Találatok a következő kifejezésre: Szerintetek van Vagy (2507 db)

SOS! 3 hónapja szültem és 2 hónapja majdnem mindig fáj a fejem és hőhullámok jönnek rám. Szerintetek? Van vagy volt így más is?

Legjobb válasz: Szia! Ennek nagyon sok oka lehet. Szerintem menj el orvoshoz is, az a biztos. A fejfájást okozhatja a kevés folyadék bevitel, ha szoptatsz még többet kell inni. Azután a kimerültség is okozhatja a fenti tüneteket. Lehet vas hiány vagy egyéb vitaminhiány. Ami szülés után és fõleg tavasszal elég gyakori.

Szia! Ennek nagyon sok oka lehet. Szerintem menj el orvoshoz is, az a biztos. A fejfájást okozhatja a kevés folyadék bevitel, ha szoptatsz még többet kell inni. Azután a kimerültség is okozhatja a fenti tüneteket. Lehet vas hiány vagy egyéb vitaminhiány. Ami szülés után és fõleg tavasszal elég gyakori.
szia én is így vagyok, voltam nekem a pszichológus pánikbetegséget állapított meg
Nekem szülés után volt ilyen 2 hónapig. Fejfájás, hõhullámok. Izzadtam akkor is ha fáztam. De ez elvileg a hormonok csináljék. Menj orvoshoz.
szülés után kb 3-4 hónapig nekem is voltam ilyenek. a hormonoktól vannak, volt, hogy éjszaka arra ébredtem, hogy tocsogok az izzadtságban.... :-) a fejfájás szintén hormonális eredetû, és a fáradtságtól is lehet... kitartás, el fog múlni...!!! :-D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen csajok! Hát remélem elmúlik!
Szia! Mi van a fejfájásoddal? Én is három hónapja szültem és minden nap fáj a fejem. Néha szédülök is.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A fejfájásom elmúlt kb. 4 hónappal a szülés után. A kislányom most 6 hónapos. Szóval kitartás, elmúlik de nagyon ijesztõ és kellemetlen. Izzadni még izzadok éjszakánként, akár meleg van akár hideg. Berakattuk a klímát is, de így is. Lassan javulok, de néha még nagyon gyengének érzem magam! De jobb lesz:) !!!!!!

Szerintetek van, vagy lesz a közeljövőben jó állapotú Mazda 323f 2. 0 v6-os eladó a használt autó piacokon?

Legjobb válasz: Szerintem lehetséges hogy elõfordult majd! De azért mindig alaposan körül kell nézni a piacon, nehogy átverjenek!

Szerintem lehetséges hogy elõfordult majd! De azért mindig alaposan körül kell nézni a piacon, nehogy átverjenek!

Szerintetek leteznek UFO-k vagy csak ki talacio az egesz? Miert titkolozik Usa Kormanya az 51 korzet felet? Szerintetek van valami termeszet feletti vagy eszeru magyarazat erre?

Mint ami par honaja kering a neten''Obama testorei doldonkivuliek''ez egy igazi video vagy csak puszta kitalacio a szovegell egyutt amit az emberek allitnak errol a dolgokrol?

Legjobb válasz: Itt megtérnek a vélemények..... Állítólag barlangrajzokon is volt már "ûrhajó" vagy csészealj, de mint tudjuk, az emberek bármit meg tudnak rendezni... De az is igaz hogy ha van a föld és rajta mi akkor miért ne lehetne máshol is élet? Mindenki hitetlen 1 szinten, én is, te is.. részben hiszel a dologban de még nem hallottál róla, nem láttad és nem is fogod.. Azt hiszel amit akarsz.

