Találatok a következő kifejezésre: Szerintetek van rá (445 db)

A párommal, nem félidőben, azaz 14. napon, ha nem picit előbb, a 11. napon voltunk együtt, nem védekeztünk. Most, azaz rá 1 hetére barnás folyásom van, és hasfájásom is. Szerintetek van rá esély, hogy terhes vagyok? Volt nektek hasonló?

Legjobb válasz: Igen van rá esély. Ez a barna folyás lehet beágyazódás, ilyenkor szokott fájni a has is. Mintha meg akarna jönni, olyan érzésed van, nem? Reggeli pisibõl már csinálhatsz tesztet.

Igen van rá esély. Ez a barna folyás lehet beágyazódás, ilyenkor szokott fájni a has is. Mintha meg akarna jönni, olyan érzésed van, nem? Reggeli pisibõl már csinálhatsz tesztet.
A kérdező hozzászólása: Igen, olyasmi érzésem van... De a barna folyás csak nagyon minimális volt, inkább csak a hasam fáj, és folyásom már szinte nincs...
Nekem a 15 napon volt a peteérésem (elvileg), a 12 napon voltunk együtt, és most egy kislány rugdos a pocakomban! :) Szóval igen, van esély a babára! 28 hetes kismama
Nem feltétlenül a 14 napon van mindenkinek peteérése..nekem pl a 10 napon szokott lenni és a luteális szakaszt pedig 17 napos..viszont ha a 14 napodon volt a péd..akkor is pár napig ha jó a hüvelyi ph-d elélnek a spermiumok..tehát bõven lehetsz babás..nekem beágyazódás körül volt barnázás..de nem volt a betéten csak amikor megtöröltem a papíron látszott néha..szeretnél babát???

Pc-n is meg fog jelenni a Smurfs village? Szerintetek, mert nagyon szeretnék vele játszani, de nincs "okos telefonom", de nagyon szeretnék vele játszani, szerintetek van rá esély?

Legjobb válasz: nincs! Pont telefonos platformokra szánják,bármikor ott van tudod gondozni meg a haszon miatt appsore-al goggle play-el stb van szerzõdés a smurfberriek eladására mivel abból van a hasznuk

nincs! Pont telefonos platformokra szánják, bármikor ott van tudod gondozni meg a haszon miatt appsore-al goggle play-el stb van szerzõdés a smurfberriek eladására mivel abból van a hasznuk
Kizárt hogy megjelenjen PC-re

Szerintetek van rá esély hogy az új androis (4.4) legyen Xperia U-ra?

Tudom hogy már az előző a Jelly Bean se volt rá, de most nem tudom hogy a Sony már nem törődik a telefonnal vagy valamilyen más okokból nem volt rá. (pl. nem birná a telefon, stb.)

Legjobb válasz: A Sony sz*rik rá. Ez ilyen egyszerû. Az S/SL páros is marad 4.1-en, pedig meg tudnák oldani azt, ami a gond.

