Találatok a következő kifejezésre: Szerintetek természetes (175 db)

Szerintetek természetes az, hogy ha gyerek születik akkor automatikusan kizárjuk a kertbe azt a kutyát aki eddig velünk élt bent a házban?

Szerintem rohadtul nem,szegény kutya mit érezhet,hogy eddig ott lakott bent a szeretett gazdáival most meg hirtelen ki lesz rakva a kertbe és foglalkozni sem fognak annyit vele a kölyök miatt.

Legjobb válasz: Szerintem nem természetes, ha addig bent élt. Azt viszont lehet,hogy a gyerek szobába pl. tilos neki bemenni,könnyen meg is lehet neki tanítani,de nem kitenni. Ez olyan ha gyerek nagy lesz és elköltözik akkor vissza jöhet kutya vagy veszel egy másikat?! (nem te,értem a kérdést,úgy általában ) A kutya egy társ jó esetben és nem lecserélhetõ,kirakható ha nincs rá szükség.

Szerintem nem természetes, ha addig bent élt. Azt viszont lehet, hogy a gyerek szobába pl. tilos neki bemenni, könnyen meg is lehet neki tanítani, de nem kitenni. Ez olyan ha gyerek nagy lesz és elköltözik akkor vissza jöhet kutya vagy veszel egy másikat?! (nem te, értem a kérdést, úgy általában ) A kutya egy társ jó esetben és nem lecserélhetõ, kirakható ha nincs rá szükség.
Hát igen ez engem is elkeserít és sokszor a kutya féltékeny lesz a gyerekre és emiatt támadja meg a gyereket..ilyenkor a kutyát pedig elaltatják, pedig csak a kutyára is oda kellett volna figyelni és szépen hozzá szoktatni a gyerekhez.. én tuti azt fogom csinálni, hogy ha majd gyerekem lesz az messze van még, maximum abba a szobába ahol a gyerek van oda nem mehet be vagy csak az ajtóba feküdjön, de a ház minden részét használhatná , én tuti nem zárnám ki és foglalkoznék vele is, hogy tudja , a gyerek nem "turta" ki a helyérõl..
szerintem rossz lesz nagyon a kutyusnak hogy ha házba van szokva föleg hogy ha kistestû szoba kutyárol van szo télen meg fázik és elpusztul hogy ha nagyobb testû akkor szerintem majd csak megszokja probáld úgy megszoktatni hogy mindig ki viszed a helyére minden nap egy kicsit aztán mindig tovabb hagyd ott es majd csak megszokja
Azért mert ki van zárva, nem azt jelenti, hogy nem foglalkoznak vele. Az jobb lenne ha elvinnék otthonról ? Szerintem nem...
De, szerintem ba*ik rá a kutya, hogy hol van, talán még jobban is érzi magát kint, ahol tud rohangászni, nem 4 fal között! Szerintem eddig is ott kellett volna tartani. Higénikusabb is, oda való!
Így van , a kutyának kint van a helye, miért kéne bezárni õket a lakásba. Aki megteheti hogy a kertben tartsa akkor miért ne engedné õket ? szerintem egy új szülött babába sokkal jobban kell vigyázni. attól mert megszületik a baba , nem azt jelenti hogy a kutyának az utcára kell dobni.. de szerintem te sem örülnél, ha a a te "kölyködet" megkapná a kutyád, amíg nem figyelsz rá 2 percig..
Ha nem tudtad leszûrni a választ az elõzõbõl, kérdésedre: Igen, természetes!!
A kérdező hozzászólása: egyébként kenyérke te már elköszöntél egyszer fáj az igazság, hogy visszajársz írogatni?
Tartsátok a kutyáitokat a lakásban . Megtehetitek. Egészségetekre. De mi közötök van a másik emberhez. Minek akarjátok ránk tukmálni a véleményeiteket? Ja az ápolónéninek üzenem, hogy gyorsan váltson szakmát, el kell hinnie, ez nem neki való. Múltkor pont egy ilyen idegbeteg nõvér szúrta mellé a tût a karomba és tiszta véraláfutás lettem. Hidd el, nincs szüksége rád a világnak !
A kérdező hozzászólása: 84% meg is érdemelted.
A kérdező hozzászólása: egyébként ki jött a kutya a kertbe való dumával mikor odairtam, hogy ne tegye? ki kezdte az egészet???? elõször az a hülye Kenyér aztán te meg a 64 meg 68% mert NEM TUDTOK SZÖVEGET ÉRTELMEZNI.
Ne sértegess, oké? Még mindig ott tartok, igen, hogy a kutya egy kerti állat, amit tarthatunk lakásban is, viszont akkor abból talán a kutya és gazda önhibáján kívül fertõzés, baj stb. lehet. Ismétlem, imádom a kutyákat, mikor van idõm önkénteskedem menhelyeken és még sorolhatnám.
A kérdező hozzászólása: natesséklétezik *.* köszönöm. remélem kenyérke meg a bandája is felfogta..bár kétlem.
A kérdezõ véleményt várt arról az ELJÁRÁSRÓL, BÁNÁSMÓDRÓL, amit az ismerõse tett a kutyájával. Nem arra kért, hogy magyarázzátok meg, hogy a kutyának mért van a kertben a helye, nem is arra, hogy elmagyarázzátok mekkora szar lesz a szakmájában. VÉLEMÉNYT, nem kritikát. Elmondtátok, ennyi. De mért kell ehhez szapulni? Valakinek belefér a lelkivilágába, hogy a kutyáját kidobja mint egy rongy. Ezt mások nem kötelesek elfogadni, és lehet róluk véleményük. NEM KELL ITT SENKIT MEGGYÕZNI SEMMIRÕL, A KÉRDEZÕ SEM AKARJA, csak bele lett kényszerítve a védekezõ helyzetbe, amibe a sok (bocsánat a kifejezésért) unintelligens válaszoló lökte. Tisztelet a kivételnek, vannak még olyanok akik képesek értelmezni a kérdést, vannak akik nem, az utóbbiak kerülnek az unintelligens körbe. Õket csak sajnálni tudom.