Itt megtérnek a vélemények..... Állítólag barlangrajzokon is volt már "ûrhajó" vagy csészealj, de mint tudjuk, az emberek bármit meg tudnak rendezni... De az is igaz hogy ha van a föld és rajta mi akkor miért ne lehetne máshol is élet? Mindenki hitetlen 1 szinten, én is, te is.. részben hiszel a dologban de még nem hallottál róla, nem láttad és nem is fogod.. Azt hiszel amit akarsz.
Két dolgot jegyeznék meg. 1. Fertelmes a helyesírásod. Sok ilyen kérdés van itt, ebben semmi újdonság sincs. 2. Ugyanezeket a kérdéseket egyenként, s így együtt is már számtalanszor körbejártuk. Ez sem új. Mi is a célod ezzel? UFÓ-k léteznek. Ha ismered a jelentését, akkor ez nem is lehet kérdés. Minden országnak vannak titkai. Voltak, vannak, s lesznek. Amióta az ember elõször vágta felebarátja fejéhez a kõbunkót, s nem a mamuthoz, azóta kedvenc foglalatosságunk a háború. Annak meg elengedhetetlen eleme a titok. Természetfeletti nem létezik, csak olyan, ami kívül esik érzékelésünkön, nem tudunk (egyelõre) tudományost tételt felállítani rá. Az Obama testõrei videó pedig egy nyilvánvaló hoax.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Es tudom, hogy pocsek a helyesirasom!2-re vegeztem helyesirasbol...De ez nem is erdekel! A legfobb, hogy az ember es az univerzum lefobb jele egy''?'' jel.

Szerintetek égő (vagy mi a véleményetek? ) hogy ha valakinek vastag szemöldöke van? Valakinek ott. De vissza térve szerintetek mit tegyek szedjem ki vagy kapják be az osztály társak?

Kb olyan mint Colin Farrell-nek, mert nekemis hasonló er?s vastag szemöldököm van és a suliba az osztály társak azzal basztatnak hogy :de vastag... meg ....kikéne szedni de én csak középen szoktam mert az szerintem is ég? ha valakinek ott avn .De vissza térve szerintetek mit tegyek szedjem ki vagy kapják be az osztály társak?17F am kort meg nemet is írjatok kösz

Legjobb válasz: Dehogy égõ!!! Én lány vagyok, és szeretnék sötét, vastag szemöldököt! Az olyan karakteressé teszi az arcot. Ne szedd!

Én lány létemre nem szedem a szemöldököm.És van egy barátom aki így szeret, nosza.Ha nem akarod kiszedni, nem kell kiszedned.Te azzal a vastag szemöldökkel vagy Te esetleg :)
Dehogy égõ!!! Én lány vagyok, és szeretnék sötét, vastag szemöldököt! Az olyan karakteressé teszi az arcot. Ne szedd!
Nem értem, hogy miért kell mindenkinek egyformán kinézni?A helyedben nem szedném ki.Akinek nem tetszik, nem néz rád, és akkor mi van?
Ki ne szedd 18/l
Nekem volt egy fiú osztálytársam és még dalt is írtak a szemöldökérõl :D Szerintem nem csúnya, ha fiú vagy ne szedjed! Az olyan... hmm érted! 19L
ritkíttasd. kozmetikus:) 15/L
szeddki. 14/L
Szerintem ha hozzáillõ hajad van akkor az összhatásában tökjó, szexi ;) Pl. neki is egész jól áll: http://www.dublins98.ie/wp-content/files/2009/09/Colin-Farre.. Középen persze ajánlott mindig kiszedni, de egyébként máshol nem kell. MOndjuk pár nagyon durván kiálló szálat kiszedhetsz szemöldökcsipesszel, de nehogy kiszedesd valami vékony kis vonalkára. :) Én is csaj vagyok de imádnám ha dús, vastag fekete szemöldököm lenne. Bár én kissé formára szedetném de csak picit, mert szerintem is karakteressé teszi az arcot és szexi :) Te ráadásul pasi is vagy sz.rd le az o.társakat. Csak cukkolnak. Ne érdekeljen.
Az én egyik osztálytársamnak is elég erõteljes a szemöldöke (fiú).Néha beszóltak neki, de érdekes módon csak a fiúk :-)) Szerintem nem kell kiszedetni, esetleg egy picit ritkítani. De nézd meg a modell nõket, ott is csak épp ívesre szedik...vastag szemöldökük van. Természetes a férfiaknak pedig természetesen van hagyva. http://media.photobucket.com/image/male%20model/enda_photo/t..
Figyelj! A fölöttem lévõ osztályban jár egy félisten. A bátyja is félisten. Mind a kettõnek nagyon erõs sötét szemöldöke van. Nagyon szexik. Nekik jól áll. Férfias.
ne szedd ki. igen, az buz-is. nagyon buz-is. 16/L

Két férfi iránt vannak vágyaim. Normális ez? Mit tegyek? Szerintetek? Lehet kicsit hosszú lesz, de adnátok tanácsot?

