Találatok a következő kifejezésre: Szex a - lehet (1365 db)

Egyfolytában az jár a fejemben, hogy szex, szex, szex. Hogy lehet ezt kiiktatni? 20/L

Nincs pasim, és félek az idegenekkel való alkalmi kapcsolatoktól. :/

Legjobb válasz: Szexel.

Szexel.
A kérdező hozzászólása: ..ezt kár volt felhozni, nagyon sajnálom õket, ez egy borzasztó dolog, amit velük mûvelnek! Mindegy, azért köszönöm a válaszokat, legalább megpróbáltátok. :) bár, még egy kérdés.. mennyi esélye van, hogy egy fiú-lány barátság tönkremenjen, mert a lány szexbarátságot akar?:D
Ez attól függ, hogy késõbb ki mit akar kihozni belõle. Merthogy elõbb vagy utóbb az egyik fél többet akar, az borítékolható. És akkor jön az, hogy vagy lesz valami komolyabb, vagy az egyik fél csalódik. Onnantól pedig egy lépés a barátság elvesztése.
100%
14: Ezzel akarják biztosítani, nehogy megcsalja õket a nõ. Ez a férfinak nagy hátrány lenne, mert az apaság bizonytalan.
A kérdező hozzászólása: Ahelyett, hogy bíznának bennük, 12 éves korukban piszkos késekkel megcsonkítják õket érzéstelenítés nélkül.. ráadásul sok kislány bele is hal a szövõdményekbe. Aki meg nem, élete végéig fájdalmas lesz a szex, ráadásul meddõ is lehet a fertõzések miatt. Szerintem szörnyû, szerencsére már sok területen tiltják. (Bocsi, ez nem ide illik, de ez kikívánkozott :) )
Egyetértek veled. Én csak leírtam az okokat. :)
Szerezz egy barátot ;) 20/F
Én nem tudom, mi van abban rossz, ha itt vagy bárhol máshol látsz egy alkalmasnak tûnõ, komolyan vehetõ pasit, és szépen megbeszélitek, hogy semmi könnyûvérûség, semmi krválkodás: van egy hiány, töltse be. A baráti körödet hagyd ki ebbõl, az csak problémákhoz vezethet!
Én leszek a szexbarátod, ha akarod ;)
Szex segítségével. Amikor órákon keresztül ugyanaz a dallam megy a fejemben, úgy a legegyszerûbb túlesni a bajon, hogy meghallgatom. A fóbiák ellen a szembesítés hatásos, vagyis ezek a dolgok mûködnek :) 21F
Marékszám ott a sok fiú ingyen, ne panaszkodj. ;D
Egyébként a csiklógivágósdinál hatásosabb a fej eltávolítása.
MASZTURBÁLJ.
Akkor keress valakinek NEM alkalmi kapcsolatra, addig pedig kénytelen vagy magadon segíteni.
Maszturbálj, vagy pasizz be.
Szerintem kamu kérdés....
A kérdező hozzászólása: Hirtelen nem tudok normális kapcsolatra pasit találni.. ha egybõl lefekszem vele, könnyûvérûnek gondolna, pedig nem vagyok az, csak már ki vagyok éhezve a szexre. Kevés a maszturbálás, úgy érzem. De köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Akkor rávezethetnél még, hogy miért írtad ki ezt a kérdést. Tehát ismerkedni nem akarsz, maszturbálás nem segít, azaz lefordítva se egyedül, se párosan nem akarsz szexelni. Nagyjából le is fedted az összes megoldást, úgyhogy már csak az maradt, hogy süss egy jó lekváros buktát.
Jelentkezem:) Viccet félre téve: nem hiszem, hogy nem találsz jó és megbízható partnert - akár laza kapcsolatra - aki tiszta, nincs vele gond, és csillapítja ezt a vágyat. Tényleg nem hiszem... Ne mondd, hogy ebben az életkorban nem találsz normális jelentkezõket....
A kérdező hozzászólása: Azt kérdeztem, hogy lehet ezt az ingert kiiktatni, gondoltam más is küzd ilyennel, és tud rá valami spéci megoldást.. :D
A lobotómia elég spéci? :D
Spéci megoldást? Hogyne. Afrikában ingyen csonkolnak csiklót, már ha erre gondolsz. Az rendesen elveszi a nõk szexuális vágyát.
Melyik városból vagy? Tõlem nem kell félned! :) Volt már pár ilyen egy-többéjszakásom, és az ember amikor a másikkal beszél pl msn-en akkor érzi hogy megbízhat e a másikban. :) 28F

Jövőhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de ő idősebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet. Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszűzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szűz vagyok?

Minél hamarabbi válaszokat kérek! nem szeretném hogy látszódjon hogy még volt aktus.