A kérdező hozzászólása: lekváros te alapból nem a kérdésre figyeltél:) mert nem tudsz szöveget értelmezni, de nem is hibáztatlak érte, majd talán..egyszer. Alexandra Majd ott is felteszem :D
Elõzõ: Itt már régen nem a kérdésre figyelünk!
A kérdező hozzászólása: utolsó látom te felfogtad a kérdés lényegét (meg még páran) jól esik, hogy vannak értelmes emberek, nem mint az a lekváros kenyér meg a haverjai akik egy kérdést nem tudnak értelmezni amúgy ne essék félreéértés, nem gügyögök a kutyámnak és nem lehet neki mindent, de bent van és kész(hatalmas kert mellett, akkor jön megy amikor akar). akinek fáj, úgy járt.
Én tudjátok mit nem értek? Hogy itt sokak számára mért az az egyértelmû, hogyha a kutya meg gyerek egy légtérbe kerül akkor majd a kutya a száját nyalja meg nem tudom én miket fog csinálni vele? Amúgy a kérdezõ arról az igazságtalanságról beszél, hogy amíg nincs gyerek addig "jajjpicififikegyereideazágyambaadjaegypuszit" gügyögés megy a kutya felé, és amikor megjön a gyerek, akkor hipp-hopp a kutya egyik napról a másikra kikerül a kertbe, mert annak ott a helye. Elõtte nem ott volt? Aki most azt mondja, hogy igen a kertben a helye, meg bla-bla-bla, az már eleve ott tartaná. Szóval a kérdés NEM erre irányul. Azért azt szeretem amikor az embereknek hiányos a szövegértésük. Válaszolva a kérdésre: de igen az, ha elõtte imádta azt a kutyát, akkor az ne változzon meg mert ott a gyerek. Én ha gyerekem lesz ugyanúgy foglalkozni fogok a kutyámmal, sportolni, tanítani. Az edzõmnek 3 gyereke van, kutyák közt nõttek fel, köszönik szépen jól vannak. Jól nevelt gyerekek, nem betegeskednek, és bármilyen hihetetlen, semmit nem kaptak el a kutyáktól. Ha rendesen tisztán van tartva a kutya, akkor elég minimális, hogy bármilyen fertõzést hordozzon. Amúgy a ti elméletetek szerint, akkor az udvaron se legyen majd a gyerek, mert ott már a kutya van? Jaaaa, nem, ezután jön, hogy a kutyát kikötitek egy 1 méteres láncra, hogy véletlen se érhessen a gyerekhez. Értem én.
Szerintem természetes. Ugyan már, szegény kutyának meghasad a lelkivilága... :D Kedves kérdezõ. Megtaláltam a megoldást a problémára ! KUTYAPSZICHOLÓGUS ! Hipp hopp, és a kutya máris kint csóválja a farkát ! :D
Miért tetted fel ezt a kérdést? Erre a kérdésre kétféle válasz van: igen vagy nem. De te az "igen" lehetõséget nem engeded meg. Vagyis itt kezdõdik a baj: miért kérdeztél olyat, amire nem válaszolhatunk, csak a te verzióddal? Minden rossz szándék nélkül keress fel ezzel a témával egy vitafórumot, ott rendesen érvelhetsz, hogy szerinted miért van így. Ha te meg akarsz gyõzni másokat az igazadról, akkor azt ne a gyakorikérdésekre írd ki.
A kérdező hozzászólása: Te biztos már voltál az, az sem az én hibám, hanem anyádé. szia kisgyerek.
Nem hiszed, hogy férges lehetsz a kutyádtól? Hát, ebbõl látszik milyen idióta is vagy te. Na, mind1! Csövi!
A kérdező hozzászólása: Kenyér te még mindig nem értetted meg a kérdés lényegét igaz? esküszöm sajnálom, hogy ennyire buta vagy.
Majd szólj, ha kiírtad ott is :D
Elõször is, én egy másik 68 %-os vagyok, még nem írtam választ. Ahogy megfigyeltem, a kérdezõ kezdte szapulni a válaszadókat. Mint gyerekekkel (nem kölyökkel, kölyke a macskának van) és kutyákkal is "rendelkezõ" anyuka, már épp válaszoltam volna, de láttam hogy hiába való is lenne, így ettõl eltekintek. A lényeg az, hogy majd mindent megtudtok, ha egyszer gyereketek lesz. Azt, hogy mi miért történik. Véleményem szerint, aki csak úgy kidobja a kutyáját, mint egy darab rongyot, az nem is szerette igazán. Aki meg szereti az állatát, az megtalálja a középutat.
A kérdező hozzászólása: utolsó nem én kezdtem el nézd meg az elsõ választ kenyértõl. tökre nem a kérdésre válaszolt. aztán jött a bandája.
A kérdező hozzászólása: na meg lehet nézni a baba kategóriába írt kérdésemet.. ennyit a fene nagy betegségekrõl :)
Igen, ezt én jól kifogtam. :) Köztudottan nem szereti az állatokat, akkor kezdte a pályáját és mint minden kezdõ, túlbuzgó volt.
A válaszom persze a védõnõs sztorinak szólt...
Pff, szánalmas. Minden esetre jó tudni..