Az a helyzet,hogy most 2 férfi iránt vannak vágyaim. Legyen az egyik J a másik L. Nos ők kollegák. Mindkettővel nagyon jó viszonyba vagyok és nagyon kedvesek velem. L.-el ilyen baráti kapcsolat van közöttünk,nagyon közel áll hozzám,csak neki van felesége,de nem történt semmi közöttünk. De gyakran képzelek vele olyanokat,hogy csókolózunk meg együtt vagyunk úgy. Ez normális? A másik J vele is jó a viszonyom. Neki nincs senkije.Gyakran flörtöl velem,meg tök kedves,néha úgy érzem akar valamit tőlem ,de nem lép. Én úgy érzem belé vagyok igazán szerelmes . Egyfolytába rá gondolok,őt keresem mindenhol. Nem tudom mit tegyek . Elmondjam neki ??? Ti mit tanácsoltok??? Remélem segítetek.

Legjobb válasz: Én is hasonló cipõben járok, csak én fiú vagyok és nálam két nõ a célszemély. Az egyik legyen kis k, mig a másik nagy K. Tudom hogy kis k-val hosszú távon jobban járnék, de közben azt is hogy nagy K-val rövidtávon isteni lenne. Hát nem tudom, valóban nehéz döntés. Szerintetek?

Én is hasonló cipõben járok, csak én fiú vagyok és nálam két nõ a célszemély. Az egyik legyen kis k, mig a másik nagy K. Tudom hogy kis k-val hosszú távon jobban járnék, de közben azt is hogy nagy K-val rövidtávon isteni lenne. Hát nem tudom, valóban nehéz döntés. Szerintetek?
Szerintem válaszd J-t. Egyrészt, mert független, másrészt azt írtad, hogy belé vagy szerelmes. L-rõl ha fantáziálsz, szerintem az nem baj, de ne kezdj ki vele, gondolom neked sem tetszene, ha a férjed bárki elcsábítaná :)
A kérdező hozzászólása: Nem kezdtem ki L-el nem is fogok , mert nagyon jó barátom és nem tenném meg vele soha , mert a feleségét is kedvelem.
Nem lehet, hogy inkább vágysz már egy férfi közelségére? Ezt fokozhatja azt, hogy L-el nagyon közel álltok egymáshoz, ezért visz el a fantáziád. Én is J-t javasolom, minden elõttem felsorakoztatott szempont miatt is.
K-ban nem gondolkodik senki?

Szerintetek vannak-e illetve ha vannak jó vagy rossz céllal jönnének-e az ufók-k illetve földönkívüliek? (többi lent)

Jó vagy rossz indulatból? Léteznek vagy sem? Személyes vizuális tapasztalatok? egykét pld:

Legjobb válasz: Videóktól függetlenül úgy gondolom vannak. Két fajt szeretnék kiemelni a kis szürkéket és a magas szõkéket. Elõbbiekben biztos vagyok, hogy léteznek, utóbbiakban már nem annyira. A szõkék jó szándékúak a történetekben s magasan spirituálisak. Mindig a jó mozgatja õket és a szeretet, s a kontaktoknak ezt is tanítják. Errõl ennyi. Ezekben nem annyira hiszek, mert sok sztoriról kiderült, hogy csalás, de: Vannak történetek hogy a szürkéket és a szõkéket egy hajón látták. Itt ezeknél viszont hitelesebb a történet. De amiben biztos vagyok azok a szürkék. Róluk számoltak be a legtöbbször. Sokszor az emberi kísérletekhez és elrablásokhoz társítják õket. Nem mondanám õket rossznak, mert magában az emberben sosem hagytak károsodó fizikai fájdalmat és mindig vissza is vitték õket eredeti helyükre. Úgy gondolom esetleg inkább önzõbbek és a saját céljaikat részesítik elõnyben, mint az emberét. Sokan azt mondják, hogy a szürkék nem léteznek, ez csak alvási paralízis, mert az elrabló körülmények hasonlítanak ehez. De nem! Tény, hogy bizonyos pontig az elrablásos eset hasonlít az alvásparalízishez, nézzük meddig: Ha alvásparalízised van nem tudsz mozogni. Néha talán árnyakat, vagy emberi alakszerû figurákat látsz magad körül, 1-2 személyt. És ennyi. Ennyiben ki is merül a hasonlóság. Ha alvásparalízised van akkor elmúlik pár perc alatt és ennyi, nem történik semmi. Elrablásos esetnél viszont tovább folytatódik a dolog sokkal, de sokkal és nagyon sok dolog történik. Aki ismeri az elrablásos eseteket úgyis tudja hogy micsoda. Ja és még valami: alvási paralízised nem lehet kocsivezetés közben vagy úgy hogy ébren vagy. Mégis számoltak be így elrablásról. Régen is volt alvásparalízis több száz évvel korábban. Mégis mumusról és démonokról számoltak be , maradtak róluk írások, nem pedig kis szürkékrõl. Mivel az emberi agy nem változott az elmúlt idõszakban, így az alvási paralízist ugyanolyan lényekkel kellene vizuálnunk most is mint 4 ezer évvel ezelõtt. Mégsem ez történik.