Legjobb válasz: Én kérdeztem a korát...Tényleg nem neked való a szex szerintem se.20 évesen meg rohadjon le neki ha nem talál magának korabelit.Nekem akkor 18 és fél volt a barátnõm.Hova sietsz?Ti annyira misztifikáljátok a szexet,csak azt fogják fel kevesen közületek,hogy az nem csak jó lehet,az elsõ tapasztalatból meg lehet kimondottan rossz következmény.Na mindegy,ha lefekszel vele ne titkold el h neked ez az elsõ mert akkor talán máshogy áll majd hozzád és így lehet hogy még neked is jó lesz a végén.Ha eltitkolod magaddal szúrsz ki.

Én kérdeztem a korát...Tényleg nem neked való a szex szerintem se.20 évesen meg rohadjon le neki ha nem talál magának korabelit.Nekem akkor 18 és fél volt a barátnõm.Hova sietsz?Ti annyira misztifikáljátok a szexet, csak azt fogják fel kevesen közületek, hogy az nem csak jó lehet, az elsõ tapasztalatból meg lehet kimondottan rossz következmény.Na mindegy, ha lefekszel vele ne titkold el h neked ez az elsõ mert akkor talán máshogy áll majd hozzád és így lehet hogy még neked is jó lesz a végén.Ha eltitkolod magaddal szúrsz ki.
ésakkor mivan?:D amúgy ha aztírod a szexre, hogy "azt" ebbõl is láccik h baromi éretlen cvagy még és a szex nemegészen nekedvaló még
Na es ha az vagy? Egy 20 eves sracnak attol csak izgalmasabb, ujabb trofea leszel neki ;] Bar egyebkent ha ez bekovetkezik koztetek, annak mar neve van, es a torveny bunteti. De ti tudjatok.
Csináljátok ruhában, akkor nem fogja látni!
Mennyivel idõsebb?Ja amúgy akkor te már nem vagy szûz, nem?És az miért lenne baj ha látná hogy az vagy?
Kapcsoljátok le a villanyt!!!
Addig vagy szûz ameddig egy hatalmas farok beléd nem áll, tõk 8 h kiszakadt-e vagy sem. És honnan tudod hogy kiszakadt?
Szánalmas, hülye kis p*csa vagy. DE legalább menõnek tartanak a barinõid. Pusztulnátok el!:) Remélem, sokat segítettem.:)
Olvastad a Rómeó és Júliát?? Méghogy nincs szex benne. De elõtte összeházasodtak! Júlia emlékezetem szerint 13 éves volt. De ez tényleg egy agyszülemény, bár a kor jegyeit viseli magán. A kérdezõ is. Hány pasi fogdosta már meg 15 éves korára? Elszáll az agyam.
Lehet hogy a kor jegyeit viseli magán az a mû, de környörgöm!!!!! 500 évvel ezelött volt!!!!!!
Mindig is ilyen nõt szerettem volna......verni.
nem tudsz mit tenni úgyis megtudja! Atyaééééég milesz?! : O Te dolgod és nyugottan valdbe h szûz vagy! avagy hisz hülye csitrinek akit könnyú megkapni...
A kérdés vége (amikorra mindenki elfáradt): "Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszûzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szûz vagyok?" A helyes válasz: semmit. Bónusz: szerintem is fiatal vagy, ezért mindig jó, ha kétszer meggondolod. A tapasztalatok szerint a túl kései elsõ élmények gyakrabban jobbak, mint túl fiatalon, akármilyen fickóval is.
egy jó javaslat: kúrasd meg magad aztán jelentsd fel, ez a jó recept. sok sikert, szorítok neked. de te egy mekkora.....15 évesen egy 20 évessel, bár akkora lenne neki hogy ha bele teszi a nemi szervedbe akkor a manduláidat csiklintaná vele. na ezt kívánom.
te most kamuzol!!!a kérdésben az van :'jövõhéten leszek 15', az eggyik válaszodban viszont az van hogy 20!!!(mond má meg meik igaz te hülye!
te bolond! (elõzõ)nem látod hogy a pasija 20 !
tutitipp: szoríts egy sapkát a két térded közé, tuti nem veszi észre, hogy nem vagy szüz. Amúgy mért is akarsz te mindent odaadni valakinek, akinek azt sincs bizalmad elmondani, hogy nincs szûzhártyád? Nem értem, hogy mért kell olyannak odaadnod magad, aki még ráadásul nem is a barátod?! Mindegy, mindenki maga tudja, hogy cseszi el az életét.. Egy életre megsebzödsz, ha hülyeséget csinálsz. Hogy nézel utána a leendö szerelmed szemébe? Bocs, majdnem 15 évesen tüzeltem, éshát megdugattam magam az elsö szembejövövel... Hát...
A kérdező hozzászólása: azok válaszát kérem akik képesek normális választ adni a kérdésemre!!!!!!
Igen, de a Rómeó és Júliában mindketten kiskorúak, itt meg nem és abban nincs is szex
16:02-es válaszoló. Akkora baromságot írtál..... Lehet hogy a Rómeó és Júliában 14-15 évesek játszottak, de az csak egy színdarab istenem :DD Az nem megtörtént mû, csak kitaláció. Ne legyél már ennyire zakkant. Amúgymeg ha arra gondoltál, hogy abba korba már gyereket neveltek akkor elárulom neked... Kb 4-500 évvel elõrébb járunk ;)
A kérdező hozzászólása: hahaha miylen vicces.... ugy értettem hogy ne vegye észre...
A kérdező hozzászólása: 20 éves és nemtudja hogy még azt nem csináltam
A kérdező hozzászólása: köszi végre egy hasznos válasz:)
Mért nem lehet megadni a kérdésre a választ? Nem kioktatást kér! amugy meg minnél jobban mondjátok neki hogy ne meg stb....megfoglya csinálni mert akarja!!!!!!
épphogy megvallhatod neki, hogy tapasztalatlan vagy, de vágysz a tanulásra :) a huhogóknak meg annyit, hogy a Rómeó és Júlia is 15 évesekkel játszódik. Szóval, sok sikert neked kis 15 éves felfedezõ!
15:57:Nem, a törvény ezt sajnos nem bünteti, nézz csak utána, 14tõl létezik a kölcsönös beleegyezés kategória. 16:02:Igen csak tudod a Rómeó és Júlia romantikus mû.Ami feltételezi a szerelmet, na errõl itt szó nincs.Amúgy kinek a válasza volt hasznos?
A kérdező hozzászólása: köszi:) és azért tettem fel a kérdés mert meg szeretném csinálni:)
A kérdező hozzászólása: a 15:55ösnek:)
s egy úgy rib*nc csillaga villant fel az égen.
A kérdező hozzászólása: kössz...
"Jövõhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de õ idõsebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet." Hát ez alapján mit vársz, mondd? HOgy gratulálni fogok? Szüleid biztos büszkék rád.
A kérdező hozzászólása: megoldódott nem tettem meg vele:) így volt a helyes:) és én nem vagyok az a 15 éves akire gondoltok hogy megkuratja magát az elsõ pasival..én úgy szeretném ha minden tökéletes lenne. azthittem vele azlesz de nem lett volna:) köszi a válaszokat!