A Sony sz*rik rá. Ez ilyen egyszerû. Az S/SL páros is marad 4.1-en, pedig meg tudnák oldani azt, ami a gond.
Mindegyik Sony (Ericsson) bootloadere nyitható, de az NXT (2012-es) sorozat óta csak akkor, ha független a telefon. A gond nem is ez, hanem, hogy nem .lesz fastboot, szóval ugyanott leszel mint elõtte.
'Krew57 válasza:......írtad h "hazánkba szolg.függõ telónál bootloader nyitás lehetetlen...vettem a tmobiltól...(még régen 1 x8-at) az nem t-mobile függõ?? mert a mai napig nyitva van a bootloaderje...:D mert próbálkoztam rátenni a 4.x es veziókat de azokat már nem bírta ezért maradt a 2.3.7 :D:D' Ez csak asszem a simán Sony néven futó telóknál csinálták meg igy. Képzeld nekem is megvan az x8-am még ami vodás, és nyitvan van a bootloader rajta. De lehet hogy tévedek, mert az xperia ARC-nál is van ien variáció. (javítsatok ha tévedek)
Krew57 válasza:......írtad h "hazánkba szolg.függõ telónál bootloader nyitás lehetetlen...vettem a tmobiltól...(még régen 1 x8-at) az nem t-mobile függõ?? mert a mai napig nyitva van a bootloaderje...:D mert próbálkoztam rátenni a 4.x es veziókat de azokat már nem bírta ezért maradt a 2.3.7 :D:D
Elárulom, a SoC bírná, csak a Qualcomm sz*rik az S3 családra, így nem kap driveres támogatást.
Szerintem semmi esély sincs. Nem feltétlenül azért, mert a gyártó szarik rá. Maga a processzor nem támogatná, illetve szerintem nem is mûködne rajta rendesen a rendszer, hiába írják azt, hogy az 512 GB RAM-mal rendelkezõ telefonokon is remekül fut. Ezenkívül a Nexus telefonok támogatottsága is csak 18 hónap, tehát a Google által kiadott referenciamodellek sem kapnak 2 évnél tovább frissítést. A Sony meg nem referenciamodell ugyebár.
Akkor most már a kételyek eloszlatása végett: Hivatalosan megkapja az Android 4.4-es frissítését az Xperia Z család (kivéve az Xperia ZR-t), valamint az Xperia SP. Vizsgálják továbbá a használat lehetõségét a következõ készülékekre: Xperia T, Xperia TX, Xperia V.
Nem írták ki hivatalosan, vagyis nem terjedt el a hír. Az xperia S U meg a P procija elavult, vagyis nem támogatja a 4.4-et. Azért a proci típusszámát is nézni kell. Xperia S: SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon MSM8260 Xperia Sp: SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 Nézd a két processzort Az SP prociába belekerült az S4 karakter. Az android gépigénye egyre nagyobb. Ha hiszed ha nem az SP még a galaxy S3-at széjjel veri A 2 maggal. :)
Attól h az S nem kapja meg az még nem biztos h az U sem fogja. hivatalosan még csak a Z sorozatot jelentették be h kapni fognak 4.4-es frissítést de az U-t még nem említették, sem azt h kapna sem azt h nem. Meg miért járt volna pórul a 4, 0-val? ha nem frissítik nekem assem gond meg vagypk elégedve az ics-vel is. de a remény hal meg utoljára xd tuti nem veszek csak ezért új telót..
Hát abba ne bízzál. Ha az Xperia S nem kapja meg akkor az U sem, minek gyengébb pric, így is a 4.0-val pórul járt.
elvileg igen mert az U 512 mb rammal rendelkezik úgy néz ki h lesz rá 4.4 de ezt még nem erõsítette meg a sony én bízok benne mert nekem is xperia u-m van :-)
A kérdező hozzászólása: Hát ok.
szerintem nincsen, lassan 2 éves az Xperia U. Miért kapná meg, van egy sor újabb telefonja a Sonynak, ezzel is ösztönzi az embereket, hogy vegyék meg az újabbat, ami feltehetõen majd megkapja...
Nem szolgáltatót hanem (gyártó)-t akartam írni. De lehetet volna úgy hogy az Xperia S-re meg a többi telefonra nem a 4.0-át adta volna ki hanem várt volna még egy kicsit és a 4.1-et adta volna ki mint pl a Samsung, 2.3.6-ról frissített 4.1-re.
Itt nem azon van a hangsúly hogy szartak meg szarnak rá. Hanem hogy mint minden szolgáltató 2 frissítést ad ki + hibajavítások. És az xperia z-re is kijött a 4.2, majd jön a 4.3 és a 4.4-et már az se fogja megkapni.
A Sony nagy nehézségek árán 1 év alatt ráhajigálta az ICS-t a telóikra utána pedig [email protected] rá mint ahogy azt az ábra is mutatja.

Szerintetek van rá esély?

Tegnap

Legjobb válasz: Igen, van rá esély, ráadásul még viszonylag középidõben történt.

Igen, van rá esély, ráadásul még viszonylag középidõben történt.
A kérdező hozzászólása: huuu nagyon reménykedem(kedünk).köszönöm a gyors választ!
Esély mindig van! Úgy 50%...
A kérdező hozzászólása: köszönöm neked is! tegnap volt az elsõ "próba"!...reméljük a legjobbakat!minden vágyunk egy baba!megköszönöm ha drukkoltok értünk!

