Találatok a következő kifejezésre: Szerintetek lehet, terhes vagyok (62 db)

Ha az ébredési hőmérsékletem még mindig fent van, terhességi tesz negatív, mensi sehol. Szerintetek lehet terhes? Vagy mi más oka lehet a késésnek?

A Menstruáció napján a 10-es és ma reggel egy 25-ös csíkkal teszteltem.

Legjobb válasz: a görbédet tudod csatolni hátha úgy jobban ki lehet okoskodni hogy mi is van? :)

a görbédet tudod csatolni hátha úgy jobban ki lehet okoskodni hogy mi is van? :)
A kérdező hozzászólása: Ma megjött :) És nem szomorkodom, szándékosan raktam ki a smiley-t.
az jó ha annyit alszol mert legalább 5 órát kell aludni
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, szerintem 7-én tesztelek egyet, azt irány a nõdoki, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: 6-7-8 órákat, tegnap este 9 örül már aludtunk
minden hozzászólást én írtam :) ezzel csak az baj hogy lehet azért van fent a mai hõd mert hamarabb mértél és ez a 2-2.5 óra nagyon sokat számít így hamis adatot adtál meg és sajnos magadat is becsapod :( hány órát szoktál aludni?
A kérdező hozzászólása: Kedves 11:00-kor hozzászóló! Hát ez az! én is odatettem gondolatban az ovut :) De akkor is a 13. dpo-n vagyok, ami azt jelenti, hogy mindjárt itt vannak a piros betûs ünnepek, és ilyenkor már pecsételek és/vagy lejjebb megy a hõm. Reggel 4 órakor volt az utolsó mérés a 6-6:30 helyett, mert felébredtem korábban, sajnos.
2 nap múlva tesztelj újból aztán írd meg :) Drukk!
A kérdező hozzászólása: Tudom, ez a görbe nem úgy sikerült, ahogy kellene. Az elsõ kb. 10 nap meg egyszerûen kitörõdött, (okostelefonos alkalmazásba pötyögöm be rögtön mérés után az adatokat).
én is vezettem itt a görbém elég megbízható, csak az probléma ahogy én látom hogy nem egy idõbe méred a hõdet és nem mindig, rendszeresen kéne de amennyit ki tudok belõle venni a az hogy szerintem inkább ma vagy a 13. dpo-don vagyis 23.-án volt ovud ha jól értelmezzem a görbéd vagyi ez azt jelenti hogy még nem is késik lehet azért nem mutat a teszt semmit :) azért megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már arra is, hogy az peteérés nem ott van, ahova eredetileg a Fertility Friend tette, hanem késõbb :) De már lassan ott is betelnek napjaim :)
A kérdező hozzászólása: Itt a görbe remélem meg lehet nyitni :) http://kepfeltoltes.hu/view/130805/chartgraph_module__1__www..
A kérdező hozzászólása: Épp a görbémet próbálom csatolni :)
szia hát ma nekem is megjött :( a jósteszt meg állandóan nega volt... na akkor új hónap jön :)

A barátom szexelni akar velem, pedig terhes vagyok. Szerintetek lehet terhesen szexelni?

Legjobb válasz: Lehet! Nekem anno a szülész azt mondta, hogy hátulról és óvatosan ajánlott...