Anyám szerint efy asszonynak kötelessége a férjével lefeküdni és a szexhez sosem lehet fáradt. Igaz ez?

Legjobb válasz: ?? Régen így tartották, de akkor a nõk megbecsülése mélyen a béka hátsója alatt volt. Szerintem manapság meg az a fura, ha egy nõ úgy éli meg a szexet, hogy asszonyi kötelesség, szétteszem a lábam és ennyi. A nõknek is vannak a szexben igényei, illetve olyan is, amikor tényleg nincs ráhangolódva. Ezt egy normális férfinak el kell fogadni. Most nyilván nem arról beszélek, amikor a nõnek 2 éve fáj a feje, vagy azóta fáradt és semmi szex. Ott vmi más baj van, ha ennyire nem kívánja.

Nem igaz, de egy átlag pasi amúgy is csak heti kétszer szexel. Olyan társat érdemes választanod akivel egy hullámhosszom és a libidótok is hasonló. Akivel meg nem vagy egy hullámhosszon és sokkal gyakrabb akar együttlétet avval nem érdemes tartós kapcsolatot létesítened.
?? Régen így tartották, de akkor a nõk megbecsülése mélyen a béka hátsója alatt volt. Szerintem manapság meg az a fura, ha egy nõ úgy éli meg a szexet, hogy asszonyi kötelesség, szétteszem a lábam és ennyi. A nõknek is vannak a szexben igényei, illetve olyan is, amikor tényleg nincs ráhangolódva. Ezt egy normális férfinak el kell fogadni. Most nyilván nem arról beszélek, amikor a nõnek 2 éve fáj a feje, vagy azóta fáradt és semmi szex. Ott vmi más baj van, ha ennyire nem kívánja.
Ez baromság. Ráadásul egy fadarabbal nem valami jó a szex.
Jajj istenem..mert akkor nem lépnek félre....lányok, nõk , asszonyok... felejtsük már ezt a beidegzõdést hogy úgy beszélünk a férfiakról mintha valami állati ösztönnel felszerelt agyatlan lények lennének... egy férfi nem lép félre ha nem akar, nem kényszeríti az asszonyt szexre hogy kiürítse a puttonyt... egy férfi eléri hogy szeresse és tisztelje a felesége/barátnõje/menyasszonya és egy hullámhosszra kerülnek és mind a ketten akarják a másikat...szerintem...
Anyád nem lehet valami boldog ember.
Nem kötelessége. Ha nem szeretné, akkor ne kényszerítsd! Persze régebben úgy volt, hogy a férfi azt mondta, hogy szex lesz, akkor a nõnek nem volt beleszólása, muszáj volt engednie a férjének. Mára már ez elég sokat változott! Szóval nem igaz.
Anyád muszlim? :)
7. vagyok. Még azt kihagytam, hogy akkor van már baj, ha hosszabb ideje a nõnek a feje fáj, fáradt vagy egyéb kifogásokat keres. Ilyenkor nem jó erõltetni, sõt komolyan el kell beszélgetni a kapcsolatról.
Ez nagyon jó vicc :D:D
Na jó most végigolvastam. Vicces kommentek vannak. Efy asszony xD "Hát nekem nem tud kedvet csinálni a párom mert ha ránézek nemhogy a szextõl de még az élettõl is elmegy a kedvem." Miért mentél hozzá? Szavaidból kiindulva arra gondolok hogy nagyon megváltozott, de tudod nem minden esetben egy embert szánt az ég egy nõnek egy életre. Nyugodtan válj el, mert ezt így nem lehet és találni fogsz magadhoz valót is. A gyerekeknek lesz apjuk akkor is ha különmentek. Bízd rá õket késõbb is és egymás elõtt ne szidjátok a másikat, tehát a gyerekek ne érezzenek túl sok feszültséget, a ház meg megoldható, akármi is a helyzet, ez csak kifogás. Lépned kell, de nem feltétlenül azonnal. A 14-esnek, yudának meg azt üzenném hogy jól félre értette azokat a mondatokat. A dogmatikusság amúgy is káros, de az idézetek nem arra utalnak, hogy más szexuális étvágyú pároknál az egyiknek be kellene hódolnia, ez keresztény eszmékkel is szembe menne.
