Náluk ugyanolyan hormon a tabletta és nem biztos, hogy hosszú távon jó, inkább ivartalaníttassátok a kutyát, jobb lesz neki is. A fogamzásgátló neve ovarid, de ez nem csak fogamzásgátlásra való hanem egyéb másra is.... Feltétlenül konzultáljatok állatorvossal, de én még mindig az ivartalaníttatást javaslom ha nem egy Tenyészkutya!
A tüzelõbugyi egy jó megoldás. Ha eltûri magán, ha nem akkor el kell zárni addig.
van kutyára is óvszer keress rá
ismerõsömék ha tüzelt a kutya akkor egy bugyót hordott benne tisztasági betéttel. a bugyóból csak a farkincája lógott ki. ebben az esetben a hozzáférhetetlenség miatt nyilván nem tudta volna befedezni egyetlen kan sem. de eü séténál nyilván nem hordta mert akkor nem tudta volna a dolgát végezni. ilyen esetben pedig mivel a "célpont" hozzágérhetõvé válik be is fedezhetõ a szuka.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Egyik ismerõsöm iskolából hazament, felhívott: az osztálytársai beszélgettek a Kutyákról, mi lenne ha Náluk is kitalálnának olyat, ami az embereknél van? Mondta, ha létezik ilyen, akkor holnap elmondja a többieknek. Nem tudtam válaszolni, és megígértem neki, utánajárok.
A tüzelõbugyi nem azért van, hogy megakadályozzuk a fedezést, hanem azért hogy a szuka ne vérezzen össze mindent a házban.
Micsoda ismerõseid lehetnek... :D Egyébként ez így nem megoldható. Rongyot nem tudom hova akartok tenni, mert az átázik és megtermékenyül a kutya, ráadásul a nemi szervükön sem maradna rajta és még ki is dörzsölné. Vagy én nem tudom, hogy lehetne ezt ronggyal megoldani. :DD Ha rákötöd a kutyára bugyiként, vagy akár tüzelõbugyit veszel rá, a kan simán letépi (bár van rá esély, hogy nem, hanem elkezdi csinálgatni úgy a szukát, csak épp nem tud behatolni, hanem simán lefolyik a cucc). Óvszert pedig nem lehet ráhúzni, mert a kutyáknál másképp vannak a dolgok. Eleve lejönne/elszakadna valószínûleg, mert ha valaki látott már kutyákat közösülni, az tudja, hogy elég gyorsan és intenzíven mozognak. A másik fontos dolog pedig, hogy a kutyáknál rengeteg az elõváladék és maga az anyag is, óvszerrel is folyna mindenfelé, simán megtermékenyíthetné a szuka kutyát. (Bocs, hogy nem fogalmaztam meg szebben, de már álmos vagyok. :D)
Amúgy ha lehetne, akkor az emberek nem költenének ivartalanításra és tablettákra, injekcióra stbre, hanem csak felmennének a padlásra, és boldogan szaggatnák szét a régi, szakadt ruhákat, aztán... :DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!