Lehet! Nekem anno a szülész azt mondta, hogy hátulról és óvatosan ajánlott...
Csak mint általában. A szülés rosszabb lesz, hidd el :)
lehet. gondolod, hogy a párok mind megvárják kb a 10 hónapot? akár a kilencedik hónapban is lehet.
A nyolcadik hónapig egész nyugodtan, csak vigyázzatok az extrém pózokkal.
Gondolok itt a nyaktörõ mutatványokra..stb. (extrém)
Az elsõ 12 hétben vetélést okozhat, a harmadik trimeszterben pedig megindíthatja a szülést.
Az utolsó két hónapban már nem, elõtte igen.
Te hány éves vagy már ne haragudj? És melyik bolygóról jöttél, hogy ilyen kérdést teszel fel? Ha az orvos nem tiltott el a szextõl, persze hogy lehet. És nem fog fájni.
Én még annyit tennék hozzá, hogy ha nem vagy eltiltva (errõl az orvos külön tájékoztat), akkor inkább most csináljátok, mert utána a gátmetszés néha nehezen gyógyul és a szex sem megy zökkenõmentesen. Nekem kb. fél év kellett mire nem éreztem a gátmetszés helyét szex közben, pedig csak két öltéssel varrtak össze. És a szoptatás miatt is csöpögött a tejem, nem tudtam önfeledten együtt lenni a férjemmel. Azt gondoltam, hogy a mellem nem az enyém, hanem a babáé. Ja, és még valami, szex után a babám olyan jót alszik, elringatja a "mozgás". :-DDD
Természetesen, ha egészséges a terhességed, és neked is jólesne, akkor lehet... Off: A "hátulról" szerintem nem az anális szexre utalt, hanem a pozícióra....
Természetesen lehet!Te úristen hány kapcsolat lenne oda ha terhesség alatt nem lenne szex!Nem mondom én is féltem a babám, nagyon is, de azért szexelek a párommal, persze nem olyan vadul.Ja és csak gumival.Nekem azt mondta az orvosom lehet, de óvszert használjunk.Nem azért mert csal a párom esetleg hanem a biztonság kedvéért!
Miért ne lehetne.De ha doki azt mondja hogy nem akkor nem.
OFF: Behatolás.... Atya ég, ilyen baromságot még nem hallottam. Emberek, magzatvíz és burok veszi körül a babát. Semmit nem érzékel belõle, se a spermát, se a "bökdösést". Csak az ütemest mozgást és orgazmust - már ha volt az anyának egyáltalán.
Ha a doki nem tiltott el valami komolyabb oknál fogva a szextõl, akkor nyugodtan! Nekem az orvos és a szülésznõ is mondta, hogy ne hagyjuk abba.. A szülésznõ még azt is mondta, hogy a szülést is segítheti! Úgyhogy mi még most is heti 3-5 alkalommal összebújunk. :) 38+5 hkm
Mi még az utolsó héten is együtt voltunk a férjemmel. Sõt, akkor sem tiltott el az orvosom, amikor a 29. héten elkezdett nyílni a méhszáj. Csak óvatosságra lettünk intve, illetve csökkenteni kellett a mennyiséget. De a 36. hét körül mondta a dokim, hogy "Most már mindent bele!". :D Mégis túlhordtam 4 nappal a kislányomat. De a legbiztosabbat nõgyógyász tudja mondani persze.
BÍrom az ilyen tanulmányokat, még hogy a magzat behatolásként éli meg az aktust? Hiszen nem is "találkozik" semmivel, ami "behatolna", ugyan már. Az egyetlen amit érez, az a hormonfröccs, amivel az orgazmus jár, de még azt sem sikerült kimutatni, hogy ilyenkor konkrétan mit érezhet. Viszont számtalan tanulmányt írtak arról, hogy amikor a mama jól érzi magát, akkor kimutathatóan a baba is. Ha az orvos nem tiltott el, akkor hajrá, semmi bajod nem lesz, finoman, gyengéden csináljátok, fájni sem fog.
Olvastam egy pszichológiai tanulmányt, ahol arról írnak, hogy a gyerek behatolásként éli meg az aktust. Több orvos véleménye is alátámasztja ezt:-( Viszont a férfiak kevésbé akarnának gyereket ha ezt tudnák, a nõk szerintem alapból jobban figyelnek a leendõ gyerekükre. Én nem szexeltem, nem is kívántam különösebben. A férjem azt mondta, hogy számára tabu egy áldott állapotban lévõ nõ. Pesze azon kívül bármmi mást lehet csinálni:-) Viszont ha Te is kívánod és problémamentes a terhességed, akkor csináld azt, ami Neked jó. Ugyis megéreznéd ha az a babának nem jó!
Addig amíg jólesik, csinálhatjátok. Egyébként nem értem, miért fájna.
egy szülésznõ azt mondja csinálja análisan?? normális orvos egyátalán nem javasolja semmikor az anált, figyelj bárhogy csinálhatod de azért óvatosan, nem árt a babának, ha meg gond lenne megtiltaná a doki
Most õszintén.Anyjan teszik fel ezt a kérdést lehet-e terhesen szexelni.Miért gondolják hogy nem?Ha a doki nem tiltja el akkor ez miért kérdés?Amíg és ahogyan jól esik. Akár az utolsó napokban is.Persze ez beindíthatja a szülést de a 40. hétben már jöhet is a baba nem?
kérdezd meg az orvostól, mi a 31.hétig csináltuk utána kényelmetlen volt
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kettõben miért nem lehet??
A kérdező hozzászólása: Értem. De nem fog nagyon fájni?
A kérdező hozzászólása: Jó. De nem fog fájni? ÉS milyen extrém pózokkal vigyázzunk?