A kérdésed elsõ része igaz lehet. Egy férj joggal várhatja el, hogy a felesége elõbb utóbb lefeküdjön vele. Az talán nem ennyire igaz, hogy mindíg, és minden alkalommal, amikor a pasira rájön a lefekhetnék..De azért az ellenkezõje ( mármint hogy sohase) se jogos. Mert mindíg nem fájhat a feje, meg nem lehet bedaurerolva a haja...Szal néha azért dugnia kell...
El sem olvastam a többi kommented mert rögtön az elsõ válaszod ez volt: "De már másoktól is halottam. Mert így nem lépnek félre." Te nem fogtál fel semmit abból amit írtak az elsõk is? Aki félre akar lépni az félre fog. Sõt olyan pasi is van aki kevesebbszer akar szexet mint te. A hûség az nem ettõl függ, sõt ha elnyomod magad akkor könnyebben találsz olyan pasit aki megcsal mert õ is csak azt fogja érezni rajtad hogy rád nem érdemes figyelni mert te magad sem törõdsz magaddal.
Ha egy férj vagy feleség "hájas disznó" lesz, ott mlind2 hibás. Miért hagytad, hogy a férjed ilyen legyen? Es normális kapcsolatokban nem igaz, hogy nem lehet fàradt lenni!
Hm... anyukadnak igaza van :)
üdv a XXI. században... Nem kötelesség a szex, de baromira nem értem, hogy 1. miért mentél hozzá, 2. miért vagy vele, 3. anyádnak mi a retekért kell tudni arról, mennyit dugtok. Illetve nem dugtok, részletkérdés. Én pl nem szeretem a szexet, ha van, akkor jólesik, de nem vicc, bármeddig kibírnám nélküle. A férjem szintén. Mivel ezt tudtam magamról, olyan párt kerestem, akinek hasonlóak az igényei, mint nekem. Nálunk mûködik már 17 éve, nem csaltuk meg egymást, mert mindkettõnknek jó így. Amikor beteg voltam, és egy évig semmi nem volt, azt is túléltük együtt.
o.o O.O Bármeddig? ... nem szeretni a szexet o.o Hûha... Na ebbõl is látszik mennyire mások az igények. De amúgy ha valaki nagyon nem szereti az már frigiditás.
*és mélyen gyökerezõ okai vannak.
pont ugyanolyan mélyen gyökerezõ oka van, mint annak, ha nem szereted a zsíros kenyeret. Egyszerûen nekem sokkal fontosabb volt mindig a lelki oldala a kapcsolatoknak, mint a testi, ennyi. Élvezem a szexet, de nem ez irányítja az életem és a kapcsolataimat. Ugyanakkor baromira nem értem, miért rináylnak mások azon, hogy jaj, hát a héten nem volt kettõ, biztos megcsal, nem szeret...
A zsíros kenyér azért nem éppen hasonló dolog, hm azért érdekes, de lehet hogy csak nekem mivel én teljesen más vagyok. Pont erre írtam hogy mindenki más, de azért meglepett a dolog. Számomra az izgalom, erotika érzékiség és hasonló dolgok fontosak, de természetesen szárazabb emberek is kellenek hisz a világ így teljes.
Nem. Anyád leragadt valahol 200 évvel korábban.
A szex nem kötelesség, hanem egy közös vágy, melynek célja a kölcsönös örömszerzés. AMennyiben nem vágyik rá mindkét fél, értelmét veszti...
"ha egy hájas disznó lenne a férjed te sem ezt mondanád." Bocs, de szerintem te sem úgy nézel ki mint 20 évvel ezelõtt!!! A közönséges stílusodtól ahogyan a párodról beszélsz, meg egyenesen hányok!!
sajnalom De minden kapcsolatot fel lehet razni es ujra lehet ebreszteni gondolj vissza az elso par evre milyen jo is volt vele.
A kérdező hozzászólása: A gyerekek és a ház miatt.
A kérdező hozzászólása: De már másoktól is halottam. Mert így nem lépnek félre.
A kérdező hozzászólása: Olyan párt kell keresni akivel egy hullámhosszon vagyunk. De húsz év alatt mindenki változik.
Nem ismerem Efy asszonyt, nem tudom, náluk mi a szokás, de a legtöbb párkapcsolatban 2 fél együtt dönti el, mikor szeretkeznek. Max. egy kur.va nem lehet sosem fáradt a szexhez.
