Találatok a következő kifejezésre: Szex és York (124 db)

Mi a különbség a sima szex és new york és a szex és new york light közt?

a viasaton megy a light az más milyen?van nem light szex és new york is?

Legjobb válasz: A Szex és New York-ban van meztelenkedés, kufirc, fröccsenõ sperma stb. A Light verzióból kivágták a "felnõtt" részeket. És ezzel elég szar is lett. Sokkal viccesebb az eredeti.

A Szex és New York-ban van meztelenkedés, kufirc, fröccsenõ sperma stb. A Light verzióból kivágták a "felnõtt" részeket. És ezzel elég szar is lett. Sokkal viccesebb az eredeti.
az eredeti verziót honnan lehetne megszerezni?

Hany evadbo all a Szex es New York?

Legjobb válasz: Google: Szex és New York - elsõ találat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Szex_%C3%A9s_New_York 6 évad (94 rész)

Google: Szex és New York - elsõ találat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Szex_%C3%A9s_New_York 6 évad (94 rész)

Van hasonló sorozat, mint a Szex és New York?

Nem tiniknek valót keresek -inkább olyanokat látni mostanában.

Legjobb válasz: Nem ismerem a Szex és New York-ot de talán a Született Feleségek hasonlíthat.

Nem ismerem a Szex és New York-ot de talán a Született Feleségek hasonlíthat.

Tényleg a Szex és New York miatt van ennyi kur. Va?

Egyre több helyen hallom.

Legjobb válasz: na aki ezt mondja...szted a kis tinipi...nák a szex és new york miatt bioszexelnek?nem hinném

na aki ezt mondja...szted a kis tinipi...nák a szex és new york miatt bioszexelnek?nem hinném
A kérdező hozzászólása: Õk talán nem, de az idõsebb nõk igen, és amit ott hallanak azok alapján magyarázzák meg hogy õk nem kur.vák.

Szex és new york után?

Nemrégiben elkezdtem nézni a szex és new york c. sorozatot,amit nagyon megszerettem!nem soká viszont végzek mind a hat évaddal..láttam a belőle készült filmeket is. kéne valami új sorozat ami hasonló, nőcis, de nem bugyuta-gyermekeknek való. valami ötlet?:) ( bár nem hinném,hogy ezt felül lehetne múlni...)

Legjobb válasz: Semmi se múlja felül:) Született feleségek? Az legalább olyan jó, csak kicsit más kategória. A rúzs és New York meg a Született szinglik se olyan rossz, de azért ne számíts SATC szintre.

Semmi se múlja felül:) Született feleségek? Az legalább olyan jó, csak kicsit más kategória. A rúzs és New York meg a Született szinglik se olyan rossz, de azért ne számíts SATC szintre.
Nekem is a Született Feleségek jött még be

Szex és New York-hoz hasonló sorozatok?

Legjobb válasz: lipstick jungle, magyarul rúzs és new yorkra fordították, ami nem túl frappáns és koppintásnak tûnik, de szerintem jó kis sorozat

lipstick jungle, magyarul rúzs és new yorkra fordították, ami nem túl frappáns és koppintásnak tûnik, de szerintem jó kis sorozat

Most nagyon nagy sláger, és a Szex és New York 2 egyik zenéje az az i love new york-os szám. Ki énekli és mi a címe?

Legjobb válasz: Erre gondoltál? http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8&translated=1

A kérdező hozzászólása: igen, igen, igen :D
A kérdező hozzászólása: illetve, nem. én a másik verzióra gondoltam, amiben nincs rap, a broken down-ra, de már megvan, köszi :D

Honnan tudom letölteni a Szex és New York összes évadát?

Legjobb válasz: Hy, pl.: implusive.hu(torrent oldal) vagy a google-be írd be ,hogy sorozatok ott az elsõ kihozottra klikk rá.Ott keresd meg a Sz.és New Yorkot...sok sikert! 16/F Józsi

Hy, pl.: implusive.hu(torrent oldal) vagy a google-be írd be , hogy sorozatok ott az elsõ kihozottra klikk rá.Ott keresd meg a Sz.és New Yorkot...sok sikert! 16/F Józsi
Bithu

A Szex és New yorkhoz hasonló filmet csak fiatalabb nőkkel tudtok?

Legjobb válasz: Nemsokára jön a legújabb része, amiben fiatalabbak játszanak (a múltjukról szól) Plusz van egy sorozat, Csajok címmel. (az eredeti címe Girls) Az alap eléggé hasonló. (4 lány, new york)

Nemsokára jön a legújabb része, amiben fiatalabbak játszanak (a múltjukról szól) Plusz van egy sorozat, Csajok címmel. (az eredeti címe Girls) Az alap eléggé hasonló. (4 lány, new york)

Milyen cipőt viselt Carrie Bradshaw a Szeretlek New York c. részben (Szex és New York, 4. évad)?

itt egy kép róla:

Legjobb válasz: Ez egy Christian Louboutin cipõ.

Ez egy Christian Louboutin cipõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!