Videóktól függetlenül úgy gondolom vannak. Két fajt szeretnék kiemelni a kis szürkéket és a magas szõkéket. Elõbbiekben biztos vagyok, hogy léteznek, utóbbiakban már nem annyira. A szõkék jó szándékúak a történetekben s magasan spirituálisak. Mindig a jó mozgatja õket és a szeretet, s a kontaktoknak ezt is tanítják. Errõl ennyi. Ezekben nem annyira hiszek, mert sok sztoriról kiderült, hogy csalás, de: Vannak történetek hogy a szürkéket és a szõkéket egy hajón látták. Itt ezeknél viszont hitelesebb a történet. De amiben biztos vagyok azok a szürkék. Róluk számoltak be a legtöbbször. Sokszor az emberi kísérletekhez és elrablásokhoz társítják õket. Nem mondanám õket rossznak, mert magában az emberben sosem hagytak károsodó fizikai fájdalmat és mindig vissza is vitték õket eredeti helyükre. Úgy gondolom esetleg inkább önzõbbek és a saját céljaikat részesítik elõnyben, mint az emberét. Sokan azt mondják, hogy a szürkék nem léteznek, ez csak alvási paralízis, mert az elrabló körülmények hasonlítanak ehez. De nem! Tény, hogy bizonyos pontig az elrablásos eset hasonlít az alvásparalízishez, nézzük meddig: Ha alvásparalízised van nem tudsz mozogni. Néha talán árnyakat, vagy emberi alakszerû figurákat látsz magad körül, 1-2 személyt. És ennyi. Ennyiben ki is merül a hasonlóság. Ha alvásparalízised van akkor elmúlik pár perc alatt és ennyi, nem történik semmi. Elrablásos esetnél viszont tovább folytatódik a dolog sokkal, de sokkal és nagyon sok dolog történik. Aki ismeri az elrablásos eseteket úgyis tudja hogy micsoda. Ja és még valami: alvási paralízised nem lehet kocsivezetés közben vagy úgy hogy ébren vagy. Mégis számoltak be így elrablásról. Régen is volt alvásparalízis több száz évvel korábban. Mégis mumusról és démonokról számoltak be , maradtak róluk írások, nem pedig kis szürkékrõl. Mivel az emberi agy nem változott az elmúlt idõszakban, így az alvási paralízist ugyanolyan lényekkel kellene vizuálnunk most is mint 4 ezer évvel ezelõtt. Mégsem ez történik.
Vannak, az már biztos A céljuk szerintem semleges, mert sem nem pusztítanak minket, sem nem tanítanak nekünk semmit
A kérdező hozzászólása: 1. kommentelõ hogyha itt is (A Földön) élnek/vannak földönkívüliek akkor miért nem hozzák nyilvánosságra miért kell titkolózni, annyira kíváncsi vagyok mi van az 51-es körzetben miért kell azt titkolni, ha tényleg se nem rossz se nem jó szándékkal vannak akkor miért nem mutatják be õket, (azért mert akkor az emberek rettegnének hogy el akarják majd foglalni a Földet, De hátha se nem rossz/jó szándékkal vannak akkor miert ne?Ha tényleg le akarnák igázni a földet már rég megtették volna sokkal okosabbak, nagyobb tudással/technológiával rendelkeznek
Muszáj minen héten totál ugyanazt a kérdést kiírni 3-szor 4-szer, máshogy megfogalmazva? Kicsit unalmas már. Az "UFO észlelések" topicnak egyébként sem az a lényege, hogy te hiszel bennük, vagy sem. Ha láttál valamit, feltöltöd. Sablon dolog. A hiszel-e a zokniemberben típusú kérdések miért nem az egyéb kérdésekbe mennek?
3-as kérdezõ. Tegyük föl igaz amit írsz, hogy a Földön is van egy pár és a kormányok tudnak róluk. És még csak nem is rossz szándékúak, nem akarják leigázni a Földet sem stb. Nem ez miatt nem hozzák nyilvánosságra. 1. Mert a technikai lehetõségek végtelen tárházát csikarhajták ki az idegenekbõl. Ha egy ország ilyet szerez, mérhetetlen elõnyre tesz szert s nem akarja megosztani semmilyen más országgal sem. Gondoljunk csak a repülõ szerkezetekre, fegyverekre. 2. Meghajtó rendszer. Ha egy faj ide tud utazni hozzánk, akkor biztos jobb a gépeik meghajtása mint a miénk, Lehet teljesen más energián mûködik, mint a mi ûrhajóink. Ha ilyet nyilvánosságra hoznak, akkor kénytelenek lennének ezeket a könnyebb, gyorsabb meghajtásokat használni. Akkor viszont az olaj és egyéb cégeknek annyi, mert már a kutyának se kellenének így a sok multimilliárdos hoppon maradna.Ezt pedig nyilván nem akarják, így tehát a nagyközönséggel nem osztják meg ezeket a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: értem
amelyel én legutobb taliztam az határozottam rosz célall jött.amugy nem tom
mutass képet, mert így nem tudjuk, hogy mi menne az arcodhoz..
Mármint milyen fazonú? Mert én ma megyek fodrászhoz és elég nehéz dönteni :D
A kérdező hozzászólása: Egész jó:$$$ mondjuk nagyon sokat vágtak belõle:S
Na milyen lett? :)
A kérdező hozzászólása: rendii:$:)
jól van :) ) akkor sok sikert a frizura kiválasztásához és képet kérünk majd , hogy milyen lett :D
A kérdező hozzászólása: :$ pénteken megyek, még van egy kis idõm...:)
én bevállalnám :D ha elkezd nõni akkor úgy fésülöd a hajad, hogy ott ne látszódjon:) de te tudod :) )
A kérdező hozzászólása: ja, én is olyasmire gondoltam, mert régen egy nagyon picit fel volt nyírva, de csak tényleg egy nagyon pici:) és imádtam!csak amikor elkezdett nõni, akkor nem volt valami szép..:S úgyhogy még nem tudom..:) )))
nyírasd fel:)
A kérdező hozzászólása: http://ask.fm/Zsoxd/answer/29065467534 :)
képet kérünk :)
A kérdező hozzászólása: huhhh, nem láttam, hogy írtál bocsi:S tépett:) meg lépcsõzetes, és ugye a frufru, amit megbántam...majd küldök képet, ha tudok!;)

Már pár éve vonz a dolog, hogy leszopjak egy fiút. Eddig nem mertem megtenni, de mostanában újra érdekel a dolog. Időről időre előjön bennem a vágy, közben pedig a lányokat szeretem, van is barátnőm. Szerintetek mit tegyek? Szerintetek biszex vagyok?

Legjobb válasz: Hát mittomén vegyél egy banánt szopogasd aztán ha még nem érzed magad mindig totál hülyén akkor lehet érdekel a dolog. :) Amúgy barátnõd szop téged rendesen? Csak úgy hátha inkább ez valami kivetítés.