természetesen mindenki változik, de ha hasonló az alaptermészetük/gondolkodásuk/világnézetük akkor ez nem lesz ANNYIRA kirívó hogy ne tudj alkalmazkodni ha tûz-víz kapcsolat vagy alá-fölérendelt a viszony akkor viszont nagyon el tud vadulni a kapcsolat akár 3-4 év után is
Keresztény ember vagyok és emiatt tudom, hogy a bibliából származik a gondolat. Ha megengeditek beollózom az ide vonatkozó részt, ami nem durva és nem kegyetlen kényszerítésre hivatott alkalmazni, hanem két dolgot feltételez legalább. - a házaspár szeretetben él és akar élni - más a szexuális étvágyuk I. Korintus levél:7:2 De a paráznaság miatt minden férfiúnak tulajdon felesége legyen, és minden asszonynak tulajdon férje. 3 A feleségének adja meg a férj a köteles(szükséges) jóakaratot(hajlandóságot); hasonlóképpen a feleség is a férjének. 4 A feleség nem ura a maga testének, hanem a férje; hasonlóképpen a férj sem ura a maga testének, hanem a felesége.
Hát, ha valaki eszerint él, akkor el lehet képzelni, hogy mennyire kielégítõ a szexuális élete. mármint a nõnek, mert a férfinek nyilván az :D Sajnálatra méltó, mert azt feltételezi, hogy a szeretkezés célja a férfi öröme kizárólag. Nos, a mi kapcsolatunkban ez nem igaz. Bár általában elmondható, hogy amikor a férjemnek kedve van hozzá, akkor csinál hozzá nekem is kedvet :) De mondhatnám, hogy most fáradt vagyok, és inkább ne, biztos nem csalna meg ezért. (Ez micsoda hülyeség már egyébként is) Az más tészta, hogy annyira jó vele az együttlét, hogy bármikor kapható vagyok rá. De ettõl még a szex semmiképp sem kötelesség. Se a nõnek, se a férfinak.
A kérdező hozzászólása: Gondolom ha egy hájas disznó lenne a férjed te sem ezt mondanád.
hát ha már így beszélsz a férjedrõl akkor ott nem a szex lesz a legnagyobb probléma....
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nem tud kedvet csinálni a párom mert ha ránézek nemhogy a szextõl de még az élettõl is elmegy a kedvem.
Nem, nem hájas disznó, bár tudod van, aki a mackós pasikat szereti. Ízlések és pofonok. Másnak lehet, hogy nem jön be az én férjem, míg nekem nagyon. Jól választani tudni kell. Nekem sikerült. De ha nem sikerült volna, nem az lenne a megoldás, hogy szétteszem a lábam, mikor neki kedve van. Mondjuk ha vallásos család vagytok, akkor nem fér bele az értékrendetekbe a válás. De ha olyan nagyon hívõ valaki, akkor meg ne érezze megeröltetõnek, hogy a Biblia írása szerint teljesítse a "kötelességét".
Én is úgy gondolom, nem vagy te fáradt. Egyáltalán szereted még a párodat? Vagy szeretted valaha is? Ha elmegy tõle az életkedved, miért vagy vele?
Én meg egy érzõ emberi lény vagyok, aki önállóan gondolkodik, és el tudom dönteni, van-e kedvem a szexhez, vagy sem...
Hat engem 25 ev utan sem kell kenyszeriteni en bizony soha nem vagyok faradt egy jo kis gyertyafenyes kettesben partyra Alig varjuk hogy vegre csond legyen a hazban. Mindig kiprobalunk valami uj dolgot es ha egyikunknek nincs kedve a masik gondoskodik hogy megjojjon a kedv. Soha nem utAsitom vissza a ferjem sot en is kezdemenyezek es gondosokom a hangulatrol zene gyertya olaj fehernemu. soah nem untuk meg meg egymast. Jol kell valasztani es a szexet rendszeressen gyakorolni kell nem csak este nappal is kedveskedni kell egymasnak.
Ez egy hül.yeség. Figyelj, engem SOHA nem csaltak meg! SOHA! De soha nem tettem szét a lábam, csak azért hogy a férjem megkapja amit akar! Nem tárgy vagyok! Soha nem engedtem volna, hogy bárki is annak tekintsen...így soha nem is tette senki! 47/nõ