ma 15:16 vagyok A másim az, hogy egy rendszeresen ápolt kutya nem fogja veszélyeztetni a kicsit. Persze nem szabad hagyni, hogy a gyerek a kutya szájában legyen, nyalogassa a kutya a babát, de ha egy légtérben vannak, és mindig takarítva van a kutya után a lakás, és a kis nagy dolgot kint végzi, vagy egy olyan helyen, ahol a gyerek nem fér hozzá, akkor nincs baj. Nagynéném védõnõ, és egy gyönyörû német juhászuk van, aki szintén kinti benti kutya. Amikor megszületett a babája, nem lett se beteg, ép és egészséges tini lány lett belõle!
Ez kicsit nyers, ( nem feltétlen értek egyet minden pontjával ) de van valóságalapja... http://greenr.blog.hu/2009/03/09/10_ok_a_kiskedvencek_ellen#..
A kérdező hozzászólása: védõnõ..olyan is mind.
Engem érdekelne milyen indokot mond a védõnõ? Hasonlót, mint itt egy páran?
Soha nem tenném ki a kutyámat. A kutyámat tisztán tartom, nincs a lakásban szõr.
Nem kell kiforgatni az ember szavát, mert egyáltalán nem úgy értettem. Csak mondja mindenki a magáét, miközben nincs is gyereke.Akkor a végét is olvasd már el, mert nem hiszem el, hogy mit lehet az írásomon félre érteni, de te úgy látom rendesen félre értetted. Az általad idézet szöveget arra értettem, hogy megérti miért tölt az ember eleinte kevesebb idõt (vagy miért tûnhet úgy, mintha kevesebb idõt töltene vele), esetleg miért rakja ki. Képzel, nekem tiszta idegbaj a védõnõm, aki leszögezte, ha nem rakom ki a kutyát, annak következménye lesz. (mielõtt megint a torkomnak esnél, hogy én gonosz, szívtelen ember, megoldottam úgy, hogy mindenkinek jó legyen)
Köszi :)
"Én hol írtam ilyet???" Ez volt a kérdése a kérdezõnek. Szóval igazából egyetértesz vele, de a további kommented az, hogy "majd megtudod ha gyereked lesz". A válaszommal csak rá akartam világítani, hogy a kérdezõ mire gondol, ennyi.
Ha kutyát veszek, az 15 éves projekt. Nyilván készülök arra, hogy ezalatt nagy valószínûséggel ilyen változások is lesznek az életemben. Szerintem annyi az egész, hogy meg kell nevelni, egyes helyiségekbõl (mint pl gyerekszoba, fürdõ) ki kell tiltani az elsõ perctõl kezdve. Egy tisztán tartott, ápolt, féregtelenített, oltott kutyától semmivel több baja nem lesz a gyereknek, mint pl egy homokozóban, sõt ...
Utolsó: Tényleg úgy gondolod, hogy az a természetes, hogy a gyerek megszületése után egyik napról a másikra, kidobom a kertbe a kutyát, mert annak onnantól kezdve ott a helye? Én hol írtam ilyet???
Utolsó: Tényleg úgy gondolod, hogy az a természetes, hogy a gyerek megszületése után egyik napról a másikra, kidobom a kertbe a kutyát, mert annak onnantól kezdve ott a helye? Mert az hogy van egy fokozat, és a kutya amúgy nem megy a levesbe, azzal nincs is gond. Itt most az olyankról beszélünk akinek addig a kutya volt a szeme fénye, és amikor ott a gyereke, akkor meg le sincs szarva. A kérdezõnek meg azon durrant el az agya, hogy nem a kérdésre válaszoltak az emberek, hanem leragadtak annál, hogy a kutyának a kertben a helye, amivel nincs is gond, addig amíg nem csak akkor van kint a helye, ha megérkezik a baba.
Egyébként csak nem akartatok vele újat húzni? Vagy tényleg lehetett volna ebbõl baj? Mert hát azért gondolom, ill. olvasom is, hogy más hozzáállásúak is vannak... Na, mindjárt nézem is milyen válaszok érkeztek :)
A kérdező hozzászólása: Lekváros te tényleg nem vagy normális.Mindegy nem is érdekelnek a vergõdéseid. Belõled anya sem lesz, mert egyszerûen idióta vagy.Hamarabb fogsz diliházba kerülni Férges lenni kutyától..nevetségesen buta vagy. Alexandra ez a kép haláli aranyos, de remélem tudod, hogy le fognak pontozni a lekváros kenyér féle szerencsétlenek?:(
Szerintem akkor hagyjuk õt, ( vagy inkább EZT ) ! Úgy sem lehet meggyõzni az igazról, neki csak a saját véleménye a jó. Akkor azért nem értem minden tette fel a kérdést.
Egyébként életemben nem hallottam még olyat, hogy kutyától bármiylen fertõzést kapott volna egy csecsemõ, pedig eü-s vagyok. A bélféreg lehetséges, hogyha nem féregtelenítik a kutyát 3 havonta, de aki ennyit nem tud megtenni, az a gyerekkel nagy gondban lesz mert azt állandóan kötelezõ vizsgálatokra, meg mérésekre kell hordani. És mi lesz ha agyerek járni tud? ugyan mi lenne. Elvannak a kutyával, szórakoztatják egymást.Igen, elõforudlhat , hogy a gyerek "megkóstolja" a kutyát, de ha attól szivinfarktust kaptok, hogyha hozzáér egy állathoz, akkor az elsõ 2 évben meghaltok, ugyanis a gyerek MINDENT aszájába vesz, a virágföldtõl kezdve a szöszökig, széklábig. Elég egy pillanatra elfordulni.Gondoljátok, hogy a természet annyira maga ellen dolgozott, hogy a csecsemõ a szájával fedezi fel a világot, és midnentõl megbetegszik? nevetséges.
