Találatok a következő kifejezésre: Szervizbe kéne a (10 db)

A nokia lumia 920 as mobilomnak betört a kijelzője gyors szervíz kéne szeged közelében valaki ismer jó szervízt?

Legjobb válasz: Szegeden nincs Nokia bolt? Guglit hasznalni nehez lenne? Nokia Szeged Cím: Szeged, Fekete sas utca 13. Telefon: 62/555-950, 62/700-301, 20/333-3838 E-mail: [email protected]

Szegeden nincs Nokia bolt? Guglit hasznalni nehez lenne? Nokia Szeged Cím: Szeged, Fekete sas utca 13. Telefon: 62/555-950, 62/700-301, 20/333-3838 E-mail: [email protected]
A kérdező hozzászólása: azt tudom hogy van de a kérdés hogy hol csinálnák meg azonnal? az ár mindegy!
Szerintem sehol, eleg nehezen szerelheto telefon.
na és mi a cím? Nekem is kéne.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam közbe! Kérdés tárgytalan!
A kérdező hozzászólása: 1173. Budapest Cséplõ u 21.
A kérdező hozzászólása: egyébként nem penny hanem spar van ott. Kicsit keverem õket. Na mindegy.

Nem tudom bekapcsolni a telefonom mindenképp szervizbe kéne vinnem?

ma reggel lehúztam a tölt?r?l és egyszer csak kikapcsolt a képerny? nem tudom bekapcsolni semmi ,,életjelet" nem ad ,már kivettem az akksit és a kártyát is utána visszaraktam de semmi ,a bekapcsoló gombra se reagál amúgy zte blade-m van


Szervizbe kéne adnom a winchesterem, Belenézhetnek mi van rajta?

Gondolok itt sok letöltött filmre, poreszra, játékra. Kell tartanom valamitől ha szervizbe adom?

Legjobb válasz: abszolut nem érdekel minket szervízeseket,hogy mik vannak a gépen

abszolut nem érdekel minket szervízeseket, hogy mik vannak a gépen
Találtak õk már ezeknél sokkal durvábbakat is hidd el, a letöltött dolgok meg amúgy sem érdeklik õket, nem fognak keresgélni szerintem. Még itt cégen belül is hallottam olyanokat hogy olyan háttérkép fogadta az IT-seket, hogy a hapsi a saját meztelen, magassarkús fotóját tette be háttérnek. De mondom, nem jellemzõ. Ha van valami, amit nem akarsz megmutatni, akkor csinálj egy jelszavas rar vagy zip állományt, abba nem fognak belenézni.
én úgy adtam be szervizbe a gépemet, hogy minden rajta volt, csak a kínosabb dolgokat töröltem le. a többit felõlem nézegethetik.

Szervizbe kéne vinnem a telómat, (Nokia 5200) de nem szeretném, ha minden elveszne (SMSek meg minden) vmi progi van, amivel le tudom szedni a telről? Honnan lehet letölölteni?

Legjobb válasz: Igen van, Nokia PC Suite. Ingyenes progi, ezzel a telefon teljes tartalmát el tudod menteni PC-re és vissza is tudod állítani. Magyarnyelvû a program. Persze kell hozzá egy USB-s kábel amivel a telefont össze tudod kötni a számítógéppel.

Igen van, Nokia PC Suite. Ingyenes progi, ezzel a telefon teljes tartalmát el tudod menteni PC-re és vissza is tudod állítani. Magyarnyelvû a program. Persze kell hozzá egy USB-s kábel amivel a telefont össze tudod kötni a számítógéppel.
Az elõzõ válaszoló vagyok, innen tudod letölteni a progit: http://www.nokia.hu/A4473264
Csatlakozom az elõttem szólóhoz (Nokia PC Suite), de a kábel helyett inkább infra, vagy bluetooth adaptert javasolnék, ami mechanikusan nem csatlakozik a telefonhoz, elkerülendõ a kontakthibákat. Árban kb. azonos.
A kérdező hozzászólása: Kábelem van. Köszi mindenkinek :)
Elõször gyõzõdjél meg arról, hogy van-e elegendõ huzat!!
Elsõ használat alkalmával általában füstöl. Nekünk is ez van. Ha hideg van és a kémény nem volt használva, akkor a kéményben lévõ levegõ is hideg, és mivel a hideg levegõ lefele megy lenyomja a meleg levegõt, ami a kályhából jön ki és visszajön a füst. Ha felmelegszik a hideg levegõ utána nem lesz gond. De figyelni kell, hogy több hétre nem szabad visszahülnie a kéménynek, mert utána megint ez lehet. Érdemes hetente legalább egyszer begyújtani benne.
használt dolgokat jól meg kell nézni és sokat utána járni, hogy jól tudjál választani. kérdés a samottozás minõsége és mint írtad, már kiégett több helyen és kiereszti a füstöt. de tény, hogy itt a huzat a lényeg, hogy kifele húzzon.hideg kéménynél mint írták befele jön, de ha olyan az idõ-párás ködös, akkor még jobban lenyomja. ezeket megfigyelheted egy jó kéménynél is, mikor száll fel, mikor nyomja le a füstöt a levegõ.
Nekem egy ismerösöm lakása majdnem kigyulladt a kandalló miatt. Egy meghibásodás miatt, ami akár rejtett hiba is lehet, átizzik valahol a szerkezet, és ettöl akár tüz is keletkezhet a lakásban. Én semmiképpen nem javasolnám azt hogy nyilt tüzet vigyünk a lakásba. Semmilyen formában. Se kályha se kandalló. Persze, akár éveken át sem történik baj, de elég hacsak egyszer történik, többször már nem is kell...

Van valami olcsó és jó szervízt ahol megcsinálnák a nokia e65ösöm? Ha igen hol? Budapesten kéne.

Szerintem elszállt benne a kábel mert a fels? gombok behaltak, plusz el? és hátlap csere se ártana szegénynek.

Legjobb válasz: Nokiaprogramok.hu és a fórumon keresd Macikát.

Nokiaprogramok.hu és a fórumon keresd Macikát.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Merciben úgy, hogy odaadod a janicsárnak, hogy "intézd!".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!