A Párom egyre kevesebbszer kivánja a szexet? Miért lehet ez? :-/

Fél éve vagyunk együtt és általában csak hétvégente 1-2 alkalommal tudunk találkozni akkor minden szép és jó... de mikor kicsit többet tudunk együttlenni 2-3 alkalom után egyszerüen nem akarja. Miért van ez? Talán megun? Vagy nemszeret már? Nemértem :-/ (tegyük hozzá elég nagy szexuális étvágyal rendelkezem...:S:D) Nagyon szeretem és nagyon jóvele csak néha kevés :(

Legjobb válasz: Az teljesen normális, hogy nem mindeki egyforma sokszor kivánja a szexet, a "napi legalább egyszer" egy hülye elvárás, a szex ne teljesitmény legyen, hanem örömszerzés. (Ez éppen olyan, mintha megszabnák, hogy naponta mennyit és mit kell enned, se többet, se kevesebbet, se mást nem ehetnél - gondolj bele!) HA "kötelezö", akkor már régen rossz. Sokaknak böven elég hetente egyszer-kétszer, ezt egy párkapcsolatban meg lehet beszélni. Ha neked többször van rá igényed, akkor még mindig tudsz önkielégiteni, nem a másikat piszkálni.

Az teljesen normális, hogy nem mindeki egyforma sokszor kivánja a szexet, a "napi legalább egyszer" egy hülye elvárás, a szex ne teljesitmény legyen, hanem örömszerzés. (Ez éppen olyan, mintha megszabnák, hogy naponta mennyit és mit kell enned, se többet, se kevesebbet, se mást nem ehetnél - gondolj bele!) HA "kötelezö", akkor már régen rossz. Sokaknak böven elég hetente egyszer-kétszer, ezt egy párkapcsolatban meg lehet beszélni. Ha neked többször van rá igényed, akkor még mindig tudsz önkielégiteni, nem a másikat piszkálni.
párja a zokninak van, ha azt írnád hgy barátod vagy barátnõd akkor talán könnyebb lenne segíteni.
Fiú, vagy lány a párod? Hány éves?
ma 08:26 Ott a pont!
ott a telitalálat 8 26!
A 8:26-os vagyok - köszi a pontokat! Látom, mások is gondolkodnak igy! Nekem ez a rendszer jól müködik már huszonpár éve.

Szerintetek Szex barátságból lehet szerelem a fiú részéről? Akivel történt vagy ép ilyen helyzetben van írjon privit és részletezem történetemet 23L!?

Legjobb válasz: részletezd! :) sztem amúgy abszolút létezik szex barátságból, sose értettem azokat akik tagadják ezt .... nálunk is nagyon is jól mûködött, sõt mondhatnám, az volt az igazi!!

részletezd! :) sztem amúgy abszolút létezik szex barátságból, sose értettem azokat akik tagadják ezt .... nálunk is nagyon is jól mûködött, sõt mondhatnám, az volt az igazi!!
Ez engem is érdekelne! :) Ha kaptál valami értelmes választ megköszönném ha megírnád nekem :)
Én is kíváncsi vagyok, hasonló cipõben járok.
mi másfél hónapig csak szex miatt találkoztunk és jártunk össze. utána összejöttünk és már lassan fél éve együtt vagyunk
na igen, de én azt tartom baráti szexnek amikor amolyan párként nem jöttök össze, maradtok nagyon jó haverok, és közben megy a szex is ... én ezt megtapasztaltam, és bárki bármit is mond, nincs ennél jobb!!
De van jobb, ha összejönnek.

Millyen érzés a szex? Mit lehet érezni szex közben?

Legjobb válasz: olyan mint Laptop internet nélkül...