Szerintetek lehetek terhes? Vagy mitől lehet?

Május 1jén kellet volna megjönnie, de 3án jött egy napra, azóta száraz vagyok, néha émelygek, kb óránként megyek pisilni, de más tünetem nincs. A tesztjeim negatívak. Ha nem vagyok terhes, akkor mit?l lehet?

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz terhes, várj még pár napot, és ha addigra sem jön meg akkor csinálj még egy tesztet. Lehet még nem termelõdött elég hcg a szervezetedben.

Szerintem lehetsz terhes, várj még pár napot, és ha addigra sem jön meg akkor csinálj még egy tesztet. Lehet még nem termelõdött elég hcg a szervezetedben.
Szerintem is lehetsz! Próbálj egy 10es érzékenységû tesztet és mindenképp írd meg az eredményt! Sok sikert!
Szia! 9.-e van, ha eddig nem lett pozi a teszted, akkor valószínûleg nem baba. :-( Nincs cisztád véletlenül? Vagy vmi hormonproblémád? Tüneteket bármi okozhat, fõleg, ha nagyon szeretnél babát.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem is gondoltam rá hogy terhes lehetek, csak a tünetekbõl. Csütörtökön megyek dokihoz, majd utána okosabbak leszünk.:) Csak kiváncsi voltam hogy valakivel volt-e hasonló.

Szerintetek lehet hogy terhes vagyok?

Sziasztok! Január 22-én jött meg a menstruációm, és egy 2-3 napja eléggé szédülök és hányingerem van és nagyon rá kattantam az édességekre. Pedig nem vagyok egy nasizós. Létezik hogy máris terhes vagyok?

Legjobb válasz: Mivel 22.én jött meg a menzeszed,és az általában tart 5 napig,tehát olyan 27.e körül hagytad abba a menzeszt,akkor még csak pár nap múlva kellene lennie a p.érésednek.Ha így nézzük akkor nem vagy terhes.Viszont ha a mostani menzeszed más volt,nem volt sok vérzés,sötét színû volt,és csak 2-3 napig tartott,akkor teherbe eshettél a múlthónapban.De sajnos nem írtál le minden infót,így nem tudom neked megmondani.Ha ez a menzeszed rendes volt,akkor azt tudom csak mondani,hogy nem vagy terhes,mert p.érésed még csak olyan 9.-10.-e körül lesz,és ha akkor teherbe is esel,10-12 nap a beágyazódás és csak aztán jönnek a tünetek.

Mivel 22.én jött meg a menzeszed, és az általában tart 5 napig, tehát olyan 27.e körül hagytad abba a menzeszt, akkor még csak pár nap múlva kellene lennie a p.érésednek.Ha így nézzük akkor nem vagy terhes.Viszont ha a mostani menzeszed más volt, nem volt sok vérzés, sötét színû volt, és csak 2-3 napig tartott, akkor teherbe eshettél a múlthónapban.De sajnos nem írtál le minden infót, így nem tudom neked megmondani.Ha ez a menzeszed rendes volt, akkor azt tudom csak mondani, hogy nem vagy terhes, mert p.érésed még csak olyan 9.-10.-e körül lesz, és ha akkor teherbe is esel, 10-12 nap a beágyazódás és csak aztán jönnek a tünetek.
tünete még nem lenne, de jó lenne tudnunk, mikor voltatok együtt, szerinted mikor van pé., stb. nem mintha ez a hely alkalmas lenne arra, hogy egymást diagnosztizálgassuk, de ennyi alapján annyit lehetne írni, 50-50%.
A kérdező hozzászólása: Szinte mindennap voltunk együtt amióta elmúlt max 1 nap maradt ki. Van egy 6 hónapos lányom, amióta megszültem a 2. hónapban már meg is jött, de hol 29 hol 32 napra.
Diszkalkuliás vagy? Most van peteérésed.
hát elvileg mostanában van/volt akkor peteérésed, ha terhes leszel, akkor tünetei majd csak jó pár hét múlva lesznek, de legkorábban is napok múlva a tüneteid tutira nem attól vannak
A kérdező hozzászólása: 5-6 napig tart, az elsõ 3 nap nagyon erõs aztán alig alig van.