Hát mittomén vegyél egy banánt szopogasd aztán ha még nem érzed magad mindig totál hülyén akkor lehet érdekel a dolog. :) Amúgy barátnõd szop téged rendesen? Csak úgy hátha inkább ez valami kivetítés.
Próbáld ki aztán üsse kõ...
1értelmûen biszex vagy .... Mit tegyél?? Semmit próbáld ki fiúval...
csak egy kicsit
Ez érdekes... Döntsd el: pina vagy fasz
homárriadó
ááá dehogy vagy biszex
Nem olyan könnyû találni ehhez partnert, bár egy percig sem kétséges, hogy ha csak a saját baráti körödben keresgélsz, akkor is hamar találni fogsz erre valakit. Egyébként nem merted megtenni, tehát már lett volna rá lehetõséged? Az hiba - elsõsorban magaddal szemben. Hiszen mint írtad, x év után tört elõ megint ez belõled.
HA erre vágysz, próbáld ki, nem szabad a vágyakat elnyomni. Az, hogy közben minek cimkézed magad, illetve a társadalom, hogyan "buzáznak" meg "homároznak" itt az értelmes hozzászólók, ne érdekeljen. Nem kell a kategóriákhoz (biszex, heteró, homó) ragaszkodni, mindenki az, ami, én pl. "omniszexuális" vagyok (Ilyen kategóriát még nem talált ki a társadalmon, kitaláltam hát én!)
én is ugyan ebben a helyzetben vagyok és pontosan ugyan igy ahogy te leirtad!
d
Szerintetek mit tegyek? Már pár éve vonz a dolog, hogy leszopjak egy fiút. Eddig nem mertem megtenni, de mostanában újra érdekel a dolog. Idõrõl idõre elõjön bennem a vágy, közben pedig a lányokat szeretem, VAN IS BARÁTNÕM. Szerintetek mit tegyek? Szerintetek biszex vagyok? Semmit ne tegyél.Kiemeltem, hogy miért ne. Bár ha a barátnõd nem ítéli el a biszexuális férfiakat és elég "laza", akkor mondd el neki, hogy ki szeretnéd próbálni egy olyan nemûvel mint te. Szerencséd van ha belemegy de valószínû, hogy nem fog megbarátkozni a gondolattal egy könnyen. Szerintetek biszex vagyok? hát igen :) de azért ez is fura nekem, hogy más farkára vágyom, viszont nagyon kívánom :P Ez alapján eléggé annak tûnsz. Bár, talán ez csak egy kis fellángolás és ha megkaptad egyszer amire vágsz utánna már nem fogod kívánni. De én inkább ez elõbbi variációra gondolok.
Próbáld ki.
A kérdező hozzászólása: már próbáltam a banános megoldást, és csak jobban felizgatott :P
Én még mindig a banános megoldást ajánlom. Képzeld azt hogy az valami más. Aztán ha fél másodperc után nem röhögöd ki magad vagy undorodsz el hogy mekkora barom vagy, akkor valószínû tényleg érdekel a dolog. :)
A kérdező hozzászólása: hát igen :) de azért ez is fura nekem, hogy más farkára vágyom, viszont nagyon kívánom :P
Még mindig jobb, mintha kakiszexre vágynál.
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok amúgy.
A kérdező hozzászólása: Szop rendesen barátnõm. De engem az érdekel, hogy milyen ha engem szopatnak meg, hogy milyen lehet érezni, amikor a számban van :$
Hány éves vagy ? amúgy ...
A kérdező hozzászólása: Imádom a pinát, de az álló farok is izgató nagyon :P Bár élõben még nem láttam :)
részben közös az érdeklõdésünk :)

Én 18 éves vagyok, a párom 24. Én közép szintű nyelvvizsgával rendelkezem, ő pedig beszéd szinten. Én most érettségizem, ő pedig agrár helyen dolgozik. Szerintetek van esély a Londoni életre, főként nekem, szakma nélkül?