olyan mint Laptop internet nélkül...
Melyik félnek?Fiú vagy lány vagy?Fiúval vagy lánnyal akarod csinálni? :D
mintha hokiznál, csak a kezed helyett növel csinálod. hasonlit a szex érzéséhez, nem jobb nála, de nem is rosszabb.. hülyeséget kérdeztél az a lényeg
szex után fõz.
Alapvetõen az kell, hogy megértse a fiúkat. Tudjon ígérni nekik szeretetet (khm, testit), de tegye világossá, hogy neki is vannak igényei, hogy õ egy modern lány, aki pontosan tudja, mit akar, és arról is van fogalma, hogy ezt hogyan érhetné el. Igen, ez egy kicsit könnyûvérûnek hangzik, de nem kell direkt lengén öltözködni, elég, ha érezteted, hogy te határozott ember vagy. És persze a külsõ nagyon fontos. A szépségnek vannak tipikus jelei: hosszú haj, vörös rúzs, stb.
mindkettõ a testbeszéded jellemzi, a kedves-vicces is és a dögös-sexy is. (valamint a kinézeted). olvass utána.
Nagyban számít, hogy milyen a tested:D Hiába öltözködsz szexisen, meg dögösen, ha közben elhanyagolt tested van...
dögös és szexi: öltözködjön úgy, hogy lehessen látni nõies vonalait, de emellett ribancos se legyen.kedves hogy leszel? ne ugass le másokat, légy megértõ stb...alap dolgok
A kérdező hozzászólása: kicsit elírtam a kérdés elejét, tehát: mi az a tulajdonság....
dögös és szexi nálam kb annyi, hogy debasz, milyen jó nõ, azonnal magam alatt akarom látni. a kedves, vicces pedig érthetõ
A kérdező hozzászólása: és külsõben ez nálad mit takar?:)
dögös és szexi...ezt inkább a külsõre szoktam mondani. a kedves, vicces pedig jó belsõnek számít.
Nem kell feltétlenul hosszú hajnak lenni....a rovid haj is tud szexi-s lenni

Ez normális, hogy ennyire kívánja a szexet velem? Lehet, hogy csak arra kellek neki? Lehet, hogy egy kicsit gyorsan történtek az események, de ettől függetlenül még tisztelhet és komolyan is gondolhatja velem?

A barátommal január óta vagyunk együtt. (Mi távkapcsolatban vagyunk.kb 300km van köztünk, igy a találkozások között jó néhány nap is eltelt.) Én 22 ,? pedig 28 éves. A kapcsolat els? id?szakában a barátom nagyon romantikus, figyelmes volt velem.Nagyon szép üzeneteket kaptam t?le,mindennap felhívott,aztán mondta nekem hogy lehet én vagyok az akit keres és komoly kapcsolatot akar stb.. Az els? találkozás is nagyon jól sikerült,akkor csókolt meg el?ször, de más nem történt. Viszont a második találkozáskor kicsit közelebb kerültünk egymáshoz,orálisan elégítettük ki egymást- de szex az nem volt. Szexre a harmadik találkozáskor került sor. Nekem ? volt az els?. Aztán ezek után azt vettem észre hogy kicsit mintha megváltozott volna már nem hívott annyit, nem irt romantikus üzeneteket, de a szex nagyon érdekelte.,és minden találkozáskor kezdeményezte. Olyan üzeneteket írt már amiben már csak a szexr?l volt szó, hogy mennyire kíván már stb.. Lehet, hogy egy kicsit gyorsan történtek az események, de ett?l függetlenül még tisztelhet és komolyan is gondolhatja velem? Én belé szerettem és fontos nekem.

Legjobb válasz: sztem csak megszrzett és inkább a szexre pályázik de attól még szerethet..

sztem csak megszrzett és inkább a szexre pályázik de attól még szerethet..
ettõl még lehet... az elsõ 1 évben párom is csak állandóan szex, szex és szex, igaz nem voltam ellene...aztán változott kicsit, most romatikus bújós lett vagy másfél éve... második randiig álltuk meg hogy ne másszunk egymásra...bár szûz egyinkõnk se volt 22/L
Az én párom is minden találkozáskor kezdeményezi a szexet, pedig mi heti 4 napot együtt tudunk tölteni!! Ez természetes, és normális!! De amikor találkoztok akkor csak szexeltek egyet, és mentek is? Vagy azért töltötök idõt egymással egyébként is? Mert ha igen, akkor sztem nincs baj! De ha csak szexelni jártok össze akkor az nem jó!
Minden normális lány az ilyen hülyeségen 16 éves korában átesik... többek közt ezért is nem jó tartogatni a szüzességet..

22éves vagyok. Merevedési problémáim vannak. Igazából csak az előjátékot kivánom nagyon a szexben. Mi lehet ennek az oka?

Addig nincs is gon, de amint az aktusra kerül a téma egyszerüenm érdektelenség lesz urrá rajtam és ez a merevedésemre is kihat. Segitsetek mi lehet a probléma? A lányt kivánom nagyon és amig csókolozunk simogatjuk egymást emg ilyenek végig merev a nemiszervem!

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy tudat alatt félsz attól, hogy nem tudsz megfelelõen teljesíteni.És minél többet görcsölsz azon, hogy miért nem mûködik megfelelõen a szex, annál jobban ráforgatod magad a témára.Páromnak is ez volt a probléma még a volt asszonnyal, o szexológushoz járt, mert benne volt az az érzés, hogy nem tud megfelelõen teljesíteni.Igazából ezt a problémát közösen kell megoldanotok.Talán gondolj másra, az elõjátékra, vagy olyan pozokra amit szeretsz,mondd meg a partnerednek, hogy kényeztessen hosszabban.Ne félj semmitol csak engedd el magad és hagyd hogy torténjenek a dolgok maguktol.Ha mégse sikerül ne keseredj el.Elobb-utobb biztos fog.Esetleg felkereshetsz egy orvost is, egyáltalán nem ciki, nem csak neked vannak ilyen problémáid, hanem nagyn sok pasinak, de te legalább megtetted az elso lépést a megoldás felé.Remélem tudtam segiteni neked:) (A szex az élvezetekrol szol,nem maraton) Irdd már meg, hogy mire jutottál.Sok sikert. egy tapasztalt csaj,aki nem orvos:)