S. O. S! Olvastam, hogy van olyan hogy rejtett terhesség, szerintetek lehet, hogy terhes vagyok?

8 hónapja voltam utoljára együtt fiúval. Utána 1 hónapon keresztül rendszeresen hánytam, de nem gyanakodtam terhességre, mert megjött, viszont az eddig 5 napig tartó vérzésemből 2 napos lett. Most olyan mintha lüktetne a hasam, ha oda teszek valamit.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. A lüktetés az artériádtól van. Mindenkinek lüktet egy kicsit. A baba mozgása nem lüktetés szerû, hanem rúgás. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

Szerintem nem vagy terhes. A lüktetés az artériádtól van. Mindenkinek lüktet egy kicsit. A baba mozgása nem lüktetés szerû, hanem rúgás. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
8 hónap után már csak észre vennéd.Feltûnne az iszonyat nagy hasad!
Addig is vehetnél egy tesztet. Aztán nem kell parázni. :)
Hát én holnap leszek 26 hetes terhes, és sokszor olyan érzés, mintha egy alien bújt volna belém. Nehéz elképzelni, hogy ezt nem vennéd észre. Persze, ha az ember nem gyanakszik, meg mondjuk úgy helyezkedik el a lepény, hogy csak tompa mozgás érezhetõ, biztos elõfordulhat. Az orvos meg fogja mondani.
Én nem tartom valószínûnek a terhességet.
Amúgy nincs két egyforma terhesség. Van akinél egyáltalán nincsenek rosszullétek és úgy él, mint a terhesség elõtt. Ha ezzel párosul, hogy a méhlepény olyan helyen tapad meg, ahol tompítja a baba mozgását, szerintem simán elképzelhetõ a dolog. Egyébként az én ismerõsöm (aki 8 hónaposan vette észre) nem egy vékony alkat és egy dekát sem hízott. De a menstruációt is meg lehet magyarázni. Akinek olyan rendszertelen, mint nekem, nem nehéz figyelmen kívül hagyni.:)
Majd azért írd meg, mit mondott az orvos!
Erre én is kiváncsi leszek :D
Én is kíváncsi vagyok mostmár...=)
Nah, mit mondott az orvos?
8 hónapos terhességet nem észrevenni???? Egy ekkora baba már úgy kidugja a végtagját mozgás közben, hogy lehetetlen bélmozgással összekeverni! Ugyan már!
A mi egyik ismerõsünk 8 hónapos terhes volt, amikor megtudta....vannak ilyenek. Viszont egyetértek a többiekkel, erre csak egy orvos tud neked választ adni. De egyébként miért nem csináltál terhességi tesztet?
A kérdező hozzászólása: De rejtett terhességnél nem, olvass utána a neten, de azért köszi a választ
Ultrahangon nem voltál? Én már rég kivizsgáltattam volna magam, nem is értem. Majd 8 hónapig gondolkodtál, vagy mi.
tán el kéne menni orvoshoz. amúgy 99, 9%, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok, tessék nyugodtan kezdjetek elcsesztetni, h milyen hülye vagyok, attól úgyis minden ember felsõbb rendûnek érzi magát, ha mást lehülyézhet 22:20! ez nem neked szól, neked köszönöm szépen a normális választ, és tudom, hogy amúgy is lüktet, ezért nem foglalkoztam a dologgal eddig, de ma nagyon erõs volt a hasamban az a valami, és megnéztem, de más ütemû mint a pulzusom :( és ezért ijedtem meg 22:25 neked is köszönöm a választ, elmegyek hnap
Hát ha hülyeség, ha nem, igen is van olyan, hogy valaki nem tudja, hogy terhes. Ott van a TLC csatornán a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" c. sorozat, pont ilyen eseteket mutat be. Keress fel egy nõdokit szerintem minél elõbb és megnyugodhatsz. Vagy nem! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ :)
Na, igen, ezt látatlanba elég nehéz lenne megmondani. De a bizonyosságot csak az orvos tudná megmondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ Tudom, holnap el is megyek, csak most vettem észre, hogy a hasam mozgása nem ugyanolyan ütemû mint a szívverésem, és nagyon megijedtem
Már én is kíváncsi vagyok. :)

