Találatok a következő kifejezésre: Szex a - (14317 db)

Srácok, volt már olyan, hogy sokkal hamarabb megtörtént az első szex a barátnőtökkel, mint előzőleg gondoltátok volna?

Az első barátnőmnek nagyon sokáig kellett udvarolnom, mire célhoz értem, igaz, ő még szűz volt. a második kapcsolatomban már másként történt. Összejöttünk és az első héten úgy adódott, hogy este felugrottunk hozzá. Csak mi voltunk és én már régen voltam lánnyal, szóval elkezdtem nyomulni rá. Abból indultam ki, hogy majd úgyis leállít, ha túl messzire megyek, de ez nem történt meg, szóval megvolt a szex. Kicsit meglepődtem, de örültem is neki. Semmi rosszat nem gondoltam róla, amúgy sem vagyok olyan, még sokáig együtt voltunk. Veletek történt már hasonló?

Legjobb válasz: Amúgy ha 'tapasztalt', (tehát legalább 1-2 megelõzõ kapcsolatot, melyben volt szex) emberek jönnek egymással össze, ott rohadt gyorsan megtörténik az elsõ szex többnyire. Néhány találka, és már pikk pakk egymáson izzadnak.

Amúgy ha 'tapasztalt', (tehát legalább 1-2 megelõzõ kapcsolatot, melyben volt szex) emberek jönnek egymással össze, ott rohadt gyorsan megtörténik az elsõ szex többnyire. Néhány találka, és már pikk pakk egymáson izzadnak.
egyéjszakás kaland is számít?
csak ilyen történik
A kérdező hozzászólása: Elfogadható az is, de csak akkor, ha kialakult belõle a kapcsolat. De itt elsõsorban arra gondoltam, amikor normál módon kezdõdött az együtt járás és hamarabb történt meg a szex, mint ahogyan várható lett volna.Tehát egy-két hónappal számoltatok és egy, max. két hét alatt sikerült.
A kérdező hozzászólása: Tetro, ezt hogy érted? Akkor ez egyáltalán nem olyan ritka, mint azt gondoltam?
20 éves korom óta nem volt olyan barátnõm, akivel az elsõ egy-két napban ne történt volna meg az elsõ szex
egymáshoz izzadnak:) ))) ez tetszik!!

Milyen egy ideális szex a férfiaknak?

Legjobb válasz: " Egy ideális szex " olyan, amilyen egy férfi ideálja a szexrõl -> minden férfinak más lehet az ideális szex. Pont úgy, ahogyan egy nõ szexuális igényei is különböznek. Ez nem gravitáció- vagy energiaképlet, hogy csak egy van és az minden esetben érvényes.

" Egy ideális szex " olyan, amilyen egy férfi ideálja a szexrõl -> minden férfinak más lehet az ideális szex. Pont úgy, ahogyan egy nõ szexuális igényei is különböznek. Ez nem gravitáció- vagy energiaképlet, hogy csak egy van és az minden esetben érvényes.
nekem az az ideális ha a barátnõmet is ki tudom maximálisan elégíteni sokkal fontosabb nekem az hogy neki jó legyen min a saját kielégülésem .
Ha utána hazamegy a csaj...
A kérdező hozzászólása: mármint ti mit gondoltok, nektek milyen az ideális?
Csatlakozom az elõttem felszólalóhoz. Annyit tennék még hozzá, hogy ez nálam akkor mûködik igazán ha kölcsönös a cél.
Nekem például az ha orálisan elégítem ki a barátnõmet és ezt mindent elsöprõ orgazmussal fogadja. A dugás nem érdekel, csak azért csinálom mert azt is élvezi és igényli.

Amelyik férfinak nagyon fontos a szex, az nem képes elfogadni egy kapcsolatpt addig amíg nem győződött meg arról, hogy jó a szex a csajjal?

Legjobb válasz: Én nõ vagyok, akinek fontos a szex egy párkapcsolatban, és én sem tudnék komolyabb kapcsolatot elképzelni, amíg meg nem gyõzõdtem róla, hogy jó a szex a partnerrel!