A kérdező hozzászólása: 23-as bocsi, én arról megint nem tehetek, hogy nincsenek megnevelve a kutyáitok.
És mi van ha 2 kan kutya van akik rivalizálnak egymással ? Még egy zoknit sem lehet leejteni, mert összeverekednek. Egy babának, hogy mondod meg, hogy nehogy leejtsd a cumidat mert csete-paté lesz a kutyák között akiket nem lehet szétszedni. Bár ez talán eltörpül: Egymás pisilõjét nyalogatják és utána jön szerencsétlen a lábadat nyalogatni. Ez a burokban való nevelés meg lehetetlen 2 kutya mellett, erre nem gondoltatok ?
Igaz elõzõ, akkor minek kérdezted meg, kérdezõ? Nem vagy hajlandó felfogni a normális válaszokat!
A kérdező hozzászólása: 19 az elején irtam, hogy nem érdekel a kutyának kint a helye duma, de nem én vagyok degenerált, hogy egy mondatot nem tudok megérteni. :)
A kérdező hozzászólása: 17-es ha te koszos beteg kutyát tartasz a lakásban szíved joga. :) de az én kutyám tisztább, mint te azt le merem fogadni. tobbet jár kozmetikushoz, mint te fodrászhoz.
A kérdező hozzászólása: 15 ha orvos mondaná el ezt nekik akkor sem hinnék el, mert az ilyen anyukák azt hiszik, hogy szültek egy gyerekek és Istenek és mindentudóak lett. én is gyerekkoromban egész nap kutyák, macskák, csirkék, malacok között voltam falun, mert imádtam velük foglalkozni, érdekes életemben nem voltam korházban, nincs allergiám, semmi betegségem.. bezzeg a szomszéd gyereke a szélben nem mehetett ki és állandóan van valami baja, már 7 éves de az anyja vele van még mindig otthon.
Igaza van lekvárosnak, nem lakásba való a kutya ahol gyerek is van, mert egy koszos állat betegséget terjeszt amit egy felnõtt szervezet még könnyen kivéd , de egy csecsemõ nem.Fertõzést kaphat a kutyától, de fel is lökheti megmarhatja , ahogy erre sajnos sok példa akad.Eleve nem tartanék lakásban kutyát, de ha ez elõ is fordulna , a gyerek születése után nem jöhetne be többet, ez alap dolog. Akinek a kutya fontosabb vagy ugyanolyan fontos mint a saját gyereke ott valami nagy baj van.
Ez azért van, mert a gyerek elkaphat bármilyen fertõzést. A kisbabák nagyon érzékenyek a betegségekre. És tudom, hogy nem érdekel téged, de sajnos ez van, a kutyáknak a kertben a helyük.
Szerintem meg az a nem természetes, hogy valaki burokban tartja a gyereket. Egy oltott, féregtelenített, tisztántartott kutyától nem lesz semmi baja egy babának.Nálunk is van kutya, és még élünk.Mikor én voltam gyerek, akkor is volt kutya, sõt nagyanyáméknál az istállóban lógtam egész nap és nem haltam bele. A tescoban 15ezerszer nagyobb az esélye, hogy bármit elkap a gyerek a sok szutykos embertõl, oda bezzeg nem féltik vinni az újszülötteket. Pont ezek a babák lesznek allergiásak, akiknél mániákusan sikálja az anyuka egész nap a házat domestossal, nehogy véletlenül 1 bacival is találkozzon a baba. Én porszívózok 2naponta, de azt mindig is csináltam, mert minden meglátszik a szõnyegen. Elég ha a gyerekszobába nem mehet be a kutya.
A kérdező hozzászólása: kenyér valahogy nem csodálkozom a neveden.
Jó, jó oké, hogy egy darabig egy szobában van a baba, kutya meg nem ott. De mi lesz, ha az a gyerek el kezd járni? Fogdossa a kutyát, az meg nyalogatja a gyereket. Babáknak még nem lehet megtanítani, hogy ne vegye a szájába a kezét, kutyanyálas kezét, ami az elõtt 2 perccel a pisilõjét nyalogatta!
Ha fokozatosan, szép lassan van kiszoktatva az ég világon semmi baja nem lesz ! Az állatok tudnak a legjobban alkalmazkodni. Az meghogy társasági kutya... MINDEN kutya a gazdája mellett érzi jól magát, nem ?m :)
A kérdező hozzászólása: 84% nem te vagyok, hogy nem tudom megnevelni a kutyámat..akkor gyereket hogy fogsz nevelni ha egy állat sem megy? :) sehogy, gondolom.
babára*
A kérdező hozzászólása: és azt tudtátok, hogy az ember szájában több a baktérium, mint a kutyáéban? majd puszit se adjatok a gyereknek, mert még megbetegszik.
Képzeljétek, nálunk nincsen kutya, macska , mindig takarítva van, és kezet is mosok.. nem vagyok allergiás, és kb. 2-szer ha voltam orvosi rendelõben! Ennyi. De ha az a szerencsétlen gyerek leejti a cumiját mi lesz? Jön a kutya, még szájába is veszi. Neki még gyenge az immunrendszere .. Azt a 2 kg koszt, ( mert így van az a hiedelem) megeszi az a gyerek abban az évben akkor is ha cssak leejti a cumiját, nem kötelezõ, hogy nyalja falja is az a kutya mellette!
Pontosan.