S. O. S. Szerintetek terhes? Vagy ez mi lehet?

El?re is bocsánat,ha kicsit zavaros lesz a magyarázat,de kicsit padlón vagyok.

Legjobb válasz: Háááát..... Szerintem is terhes, és meg akarja tartani. Ha már látszik is a "gömbölyödés", akkor ez már elõrehaladottabb dolog, szerintem nem tudná már elvetetni. A másik, hogy eltûnt a fogamzásgátló, tehát egy ideje valszeg már nem szedi. Sajnos a bizalmát eljátszottad a "nem találtam a fogamzásgátlóid" dologgal, de valahogy jelezd felé, hogy te mindenben mellette vagy és támogatod. Gondolom így van nem?

Háááát..... Szerintem is terhes, és meg akarja tartani. Ha már látszik is a "gömbölyödés", akkor ez már elõrehaladottabb dolog, szerintem nem tudná már elvetetni. A másik, hogy eltûnt a fogamzásgátló, tehát egy ideje valszeg már nem szedi. Sajnos a bizalmát eljátszottad a "nem találtam a fogamzásgátlóid" dologgal, de valahogy jelezd felé, hogy te mindenben mellette vagy és támogatod. Gondolom így van nem?
Kedves Kerdezö! En is pontosan ilyen idösen estem teherbe csak en nem tudtam rola...(esemeny utäni tabit vettem be) viszont az anyu erezte rajtam, hogy baj van.Megvältoztam.Lekezelö voltam, arrogäns, nem erdekelt semmi, csak aludtam, ettem (csak hideg kajät, nem birtam a föttet)es suli.Nem beszeltem anyämmal-egyebkent sem volt valami fenyes a kapcsolatunk-de ekkor meg pläne nem.Majd nem jött meg, doki, 6 hetes terhesseg...muszäj volt elmondanom, nekem meg 5 honapom volt a 18-ik szülinapomig, csak nem tudtam, hogy hogyan, nagyon feltem az egesztöl de en tudtam rögtön, hogy nem akarom megtartani.Egy vasärnapi nap volt, anyu szolt, hogy segitsek neki fözni..es akkor belekerdezett "terhes vagy?" en meg elmondtam.A vegsökig mellettem ällt. Talän megprobälhatnäd finoman, lassan, probälj a barätja lenni most es ne az anyja.Ilyen korban lehet, hogy neki ez egy pänik, nem tudja, hogy mit tegyen vagy mit kellene tennie...segits neki.De bärhogy is dönt, fogadd el es ällj mellette! Üdv
Azért annak van vmi elõzménye, hogy így viselkedik. Nekem nagyon jó a viszonyom édesanyámmal, egyrészt eszembe sem jutna úgy teherbe ejtetni magam, hogy neki el sem mondom (nyilván az én döntésem, de azért csak elmondanám neki, ha babát tervezek...), másrészt ha véletlen teherbe esnék, õ lenne az elsõ (a párom után), akinek szólnék. Ha a lányod így viselkedik, akkor vmi baromira nincs rendben ezzel az anya-lánya kapcsolattal.
Sajnos elég valószínû, hogy terhes :( Próbálj meg kezdeményezni vele egy õszinte beszélgetést, kérdezd meg tõle hogy meg szeretné-e tartani a babát. Valószínû szégyelli magát elõtted, de ez nem megoldás, hogy nem beszéltek errõl.
no, mi a helyzet? Beszéltetek? kiderült, hogy mi van?