Szerintetek van rá esély, hogy ugyan úgy fog érezni irántam mint én ő iránta?

Van egy srác aki elég rég óta ismerek, komoly kapcsolatot szeretne velem. Én az ismerkedés alatt, teljesen beleszerettem, és ezt ő is tudja. Azt mondta nagyon, kedvel, és jól érzi magát velem, mondhatná, hogy szeret, de nem úgy ahogyan én őt, viszont komoly esélyt lát arra, hogy idővel ő is ugyan úgy fog szeretni engem, ahogyan én őt. Azt mondja képes lennék elérni, hogy szeressen. Szerintetek ennek mekkora a valószínűsége? Megéri foglalkoznom vele, vagy törődjek bele, hogy bizonyára nem fog tudni szeretni.

Legjobb válasz: Persze, van esély rá hogy õ is teljesen beléd szeret. De én egy ilyen helyzetben nem érezném magam jól, nem akarnék arra várni hogy háátha lesz valami. Egyébként is, a fiúknak mindig az kell aki elérhetetlen. Szóval szerintem próbálj meg kevésbé reménykedni, beszélgess vele meg minden de ne azt lássa, hogy bármikor megkaphat. Nem tudhatod, meddig húzza még az agyadat.

Persze, van esély rá hogy õ is teljesen beléd szeret. De én egy ilyen helyzetben nem érezném magam jól, nem akarnék arra várni hogy háátha lesz valami. Egyébként is, a fiúknak mindig az kell aki elérhetetlen. Szóval szerintem próbálj meg kevésbé reménykedni, beszélgess vele meg minden de ne azt lássa, hogy bármikor megkaphat. Nem tudhatod, meddig húzza még az agyadat.
A kérdező hozzászólása: Ahogy írtam, komoly kapcsolatot szeretne, azt mondja szerinte a szerelem idõvel alakul ki minden kapcsolatba, nem feltétlenül, kell meglennie már az elsõ pillatattól fogva. Ezzel én is egyet értek, csak nem tudom fog-e tudni szeretni. Abban nem kételkedem, hogy akarna, csak abban hogy képes lesz-e rá.

Szerintetek van ra esely, hogy meg fogja banni a srac, hogy nem valaszolt a szerelmi vallomasomra? Szerintetek meddig fog emlekezni arra, hogy en szerelmet vallottam neki?

Egy olyan fiunak vallottam szerelmet, akinek meg soha nem volt baratnoje. Nem mondott semmit se a vallomasomra, csak annyit, hogy jo. Majd ezt kovetoen volt, hogy melyen a szemembe nezett, vagy ha talakoztunk sohajtott, illetve kedvesebb is volt velem. Most pedig megint megvaltozott; mar nem olyan kedves velem, van, hogy nem is vesz eszre.

Legjobb válasz: Van esély, hogy megbánja..és szerintem sokáig( évekig) emlékezni fog arra, hogy te szerelmet vallottál neki, fõleg, hogy ez nem gyakori..érted max adják a csajok a jelzést..de konkrétan szerelmet vallani nagyon ritkaság..szóval nem csodálnám ha te lennél az egyetlen aki szerelmet vallott neki..és most nem arra értem, hogy majd jár egy lánnyal aki X idõ múlva azt mondja szeretlek, szerelmes vagyok beléd..vagy majd érzi más lány szerelemét hanem arról hogy valaki elébe áll és megmondja a frankót vagy leírja.