Igen, kérdezõ , ( gondolom az egyetemen nem tanítanak helyesírást , mert a leveleidben nem fejezed ki magad valami jól a "te degenerált kis köcsög" címûekkel) .. Nekem mindegy, hogy te hogyan fogd nevelni a gyerekeid! (csak majd az én közelembe ne kerüljön, nem akarok férges lenni..)Gondolom fogat is mosol a kutyádnak miután evett, és mikor visszajött a pisilésbõl lemosod a lábait, és mikor valamit bevesz a szájába utána is a fogát.. FELVILÁGOSÍTALAK! Egy gyerek mellett nem lesz idõd rá!
Azt hiszem ez a kép ide illik :) http://kepfeltoltes.hu/view/120703/Cumi_www.kepfeltoltes.hu_.. Egyébiránt ezt a fotót megosztottam fb-on, a volt tanárnõm hozzá is szólt a képhez, amikor az egyik kisgyerekével otthon volt GYES-en, hazavittek egy kölyök kutyát, 20-asával vette a cumikat, mert a kiskutya folyton lopkodta a kisgyerektõl - mégis egészséges felnõtt lett a gyerekébõl.
62% igen! Így van! Még a te szuper kutyakozmetikusod, és nevelésed sem tudja elfojtani a kutyában az ilyen természetes ösztönöket!
A kérdező hozzászólása: 44 mert nektek aztán sikerült meggyõzni bárkit is. bár az elején megmondtam, hogy nem az a kérdés, hogy a hülye kis világodban, te hol tartanád a kutyát. kár ide feltenni kérdést, szövegértés 0
A kérdező hozzászólása: 42 hülye asszociációid vannak, de oké legyen.
Arról van szó hogy a kutya kinti-benti , tehát nem csak a lakásban van.Kimegy a kertbe hempereg a sárban , feleszi a talált dögöket, elõás ezeréves eltett mócsingot, saját kakáját is megeszi sok kutya és utána bejön megnyalogatja a gyereket és felszedi a cumiját..Akinek ez így jó tegye, de ne próbáljon mást is meggyõzni mert lehetetlenre vállalkozik!
A kérdező hozzászólása: az én kutyám miatt nem fog vele történni semmi.hamarabb kap el valamit egy embertõl a tescoban.veletek az a baj, hogy semmit nem értetek ehhez. nõvér leszek- hozzátenném egyetemen, emelt biológiát tanultam 4 évig majd pont a ti hozzá nem értõ dolgaitokra fogok hagyatkozni, ugye? mernék fogadni egy 10ezesbe, hogy a kutyám tisztább, mint ti.
Kérdezõ, én azzal nem villognék, hogy sokszor jár a kutyád kozmetikushoz. Úgy látszik, hogy Te még annyi idõt se törõdsz vele, hogy pár naponta alaposan átfésüld a bundáját.
Alexandra, ebben igazad van, rossz példát hoztam fel.
"Ha a kisgyerek leejti a cumit a kutya kíváncsiságból is megnyalhatja, ételnek hiheti, ez nem a nevelésen múlik." Persze, benne van a pakliban. De tudod kutyát és gyereket SOHA nem hagyunk felügyelet nélkül még fél percre sem, ergo ha leesik az a cumi, te ott vagy és felveszed, nyilván nem adod vissza utána a kisgyerek szájába...
Hmm... Nem értelek, kérdezõ. Nem szeretnék vitatkozni, de ha majd neked lesz gyereked, és kiderül, hogy a kutyád miatt történt vele valami, kidobod az utcára a gyereket? :(
HAJRÁ LEKVÁROS KENYÉR! Felvállalom: 100 százalékig igaza van. Ha a kisgyerek leejti a cumit a kutya kíváncsiságból is megnyalhatja, ételnek hiheti, ez nem a nevelésen múlik. Amúgy az én kutyámat hetente fürdetem, kutyaiskolába jár, tökéletes nevelést kapott, minden létezõ oltást megkapott, a szõrében egy porszem sincs, ennek ellenére nem engedem a házban, mert õ egy kutya. Pont azért fürdetem, satöbbi, satöbbi, hogy kintrõl ne szedjen össze semmit. Az egyik ismerõsömnek a gyereke majdnem megfulladt, mert kiderült, hogy allergiás rá. Errõl persze nem a kutya tehet. És mindezt úgy írom, hogy én imádom a kutyákat, nagyon szívesen tartom õket. :)
Ennyi ember egy rakásra, aki nem tud úgy vitázni, hogy közben ne legyen sértõ. Komolyan mondom csúcs. Mi van veletek????
Nekem is sunyiban írtál egy kedveset :)
A kérdező hozzászólása: lekváros kenyér hány éves vagy egyébként? 10? érdekes ha leejtek valamit a kutyámnak nem az az elsõ dolga, hogy a szájába vegye. veletek az a baj, hogy nem tudtok egy KUTYÁT megnevelni..akkor a gyerekkel mi lesz? :)
A kérdező hozzászólása: mondom nem érdekel az ilyen komment, szövegértésben gondolom nem jeleskedsz.
Természetes módon változik az ízlésed. Nekem gyerekkoromban a rántott hús volt a mindenem. Most meg zöldség fanatikus vagyok.
Nem is kell ahhoz idõsödni, az ember ízlése egy idõ után sokat változik, nekem is van rengeteg olyan étel, amit kiskoromban szerettem, most meg rá sem bírok nézni, és van olyan is amit akkor nem ettem meg, de mára kedvenc ételeim egyike. Egyébként a szervezet is jelzi, hogy mire van, vagy nincs szüksége, ezért kell lehetõleg olyan ételeket enni, amit akkor kívánunk.
Az ember ízlése napról-napra változik, szerintem normális dolog, viszont az tény , hogy az idõsek nagyon édesszájúak...általában