Én nõ vagyok, akinek fontos a szex egy párkapcsolatban, és én sem tudnék komolyabb kapcsolatot elképzelni, amíg meg nem gyõzõdtem róla, hogy jó a szex a partnerrel!
Amíg nincs szex, addig kapcsolat sincs.
Elfogadja, de ha nem jó a szex akkor tovább áll...
Igaza van a többieknek. A kapcsolat a szexnél kezdõdik. 24/N
A kérdező hozzászólása: De a szex mondjuk lehet attól is rossz , hogy a nõ nem képes elengedni magát , mert kapcsolatot szeretne az adott férfival , aki pedig habozik õt elfogadni .
22-es csapdája, de ebben az esetben én csak azt látom megoldásnak, ha a nõ mégiscsak elengedi magát...
Mi ez már? :D Én nõ vagyok és olyan nyugodt szívvel engedem el magam. Ez nem ismeretlen emberrel való szex, hanem azzal, akivel együtt akarsz lenni! Ettõl még õ elfogad, de tisztában kell lenni a másik szexualitásával.

A férfiak milyen lányokra mondják, hogy szexi a kisugárzásuk?

Már mondták nekem, hoy szép vagyok, aranyos, de nincs semmi kisugárzásom, vagy nagyon gyenge. Picit csendes, félénk, visszafogott vagyok, ez lehet a baj? A férfiak milyen lányokat találnak vonzónak?

Legjobb válasz: Szexi lányokra mondjuk hogy szexi a kisugárzásuk.

Szexi lányokra mondjuk hogy szexi a kisugárzásuk.
Magas, barna, egyszerû felsõ, farmer, kissé visszafogott...hmmm, magyarul nem rakod ki a melled a nagyvilágba, és nem flörtölsz mindenkivel aki szembejön. na ezért mondják a gyenge kisugárzást. A vagányságról meg annyit, hogy nem az a fontos. Inkább légy magabiztos, határozott, gyakrabban mosolyogj.
Van, akinek ez jön be, van, akinek más. Én pl elõnyben részesítem a visszafogottabb lányokat a vadóc stílussal szemben ;)
A kérdező hozzászólása: És ha én nem ilyen vagyok? Akkor játszam el, vagy mit kellene csinálnom? :)
Magabiztos nyerõ! Teli élettel az olyanok akiknek látszik hogy gond nélkül megmarkolná a farkat vagy csak kivenné a gatyából.
A kérdező hozzászólása: Hát, azt már mondták, hogy gyenge. Meg azt is, hogy legyek nagyszájúbb, vagányabb. Amúgy magas, barna hajú lány vagyok, általában farmer van rajtam valami csinos felsõvel. Csak tényleg elég visszahúzódó vagyok, akkor talán ez a baj.
Azt mondták, hogy semmi kisugárzásod, vagy ezt bebeszéled magadnak? Amiket felsoroltál azok jó tulajdonságok nincs azzal, semmi baj, hogy ilyen vagy. Rám konkrétan a magas, vékony, természetes vörös hajú lányok hatnak úgy, mint egy szíven rúgás. De ez mindannyiunknál más. Természet szempontjából pedig egyszerûen ne legyen r*banc.
A kérdező hozzászólása: De ha mondjuk valaki szép, csinosan öltözködik, de nem magabiztos, akkor az nem szexi? A magabiztosság a kulcs ezek szerint, jól értem?
szerintem a kisugárzás az nem megnevezhetõ légy magabiztos az a lényeg értem itt pl. h vannak olyan lányok akiknek nagy a szexuális kisugárzása csak rá kell nézni és már tudom is h jó az ágyban
olyanokra, mint Annácska - akinek egy félbevágott kuki alkotja az ajkait
Üzenem a másodiknak hogy kapja be a faszomat jó mélyen

Lányok, ti néha nem gondoltok arra, hogy jó lenne 3masban a szex? A párotokkal meg egy idegen csajjal, vagy egy haver csajjal?

Néha gondolok ilyenre, de csak kicsit ittasan tenném meg, de akkor se biztos. :)

Legjobb válasz: Én amikor maszturbálok gyakran arra izgulok fel, ha hármas szexrõl olvasok erotikus történetet vagy nézek videót. Élõben is kipróbálnám, de csak akkor, ha nincsen párom. És annak is örülnék, ha a másik két személy sem egy páros lenne, mert szerintem a hármas szex könnyen tönkrevághat egy kapcsolatot. Viszont kifejezetten erre a célra keresni embereket, velük egy ideig ismerkedni, aztán pedig kipróbálni a hármas szexet, ezt már szívesen megtenném. A két fiú-egy lány és a két lány-egy fiú felállás is izgat, remélem lesz alkalmam mindkettõt kipróbálni. Bár még nem volt barátom, de tudom, hogy ha lesz, megszakadna a szívem, ha más lánnyal látnám együtt. Ezért nem próbálnám ki a hármas szexet egy komoly kapcsolatban. *16/L