Van esély, hogy megbánja..és szerintem sokáig( évekig) emlékezni fog arra, hogy te szerelmet vallottál neki, fõleg, hogy ez nem gyakori..érted max adják a csajok a jelzést..de konkrétan szerelmet vallani nagyon ritkaság..szóval nem csodálnám ha te lennél az egyetlen aki szerelmet vallott neki..és most nem arra értem, hogy majd jár egy lánnyal aki X idõ múlva azt mondja szeretlek, szerelmes vagyok beléd..vagy majd érzi más lány szerelemét hanem arról hogy valaki elébe áll és megmondja a frankót vagy leírja.
emlékezni még 35 évesen is fog. ha nem volt barátnõje akkor az ilyen biztosan megragad benne. könnyen meglehet, hogy már meg is bánta, persze nem tudom, nehéz lenne látatlanba megmondani. de az biztos, hogy nyuszi szegény.
Miért akarod, hogy megbánja? Miért kellene lekötelezve éreznie magát?
A kérdező hozzászólása: 20:43! De ki mondta azt, hogy en azt szeretnem, hogy megbanja? Csak egy egyszeru kerdest tettem fel, hol lehetseges, hogy meg fogja banni vagy nem!? Szerintem en ezert nem kell magyarazkodjak....
A kérdező hozzászólása: Csak nekem egy picit ugy tunt, mintha kerdore akarnal vonni, hogy en miert szeretnem, hogy megbanja. De ha nem, hat akkor nem; akkor elnezest kerek, hogy tul reagaltam a dolgot!

2 napja késik, és 1 hete fájdogál a hasam, ami soha nem szokott lenni és a testhőm 36.9, lehetséges hogy bébim lesz? A tesztel még várni akarok, hátha csalódás lenne! Szerintetek van rá esély, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A teszttõl félsz, hogy csalódást okoz, de az nem lenne csalódás, hogy itt most bíztatunk, hogy tuti baba, aztán holnap megjön? Esély van rá, mert nekem is szúrkált a hasam már 1 héttel az esedékes mensi elõtt, meg a hõd is arra utal, de ne mi mondjuk ezt meg neked. Nagy lány vagy már, csinálj tesztet.

A teszttõl félsz, hogy csalódást okoz, de az nem lenne csalódás, hogy itt most bíztatunk, hogy tuti baba, aztán holnap megjön? Esély van rá, mert nekem is szúrkált a hasam már 1 héttel az esedékes mensi elõtt, meg a hõd is arra utal, de ne mi mondjuk ezt meg neked. Nagy lány vagy már, csinálj tesztet.
Nem értem, miért kisebb csalódás MOST egy negatív teszt, mint azok után, hogy mi jól belelovalltunk téged a terhesség gondolatába. Na AZ tényleg csalódás lenne, és egy csomó nõ elköveti, aki idejár magának terhességet hazudtatni a fórumozókkal (ki a kimaradt vérzés elõtt, ki utána), akik egészen addig ámítják, amíg a végén tényleg csalódik, mégpedig hatalmasat Hát én nem foglak ámítani. Tessék tesztelni, és megtudod. Nagylány vagy már, szembe tudsz nézni vele. Mellesleg az még nem jutott eszedbe, hogy az a teszt netalántándehamégis POZITÍV is lehet?
Szia! Mi újság? Sikerült a baba?

Molett bolt nyitásán gondolkodom. Szerintetek van rá igény?

Hol tudnék divatos, fiatalos nagyméret? ruhákat forgalmazó nagykert találni? Sajnos, amiket találtam, elég drágák, és a molettek se szeretnek vagyonokat fizetni a ruháért, pedig az anyagköltség jelent?sen több, mint a vékonyak esetén. Tud valaki gyakorlati tanáccsal szolgálni? Esetleg duci turi?

Legjobb válasz: Mi az a molett? Na, kb. ennyire van rá igény...