Szerintetek természetes a hajszíne ennek a lánynak?

http://kephost.hu/image-B2EA_4CCD42D9.jpg

Legjobb válasz: Ez tuti nem természetes.

Ez tuti nem természetes.
festett szõke !
még az is lehet, hogy természetes. ha meg nem, nagyon jó hajfestéket használ. hajfestékben meg a szõke ezer árnyalatát megtalálod, ugyanis rengeteg nõ szõkére festi a haját. örök divat :)
Ez festett szõke. De sztem a fodrászodnak mutasd meg a képet, õ jobban tudja, h melyik árnyalatot kell használnod.
Nem természetes szerintem. A kisfiúén egyértelmûen látszik, hogy eredeti szõke, de a kisgyerekeknek sokszor világosabb a hajuk. Barátom is ilyen szõke volt kiskorában és most majdnem fekete a haja.

31 éves vagyok nekem 3 hónapja vették ki a garatmandulámat. Szerintetek természetes hogy még mindig sokszor húzódik és érzékeny főleg a bal oldal? Köszi ZOLI

Legjobb válasz: Természetes.Végülis ez egy mûtét volt.A hugomnak is felnõttkorban vették ki,és neki is még hónapok múlva is érzékeny volt.

Természetes.Végülis ez egy mûtét volt.A hugomnak is felnõttkorban vették ki, és neki is még hónapok múlva is érzékeny volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Szerintetek természetesnek veszi, hogy ott alszom nála?

Megyek a barátomhoz bálba és még eddig nem aludtam egyszer se nála.. De most meg nem is volt errõl szó, hogy akkor mi lesz.. De az meg olyan hülyén jönne ki, ha megkérdezem, hogy most akkor nálad alszom?!

Legjobb válasz: Szerintem kérdezz rá... ha a szüleivel él, gondolom velük is meg kellene beszélni.

Szerintem kérdezz rá... ha a szüleivel él, gondolom velük is meg kellene beszélni.
inkább kérdezd meg hogy mi lesz, mint hogy ne tudd
Iegn
Igen*
A kérdező hozzászólása: De hogy kérdezzek rá, h ne jöjjön le furcsán az egész..
"Most akkor nálad alszom vagy az árokparton?"
Igen, az. 25F
Természetes. De miért érdekel a korom? A tied érdekesebb lenne a kérdés szempontjábol!
Normális, 45F
Normális. 92/F

Heti 1x 2 órás nyelvórán megtudnék tanulni oroszul 1 év alatt középfokúan szerintetek? Természetesen otthon sokat tanulnék, sokat fektetnék a dologba. A szorgalmammal nincs baj

Legjobb válasz: Hát azért nem olyan persze. Igen intenzív munka és magolókészség kell hozzá. Hova sietsz? Rendes munkához kéne az a két év. Azért annyira nem egyszerû az az orosz, rengetegféle ragozást kell magolni. Meg tudnék tanulni: igekötõ és az ige közé ékelõdött harmadik szó: 3 szóban írandó! Alsós tananyag.