Én amikor maszturbálok gyakran arra izgulok fel, ha hármas szexrõl olvasok erotikus történetet vagy nézek videót. Élõben is kipróbálnám, de csak akkor, ha nincsen párom. És annak is örülnék, ha a másik két személy sem egy páros lenne, mert szerintem a hármas szex könnyen tönkrevághat egy kapcsolatot. Viszont kifejezetten erre a célra keresni embereket, velük egy ideig ismerkedni, aztán pedig kipróbálni a hármas szexet, ezt már szívesen megtenném. A két fiú-egy lány és a két lány-egy fiú felállás is izgat, remélem lesz alkalmam mindkettõt kipróbálni. Bár még nem volt barátom, de tudom, hogy ha lesz, megszakadna a szívem, ha más lánnyal látnám együtt. Ezért nem próbálnám ki a hármas szexet egy komoly kapcsolatban. *16/L
igen csak a párom + 1 másik f*szi + én
Régen sokat fantáziáltam errõl, de nekem "sajnos" érzelmek nélkül nem megy a szex, azt meg elképzelni sem tudom, hogy a võlegényemet "megcsaljam", vagy õhozzá érjen egy másik nõ(abban a percben nyírnám ki az illetõt).

Hogyan kezdeményezhetnem ugy a szexet a pasimnál, hogy az irto szexi legyen és rákattanjon egyből? Egyébként kicsit gátlásos vagyok.

Legjobb válasz: 20 ev felettiek vagyunk... es okes hogy szexi fehernemü de az mindig megvan..,és azt is tudom hogy nem fog visszautasitani. Konkret kezdemenyezes kellene mert abban vagyok picit félénkebb.

A kérdező hozzászólása: 20 ev felettiek vagyunk... es okes hogy szexi fehernemü de az mindig megvan.., és azt is tudom hogy nem fog visszautasitani. Konkret kezdemenyezes kellene mert abban vagyok picit félénkebb.
Egy váratlan pillanatba teperd le, kezd el csókolgatni és haladj lefelé. Ettõl biztosan egybõl rádkattan
Az elöttem szóló, nem a kezdeményezõ készséged kritizálta, bár a stílusa talán még nálam is kib++szta volna a biztosítékot. Najó, nálam azért nem. Elég a nárcisztikus megszólalásokból: Mind attól tartunk kicsit hogy szerencsétlenül vagy hülyén fogunk kinézni, ha csinálunk valamit és az rosszul sül el. Nah a legjobb a párkapcsolatban, hogy, ha szeret a barátod , akkor se fog hülyének nézni, hogyha tényleg az vagy, mert szeret. Úgyhogy bármi ami egy pohár boros este után már átfutott a fejeden, az jöhet nyugodtan. Élvezni fogja barátod is ;) Have fun!
Valószínûleg 20 év alattiak vagytok, ilyenkor (de még felette is) nem sok minden kell, hogy a pasi kívánja a szexet, de ha már szeretnél valamit tenni, akkor pl. vegyél fel valami szexis bugyit+trikót stb. és mássz az ölébe.
Nem csak gátlásos, hanem idióta is. Tipikus mai kor szüleménye típus. Ha a másik téged szeret, és azért van veled, mert valóban veled akar lenni, akkor ezt nem kell így megtervezni, és felkészülni. Jön az magától, és ebben a másiknak partnernek kell lenni. Amúgy is mindenki más szeret. De legyél te is ilyen idióta felfogású leányzó, akinek ha azt mondják, ugorjon be a kútba, beugrik, csak hogy az legyen rá mondva, ez egy jó csaj, ez egy jó b*szás. Az hogy meg a nevedre se lesznek kíváncsiak ilyen mentalitással, borítékolhatod.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Miert faj az neked, h van bennem annyi önzetlenseg, hogy szeretnek en kezdemenyezni a pasimnal? Nem kell mindig neki, szeretnek en is, csak nehezebben megy, mert gatlasos vagyok. Ha neked ez idiotasagra utal, akkor megmutattad az inteligencia szinted!
Ne haragudj, pasiknál-t olvastam.