"Szerintem, ha fõzök, mosok, takarítok rá akkor ennyit megtehetek, de szólj, ha tévedek." - én szóltam, tévedsz. "Mi lesz ebbõl? Elköltözik én meg meg sem fogom tudni, hogy nagymama leszek?" - ezt ebben a formában nem tartom valószínûnek, azt hiszem, meg fogsz tudni mindent az általa jónak tartott idõben, feltéve, ha nem mérgesíted tovább a helyzetet. Az szerintem izgalmasabb kérdés, hogy eddig milyen volt a kapcsolatotok, milyen a kapcsolatod a barátjával, miért gondolja most azt, hogy errõl nem akar beszélni Veled... lehet, hogy attól tart, hoyg gyõzködni kezdenéd, nyomnád valamelyik irányba???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A gömbölyödés még egyértelmûen nem látszik, legalábbis így ruhán keresztül. Utolsó nem kutakodtam, csak kinyitottam azt az egy szekrényt. Szerintem, ha fõzök, mosok, takarítok rá akkor ennyit megtehetek, de szólj, ha tévedek. Megpróbáltam vele beszélni, erre hisztizve visszavonult a szobájába és közölte, hogy semmi közöm az életéhez... Mi lesz ebbõl? Elköltözik én meg meg sem fogom tudni, hogy nagymama leszek?
Ha nem találtad a fogamzásgátlót, akkor valószínûleg DIREKT nem szedte és AKARTÁK azt a babát. Csak szégyelli elõtted, mert hát az milyen már, hogy 18 évesen anya lesz, mikor még õ is egy nagy gyerek? Várj, míg õ maga mondja el. És NE kutass a cuccai között, mert NEM szép dolog! 18/L
Kérdezõ, elõször is nem kutogatnék a cuccai között. Másfelõl meg megvárnám, hogy amit el akar mondani, azt elmondja, ha eddig nem volt olyan a kapcsolatotok, hogy az ilyen témákat megbeszéltétek, 1 hét alatt nem lehet csodákat tenni... Egyébként meg valóban, az abortusz is az õ döntése, a megtartás is az õ döntése (ezek egyébként már 4 éve, max tudnál róla mûtéti beleegyezés okán). És ja, ha el akar költözni, az is az õ döntése lesz 1 hét múlva (mellesleg már gyakorlatilag 2 éve az, legfeljebb macerásabb lehet 16-18 között...)
Mi a helyzet? Beszeltetek?

Szerintetek lehet, hogy terhes vagyok?

Utolsó menstruációm 4 napot késett és 1 napig tartott, 2-3 napja mérem a h?mérsékletem,ami 37-37,2,folyamatos teltségérzetem van,annak ellenére,hogy alig eszem valamit,sokat fáj a hasam alja és sokat n?t a hasam,de viszont fogytam.Már csináltam egy tesztet este és reggel,de negatív lett! Semilyen betegségre utaló tünetem nincs!/folyás,láz,megfázás stb./

Legjobb válasz: Szia! Szerintem irány a doki és az UH majd megmondja ha terhes vagy!

Szia! Szerintem irány a doki és az UH majd megmondja ha terhes vagy!
Igen lehetsz terhes! Ha viszont 7-8 hetesnek számolod akkor itt az idelye hogy dokihoz menj, mert a tesztnek már ki kéne mutatnia. Lehet hogy ciszta okozza ezért mindenképpen menj orvoshoz!
Ideje dokihoz menni!A tünetek stimmelnek, bár a negatív teszt eléggé elbizonytalanító.
Szia. Szerintem is menj el az orvoshoz, mert lehet méhen kívüli terhesség is, az pedig nem jó!!
Utolsó válaszadó: Ha méhen kívüli akkor is kimutatja a teszt!!