Hát azért nem olyan persze. Igen intenzív munka és magolókészség kell hozzá. Hova sietsz? Rendes munkához kéne az a két év. Azért annyira nem egyszerû az az orosz, rengetegféle ragozást kell magolni. Meg tudnék tanulni: igekötõ és az ige közé ékelõdött harmadik szó: 3 szóban írandó! Alsós tananyag.
Ha otthon napi fél órát valóban rááldozol akkor meglehet:)
Persze! Én is valahogy így csináltam, és lazán meglett a rigó utca nyelvvizsga (vagy origo vagy minek hívják). Szóval sok sikert!
Persze. :) Az orosz nyelv az alapok jó lerakása és minimális tanári konzultáció mellett könnyedén tanulható egyedül is. Én személy szerint úgy mentem felsõfokúzni 3 éve, hogy élõben oroszul beszélni magamon kívül mást nem hallottam. Sok sikert!
"Heti 1x 2 órás nyelvórán megtudnék tanulni oroszul 1 év alatt középfokúan szerintetek?" Hát a nyelvórán semmiképpen nem, de ha otthon sokat dolgozol emellett, akkor igen. Napi kb. 2 óra munkát kell belefektetni, hogy 1 év alatt meglegyen a középfok. Ez teljesen önállóan is sikerülhet, bár ha a nyelv alapjai nem világosak, akkor szükséged lehet nyelvtanár segítségére kezdetben, illetve a kiejtést is ajánlatos gyakorolni. Magánvéleményem az, hogy az orosz valahol az angol és német között van nehézségben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) idén érettségizem és ezzel szeretnék a késõbbiekben foglalkozni, azért sietek.

Szerintetek természetes hogy a doki 21 hetesen hüvelyi uh-al vizsgált meg?

Sima méhszájvizsgálatra mentem volna,de teljesen meglep?dtem,azt hittem csak kézzel fog vizsgálni,úgy tudtam hüvelyivel a 12.hétig szoktak. Nem volt vérzés vagy görcs utána,egy picit fájt a hasam de lehet csak beleképzelem.

Legjobb válasz: Nekem soha nem csinált hüvelyit. 8 hetesen már látszott rendesen, nem piszkálta hüvelyivel. De hát minden doki más. Szerintem nem normális, nem lehet, hogy érzett valamit, amit meg akart nézni? Tõle nem kérdezted, hogy miért?

Nekem soha nem csinált hüvelyit. 8 hetesen már látszott rendesen, nem piszkálta hüvelyivel. De hát minden doki más. Szerintem nem normális, nem lehet, hogy érzett valamit, amit meg akart nézni? Tõle nem kérdezted, hogy miért?
nem természetes, mert a hüvelyi kisebb embriónál ideális, a nagyobb magzatot nem tudja jól befogni.De lehet hogy a dokid gyakorlott, neki még így is megy a dolog. Szerintem a következõ uh tuti hasi lesz, nyugi!! (egyébként hasi után is érezni fogsz egy kis kellemetlenséget, legalábbis nekem volt rá eset)
Szerintem sem normális....engem csak a legelsõ...4 hetesen vizsgált így utána még talán egyszer...azt is az én kérésemre!!!! 21 hetesen már nagy a babód..ezért nem értem hogy mit is nézhetett...a papírodra nem írt semmi rendkívülit??
A kérdező hozzászólása: Neki nincs más uh-ja a rendelõben csak hüvelyi, nem is a babát nézte, csak a méhszájat és a méhnyakat mérte le, hasi uh-n nemrég voltam, ott nézték a babát, csak mellékesen kérdezte kíváncsi vagyok-e a picivel kapcsolatban valamire, konkrétan a nemére, de mi már tudjuk hogy kisfiú:) 4 hét múlva megint megyek, és megint hüvelyivel nézi a méhszájat, de csak tudja talán mit csinál, megpróbálok nem idegeskedni.
Szia! Nekem a 22 héten ellenõrizte a doki a méhszáj állapotát hüvelyi UH-val, és azt mondta sokkal pontosabb adatokat kap így. De csak a méhszájat vizsgálta így!! a baba állapotát hasi UH-n nézte. Szerintem normális, nincs benne semmi "különleges". Én már több, mint 12 éve hozzá járok a dokimhoz és tökéletesen megbízom benne.

Szerintetek természetes?

Olyan izgatott vagyok :-) A párommal tegnap megbeszéltük a dolgainkat és úgy döntöttünk megpróbálkozunk a picivel!7 éve vagyunk együtt, és 5 évig szedtem a gyógyszert...de már abbahagytam lassan 3 hónapja!Eddig sem védekeztünk...csak kiszálásos alapon..de most már belehúzunk!23 évesek vagyunk!Olyan ideges vagyok.Vagy izgatott!Szerintetek természetes ez?Mindenki azt mondja csak nyugodtan..ne akard görcsösen..és ne gondolj rá!De ez nehéz hisz annyira szeretnénk!Minden nap csak álmodozunk!Hogyan lehet nem rá gondolni?Van valami tippetek???El?re is köszönöm mindenki válaszát!

Legjobb válasz: Teljesen normális amit érzel!Hamarosan összejön a baba ha ilyen"szorgalmasak" vagytok!nem baj ha állandóan erre gondolsz,úgysem tudsz másra,csak ne görcsölj ha nem sikerül pár hónapon belül esetleg.Akkor le fog lohadni kicsit a leleksedés és tuti akkor jön a baba mikor nem számitasz rá.de az is lehet hogy már a köv. mensid se jön meg!Sok sikert és kitartést!