Mennyire gondoljátok szexinek a vörös hajú férfiakat?

Nõk: Mennyire szexik a vörös hajú férfiak? Férfiak: Mennyire akadály az ismerkedésben a vörös haj?

Legjobb válasz: sztem aranyos, szexi is lehet, ha tetszik hozzá az arc. nekem negatívum semmiképp nem lenne. 24l

sztem aranyos, szexi is lehet, ha tetszik hozzá az arc. nekem negatívum semmiképp nem lenne. 24l
nekem nem tetszik!
A kérdező hozzászólása: Én tudnék belõlük szemezgetni :)
Nem tetszik...:/
Én szeretem:)
A kérdező hozzászólása: 5-ös: Minél többen mondják azt, hogy rondák, annál több marad nekünk :P

Szexi a köldök piercing?

Tudom, hogy sok Miss p*csának van, én nem ilyen típusú lány vagyok, de el lehetne ezektõl vonatkoztatni és csak azt elmondani, hogy igen vagy nem? :) kort is írjatok, köszönöm!

Legjobb válasz: Sokan annak találják, de szerintem semmi szexi nincs benne. 18/F

Sokan annak találják, de szerintem semmi szexi nincs benne. 18/F
Nem, szerintem már nem is divat, inkább ciki. Kb. 10-15 éve volt nagyon menõ.
Szerintem szexi. De ne oda tedd, mert könnyen ruhába akad, és onnantól állandó probléma forrás lehet :) Tipp: Tedd lejjebb ;)
A testékszerek közül csak a fülbevaló oké részemrõl, a többi valahogy nem vonz, persze nem gond, ha van.
Szerintem nagyon nem... Elõre megpecsételi sok fiú véleményét hogy milyen csajszi is vagy te...
Nem. 22F
NEM!
Szerintem igen nekem nagyon bejön
Szerintem szexi az ágyban, de utcán ne hordd olyan felsõvel amibõl kint van a hasad. Már nem divat (se a felsõ, se piercing), viszont idõsebb 25-30-as korosztálynak többnyire bejön.

Meleg srácok! Az első randi után mikor történt meg az első szex a pasitokkal? Nem gáz rögtön egy hét után kezdeményezni, utalni egy kis szexre?

Mi van akkor, ha a potenciális pasi azt hiszi, hogy valaki csak a szexre hajt?Nem fogja ezt hinni?

Legjobb válasz: Ebbõl nehéz szabályt csinálni...Nekem indult már kapcsolatom úgy, hogy elsõ este lefeküdtünk egymással, és úgy is, hogy vártunk elõtte 1-2 hetet...szerintem semmi gáz nincs benne.

Nekünk kb 2-3 héttel az elsõ személyes találkozás után volt az elsõ szex és utólag mindketten egyetértünk abban, hogy jobb volt, hogy nem kapkodtuk el. :) 23F m
HUMORrrHEROLD: Meg is ették õket!!!!444444!!!!négy
Ebbõl nehéz szabályt csinálni...Nekem indult már kapcsolatom úgy, hogy elsõ este lefeküdtünk egymással, és úgy is, hogy vártunk elõtte 1-2 hetet...szerintem semmi gáz nincs benne.
"mivel akadályozzák mások szellemi fejlõdését" Látom, a tiéd sikeresen megakadályozták :)
Humorherold, ki mondta hogy az utcán akarják csinálni?
Egyáltalán nem! Hány éves vagy?
Ezt inkább 4 fal közt kéne tartani! Nekem semmi bajom a homikkal (elvégre nem tehetnek róla), de nyilvánosan büntetném, mivel akadályozzák mások szellemi fejlõdését!
Várjuk meg a meleg felvonulás bírósági döntését! (gyerekeket vittek ki és elõttük fajtalankodtak)
Nem, én sem várnék vele sokat, az élet túl rövid.
A kérdező hozzászólása: 23, aktív és egyelõre kezdõ.Késõn ébredtem rá, hogy meleg vagyok :D

Szexi a cigarettázás?

Nekem annak tűnik és sehogysem tudom undorítónak látni, miért ? Pedig nálunk nem is dohányoznak a családban.

Legjobb válasz: Nekem nem szexi.