Legjobb válasz: Én is hozzászólnék ha nem gond. Az elsõvel egyet értek abban hogy nem a nyelvvizsga papírod számít. Ami fontos hogy tudjon az ember kommunikálni. Az érettségid sem ér semmit. Soha senki nem fogja kérni tõled az otthoni érettségi bizonyítványodat és a nyelvvizsga papírodat. Ha lenne szakmád, ha lenne valamiben gyakorlatod akkor nagyobb esélyekkel tudsz indulni. Fõleg Londonban. London hatalmas város, és mindenki onnan várja a jobb életet. Tele van illegális, és legális bevándorlókkal a világ minden tájáról. Mivel nagy a munkanélküliség is, így elsõsorban azoknak lesz a legnagyobb esélyük munkára (akár egy gyári melóra is) akik tudnak angolul, és van gyakorlatuk. Ha valakinek van angol munkareferenciája már egy fokkal esélyesebb a többinél. Szóval nem könnyû a kezdés. Viszont kijavítanám az elsõ hozzászóló írását. Nem 6.08 GBP/óra a minimálbér. 21 éves kortól 6.19 GPB/óra a minimálbér jelenleg. De mivel te 18 éves vagy így te ezt sem kaphatod meg. Te a következõ besorolásba lennél. 18-20 éves kor között 4,98 GBP/óra lenne a béred. A munkám során nagyon sokszor azok kapnak elsõ körben munkaajánlatot akiknek van gyakorlatuk, fõleg leinformálható gyakorlatuk.. Bár én nem Londonban élek, és dolgozom, de ahogy hallom, ott is egyre nehezebb azoknak elhelyezkedni akiknek nincs semmi tapasztalatuk vagy nyelvtudásuk.. Ha van kint ismerõsötök, vagy rokon aki tudna segíteni az nektek jól jöhetne.. Hidd el nekem , tapasztalatból mondom amikor azt írom, hogy 1 munkára 20-30 ember is jelentkezik..

Én is hozzászólnék ha nem gond. Az elsõvel egyet értek abban hogy nem a nyelvvizsga papírod számít. Ami fontos hogy tudjon az ember kommunikálni. Az érettségid sem ér semmit. Soha senki nem fogja kérni tõled az otthoni érettségi bizonyítványodat és a nyelvvizsga papírodat. Ha lenne szakmád, ha lenne valamiben gyakorlatod akkor nagyobb esélyekkel tudsz indulni. Fõleg Londonban. London hatalmas város, és mindenki onnan várja a jobb életet. Tele van illegális, és legális bevándorlókkal a világ minden tájáról. Mivel nagy a munkanélküliség is, így elsõsorban azoknak lesz a legnagyobb esélyük munkára (akár egy gyári melóra is) akik tudnak angolul, és van gyakorlatuk. Ha valakinek van angol munkareferenciája már egy fokkal esélyesebb a többinél. Szóval nem könnyû a kezdés. Viszont kijavítanám az elsõ hozzászóló írását. Nem 6.08 GBP/óra a minimálbér. 21 éves kortól 6.19 GPB/óra a minimálbér jelenleg. De mivel te 18 éves vagy így te ezt sem kaphatod meg. Te a következõ besorolásba lennél. 18-20 éves kor között 4, 98 GBP/óra lenne a béred. A munkám során nagyon sokszor azok kapnak elsõ körben munkaajánlatot akiknek van gyakorlatuk, fõleg leinformálható gyakorlatuk.. Bár én nem Londonban élek, és dolgozom, de ahogy hallom, ott is egyre nehezebb azoknak elhelyezkedni akiknek nincs semmi tapasztalatuk vagy nyelvtudásuk.. Ha van kint ismerõsötök, vagy rokon aki tudna segíteni az nektek jól jöhetne.. Hidd el nekem , tapasztalatból mondom amikor azt írom, hogy 1 munkára 20-30 ember is jelentkezik..
En londonba lakok, kerdezz batran [email protected]

Szerintetek melyik a jobb DJ program: Virtual Dj vagy Traktor? Ha szerintetek van ezeknél jobb akkor azt is írhatjátok!

Legjobb válasz: Mosógép, trabant, hajszárító a többi aránylag gyenge de sok van

Mosógép, trabant, hajszárító a többi aránylag gyenge de sok van
A kérdező hozzászólása: XD AZÉR KÖSZI XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!