Teljesen normális amit érzel!Hamarosan összejön a baba ha ilyen"szorgalmasak" vagytok!nem baj ha állandóan erre gondolsz, úgysem tudsz másra, csak ne görcsölj ha nem sikerül pár hónapon belül esetleg.Akkor le fog lohadni kicsit a leleksedés és tuti akkor jön a baba mikor nem számitasz rá.de az is lehet hogy már a köv. mensid se jön meg!Sok sikert és kitartést!
Csak nyugi!Ha ekkora elánnal idulsz neki, lehet, h csalódás lesz a vége.Én mindkét terhességemnél azt hittem rögtön összejön, hiszen egészségesek voltunk, minden klappolt.Az elsõ az 5. hónapra, a második a 3. hónapra jött össze.Türelem!(tudom hülye kérés, szinte lehetzetlen :) , Ha gondolod keress rá a neten a babatervezõk otthonára, ott mindent megtalálsz a témában.Nekem nagyon sokat segített.Kitartás, szorítok! :)
Kedves kérdezõ! Nagyon aranyos az, ahogy igy izgultok. Mi is ezeket a pillanatokat éljük át. A férjem nagyon boldog, h még nem jött meg én meg rettegek, hogy meg fog. Tényleg érhet csalódás, ha túl erõsen akarod. Énis ettõl tartok, de szerintem azt sem úgy kell felfogni, h akkor mindennek vége, hanem úgy, h most nem, de majd legközelebb biztos. Nekem sokan irták azt, h majd jön a baba ha jönni akar. Reméljük jönni akar!Sok sikert és kitartást!
Teljesen normális az izgalom, hisz az életetek kívánjátok megváltoztatni:-) Mi április óta nem védekezünk, de 7 éve azt hallom, hogy nem lehet babám. a gyógyszert is azért szedtem, mert különben hormozavarom lett volna ciszták sokasága miatt. Mi úgy voltunk, hogy álljunk neki, hisz úgysem lehet, akkor adjunk idõt neki, hogy talán 2-5 éven belül valami csoda folytán összejön. Nem is gondoltunk rá, csak éltük az életünk, és csodamód 3 hónap alatt megfogantam, most 10 hetes vagyok. Az biztos, hogy ha állandóan arra gondolsz, nehezebb lesz. Prbóáljátok csak élvezni egymást, az éltete, olyan viccesfélén. Sokkal könnyebb átvészelni-) Hajrá:-)

Ti elhiszitek hogy az Oriflame termékek természetes alapanyagokból készültek? Szerintetek mi ebből az igaz?

Az összetev? listát nézegetve nem t?nnek az átlagnál természetesebbeknek.

Legjobb válasz: Én is szoktam tõlük rendelni, de nekem eddig senki nem mondta, hogy ezek természetesek lennének. Tudom, hogy nem azok. A Pure Nature termékeiket is azért hívják így, mert 1-2 természetes összetevõt beleraknak, a többi meg ugyanolyan átlagos alapanyag. Mondjuk ez mindennel így van, a legtöbb "természetes" drogériás termékkel is. Vagy ha pl. megnézel egy Lush samponkorongot, ami nem is olcsó, annak is SLS az alapja. Viszont én pl. olyan sampont használok, amire csak kis betûkkel van ráírva, hogy természetes alapanyagokból készült, egyáltalán nem organikusnak árulják, mégis nagyon jó, tiszta sampon.

Én is szoktam tõlük rendelni, de nekem eddig senki nem mondta, hogy ezek természetesek lennének. Tudom, hogy nem azok. A Pure Nature termékeiket is azért hívják így, mert 1-2 természetes összetevõt beleraknak, a többi meg ugyanolyan átlagos alapanyag. Mondjuk ez mindennel így van, a legtöbb "természetes" drogériás termékkel is. Vagy ha pl. megnézel egy Lush samponkorongot, ami nem is olcsó, annak is SLS az alapja. Viszont én pl. olyan sampont használok, amire csak kis betûkkel van ráírva, hogy természetes alapanyagokból készült, egyáltalán nem organikusnak árulják, mégis nagyon jó, tiszta sampon.
Az alapanyag nem HIT kérdése. A kedves kérdezõ talán nem tudja hogy mit jelent az hogy természetes. Természetes nem egyenlõ bio, nem egyenlõ öko. Amiuán alaposan utánanézett, talán nem ír felesleges negatív reklámokat.Egyébként nem a sarki ABC-rõl beszélünk, hanem egy multinacinális cégrõl aki ha már a nevében is azt írja hogy természetes kozmetikumokat gyárt, be is tart jó pár nemzetközi szabályt.
Sose vettem Oriflame terméket, mert amint láttam vannak sokkal jobb cuccok máshol, sokkal olcsóbban. Arról nem is hallottam hogy természetes lenne, de az összetételt meg lehet nézni és kiderül.
Nem tudom, hogy természetesek-e.De nekem szinte minden bevált tõlük, fõleg a Hair-x-es samponok. :)
3. honnan tudod, hogy máshol jobb cuccok vannak, ha ki sem próbáltad õket? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!