Mi az a molett? Na, kb. ennyire van rá igény...
A kérdező hozzászólása: Nem biztos, hogy értelek. Az, hogy te nem ismered bizonyos szavak jelentését, azt jelenti, hogy csak csontsovány emberek szeretnének maguknak új öltözéket venni?
Biztos jó lehet, mert sokan vannak ducik! De inkább gondolj extra nagy méretû ruhákra, ne kifejezetten csak nõkre! Én sok embert ismerek, akik nem kapnak sehol rájuk való ruhákat és külföldre járnak vásárolni.
A kérdező hozzászólása: Elég bõséges a választék szerintem Magyarországon is, férfiaknak is kínálnak akár 8XL-es, divatos ruhadarabokat is. Inkább az lehet a gond, hogy sajnos, elég borsos az áruk. Külföldön azért olcsóbban hozzá lehet jutni ezekhez a darabokhoz.
Szerintem teszteld le az embereket, hogy szeretnének-e lefogyni. Ajánlj nekik valami extra fogyokúrás tuti cuccot. Aztán megtudod hogy mire van igényük.
Szerintem volna rá igény és ezt most nem csak azért írom, mert én sem vagyok 23kg-os! Az új nagyméretû ruhák drágák, a használt (persze jó minõségû!) biztos kelendõ áru lenne. Hol szeretnél üzletet nyitni? Budapesten vagy vidéken?
A kérdező hozzászólása: Vidéken. Az a gond, hogy csak használt, jó minõségû ruhából nem tudsz eleget összevadászni, fõként, hogy plusz elvárásképp ott van még, hogy olcsón is tudd árusítani. A nagykerek nem szívesen passzolják át csak a nagy méreteket, ahol viszont te válogatod, megkérik az árát annak is - akkor meg azt mondja a kedves vevõ, hogy annyiért már újat vesz. Nem egyszerû sajnos, de nem adom fel! Amúgy, én se vagyok nádszál ;-P
Akkora mennyiségû etetõanyag nem kerül a vízbe, hogy egy hétig egyék:)
A kérdező hozzászólása: Erre én is gondoltam :) Igazából a halmennyiség kontra kifogott halak a kérdés, mert ha 1 halat kifogtak az vajon fog-e harapni 1 hét múlva?
Jó csalit kell neki kínálni és akkor fog, de van abban a tóban bõven olyan hal, amelyiket nem fogták ki a versenyen:)

A barátom 18 éves és láncdohányos. Szeretném leszoktatni. Szerintetek van rá esélyem? Hogyan csináljam?

napi legalább fél doboz cigit elszív.. legalább csökkenteni szeretném..

Legjobb válasz: Nincs esélyed. Ezt mondom úgy, mint aki már sok embert le akart szoktatni. Egyrészrõl megmakacsolják magukat és nem értenek az észérvekbõl másrészt ha sikerül is, akkor jön valami gond vagy egy buli vagy akármi és máris visszaesik. Csak arra vedd rá, hogy ne elõtted és ne a lakásba, kocsiba.

Nincs esélyed. Ezt mondom úgy, mint aki már sok embert le akart szoktatni. Egyrészrõl megmakacsolják magukat és nem értenek az észérvekbõl másrészt ha sikerül is, akkor jön valami gond vagy egy buli vagy akármi és máris visszaesik. Csak arra vedd rá, hogy ne elõtted és ne a lakásba, kocsiba.
Ezt nem ajánlanám. Ha belerakod a srácba a parát lehet, hogy nem csak egyszer lesz gond a szerszámmal, és akkor gáz van :)
az elsõ alkalomnál mikor nem áll úgy a cövek ahogy kéne, említsd meg neki hogy khm, hát igen, a cigi...úgy le fog szokni mint a pinty :D
fél doboz még nem láncdohányos. Az 2 doboznál kezdõdik. És ha õ nem akar leszokni, akkor ne cseszegesd ezzel.
ne akard mar vele megutaltatni magad.en annyira utalom, amikor valamiröl leakarnak szoktatni, es megakarjak mondani, hogy mit csinaljak, ezen rengetegszer összevesztem a parommal.az a fel doboz nem szamit soknak amugy sem.
Ha õ nem dönt úgy, hogy most akkor leszokik, akkor neked esélyed sincsen. Csak a dohányoson múlik, hogy le akarja e tenni vagy sem.
A láncdohányosok napi 2 doboznál indítanak. (nem, nincs esélyed)
Esélyed sincs.
láncdohányos aki napi legalább fél doboz cigit elszív ? naneviccelj már.
Ennyi negatív választ. Hát hogy ne lenne már esélye? Elvileg szeret, nem? Akkor leszokik, ha szépen kéred. Akaraterõ kell hozzá. Én anno a szüleimet szoktattam le. Maguktól letették a cigit, csak azért, mert ugye mindig cigiszaguk volt, az nem jó egy gyereknek, én is kértem õket hogy szokjanak le.. és sikerült. Egy próbát legalább megér. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!