Szia! Lehet, hogy tudat alatt félsz attól, hogy nem tudsz megfelelõen teljesíteni.És minél többet görcsölsz azon, hogy miért nem mûködik megfelelõen a szex, annál jobban ráforgatod magad a témára.Páromnak is ez volt a probléma még a volt asszonnyal, o szexológushoz járt, mert benne volt az az érzés, hogy nem tud megfelelõen teljesíteni.Igazából ezt a problémát közösen kell megoldanotok.Talán gondolj másra, az elõjátékra, vagy olyan pozokra amit szeretsz, mondd meg a partnerednek, hogy kényeztessen hosszabban.Ne félj semmitol csak engedd el magad és hagyd hogy torténjenek a dolgok maguktol.Ha mégse sikerül ne keseredj el.Elobb-utobb biztos fog.Esetleg felkereshetsz egy orvost is, egyáltalán nem ciki, nem csak neked vannak ilyen problémáid, hanem nagyn sok pasinak, de te legalább megtetted az elso lépést a megoldás felé.Remélem tudtam segiteni neked:) (A szex az élvezetekrol szol, nem maraton) Irdd már meg, hogy mire jutottál.Sok sikert. egy tapasztalt csaj, aki nem orvos:)
Fel kell tenni egy látszólag nem egészen idevágó kérdést is: Mennyit találkoztál eddig pornóval, és milyen "erõsségûvel"? Avagy nézel-e rendszeresen pornó/szexújságot, vagy ~filmet? Aki rendszeres 'fogyasztó', gyakran csak a 'minõségi' elõjátékot akarja. Persze ez csupán egy felvetés. Ha mégis így állna a helyzet, akkor abszolút fel kell hagyni a pornó/szexfilm vagy újság rendszeres nézésével. 3 hónap, és minden rendbejön, az ágyban is(persze ez férfifüggõ, de egyenlõre 3 hónap a hivatalos 'gyógyulási' idõ)

Nem kívánom a szexet! Mi lehet a gond?

31 éves vagyok, imádom a páromat, viszont a szexet nem kívánom. Régebben akár naponta többször is maszturbáltam, ha nem volt párom, ha volt. Már nem is emlékszem mikor is csináltam utoljára. Párom meg szexelne, de én nem akarom már a gondolattól rosszul vagyok. Mi tehetek? Nem akarom elveszíteni a páromat egyébként lassan 2 éve vagyunk együtt. És rosszindulatú hozzászólásokból nem kérek rossz nekem így is!!! Köszönöm!

Legjobb válasz: Fogamzásgátló!!!! Nekem is ez volt!!!!!! Fél év után már undorodtam a szex gondolatától is...Most is szedtem, de most is ugyan ez pedig faltam a szexet! Azt hittem velem van a baj...Nem, ez a szar teszi tönkre a szervezeted.

Fogamzásgátló!!!! Nekem is ez volt!!!!!! Fél év után már undorodtam a szex gondolatától is...Most is szedtem, de most is ugyan ez pedig faltam a szexet! Azt hittem velem van a baj...Nem, ez a szar teszi tönkre a szervezeted.
Aszexuális lettél, kész vége. Fogadd el, hogy épeszû férfival nem lesz többet dolgod. Akárki akármit mond a jó szex az alapja egy jó kapcsolatnak.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, igaz Nõ vagyok
Fogamzásgátló? Elvileg az csökkenti a vágyat. Meg próbálj ki valami vágyfokozót!
A kérdező hozzászólása: lassan fél éve szedek fogamzásgátlót, milyen vágyfokozóra gondolsz?
pasi vagy vagy nõ? csak mert nem mindegy...
A kérdező hozzászólása: És mit teszel ellene?
Amióta fogamzásgátlót szedek azóta én se nagyon kívánom..szerintem ez a gond.
Abbahagytam a fogamzásgátlót, mert olyan méreteket öltött ez a dolog, hogy már be sem nedvesedtem. Megszakításos+pharmathex hüvelyzselé.
én is abbahagytam a fogamzásgátlót, mert egyáltalán nem kívántam a szexet. abbahagytam, rá kb egy hónapra újra el kezdtem kívánni, azóta le sem lehet lõni :D megmentette a kapcsolatomat!
Elõzõek már adtak tanácsot, próbálj leállni a fog. gátlóval. Valamit muszáj lesz tenned, mert nem várhatod el a párodtól, hogy mostantól szexmentes életet éljen, de neked sem hiszem, hogy jó így. 26F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!