Találatok a következő kifejezésre: Szex és York 3 (3 db)

Lesz Szex és New York 3?

Google-n keresgéltem, de mindenféle cikket találtam, hogy lesz, arról is, hogy nem. De ez mind nagyon régi cikk volt. Valaki talált esetleg friss infót? :)

Legjobb válasz: Hát, érdemben válaszolni nem tudok, de én is hallottam 3. részrõl, utánaolvastam és kiderült, hogy elõzményfilm lenne. Tehát tök más szereplõkkel, hogy kikkel már nem emlékszem (mai felkapott tini "sztárocskákkal") szóval el is ment a kedvem tõle. De ezt már jó rég olvastam, tavaly valamikor.

Hát, érdemben válaszolni nem tudok, de én is hallottam 3. részrõl, utánaolvastam és kiderült, hogy elõzményfilm lenne. Tehát tök más szereplõkkel, hogy kikkel már nem emlékszem (mai felkapott tini "sztárocskákkal") szóval el is ment a kedvem tõle. De ezt már jó rég olvastam, tavaly valamikor.
Igen, én is úgy hallottam, ahogy elsõ írja, hogy új, fiatal szereplõgárda, úgyh nekem is elvette a kedvem:(:D
Az amirõl az elsõ kettõ beszél egy elõzmény sorozat lesz és 2013 januárjában jön USA-ban az elsõ része.A film 3. része egyáltalán nem biztos hogy jön mert a 2. része már nem volt olyan sikeres mint az 1.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!! Sokat segítettetek! :)

Milyen márkájú az a farmer, amit SJP visel a Szex és New York 3. évadának utolsó részében (Kukurikú)?

Egy virágmintás farmerre gondolok, Carrie két jelenetben is látható benne. El?ször Mirandával sétálnak az utcán, amikor üsszefutnak Steve-vel és Aidan-nel. Kés?bb Charlotte-nál vannak és segítenek neki kipakolni, miután a lány visszaköltözött Trey-t?l a régi lakásába. Remélem valaki tud segíteni, sehol sem találtam err?l infót...

Szex és New York 3. évad magyar szinkronnal, hol talalom?

Legjobb válasz: www.sex.zorro.hu 5 éved van fent, szinkronos, gyorsan letölthetõ

http://www.sex.zorro.hu 5 éved van fent, szinkronos, gyorsan letölthetõ
A kérdező hozzászólása: naaaaaagyon-naaaaaagyon kosziiiiii

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!