Nekem nem szexi.
Nálam kizáró dolog ha egy csaj cigizik
Utálom!
A száj miatt. Vagy láttál szép embereket dohányozni. Nézzél borostás sötétbarna sörszagú öreg kõmûveseket cigizni és nem lesz olyan vonzó. :D Amúgy a szaga, a másik lehelete, az elszínezõdött fogai bszottul undorítóak. 30F
Inkább undorító, mint szexi! Akár fiú vagy akár lány. Bár még soha nem gondolkoztam ilyenen. Biztos 13-14 éves vagy, akik körében még menõ, ha valaki cigizik. Idõvel rájöttök, hogy nagyon gázak voltatok :D
Mi a bánat szexi benne? Elélveznek ha látják, vagy mi?
Persze, a munkahelyi stressz az más, telefonos munka, egész nap rádcsapják a telefont az ügyfelek, kicsit dühítõ. Vagyunk, úgy 40-en, és 35-en cigiznek. Az én életem sem könnyebb, és lehet könnyebb lenne cigihez, droghoz és alkoholhoz nyúlni, de én pont ezzel lógok ki a sorból, hogy levezetem máshogy. Leírom, kisírom, átgondolom, alszok rá, és megoldódik. Szoktam nyugtató teát írni, munka miatt egyre gyakrabban, de a cigi nem kell. Nem is próbáltam még, én is külsõ szemmel azt látom, hogy büdös és drága. Es nem ezért költöttünk sokat a fogaimra, hogy elrohasszam a cigivel. :) 2 havonta egyszer megiszok pár felest, és akkor kitombolom az aktuális stresszt. Nekem ez a módszerem. :) Cigizzen a srác, de ne bújjon hozzám cigi szagúan, és meg ne próbáljon megcsókolni.
Szerintem már pedig igenis lehet szexi a cigarettázás. Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy igenis lehet szexin cigizni. Persze ettõl még az nem lesz sem egészséges, sem illatos!
Szerintem is szexi, családban nálunk nem cigiznek, én viszont igen. Nem tudom megmagyarázni :D
Amúgy én is szeretem a pasikon. De én Axe dezodorral.
A barátom elviseli. Õ is cigizik csak neki nincs rá pénze, így az én cigimet szívja. Vagyis pont jól jött ki, mert közel sem vagyok 18 és nincs kedvem csempészcigit venni, a barátomnak meg van sok 18 éves vagy idõsebb barátja, akikkel megveteti a cigit az én pénzembõl. Meg õs is nemsokára 18. Nem szereti amúgy, hogy dohányzok, de úgy van vele, hogyy ez az én dolgom, amúgy sem szívok annyit, hogy olyan szagom legyen, meg állandóan rágózok is.
jó annak akinek nem olyan stresszes a munkahelye, hogy békés, kisimult arccal vádolhatja cs.sztetheti a bagósokat. én pl. nem szedhetek nyugtatót, egyebet, mindig rohadtul kell koncentrálni... de akkor is le kell nyugtatnom magam valahogy, hát ezért gyújtok rá. kétszer egy nap. szerintem szexi és imádom pasikon az illatát, fõleg ha valami mentolos parfümjük is van. nekem ez tetszik, kinek mi
4es tutira igazad van...
Utálom a cigarettát, zavar ha mások füstjét kell szívni. Kellemetlen. Nálam is kizáró ok a cigi, egyáltalán nem szexi, ahogy a drog sem az és az alkohol sem.
Szerintem a cigizést kellene valamilyen módon cikivé tenni. A suliba menet reggel minden tizedik fiú vagy lány nem dohányzik. Pedig fordítva kellene lennie. Miért lesznek ettõl nagyfiúk és nagylányok? Nem igaz, hogy ilyen idõs korban azt ne lehet megérteni hogy ez az elsõ lépés a rászokásra. Dagad a zsebük a lányoknak a cigitõl és a témájuk az egészséges fogyókúrás táplálkozás. Ö csak vegetáriánus kaját eszik, mert az az egészséges, közben el sem alszik a cigi a szájában, már jön a következõ. Aztán sír, hogy nem kap elég zsebpénzt, de naponta a 8-900 Forintos cigit megveszik. Hát sajnálom azokat, akik ezt szexinek gondolják. A múltkor a kirándulás után elbúcsúzkodtunk. és az egyik srác direkt a számra adta a puszit. Hát majd kifordult a belem, olyan büdös dohányszaga volt. Brrr!
A kérdező hozzászólása: nem tudom én miért tartom szexinek tiszta hülyeség, de mégis ....
De mi köze a szexualitásnak a cigihez?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!