Reggelente es napkozben is terhessegi tuneteket erzek magamon mar 3 hete kesik a mensim . A tesztek negativak, Szerintetek mi lehet az oka, terhes vagyok? De akkor mert nem mutatja ki a teszt?

Legjobb válasz: Nekem a teszt többször is csak a 10. hét után jelzett!(Úgy tudom, a pozitív teszt biztosabban jelzi azt, hogy valaki terhes, a negatív eredmény nem biztos, ezt többszöri tapasztalatból tudom.)

Nekem a teszt többször is csak a 10. hét után jelzett!(Úgy tudom, a pozitív teszt biztosabban jelzi azt, hogy valaki terhes, a negatív eredmény nem biztos, ezt többszöri tapasztalatból tudom.)
Szia! Védekeztetek?vagy véletlen? Lehet még nem állt be a menzeszed. Nekem 2 hete késik és negatív a teszt, de mi babát szeretnénk Mész orvoshoz?majd írj mi van Veled.
Hát akkor legyen úgy ahogyan szeretnéd :)
Szerintem már rég el kellett volna menned orvoshoz, hisz már 7 hetes terhesnek kellene lenned, esetleg kicsit fiatalabbnak.
Feltétlenül menj el orvoshoz! Remélem neked sikerült:) Majd írd meg, hogy mi lett!
A terhességi tünetekhez hasonló tüneteket betegség is okozhat. Menj el orvoshoz, nõgyógyászhoz (cikluszavar miatt)
szia. Nem lenne rosz bemenned egy nõgyógyászhoz vizsgálatra.Lehet akár méhen kívüli terhesség is, vagy petefészek ciszata(attól is késhet a mensid) Nem ártana ha megnézetnéd magad.
Az elsõ jól mondja. A negatív mindig lehet még pozitív, viszont a pozitív sosem lehet negatív... Orvos?
Ha 3 hete késik kb 4 hetes lehetsz azt már az orvosnak vérbõl vagy vizeletbõl ki kell tudnia mutatni. Egy laborban azért érzékenyebb teszteknek vetik alá a vizeletet és a vért. És meg is ultrahangozhatnak, ha azok is negatívak és akkor kiderül, hogy mi a baj.
A kérdező hozzászólása: 13:52 koszi a batoritast de ez a dolog nem lenne olyan csodas mert csak 17 vagyok .Ha lenne is baba valalnam a felelosseget mert a parom velem van .O mintha mar orulne neki elore
Szia! Szerintem is menj el orvoshoz, és csináltass vérvételt! Én 6 hetesen mentem 3pozítív teszttel, és nem látták a babát, de sajnos rá 2 napra úgy bevéreztem, hogy sürgõsségin kiderítették, hogy 6 hetes vagyok. 22 hetesen megszültem, de sajnos már halott volt. Én a helyetekben legközelebb jobban vigyáznák. Elég igazságtalan az élet, mert aki szeretne annak nem jön össze, aki meg nem akar annak meg pehhére igen :(

Szerintetek lehet hogy terhes vagyok?

El?z? hónapban 16dikán jött meg és négy napig tartott aztán következ? hónap 14dikén lefeküdtünk a barátommal de nem védekeztünk de nem élvezett el bennem meg köbö 5 percig csináltuk mer nem volt hozzá kedvem. most 21dike van... nagyon ideges és stresszesn voltam a héten... lehet, hogy amiatt késik?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes, nagy butaság volt védekezés nélkül együtt lenni. De nyugtasson az, hogy nem sok esélye van. És igen, a stressztõl simán késhet.

Igen, lehetsz terhes, nagy butaság volt védekezés nélkül együtt lenni. De nyugtasson az, hogy nem sok esélye van. És igen, a stressztõl simán késhet.
szerintem tuti nem !!!!!:-))

27 hetes terhes vagyok azaz 6 honap 3 hét. Szerintetek kb mekkora lehet gramra a babám és milyen hosszu lehet a pici?

Csak azért kérdezem mert nagyon erős görcseim vannak és nem tudom hogy miért van ez, félek hogy kora szülött lesz a babánk mert egy hete voltam bent a korházba 5 napra a görcseimmel és ott MagneB6-ot kellett szednem meg a baba vashiányos volt és vasra is kaptam gyógyszert a záró jelentésemre azt irtál a diagnózishoz hogy kora szüllöt gyanus. Most is erős görcseim vannak ebből lesz baba érkezés? Amugy dec 23.-ra vagyok kiirva.

Legjobb válasz: Én 26 hetes vagyok, vagyis lassan már 27 és én december 24.-re vagyok kiírva.Az én babámat a héten 877 grammra becsülték. A görcsökre oda kell figyelni az biztos,én Magnerotot szedek kezdetek óta,sokkal jobb mint a Magne B6!

Én 26 hetes vagyok, vagyis lassan már 27 és én december 24.-re vagyok kiírva.Az én babámat a héten 877 grammra becsülték. A görcsökre oda kell figyelni az biztos, én Magnerotot szedek kezdetek óta, sokkal jobb mint a Magne B6!
http://www.pampers.hu/hu/terhess%C3%A9g?gclid=CJ2Jvc_01rkCFU.. Még van sok ilyen oldal ahol ez le van irva.
A kérdező hozzászólása: Hasmenésem volt most két napig de ma még nem volt székletem. A hátam rettenetesen fáj meg a derekam erõsebb a fehér folyásom meg a jobb cicimbõl már folyik a tej görcsöl lent a hasam hányingerem van meg öklendezek de hányni meg nem tudok. A lábaim is fájnak meg a bordám akar szétszakadni annyira fáj meg lent a comb izmom rettenetesen fáj.
Az nem gond, ha fejjel lefelé van. Ha gyanús hasmenésed lesz, ami nem múlik, vagy esetleg vérzel, rohanj kórházba. Sok szerencsét!
Nekem 27+1 hetesen 1009 g-ra becsülték a súlyát.
26 hetesen volt a babám 670 gr. :)
Nekem a betöltött 27. hét napján 964 grammra becsülték a babát. 85-90%-os esélye van ilyenkor már a babának, ha megfelelõ ellátást kap. De azért ha még 6-7 hetet kibírna akkor még jelentõsen nõnének az esélyei.
Önmagában az, hogy fejjel lefelé van, nem teszi koraszülött-gyanússá, a sok görcsre viszont Magnerot vagy magnézium citrát szerintem is. Pihenj, polcold fel a lábad. Nem mondták, hogy mi miatt koraszülött gyanús?
A magnesii citrici tényleg a legjobb magnézium készítmény és nem mellesleg a legolcsóbb is (136 Ftért vettem egy dobozzal receptre, de 10-esével szokták kiírni). A hasam nekem is görcsölgetett, de a lábam éjszakánként valami iszonyúan.Ahogy elkezdtem szedni, másnap már enyhültek a görcsök és 2-3napra rá teljesen meg is szûntek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy irtatok váltani fogok gyógyszert az biztos. Csak nagyon félek mert a baba beállt fejjel lefelé van ultrahangon nézték és azt mondták hogy kora szülött gyanus a baba. A kora szülés jelei mik lehetnek azt nem tudjátok véletlen??? Tudjátok ez az elsõ babám és nagyon félek hogy baja lesz.
Vannak olyan babák akik ha a 27. héten megszületnek, már életképesek. De azért még nem ártana benn maradnia. Kb 1 kg-os lehet, az még nagyon picike. Ha görcseid vannak, ne Magne B6-ot szedj, mert abban alig van valami hatóanyag. Vagy Magnerotot, vagy Magnesii citricit. És sokat pihenj. Meleg, de nem forró fürdõ is mehet a görcsökre. Vagy 1-1 deci jó vörös bor, 1 cent konyak, persze nem napi 5-ször, de az alkohol is oldja a görcsöket, ha épp nincs jobb. De elsõ körben a magnéziumot cseréld le. Komolyan. Nekem is voltak görcsök a 20. héten, és vérzés is, az volt az elsõ, hogy írtak nagyobb adag magnéziumot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
A kérdező hozzászólása: A Magnerotott megprobálom de nem tudom hogy ezen kivül meg a fekvésen kivül mit tegyek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!